Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elvis56

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fenekestől felforgatta a nemzetközi sport világát a koronavírus-járvány, de ami itthon történik ezen a területen, szinte példa nélküli. A kormányfőnek ugyanis annyira fontos a sporton keresztül népszerűsítenie a politikáját, hogy igyekszik a súlyos gazdasági következmények hatásaitól mentesíteni a…..
elvis56 2020.04.17 17:21:26
@math0: Orsos is meg Garancsi+ még sokan mások!
Az előző posztban már több aspektusát áttekintettük Kásler Miklós EMMI miniszter legutóbbi, nagy vihart kavart személyi döntésének, mellyel kapcsolatban erősen felmerül annak lehetősége, hogy a miniszter körül – ebben a járványos időszakban stílszerűen talán így jellemezhetjük – fogyni kezdett a…..
   Ez a vírus még -- úgy tűnik tán --nem az a vírus, de egyre nagyobb esélye, hogy egyszer egy igazán pusztító kezd majd tizedelni. De már ez is okozhat ellátási gondokat úgy kórházakban mint akár közértekben, ahonnan élelmet kellene szerezni, de bemenni kevesen mernek, vagy mégis túl sokan is…..
A konzervatív újságíró, Skrabski Fruzsina szerint is szörnyű volt a kormánymédia Karácsony-interjúja. Karácsony Gergely, ellenzéki főpolgármester októberi megválasztása óta először volt vendége a köztévének, amit tényszerűbb kormánymédiának nevezni.  Skrabski Fruzsina: Sajnálom! Azért sajnálom,…..
elvis56 2020.01.23 16:27:59
@n3spr3ss0: A 17- kerületi alpolgármester ágyálmból.Ja és Mészáros a vezeték beve.
elvis56 2020.01.23 16:28:09
@n3spr3ss0: A 17- kerületi alpolgármester ágyálmból.Ja és Mészáros a vezeték beve.
elvis56 2020.01.23 16:30:42
Orbán Viktor évindító sajtótájékoztatója első ránézésre rengeteg mindenről szólt, ám lényegében semmi újdonságot nem tartalmazott. Sokan új elemként értelmezik, hogy a miniszterelnök elismerte pártja vereségét az októberi önkormányzati választáson, ám ez körülbelül olyan gesztus volt, mint amikor az…..
Alapvetően nem érdekelt a legutóbbi kormányinfó, és ezen az sem tudott változtatni, hogy maga a miniszterelnök tartotta. Ugyanis Gulyás Gergelyt is egy kétszínű alaknak tartom, aki a saját politikai túlélése érdekében dolgozik, és nem azért, hogy bármiben is előretolja az ország szerepét. És most, a…..
Lassan két hónap telt el az önkormányzati választás óta, a kormánypárt azonban még mindig nem tudta feldolgozni az akkor elszenvedett vereség tanulságait. A totális zavarodottság a Fidelitas hétvégi kongresszusán is érződött, melynek csúcspontján Kósa Lajos eleresztett egy alig burkolt zsidózást is.…..
Bene Krisztián alkotmányjogi panaszát megfogalmazó és benyújtó dr. Kadlót Erzsébet ügyvédnő válaszolt kérdéseimre. Majd dr. Gál András, az áldozat ügyvédjét kérdeztem meg a véleményéről. Az Alkotmánybíróság 2019. november 19-én, kedden tárgyalja az ügyet másodjára. Bene Krisztiánt, a Budai…..
Kevesen engedhetik meg maguknak a világon azt a luxust, hogy milliárdokat költsenek a saját hobbijukra. Orbán Viktor azonban úgy döntött 2010-ben, nem sajnálja az ország idejét, pénzét és energiáját arra, hogy az általa annyira kedvelt labdarúgást szinte minden közügy elé helyezze. A gombamód…..
elvis56 2019.11.19 12:48:23
@Cycmen: A saját vagy az apja pénzéből finanszirozza ez a SZAR magyar focit . Viktorka stadionokat épit de életében akár hogy szeretné olimpia magyarországon nem !
elvis56 2019.11.20 14:55:34
@Cycmen: Faszikâm.Én szarok a magyar politikára nem szavazok egyik pártrasem .Örülj hogy egy primitiv gázszerelö az ország elsö leggazdagabb embere
Karácsony hamar kimutatta a foga fehérjét, hogy nem tűri a másképp gondolkodókat, hogy a cenzúra eszközével lépne fel azok ellen, akik nem az ő szája íze szerint fogalmaznak. Támadást intéz a sajtószabadság ellen, a BKV mögé bújva adminisztratív eszközökkel hallgattatná el azokat, akik másképp…..
