Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frenk12

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző hét szerdán Elon Musk, a SpaceX vállalat alapítója és vezetője, saját Instagram oldalán tette közzé a cég első űrruhájáról készült képet, amelyen a ruhát maga Musk viseli. A NASA, a SpaceX és Boeing között 2015-ben kötött megállapodás alapján a két cégnek az idei év végéig kell a NASA…..
A YouTube legújabb és egyben leghangsúlyosabb külső változtatása, hogy lecserélték az oldal logóját. A tegnapi nap folyamán az összes YouTube-ra látogató tapasztalhatta a változást, ami azért is rendkívüli, mert a felület indulása óta erre nem volt példa. Milyen külső és belső változások zajlanak…..
Korábban írtunk arról, hogy mennyire rossz a közvécé helyzet a fővárosban. Jelenleg a Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) 39 (vagy más források szerint 51) darab illemhelyet üzemeltet a városban, amelyek 180 Ft térítési díj ellenében vehetőek igénybe. Ezen kívül a kerületi önkormányzatok is tartanak…..
Olvasónk a Posta felelősségvállalásának kérdését firtatja levelében. Ha jól értem, nem is az elveszett, pontosabban meglovasított érték miatt akadt ki, hanem mert úgy érzi, hogy aránytalanul sokat szív a dologgal, miközben a posta a vállát vonogatja. Bár azt én nem hiszem, hogy egy enyves kezű…..
A fenti fotó nem valami művészeti projektből származó illusztráció, hanem az alábbi sztori csatolmányaként érkezett "Kijelzők javítás előtt és után, 10 percnyi Facebook „beégve”.jpg" nevű fájl tartalma, szóval maga a színtiszta valóság. A sztori elsősorban az LG G4, G5, G6, V10 és V20 típusú…..
Az egykori Baumax helyére benyomult osztrák bútoráruházlánc 2 éve ősszel nyitotta meg első üzletét Magyarországon. Azóta kétszer szerepelt a Homáron. Az alábbi levél alapján ez vagy úgy történhetett, hogy eleve kevés vevő teszi ki magát ennek az elszántsági versenynek,…..
A Citibank árváinak panaszai annyiszor bukkantak fel az elmúlt hónapokban nálunk, hogy kezdem sajnálni, hogy anno nem próbálkoztam a bankkal. Igaz, akkor mára az Ersténél találtam volna magam, ami a panaszok alapján sokszor nem egy leányálom. Akinek van jó tippje, mihez kezdjen az ember a tízezres…..
Gyakori panasz, hogy a fapados repülőtársaságoktól nem könnyű számlát szerezni a  jegyről - a szoros mezőnyből is kiemelkedő Ryanairtől például gyakorlatilag lehetetelen. De a Wizz Air-nél elvileg létezik erre a form, ami simán működik is, kivéve, ha módosítani kéne azt a számlát valami miatt. Akkor…..
  Az embereknek két csoportja van: az egyik némi mérgelődés után rálegyint, ha nem egetrengető összegben károsították meg, és a lelki egészsége miatt elengedi a történetet, a másikat viszont a elv érdekli,  és összegtől függetlenül addig megy az igazáért, amíg csak bír. Köszönjük meg nekik…..
A magyar és az orosz vezetőt a nyugat és az EU elutasítása ültette ismét tárgyalóasztalhoz, de Orbánnak kell az olcsó gáz, valamint Paks. Utóbbi jól jön Putyinnak is. Varsó non coronat: Lengyelország beintett Brüsszelnek a bírák ügyében (is). Mundruczó világszínházat csinált Zürichben a magyar…..
Bár a sukorói telekcsere nem jött létre, s emiatt nem épült meg a Gyurcsány kormány idején tervezett beruházás, a King’s City kaszinóváros sem, de hűtlen kezelés kísérlete miatt mégis letöltendő szabadságvesztésre ítélték a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő két egykori vezetőjét. Császy Zsolt a Magyar…..
A hazai intézményrendszer gyakorlatilag rákényszeríthette az adósokat a devizahitelre Érdekes okfejtés látott napvilágot a kormányzati körökbe tartozó Magyar Idők hasábjain a devizahitelezés folyamatáról. A Boros Imre közgazdász által jegyzett írás természetesen igyekszik kiemelni az akkori…..
A sztori legnagyobb kérdése azért az, hogy a szolgáltató miért módosít automatikusan, és pláne miért nem értesíti egy ekkora változásról a vadiúj fogyasztóját?  T. Homár! A Főgáz felbecsüli, nem megbecsüli új ügyfeleit Dél-Alföldi kis városunkat is elérte az összes gázszolgáltató…..
„Akármilyen kedves vendég, három napig untig elég” – szól a régi mondás, amely azt azért nem taglalja, hogy mit csináljunk, ha a vendég egyáltalán nem kedves, és ráadásul a kelleténél többször vizitál nálunk. Orbán Viktor, a NATO-, és EU-tag Magyarország miniszterelnöke a rendszeresen visszatérő…..
Egy régebbi hajnali részegség alkalmával hangzott el idősebb, tanult kollega szájából, hogy a filmművészet halott, Bergmannal együtt ment a sírba. Hevesen bizonygatta borízű tételét: "nem tudnak ezek lófaszt sem, a mozi meghalt". A személyközi törpe-vitánkban az alulmaradás mellett döntöttem, konok…..
Évtizedek óta húzódó vita, hogy a vegetarianizmusnak van e értelme, létjogosultsága, az egész csak egy divat vagy van komoly, akár tudományos háttere. Szintén ködös sokak fejében, hogy miért vannak, akik szárazföldi állatokat nem, halat viszont esznek, mi járhat a fejében annak, aki csak zöldséget…..
Robinson Étterem – a tradíciók és a történelem köti a Városligethez. Kétségtelen, hogy Budapest kifejezetten mutatós, ha nem a legszebb teraszai közé sorolhatjuk. 1989-óta létezik, és mára már a Robinson Terasz szinte már intézmény lett. A kis szigetre épült étterem olyan egyedi adottságokkal bír,…..
Új autóbuszt kapott a Fradi, amelyet a stadion előtt olyan parádéval ünnepltek, mintha legalábbis BL-győzelem után guruló járgányt vettek volna birtokba a focisták. Ott volt mindenki a Groupama Arénánál, aki élt és mozgott. Klubelnök, labdarúgó vezérigazgató, persze a komplett csapat, edzőstül. A…..
Mondhatjuk-e egy olyan városra, hogy élhető, amelyből hiányoznak az alapvető közszolgáltatások? Nem kellene, hogy a közvécék – pontosan ugyanúgy, mint a közvilágítás vagy a járdák – részei legyenek a városképnek? Át fognak-e valaha szállni az emberek az autóikból a tömegközlekedésre, ha útközben nem…..
A magyar közvéleménynek a 34 %-a remél kedvező világpolitikai lépéseket az orosz elnöktől, Trumpnál ez a mutató csupán 29 %-os. Kifulladóban van a kelet-európai országok gazdasági lendülete. Adoptálja a magyar ügyvezetőt egy neves müncheni meleg találkozóhely két gazdája...