Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csildicsildi

15 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
Kattints a linkre(18+):http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1003678..
csildicsildi 2011.03.28 14:55:28
A fehér csík az égen, mint egy gigászi kígyó, lustán kavarogva közeledett a földhöz. Egy igazi monstrum, gondoltam. Több hete nem láttam ekkorát lezuhanni. Azt hittem abbamaradt a pusztulásuk, de sebaj, egy kis gombaspóra pont jól fog jönni a csónakom kijavítására. Már nagyon…..
C&H Magyarul Hóangyal 2010.12.08 14:38:00
..
csildicsildi 2011.03.05 23:15:01
:D
          Élénkpirosra festett lábkörmeimmel és csupasz talpammal jártam táncot, levágott fürtjeimen, amik immár a kövön hevertek. Megpillantottam egy doboz barna hajfestéket az egyik piperepolcon, majd őrült ötletem támadt.…..
Alteregók Második rész - Change 2010.09.21 08:26:00
               Tátott szájjal álltam fel a doki mellől. Illetődött arccal néztem rá, néhány percig, majd átszáguldoztam a folyosón, egészen a kétszárnyas üvegajtóig. Kicsaptam és lesiettem a lépcsőn. Szinte rohanva közelítettem meg a…..
           Magyarországon a hajléktalanok száma az évek során folyamatosan nőtt.  Országszerte találkozhatunk otthontalan emberekkel, akik próbálnak fennmaradni a Világban. Ilyen borzasztó körülmények között, folyamatos harcot vívnak a…..
Az igazi kalandorok blogja! Agyfasz 2010.07.02 15:56:00
Ezúton szeretnénk gratulálni annak az olvasónak aki a "pamela+anderson+melleinek+neve+stan+és+pan" keresőkifejezéssel akadt rá a blogunkra. Nyereménye ezer év szenvedés a pokolban. Gratulálunk hozzá!..
Alteregók Első rész - Hospital 2010.06.21 15:33:00
  A váróteremben ülve, megcsapta az orromat, az a tipikus fertőtlenítővel agyonáztatott beteg bőr illata. Nem kedvelem a korházakat. Sokszor megyek el a bejárata előtt, de mihelyst meglátom azt az ormótlan, kopott rácsos kaput és a sorompót őrző, rejtvényt fejtegető…..
Írd be a Google-be, hogy "That's not sexy", és nyomj a "Jó napom van ma" gombra. ..
csildicsildi 2010.03.25 10:02:17
Ezt a zenét ajánlom a cikk olvasásához:     Délután három óra körül felcsörgött a telefonom. Teljes nyugalommal kaptam utána, mint egy lajhár. „Halló?” „Szia kincsem, anyu vagyok.” „Szia anyu! De örülök, hogy hallom a hangod. Mi újság…..
 Ezt a zenét ajánlom a cikk olvasásához:      Egyszerűen voltam felöltözve. Farmer, póló, sportcipő volt a napi összeállítás. Ahogyan mentem a kórház felé, elnézelődtem az utcán. A mellettem elhaladó emberekről merengtem. Milyen lenne, ha máshogyan…..
csildicsildi 2010.03.22 16:20:32
@Oidipus Prime: Értettem főnök. :)
Ezt a zenét ajánlom a cikk olvasásához:      Mind két patámat feldobtam a dohányzóasztalra, majd hátradőltem a kanapémon. Nagy kortyban löttyent ki a Bourbon az üvegből a vizespoharamba, mikor megcsörrent a telefonom. Ránéztem a kijelzőre, ami Dínó nevét írta…..
