Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ForzaJuve12

0 bejegyzést írt és 219 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a karácsony a köszönet, a hála, az elcsendesedés, valamint a szeretet ünnepe, a szilveszter mindig az adott esztendőtől való búcsúzásról, az összegzésről, és az elmúlt hónapokra való visszatekintésről szól. Újév napja azonban legalább annyira szól a reményről is, mint a számvetésről, mivel mikor…..
A tegnap esti Milan-Juvét megelőzően a torinóiak igazgatója, Cristiano Giuntoli is az olasz média rendelkezésére állt néhány kérdés erejéig, ennek keretében pedig szót ejtett a klub januári terveiről, azaz a potenciális érkezőkről és távozókról is, valamint megerősítette, hogy a Bianconeri a…..
ForzaJuve12 2023.10.24 22:02:42
@Joseph Toser: Szerintem az már keretösszeállítási kérdéseket is felvet, hogy miért van 3 emberünk balra? Egyértelmű, hogy az egyikük felesleges egy olyan szezonban, ahol nincs nemzetközi kupa.
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
ForzaJuve12 2023.08.31 21:31:16
@MGB75: Szerintem ez a Contés dolog egyáltalán nem állja meg a helyét. Már '14 őszén leoktatott egy teljesen új felállást és arra is megtanította a csapatot, hogy menet közben felállást váltson. A harmadik szezonjára már sem a támadósorban, sem a középpályán nem volt itt senki Conte csapatából a sérülése utáni Marchisiot leszámítva, aki viszont ekkor már nem volt alapember. Ráadásul ekkor egy újabb felállást is megtanított a csapatnak és így juttatta be a csapatot a cardiffi BL-döntőbe. A negyedik szezonjában pedig megint felállást váltott...
Az Udinese ellen egy a megszokottól merőben eltérő Juventust láthattunk, sokkal agresszívebbek és proaktívak voltak (proaktív: játékra, labdabirtoklásra törekvés a labda nélküli, kontrákra építő játékkal szemben). Mindez Allegri új segédjének, Francesco Magnanellinek köszönhető. De ki is ő valójában…..
ForzaJuve12 2023.08.23 10:55:42
@del pipi: mostmár tényleg leülök és megnézek egyszer egy Brighton meccset.

Köszi a választ, bárkinek bármi ötlet, hogy ennek hol lehetne utánajárni, hogy pontosan ki miért felel? Sokkal jobban átlátnánk, hogy mi menek, vagy kinek köszönhető.
ForzaJuve12 2023.08.28 21:58:56
@rockitbaby: Köszi, végül a hétvégi meccset néztem meg. Egyenlőre nem sok minden látszott a sokat emlegetett varázslatból, de nem egy meccsből kell kiindulni. Meglátjuk milyenek lesznek legközelebb.
A megszokottól eltérően ezúttal egy soron kívüli szerkesztői közleményt szeretnénk publikálni a PannonZebrán, reagálva az elmúlt néhány nap többszörösen összetett problémákat kiváltó eseményeire, az oldalunk Szerkesztőségét ért vádakra, valamint elejét venni a további vitáknak, melyek semmilyen…..
Mióta JuventusFanatikus kolléga visszább lépett a cikkírás terén, azóta nagyon sokan hiányoljátok a mérkőzések utáni elemző cikkeket. Két dolgot nem tudok megígérni, azt, hogy olyan mély szakértelemmel tudom ezt számotokra megvalósítani mint Ő, és azt, hogy minden mérkőzés után lesz alkalmam megírni…..
A Sassuolo korábbi, valamint a Brighton jelenlegi edzője, az angol klubnál végzett munkája miatt sokak által méltatott Roberto De Zerbi a minap hosszabb interjút adott a La Gazzetta dello Sportnak, melyben számos témát érintve egyebek mellett szót ejtett Domenico Berardiról és Manuel Locatelliről,…..
Tegnap délután számos olasz hírforrás, mindenekelőtt Romeo Agresti is beszámolt a hírről, miszerint a Napoli hamarosan belemehet sportigazgatójának, a Juventusszal már régebb óta megállapodást kötő Cristiano Giuntolinak elengedésébe, mely a szakember szerződésének felbontása által ölthet testet az…..
ForzaJuve12 2023.06.23 13:25:26
@JuventusFanatikus: @Kmarcika: Szerintem már csak azért sem fogja elküldeni, mert egyszerűen túl késő van ahhoz, hogy megfelelően pótoljuk.
