Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloggerfigyelő

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék, mutatok egy hétköznapi hőst, egy 41 éves angol faszit. Benedict Cumberbatch, a tévében Sherlockot alakító színész a Baker Streeten haladt éppen az Uberében, amikor meglátta, hogy Holmes képzeletbeli rezidenciája előtt négy nyikhaj ver egy embert a földön. Megállíttatta az autót, kipattant,…..
Lássuk csak: Hónapokkal az évadnyitó előtt kiszivárog az évad szinte teljes története. Hackerek törik fel a cég levelezését és szervereit, ellopnak 1,5 terabyte-nyi adatot Kiszivárog több bemutatás előtt álló sorozatepizód és a Trónok harca 4. részének…..
bloggerfigyelő 2017.08.17 20:29:31
@Thomas Dantes: Én aztán rohadtul nem vagyok egy vaskalapos, "komoly felnőtt". Csak nem tudok a mesékkel mit kezdeni, mert kiábrándítanak és nem szórakoztatnak. Ettől még sokfajta médiát fogyasztok és ki tudom kapcsolni magamat velük.
bloggerfigyelő 2017.08.27 10:26:29
@walter77: "Nyilván nagy troll vagy..." -- Nos, idáig olvastam. Nem vagyok troll. Aki ebben a blogban és az Index újságírói közül a troll, az bizony Sixx = Varga Attila.

@Nerevaryne: @csillagporszem: @netrion: @Tachikoma: @Coligny: @Nyers Fa: @sixx: @lalolib: @kalbász: @A nép fia: @Vatikáni bérgyilkos varázsló: @odamondó: @Costanza: @vészmadár (pica pica): @mbm:

KEDVES HOZZÁSZÓLÓK!
Köszönöm az észrevételeiteket és véleményeiteket. Igyekszem ezekből is tanulni :)

Mai napi Index címlap termés trónok harca tekintetében:
1.) "Mielőtt még izgalomba jönne a Trónok harcában feltűnő autótól, olvassa el ezt "
2.) "A hurrikánnál jobban aggasztja a Trónok harca-rajongókat az áramszünet"
3.) "Te tudtad, hogy ezt a 11 szereplőt cserélték a Trónok Harcában?"
4.) "Lecserélték a Trónok harca egyik szereplőjét alakító színészt"
5.) "Mi már tudjuk, fog-e szexelni egymással két Trónok Harca-szereplő"
6.) "5 dolog, amit nem tudtál a Trónok harca sárkánykiráynőjéről"

CSAK ERRŐL BESZÉLTEM, KEDVESEIM. :)
És még akkor én lennék a troll? Na ne röhögtessen az, aki ezt írta!
Minden vasútvonal a maga nemében szemet gyönyörködtető, hiszen olyan tájakat láthatunk, amiket az autópályán nem, vagy csak nagyon ritkán – ráadásul csak a pihenéssel  és a nézelődéssel kell törődnünk. Most a világ 10 olyan vasútvonalát szedtem össze, amiken járva az utazás mesés, a tájak pedig…..
bloggerfigyelő 2017.08.27 09:22:13
@LenCse:

Kedves LenCse! Én is észrevettem olvasás közben, hogy helyenként keverednek a "vasút", "vonat", "vonal", "vasútvonal", "szerelvény" fogalmai. Ez némiképpen zavaró, lehet az újságíró/blogger hölgyet emiatt figyelmeztetni, de ennyire lehúzni, leszólni nem érdemes, felesleges és túlzás.

Az az érved pedig semmiképpen nem állja meg a helyét, hogy egy blogger csak akkor írjon valamiről, ha személyes élménye van. Tehát akkor egy politikai blogban a mindenkori miniszterelnökről csak az írhat blogbejegyzést vagy véleménycikket, aki személyesen is beszélt a miniszterelnökkel? Nem hinném!

Mindenképpen hasznos és dicséretes dolog volt a cikk megírása, ugyanis -- már ha csak magamból indulok ki -- nekem nagyon kellemes perceket szerzett az elolvasása, és kedvet kaptam vonatozáshoz (már egy ideje amúgy is tervezek valamit), és egyéb vasúti blogok olvasásához.
bloggerfigyelő 2017.08.27 09:27:47
@Gretta:
Kedves Gréta!

Nagyon örülök, hogy megírtad ezt a cikket. Mindenképpen érdemes volt, személyes tapasztalatok nélkül is. Az újságírásnak, blogírásnak nem feltétele, hogy mindenről személyes tapasztalatunk legyen.

Más: én annak vagyok a híve, hogy igenis lehet javítani a kommentekben a bloggert/újságírót, mert mindenből lehet tanulni, mindig lehet csiszolni a mondanivalón és a formán is. Valóban helyenként keverednek egyes vasúti fogalmak (lásd: előző kommentem), de nem volt ez annyira zavaró, bár feltűnt nekem is.

Összefoglalva: csak így tovább, apró hibák javításával :)

Tetszett a téma! :) Kellemes napot!
A félreértések elkerülése érdekében ez a cikk nem a jelenlegi migrációs krízis megítéléséről szól, hanem arról, hogy a 20. század során hogyan segítették országunk fejlődését a bevándorlók. A megfelelően alkalmazott bevándorlási politika a befogadó országok számára köztudottan kimutatható mértékű…..
bloggerfigyelő 2017.08.17 14:52:50
@chrisred:
1.) Biológiailag kódolt a xenofóbia.
2.) A xenofóbia nem azonos a rasszizmussal, hanem a csecsemőkortól meglévő, általánosan, mindenkiben jelenlevő, az idegen (nem ismerős) embertől való távolságtartást, félelmet, gyanakvást jelöli.
3.) Az arab kultúrával szembeni egészséges önvédelem, sajátkultúra-védelem nem azonos az idegengyűlölettel, sőt nem is gyűlöletről van szó, hanem önvédelemről.
4.) Aki a szélsőséges iszlám-arab kultúra ellen próbál védekezni, az nem feltétlenül engedne be kínaiakat vagy pl. cseheket, németeket, amerikaiakat stb.

"Európának néhány évtizeden belül menthetetlenül vége, mert nem fogja föl, hogy az iszlám a szelídebb változatában is rendkívül erőszakos kultúra, amit, ha beengednek, mindent elnyel."
A Roast az a műfaj, amit a magyar sztárok vagy annak nevezett/tekintett arcok legendás sértődékenysége miatt itthon nehezebb meghonosítani, mint bármilyen más tévés trendet - ráadásul az "égetés" meg nem is egy mai dolog, az elsőről 1949-ben számoltak be, az meg nem ma volt...
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Egy számomra kicsit kellemetlen témáról fogok most írni. Ez a reggeli merevedés.... Arra ébredek már régóta, hogy merevedésem van. Nagyon ciki, ráadásul nem is csak én szenvedek ezzel, de a másé most nem érdekel. Csak az enyém. Megőrjít! Ez a dolog…..