Így egy nappal, hogy nagyjából letisztult az országban, hogyan is folytatódik az élet, vessünk rá egy kis pillantást. A képlet nagyon bonyolult lett, egyik oldal se nevezheti magát győztesnek, azonban, ha azt kell nézni, hogy ki veszített nagyobbat, akkor egyértelműen a kormánypártok. Kicsit később…..
elvis56 2019.10.16 17:08:31
@Veszéjben a lyogállamiság !: Látom hogy a TV2-n és az M1-n éled az életet.
elvis56 2019.10.17 16:32:19
@Veszéjben a lyogállamiság !: lopásban Orsosék világbajnokok.A taho Tiborc ( ki csalja a szaros pelenkát dobáló feleségét, a kispesti piacon mindeki eze röhögött a Borka stori ragadós ) Lölöröl már nem is beszélek.
Valahol szimbolikus, hogy még a Vár is beintett Viktornak - ez az egyik kerület, aminél a visszataszító mutyik ellenére a legkisebb esélyt adtam, hogy átfordulhat, mégis ez történt. Budapest mellett nagyon sok nagy és kisváros is elküldte a vérbe a Fideszt és a párt legzűrösebb, legkorruptabb arcai…..
Nagy hagyománya van a rendszerkritikának Magyarországon. Feltűnik a semmiből egy párt a fiatalok, az öregek, a baloldaliak, a jobboldaliak, a kék vagy a barna szeműek megnyerésére, bátorságot és új lendületet kínálnak, majd a legközelebbi választások alkalmával azon kapják magukat, hogy…..
elvis56 2019.09.19 15:54:55
@Nyulak lezúzása: Fidelitász gyerek voltak az beszélik a Börocz fönúk utasitására akik kocsival járnak és Karácsonyékat cikizik plakát teher autójukkal járják a várost.De már tojás dibálokra számithatnak a kis köcsögök.
Eddig úgy tűnt, hogy jelentéktelen helyi csetepaték sorozataként fogja fel az állampárt a közelgő helyhatósági választásokat. A miniszterelnök magához rendelt ugyan néhány vidéki polgármester-jelöltet a sajátjai közül, el is készült egy-egy gyors fotó Orbán Viktorral állva, ülve, zászlóval, zászló…..
V. Naszályi Márta Négy lakás 2019.08.12 09:24:18
Miért volt bűnös felelőtlenség a négy önkormányzati lakás eladása?..
elvis56 2019.08.12 16:26:10
@Minden ballib bérretteg: Az elsö kerületi lakásokról van szó te szencsétlen nem zuglórol .Az origót csak a fidesz fánok preferálják ugy mint a pesti srácokat akik megélhetési seggnyalókból áll .De állitolag van olyan ujságiró nö is kösztük ki több f.szt fogott mint kilincset.Brávó! A
Egy 14 éves amerikai diáklány a család kisrepülőgépével egyedül szelte át Amerikát...
elvis56 2019.07.08 17:18:40
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
Mintha ezer éve lett volna. Győri Péter, tavaly mint összellenzéki civil jelölt mutatkozott be az időközi polgármester-választáson Józsefvárosban. Most a főpolgármester-jelölteket kritizálja — stílusosan ex-polgármesterjelölti Facebook-oldalán. Személyében megvalósult a balliberálisok által…..
elvis56 2019.06.26 12:01:22
@ulpius66: A “Népstadion”200milliárdba kerül.De sok mindent lehetett ebböl a pénzböl budapaesten csinálni.Egy péda:a Bajcsi korház uj épülete ( 10 -éve )komplett felszerelésel 9milliárdba került!Kell ennek a SZAR magyar focinak enyi stadion?
Privát szigetek, minden luxussal ellátott villák és díjnyertes strandok - többek között ezekkel az extrákkal (is) bővelkedik a világ legdrágább szállodája, a Banwa Private Island Resort. Csak a multimilliárdosok engedhetik meg maguknak, hogy ebben a hotelben töltsék a vakációjukat - de most te is…..
Fizessék ki neki a veszteségét, különben nem lesz uniós klímacél. ..
A 24.hu figyelemre méltó cikke csekély visszhangot keltett. Az Orbán-rendszer gyakorlatát fürkésző szerkesztőségek szemelgettek Irházi János aradi újságíró beszámolójából. Arról, hogy a magyar miniszterelnök felcsúti osztálytársa bevásárolt a határ másik oldalán. 2,7 milliárd forintért vett 1290…..
Megint hatalmas sikert értek el, minden más "csak ellenzéki mese"...
Archiregnum Puzsér-jelenség 2019.06.03 22:29:35
Amíg a kormány éppen einstandolja az Akadémiát, a közélet ennél jóval érdekfeszítőbb témákon polarizálódik. Például, hogy Puzsér indul-e az előválasztáson, és hogy ki támogatja, ki nem?  A cinikus felütés ellenére elmagyarázom, miért is gondolom valóban fontos ügynek a kísérletet, és hogyan is…..
elvis56 2019.06.04 16:08:03
Ismét bekerültek a közbeszédünk be olyan szavak, mint cigánybűnözés, genderezés. A „nemzeti radikalizmust” nyíltan felvállaló Mi Hazánk Mozgalom a semmiből jött, és a Fidesz hallgatólagos (és pénzügyi) támogatásával építette fel magát néhány hónap alatt. Az MHM elsődleges küldetése a Jobbik…..