A reggeli nap égette a tarkómat, ahogy a fövenyen feküdtem. Az apró szemű, fehér homok a testemhez tapadt, a hátamon izzadtság gyöngyözött. Számban száradt vér sós ízével, kezemben egy törött napszemüveggel ébredtem, egy szál fürdőnadrágban és virágmintás ingben. Ahogy…..
csildicsildi 2010.03.03 23:10:34
"Szárnyaim töröttekLáncingem elszakadtKardom csorba és pajzsom behorpadtNem vagyok többé harcos szeráfBukott angyal lettemA purgatórium mélyére taszítvaJöjj le értem gyönyörű valkűrömEmelj ismét mennyekbe " ..
csildicsildi 2010.03.02 22:45:18
Ezt a zenét ajánlom ehhez a cikkhez:     Este felhívott Dínó a segítségemet kérve egy fontos ügyben. „Megtennél nekem egy szívességet, drágám?” „Fogadjunk, megint valami szarba keveredtél.” „Nem, nem. Teljesen másról van szó, mint amire…..
 „Egy fekete limuzin várt az ajtó előtt. A sofőr kinyitotta az ajtót és megkért, hogy szálljak be. Felpillantottam az lakás ablakára, s láttam, hogy három kopasz fickó követ a tekintetével. Nagyon nem mertem ellenkezni, rágondolva, hogy mire képesek. Beszálltam a kocsiba…..
       Jane Haj: Derékig érő hosszú barna. Szem –szín és –forma: Zöld, nagy kerek. Bőr: Napbarnított. Testalkat: Karcsú, csinos. Nagy mellei és kerek feneke van.   Lakhely: Saját panellakás, ízlésesen berendezve.…..
csildicsildi 2010.02.28 21:03:35
@Oidipus Prime: az az. :D
Ezt a zenét ajánlom a cikk olvasásához:     Félig még alszom, mikor forró lehelet csapja meg a tarkóm. Egy ismeretlen kéz nyúl a két lábam közé hátulról. Hosszú ujjaival belém markol, mint egy húsevő növény, mikor bekebelezi áldozatát. Fel-le mozogtatva…..
Ezt a zenét ajánlom a cikk olvasásához:   Belépve a pláza elektromos ajtaján, mint egy amazon érkezem. Hosszú, fekete kabátomat felröppenti a kintről beszökő fuvallat. Tűsarkú cipőm hangosan kopog a polírozott kövön. Hosszú hajamat kontyba fogtam, nyakamban fekete…..
csildicsildi 2010.02.25 19:34:27
@Oidipus Prime: és valós. :D Tuti, meglepődnék. De már megint adtál egy újabb ötletet. :D Örömömben még dalra is fakarnék neked, csak neked, lást milyen jószívű vagyok. :D
csildicsildi 2010.02.26 08:12:20
csildicsildi 2010.02.27 16:30:44
@Oidipus Prime: Kerti törpés? Te perverzebb vagy mint én. :DDDDD Munka volt elég, csak sajnos nem itt. De ma pótolom, épp írogatok. :)
Yuki kezdett álmosodni, már éjfél is elmúlt és még mindig nem érkezett üzenet a hajóról. A hírolvasók mosolyogva ismételgették, hogy bizony ez benne van a pakliban egy ilyen hosszú útnál, de most már bizonyára perceken belül hírt fog adni magáról az expedíció. Hajnali…..
Ezt a zenét ajánlom a cikk olvasásához:   Csörgés vert fel édes álmomból. A sötét szoba túloldalán látom, hogy szikrázóan villog a mobiltelefonom. „Ki a kurva anyám az ilyenkor?” Nagy nehezen odabotorkálok és felveszem. „Ki vagy és mi a faszomat…..
csildicsildi 2010.02.24 21:42:47
@Oidipus Prime: Spriccelt a Punciléééé! :DDDDD
csildicsildi 2010.02.24 23:27:24
@Oidipus Prime: Nagyon helyes, alkoss csak, legyen min csorgatni a nyálunkat. :D
Otthon ülsz, mi? Egyedül a szobádban, nyálazod a cigit, hogy lassabban égjen. Vagy te nem dohányzol? Nézz az ujjaidra. Hülyén áll köztük a joint. Min gondolkodsz? A holnapon? A munkádon, iskoládon? Az életeden? Az ablak csukva van? Nyisd ki, engedd be az éjszakát. Hűvös a levegő,…..