Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GhostNation

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan sok féltudományos listát olvastál már arról, hogy milyen megnyilvánulások esetén veheted biztosra, hogy nem csak egy kósza numera vagy a randipartnered számára. Na most ez egy fokkal, ha lehet, még tudománytalanabb, mégis ha ezeket tapasztalod, kezdheted összeállítani az esküvői menüt:  …..
Egy esküvő megszervezésében rengeteg dologra kell odafigyelni, hogy szinte lehetetlen mindent észben tartani, így most ebben próbálunk segíteni a lakodalom előtt álló pároknak, és összegyűjtöttük a legfontosabb dolgokat, amik mind elengedhetetlenek egy esküvő megszervezéséhez, valamint utánajártunk,…..
Life 'n Joy Randikudarc 5 oka 2018.03.18 14:30:42
A társkeresés talán egyik legnehezebb lépése az első találkozás, az első randi. Sokan ettől megijednek és már az első randin görcsösek lesznek. Nem szabad. Annak ellenére, hogy a legmélyebb érzelmek felélesztése a cél, mégis az első találkozásokat nem szabad többnek tekinteni, mint egy játék, mint…..
Ma randizni valakivel egy kész rémálom, a trend megváltozott, főleg online randiapplikációk segítségével ismerkedünk. A felgyorsult digitális világunkban nem árt, ha tisztában vagy néhány fogalommal, amik mostanába kerültek be a randizási terminológiába.  Breadcrumbing - A megismerkedésetek után…..
Colorcam A Tinder sötét lovagjai 2018.02.19 22:50:29
A poharam aljáról egyre csak feltörekvő buborékokat számolom, miközben egy teljesen kiszámítható prezentáción ülök, Mr. Elvileg Hozzám Valóval. Úgy érzem magam, mintha egy erőszakos sales-es próbálná meg nekem a lehető legbiztosabb módon eladni azt a híres tollat, amiből száz van minden…..
  Célzottan férfiaknak írni nőként elég nagy kihívás, direkt nekik lelki dolgokról írni, még annál is sokkal nagyobb merészségre vall. Az ő kedvükért (általános türelmetlenségük, és időhiányra hivatkozó szelektálásuk okán rögtön) előre is bocsátom a következő…..
Férfiszemmel Milyen a jó szex? 2018.02.09 15:31:34
Az okosok azt mondják,hogy  minden szex jó, amit a benne lévő felek jónak tartanak, illetve éreznek. Tehát a dolog maximálisan szubjektív. Minden jó, ami a felek közös beleegyezésén alapul, és jól esik nekik. A lényeg, hogy senkinek ne kelljen semmi olyat csinálnia, ami kényelmetlen, megalázó,…..
Az Y generációról sok mindent el lehet mondani - de jót nem. Én már csak tudom, hisz 91-es vagyok, fiatalabb, mint anyámék régi Zsigulija, ami ma is működne, ha meglenne. Annak az autónak még volt tartása, nem úgy, mint nekem. Meg nekünk. Mint egy megbuggyant kannásbor, úgy bűzlik a sok-sok…..
HeStyle MIT VISELJ AZ ELSŐ RANDIN? 2018.02.09 05:55:00
Az első randi kulcsfontosságú, hiszen nagyon sok múlik az első benyomáson. Az első randi vízválasztó lehet hiszen eldönti, hogy lesz e folytatás vagy sem. Ezért is fontos, hogy hangsúlyt fektess az öltözékedre is, persze az egyéniségedet megőrizve...
GhostNation 2018.02.09 18:36:32
A 16. lenne Mr. Jackpot, de valahogy mindig mások ütik meg, nem te:      Good vibes only - a carpe diem-srác, szinte biztosan külföldi (sorryka, de nekem be szokott csúszni egy-két fckn bad vibe); rokona az emotionally balanced nőt keresőnek (érik majd még meglepetések ezt a fiút)      A…..
Mit tennél akkor, ha a párod- akivel évtizedek óta együtt élsz - elhanyagolna, nem törődne veled és semmibe venné az igényeidet?    A cikk folytatása itt olvasható: Kovács Szilvia - tanácsadó szakpszichológus weboldala -https://kovacsszilvia.hu/..
A MAGÁNYOS HOLD Hol vagy lovag? 2017.10.12 13:27:26
Arra gondoltam, hogy a felvezetők után az elméletről fokozatosan áttérhetnénk a gyakorlatra és a következő néhány írás keretében a hagyományos és az online társkeresés, az első néhány randevú, az intimitás, illetve a szex témája körül forognánk egy kicsit. Nehéz témák ezek, félek is, hiszen az…..
A MAGÁNYOS HOLD Mi értelme ennek? 2017.10.16 15:43:55
„És látám és ímé egy sárgaszínű ló; és a ki rajta ül, annak a neve halál, és a pokol követi vala azt; és adaték azoknak hatalom a földnek negyed részén, hogy öljenek fegyverrel és éhséggel és halállal és a földnek fenevadai által.” Jelenések könyve Itt ülök a monitor előtt és merengek…írnom kellene…..
A MAGÁNYOS HOLD Mese habbal… 2017.10.13 12:52:17
Éppen egyedülálló vagy (avagy modern terminus technikussal szingli), ülsz otthon, pizsiben, kínai vacsorát majszolgatsz, a háttérben éppen Carrie Bradshaw és Samantha Jones tanítja, hogyan kell a szeretethiányt méregdrága cipőkkel, ruhákkal, na meg egy éjszakás kalanddal pótolni. Mivel ezt a részt…..
A MAGÁNYOS HOLD DÉJÀ VU 2017.10.06 13:46:18
Ott tartottam, hogy ki is vagyok én és hogyan veszem a bátorságot ahhoz, hogy „észt osszak”? Ami a személyemet illeti, pont ugyanolyan átlag bárki vagyok, mint Te. Egy nő, aki átéltem a szerelmet, a megismerkedés csodálatos rózsaszín ködét, a párkapcsolat építéssel járó izgalmakat és bonyodalmat. A…..
A MAGÁNYOS HOLD Csak szólok… 2017.10.09 13:30:09
A prológussal megvolnánk, jöhet a konfliktus… Nem tudom, hogy te hogy vagy ezzel, de nem is olyan régen én még éltem haltam a jó kis női lapok cikkeinek olvasgatásáért. Hol a facebookon lájkolta valaki, hol én magam kerestem rá egy-egy témára és hát, ha már ilyen szép új világban élünk mi mást is…..