Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Okos Tóbiás

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezért tényleg kár volt. Bokros Lajos arról beszél, hogy őt, és pártját elutasította a DK: A valóság ezzel szemben az, hogy Gyurcsány Ferenc - ahogy a Szolidaritásnak is - felajánlotta neki a szövetséget, a DK listás és egyéni helyeit, befutó helyeket is. Bokros azonban ezt elutasította. Lehet, hogy…..
Nem tesz jót a kormányváltást akaró szavazók lelkének az MSZP és az Együtt között kialakult háború. Gyors megegyezésre lenne szükség, hogy végre mindenki a kampányra összpontosíthasson. Nem szeretik a választók, ha az ellenzéki oldalon vita van. A DK és az MSZP megállapodása az egyéni…..
Orbán ezt benézte: azt hitte, hogy ha bírsággal sújtja a "szabálytalanul gazdálkodó pártokat", akkor azok fizetnek, behajolnak. Orbán tévedett, ő volt kénytelen meghátrálni. Már jön a részletfizetés, mint ajánlat, az is a választás után - de a DK és az Együtt még erre sem hajlandó. Domokos László…..
A Bizottság elnöke közölte: ha Kelet-Európa nem áll be a sorba, többséggel döntenek az állandó kvótarendszerről; Franciaország megismételte, hogy a visegrádiak búcsút inthetnek az uniós támogatások egy részének, ha nem szolidárisak; Ausztriának nem kellene közelednie szutykos, keleti, utcagyerek…..
Ez akár egy bulvárcikk címe is lehetne, de nem az. Az MSZP ugyanis úgy rúgja be a kampány motort, hogy az oldalkocsi adja a másikat. A Botka-buktatás óta időnként fura manőverekbe kezdő pártfosszília, úgy látszik, ébredezni kezd, de jó kérdés: mindez vajon hasznára lesz-e bárkinek is? Botka…..
6500-an jelezték eddig a részvételüket a Facebookon szerveződő tüntetésre, 25 ezer embert érdekel...
Szórakozóhelyek, kocsmák, üzletek, térkő burkolat épül az egykori Városliget helyén. A fáknak, de még a Múzeumi Negyednek is búcsút mondhatunk. ..
Tényleg ezt a kérdést tette fel a kormány, konkrétan az EMMI az iskoláknak és az óvodáknak; fel kell készülniük a terrortámadásra, fél évet kaptak, hogy Honvédelmi Intézkedési Tervet készítsenek maguknak...
Több lap is arról cikkezett már az elmúlt év vége felé, hogy 2018 a magyarok és a lengyelek után a virradat éve lesz a populisták számára több más országban is...
Okos Tóbiás 2018.01.03 14:46:40
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Döntsd el végre, hogy mit szeretnél elsüllyeszteni! Az eu "atomhajóját", vagy a csuti "zsírkulák" bárkácskát??
Okos Tóbiás 2018.01.03 17:10:06
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ja! Felcsút is Nyugat-Mo-on van.
Nem elírás, nem tévedés! A KDNP kedden kiadott közleménye szerint "négyből három keresztény üldözésnek van kitéve". A rettegés, pontosabban a rettegtetés új dimenzióba lépett...
Okos Tóbiás 2018.01.02 19:34:54
@azigaziraptor: De ők nem tartoznak a 75%-ba, mert csak álkeresztények.
A Fidesz esetében hatványozottan érvényes a mondás: A látszat csal. Lényegében minden máshogy van ugyanis, mint ahogy azt a hivatalos kormánykommunikációban tálalják. A szédületes pénzszórás ellenére nem áll jól a költségvetés egyenlege, a hosszú távú gazdasági kilátások pedig egészen elszomorítóak.…..
Hogy Budapest és Varsó csemegézik az unió előnyeiből, de a kötelezettségekből nem kér, az jobban aláássa az európai tervet mint a Brexit; A jogállam szempontjából nehezen lehet alulmúlni, hogy a magyar kormány nagy ívben tesz az Európai Bíróság által hozott döntésre; A németek kétharmada azt…..