ForzaJuve12 2023.06.23 14:30:41
@JuventusFanatikus: @rockitbaby: az átigazolási időszak és a felkészülés még valóban nem kezdődött el, de ha ki akartuk volna rakni Allegri, már megtettük volna. 2019-ben május 17-én lett elküldve, míg Pirlo-t 2021.május 28-án rúgták ki. Egyiküket sem sikerült megfelelően pótolni. Nekem megvannak a kétségeim, hogy 1 hónap csúszással sikerülne, de cáfoljanak rám.
A Juventus tegnap este egy jó iramú, fordulatos és izgalmas mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott a Bologna otthonában, melyet követően a csapat mestere, Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat, kijelentve, hogy fiai egy héttel ezelőtt biztosan elveszítettek volna egy ilyen találkozót, ezen…..
ForzaJuve12 2023.05.01 08:56:14
@Andras74: szerintem alapjában véve egyikükért sem kár. Pjanic Allegri első korszakában megkerülhetetlen játékos volt, de Sarri focijához már nem tudott alkalmazkodni, ahogy a Barcelonában is megbukott. Khedira szerintem az egyik leginkább alulértékelt játékos volt, azonban eljárt felette az idő. Sokkal nagyobb baj, hogy nem sikerült őt pótolni. Bentancur nálunk megrekedt egy szinten és nem tudott tovább fejlődni, míg Kulusevski egyértelmű bukás volt, mindkettejük elengedése jó ötlet volt.

Ami a tegnapi meccset illeti, szerintem pozitívum, hogy szinte végig küzdött a csapat és felvállalja egy nyíltabb támadó játékot, még ha erre részben az eredmény is kényszerítette. Jobb helyzetkihasználással simán nyerhető lett volna a meccs.
A Juventus szerda este Federico Dimarco korai gólja által 1-0-ás vereséget szenvedett a Coppa Italia elődöntőjének visszavágóján az Inter együttesétől, mellyel búcsút intett a sorozatnak, ugyanakkor a gárda mestere, Massimiliano Allegri a találkozót követően ennek dacára is arról beszélt, hogy fiai…..
ForzaJuve12 2023.04.28 14:55:36
@Drughi Di Bianconeri: Nekem is az egyik kedvenc meccsem. Higuain a 4-ből 3 gólt szerzett a párharc során, a győztes gólnál pedig ő ugratta ki Dybalát. Az ilyen csodák nagyon hiányoztak az elmúlt években.
A Napoli elleni meccs után Luciano Moggi a Libero hasábjain osztotta meg gondolatait, s ezek tárgya nagyrészt a Juventus aktuális mestere, Massimiliano Allegri volt. „Jaj, jaj, Allegri mester, túl sokat beszéltél a meccs előtt, s hiba volt kijelenteni, hogy a véletlennek vagy hibának köszönheted,…..
ForzaJuve12 2023.01.15 13:49:30
@Leram7: kezdtem azt hinni, hogy én vagyok az egyetlen, aki így gondolja, nagyon örültem, amikor olvastam a kommentet. Leírva furcsán hangzik, de szerintem 3-4 gólnál is hatalmas szerencséje volt a Napolinak.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
ForzaJuve12 2023.01.12 13:26:05
A tegnap este megrendezett torinói derbi előtt a Juventus alelnöke, Pavel Nedvěd is az olasz média rendelkezésére állt egy hosszabb interjú erejéig, melyben elismerte, hogy a klub rendkívül nehéz helyzetben van, azonban állítása szerint Andrea Agnelli szavai mindenkit megérintettek a csapatnál, mely…..
ForzaJuve12 2022.10.17 10:36:03
@rockitbaby: kikből kellene szerinted állnia az olasz magának?
ForzaJuve12 2022.10.17 12:42:06
@rockitbaby: Én kicsit pesszimista vagyok ezekkel a nevekkel kapcsolatban. Chiesa Isten tudja milyen állapotban tér vissza és milyen lesz a sérülése után. Locatelli eddig nem váltotta meg a világot, kétlem, hogy ezután megtenné. Miretti csinált pár bíztató dolgot, aztán a Milan ellen szinte csak rossz passzai voltak, mindenesetre neki még összejöhet az áttörés. Gatti, Fagiolit és Ranocchia olyan keveset játszott, hogy nehéz róluk mit mondani. Zaniolo elméletben jó lenne, de nagyon féltem őt az orvosi stábtól.
