Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alteredit

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mindegy, mit mond a nő. Tökéletesen mindegy. Lehetne az is a poszt címe: "Ha egy nő nemet mond, az nemet is jelent." Ez ugyanúgy téveszme. A csábítás olyan interakció, mely jellemzően nem a szavak szintjén dől el.   Még mielőtt belecsapnánk, érdemes tisztázni pár alapvető dolgot. Kevés olyan…..
alteredit 2017.10.31 12:59:51
@Brix: Semmi feminista nincs bennem, szeretek nő lenni, és szeretem, hogy a férfiak mások, de a monarchiabeli udvariasságtól hányok.
 Le vagytok ti írva Öt évvel ezelőtt Sas István, a Reklám és pszichológia c. könyvében az ötvenen felüli korosztályról megállapítja: “Ezt a korosztályt Magyarországon mintha teljesen leírták volna. A kifejezetten nekik hirdetett termékcsoportok száma alig két tucatra tehető, de ezt a helyzetet…..
alteredit 2017.08.15 16:37:44
@s: Az én munkám engem legfeljebb szellemileg tart egészségesen....
alteredit 2017.08.15 17:10:50
Hát nem tudom, én se 'senkinek' nem érzem magam, se senkinek nézve. Igaz, reklámot ritkán látok, ha olyan adót nézek egyáltalán, akkor áttekerem. Már csak azért is, mert folyton undorító témákról szólnak, mintha itthon mindenkinek köröm-és hüvelygombája lenne, meg hasmenése, meg szelei. :) Konkrétan korfüggő dolog még fel sem tűnt. Viszont elég éles a kontraszt a német reklámokkal. (Autók, ételek, biztosítások, utazási oldalak stb.) Bár ezeket se 'nézem', csak hát időnként látja az ember.
Nincs lábgombám, műfogsorom, nem hullik a hajam és nincs inkontenciám sem. Szemüvegem és kontaktlencsém van - 16 éves korom óta.
Hogy mit csinálok így ötven után, már persze azon felül, hogy dolgozom?
Netezgetek, filmeket nézek, Pilates-ezek. Sokat olvasok. (Leginkább angolul, néha németül, legkevesebbet magyarul - idegesítő a sok szar fordítás meg a minősíthetetlen helyesírás.) Online tanfolyamocskákat végzek a FutureLearn-ön, közte volt pl. a Strategies for successfully aging is. :) A férjemmel gasztro- és sörfesztiválokra járunk, néha moziba, néha étterembe, néha (rock)koncertre, na meg utazunk is.
Körülöttem a barátaim és a rokonaim elég hasonlóak, de még a hetven körüli / feletti rokonaim is.
Persze sokkal jobb volt fiatalnak lenni, de köszönöm szépen, elvagyok, és feltett szándékom minél tovább egészségesnek, aktívnak és a koromhoz képest jó megjelenésűnek maradni, és ezért teszek is. (De persze nem műtétileg....)
Valaki írta, hogy a polgári és nem polgári értékrend teljesen más, és abszolút igaza van.