Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vader82

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis inspirációs zene, ami filmesekre, zenészekre, és nem különben filmzeneszerzőkre hatott felejthetetlenül: Star Wars. Na ja, a Csillagok háborúja egy mesefilm, így aki nem látta fiatalon, már nehezebben szeret bele. Nem fog dobni a kultuszon az sem, hogy azt magyarázzuk a mai…..
  Majdnem elveszett a feneketlen levelesládában a valaha látott legtöbb E-betűs adalékanyagot tartalmazó magyar csodatermék, amit ráadásul ismeretlen okokból Vörösmarty fejével próbálnak eladni. A Homár eddig meg volt győződve róla, hogy a jégkrémeket nem lehet lenyomni,…..
Francis Ford Coppola egykori pártfogoltja, Steven Spielberg kebelbarátja, Harrison Ford karrierjének első számú egyengetője és az alkotói életművet önálló iparágra váltó filmművészek doyenje ma tölti be 65. életévét.1971 – George Lucas egy vékony, szakállas,…..
Vader82 2009.05.14 21:43:14
@Macskanátha: szerintem ez azt jelenti, hogy mas sem fog kesziteni mert a jogok Lucas kezeben vannak, szoval ha O nem bizik meg senkit akkor nem is keszitheti el senki. Igazabol nem is tudom orulnek-e egy 3-ik trilogianak. Pedig hianyzik az izgalommal teli varakozas amit az elmult evekben egy SW rajongo erezhetett minden epizod elott. Talan az eloszereplos sorozat visszaad valamennyit ebbol. Remelem hamarosam osszeallnak vele....
2001-ben jelentették meg Dr. Horváth András űrkutató és szerzőtársai azt a hipotézisüket, amely szerint a Mars déli poláris vidékein kialakuló sötét foltok akár mikroorganizmusok működésére is utalhatnak. A sejtés közzétételét az amerikai kutatók heves tiltakozása…..
Jól fésült, japán-amerikai hibrid Superman barátunk is megmutatja, hova vezet az út egy sikeres sorozattól a ZSkategóriáig. Dean egy japán csávó és egy amerikai színésznő fiaként született Michigan államban. De apjától már a születése előtt elvált anyuci. De anyuci nem…..
Február elején egy magyar fiatalember súlyos balesetet szenvedett Franciaországban. Szüleit a kórházi kezelés idejére Ladányi Balázs és családja fogadta be Brianconban. A média elfelejtette a sztorit, de a mi figyelmünket barátunk, Péter Emese felhívta egy blogra, amelyet a…..
Tisztán emlékszem 2006 - 2007 telére, amikor is kiderült, hogy életem párja mivel üti el az időt tavasszal - nyáron - ősszel: ő bizony „amerikaifocizik”. Punktum és így egyben, egy szuszra. Paff voltam. Van, aki gyorsan fejszámol… én gyorsan fejvakargattam, hogy…..