Okos Tóbiás 2017.12.28 15:06:16
@Csaba Szikora: Legalább nem vesztek össze a kecskéken.:)
Nem könnyed év végi történet Annáé, ám fontos írás, mert sok mindent megmutat abból az élethelyzetből, amiben sokan nekivágnak a külföldi életnek. Ilyen is van, és tartok tőle, elég sok ilyen van. A kép illusztráció..
A karácsonyi üzenetet arra fűzte fel, hogy aki keresztény és magyar, megvédi a hazáját a migráncsoktól, azaz a Fideszre szavaz. Kár, hogy az egész írás egy hatalmas logikai bukfenc és manipuláció. ..
Míg 2014-ben a rezsicsökkentéssel nyúlt a magyar néplélek legmélyére a kormánypárt, addig most azt látjuk, hogy az állandó fenyegetettség ősi érzését igyekszik kihasználni. Soha nem gondoltuk, hogy a béke és a viszonylagos gazdasági fejlődés mellett olyan háborús hangulatot lehet teremteni egy…..
Okos Tóbiás 2017.12.24 16:52:08
@AussieBloke: Az lesz a jó világ. Majd egymástól lopnak!
Hogy Lengyelország sorsa merre dől el, az nagyban megszabja Európa sorsát. A populisták árgus szemekkel figyelnek, pedig aki nem tartja be a szabályokat, annak nincs helye Európában; Az orbáni rendszer lényege, hogy szétveri a liberális kereteket, mert az ő uralmát ugyan ne ellenőrizze senki! Az…..
Mert a fideszesek külön fajba tartoznak...
Okos Tóbiás 2017.12.21 15:22:12
@Egéridomár: Lehet, hogy a vezírre gondolt közben.
Akcióban a csendes ellenállás. A felirat nehezen kivehető, de egy szemtanú szerint az angol SHAME szót (magyarul: szégyen) festették rá. A zembereket a terrorista bevándorlóktól hősiesen oltalmazó Orbán-kommandó a saját lövészpáncélosát nem tudta megvédeni. Most aztán itt az ideje betiltani néhány…..
Egy ajánlat. Vagy Amerika a választókon keresztül próbálja megbuktatni a rezsimet. ..
Valamilyen rá leselkedő veszélytől tart Orbán kaposvári embere (más néven: Krakus). Ti., hogy bizonyos irodák miatt megszűnik a mindennapok biztonsága. Mert csak. Rendkívül fontosnak tartja, hogy pontos információval rendelkezzenek, biztos ezért oszt meg össze nem tartozó és önmagukban is…..
Okos Tóbiás 2017.12.19 18:38:13
@taga20: Ő élősködő csókos, csukott szemmel nyal. Lehet, néha összetéveszti Gyurcsányéval, de mindegy, csak nyalni lehessen!
Nyugi, tavaszig elfogy újabb 600.000. 2010: 2,7 Milla, 2014: 2,1 Milla, 2018: 1,5 Milla.
Behatoltak a Fidesz rajongótáborába...
Okos Tóbiás 2017.12.19 14:27:51
@morpho: Azért azt ne feledd, a nézettséget lehet "manipulálni" a minőség (színvonal) csökkentésével, emelésével. Nem tudhatjuk, mi volt előbb, a tojás, ....?
“Mindannyian tudjuk hogy Magyarország védi Európa szárazföldi határait” – mondja a miniszterelnök a legutóbbi videójában. Nem először hazudta ezt.  ..
Nem kell ahhoz antiszemitának lenni, hogy náci, göbbelsi kampányt folytasson a magyar kormány. Márpedig széles mellkassal, szégyenkezés nélkül állt bele a legújabb náci alapvetésbe is a Fidesz...
Okos Tóbiás 2017.12.14 16:36:40
@FCUK13: A fideSS mindig ad rá alapot.