Az ismert olasz újságírónő, Fabiana Della Valle tegnap publikált cikke szerint a Juventus vezetősége a Maccabi Haifa elleni vereséget követően végre rászánta magát arra, hogy drasztikus lépéseket tegyen a klub helyzetének javításáért, ennek nyomán pedig Andrea Agnelli kijelentette a keret előtt,…..
Azok után, hogy a bajnokságban sikerült nyerni, és az eddig az idényben látott játék színvonalán is emelni, a Juventusnak a Bajnokok Ligájában is meg kell ragadnia az utolsó szalmaszálat, és a csoport leggyengébb csapata ellen be kell gyűjtenie oda-vissza a három pontot. Erre a mai napon hazai…..
ForzaJuve12 2022.10.05 13:24:46
Mint ismert, a Juventus Monza elleni összecsapásának 40. percében a Bianconeri nyáron igazolt argentin veteránja, Ángel Di María könyöklés miatt a kiállítás sorsára jutott, mikor félreérthetetlen mozdulattal a földre küldte a hazaiak védőjét, Armando Izzót, ami miatt a futballista a hírek szerint…..
A múlt héten elszenvedett párizsi 2:1-es vereség után a csapat megkezdi a hazai szereplést is a Bajnokok Ligájában. A portugálok elleni dupla meccsen elég sok múlhat, a csoportbéli helyezés, sok-sok pénz, és akár Allegri mester állása is. Ezen a két találkozón szinte csak a hat pont megszerzése…..
A Juventus ma délután a Fiorentina otthonában folytatta a bajnoki küzdelmeket, s bár az Öreg Hölgy már a meccs 9. percében vezetést szerzett Arkadiusz Milik találatának köszönhetően, a hazaiak fokozatosan átvették a találkozó irányítását, mely kisebb szünetekkel tarkítva egészen az összecsapás…..
Kedves PannonZebra-olvasók, kedves Juventus-drukkerek! Közeledik oldalunk második születésnapja, és szeretnénk köszönetet mondani Nektek, hiszen nélkületek nem értük volna meg ezt a jeles napot! Kezdetektől fogva egy jó közösség építése volt az alapcélunk, azt gondoljuk, ebben sikerrel is jártunk.…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a napokban hosszabb interjút adott az olasz DAZN legendás munkatársának, Andrea Barzaglinak az elmúlt idénnyel, valamint a Bianconeri előtt álló mercatóval, illetve a következő szezonnal kapcsolatban, melynek keretein belül szót ejtett az átigazolási ablak…..
ForzaJuve12 2022.06.02 16:57:41
@JuventusFanatikus: Ha azóta sem olvastad tovább, akkor a cím kapcsán említett részben olyan udvariasan lusta disznózza le Dybalát, hogy tanítani kéne. Mindenképpen olvasd el ;)
A La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport is már a nyári teendőkkel foglalkozik, a milánói lap Moise Kean sorsát és helyzetét taglalta, míg a Tuttosport a számos kölcsönadott játékosról írt. Moise Kean nem nyújtott idén meggyőző teljesítményt, nem csak gólok tekintetében, hanem a mutatott…..
ForzaJuve12 2022.04.15 09:04:00
@venember83: én arra gondoltam, hogy BL nélkül nem biztos, hogy lesz rá pénzük. De simán lehet, hogy az lesz amit Te mondtál.
A San Siróban megrendezett Milan-Juventus mérkőzésen elért döntetlen után az Öreg Hölgy játékosait a két olasz középhátvéd, Giorgio Chiellini és Daniele Rugani képviselte a DAZN riporterei előtt. A sort a Capitano kezdte, fő témát pedig természetesen a meccs szolgáltatta, de választ kaptunk arra is,…..
ForzaJuve12 2022.01.24 16:18:07
@JuventusFanatikus: @MarcoT: Szerintem Ruganinak és DeSciglionak is jót tett, hogy kölcsön lettek adva egy szezonra.
Az elmúlt napok bizonyos híreinek ellenére a Sky Sport Italia tegnap délután közzétett, hosszabb beszámolójának értelmében a Juventus vezetősége továbbra is elkötelezett argentin csapatkapitány-helyettesének, Paulo Dybalának szerződéshosszabbítása iránt, melynek alapján a Torinóba a mai napon…..