Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloggerbendu

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műszaki vizsgán sokat lehetne vitázni. Sokaknak csak fölösleges stressz, rohangálás és kiadás, így biztosan eltörölnék ha tehetnék. A járművek kétévenkénti műszaki vizsgájának elméleti célja a közlekedők védelme a nem megfelelően karbantartott autók okozta baleseti kockázattól. Beláthatjuk, hogy a…..
A lenti csártot publikálta ma Facebook oldalán az Eurostat, az Európai Bizottság statisztikai főigazgatósága. Azt mutatja meg, hogy 2016-ban az adott EU-s országban, a háztartások mekkora részében éltek egyedül. Az EU-s átlag 33 százalék, Magyarország valahol ekörül tanyázik. Az EU-ban a svédek a…..
Elég sokaknál kiverte a biztosítékot Kövér László hétvégén, amikor azt mondta a Fidesz-kongresszuson, hogy "Szeretnénk, ha a lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogy unokákat szülhetnének nekünk". A közfelháborodásra pedig csak ráerősít,…..
bloggerbendu 2017.08.23 07:38:52
@Toadwart66: az élet nem szórakozás - hiába gondolják ezt a liberálisok.
bloggerbendu 2017.08.23 07:37:45
@kisrigó: A buta liberális tömeg életébe bizony bele kell szólni, mert sajnos a hülye egyéni érdekük nem egyezik a társadalom és az emberiség érdekével.
Manapság sokan gondolkodnak azon, hogy mi által lehet behatárolni azt a fogalmat, hogy kit is nevezzünk értelmiséginek, és sokan arra a következtetésre jutnak, hogy ez annak a függvénye, hogy az ember diplomát szerzett-e, és tartozik-e ehhez egy felső fokú nyelvvizsga. Azokra is rászokták aggatni…..
bloggerbendu 2017.08.15 23:36:37
@Raimhol: ez jön magától. Az értelmiség formálja a világot minden szempontból. A többiek csak élnek benne.
bloggerbendu 2017.08.16 10:35:46
@karandash: Ezek csak tárgyak és a tárgyak birtoklása. Amiről beszélünk az pedig a gondolkodás képessége vagy maga a gondolkodás. A tárgyak nem tesznek boldoggá vagy csak egy pillanat erejéig, bár az sem boldogság.
bloggerbendu 2017.08.16 10:38:08
@Raimhol: azt, aki a papírjait lebegteti, nem is tekinti senki értelmiségnek. Írtál egy posztot a nagy semmiről. Megbántott valaki?