Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Index isis alkaida mind CIA termék

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Az Orbán-kormány továbbra is keresztbe fekszik Németországnak és az EU-nak lengyel-ügyben • A magyar miniszterelnök ott van, ahol a part szakad, miután nem jött be az orosz-amerikai megbékélés • Az Orbán-kabinet azt csinálja, ami bevett dolog volt a szocializmusban: a sporttal próbálja erősíteni…..
Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.31 08:46:43
@chepunk:
Le vagy maradva egy CIA- brosúrával.
Az bizony, az amerikai báb alkoholista Jelcin idején volt módi.

Putyin megnégyszerezte a reálbéreket és Oroszország mára már nemcsak az elsőszámú nukleáris, de az elsőszámú konvencionális katonai nagyhatalommá is kinőtte magát.

Szar lehet ott az amerikai sátorvárosokban, FEMA- táborokban, kiürült iparvárosi szennytelepeken, a nyugat nagyszerűséségről ábrándozni a minden hérte jutó machetés terrortámadásokkal, tömegbe kamionozással, csoportos nemi erőszakolásokkal.
A magyar és az orosz vezetőt a nyugat és az EU elutasítása ültette ismét tárgyalóasztalhoz, de Orbánnak kell az olcsó gáz, valamint Paks. Utóbbi jól jön Putyinnak is. Varsó non coronat: Lengyelország beintett Brüsszelnek a bírák ügyében (is). Mundruczó világszínházat csinált Zürichben a magyar…..
Juncker be akar keményíteni a lengyelekkel szemben, de Merkel tart attól, hogy a magyar vétó megszégyenítené az uniót. Trumpnak egy provokáció elég, hogy Orbán példáját követe bedarálja a demokratikus intézményeket és túszul ejtse a demokráciát...
Közel két hét Hollandiában, és nincs kétség: a megátalkodott flamandok nem a magyar m1-ből tájékozódnak. A nagykövetség leépítését pedig senki nem fogja észre venni: akkor is impotensek, ha teljes a létszám a külképviseleten...
Civis honoris causa (díszpolgár) címet adományoz Vlagyimir Putyin orosz elnöknek a Debreceni Egyetem. Nem is akárhogy. ..
Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.25 10:30:26
@Netuddki.:
CIA- spicli kommenterkém:
- a Krím ezer éve orosz érdekszféra, orosz többségi lakossággal, akik népszavaztak is. Egy puskalövés nem dördült, senki nem halt meg. (nemúgy, mint az amerikai demokrácia- exportnak csúfolt olaj és földgázrablásokban- Afganisztán, Irak, Líbia, Szíria, Jemen, majdani CIA- puccs...)
- Mürkülnynanya senkitől nem kért választói felhatalmazást többmillió iszlámista "mérsékelt fegyveres lázadó", CIA- kiképzett ISIS- terrorista és egyéb muszlim söpredék behívására Európába. Se a németektől, se a többi európai nemzettől.
Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.25 11:11:43
Ukrajnában (Majdan) CIA- puccs történt, mindössze egy évvel az esedékes választások előtt. A CIA- ügynök Potrohosseggű nem bírt várni a lopással:

www.youtube.com/watch?v=liJXHPWvc2g

@high up!:

Elvtárs, Mikhajil Ignatyev CEU- proktór orosz ügynökkel együtt véded a demokráciát:
30 millió halott alsóhangon:
-Afganisztán
-Irak
-Líbia
-Szíria
-Jemen
-Ukrajna "demokratizálása" alatt.

Putyin maximum a saját ellenzékét gyilkolja,
kedves demokratikus gazdád meg mindenkit, akinél olaj, földgáz, arany, kobalt, ópium van.
Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.25 12:41:33
@m.t.:
Hűha, mégha így is lett volna-

a Világ Legnagyobb Demokráciája mennyi embert ölt meg Irakban- kamu, nemlétező tömegpusztító fegyverekre hivatkozva:

en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_Iraq_War

Az Európába menekülő milliókról még nem is beszéltünk:

Líbia, Irak, Afganisztán, Szíria- innen jön a legtöbb menekült

Kik is verték szét mind a 4 államot?
Hogyan is viselkednek ezek a "menekültek" évtizednyi vérontás, megszállás miatt:

youtu.be/ZV315xqbRK8?t=13s
• A magyarok fogékonyak a nemzeti összefogást sürgető kormánykampányra; • Orbánnak újra legitimálnia kell magát, ezért indította be a kampányt Soros ellen; • Európa rámehet, ha nem talál közös megoldást a menekültválságban...
A magyar közvéleménynek a 34 %-a remél kedvező világpolitikai lépéseket az orosz elnöktől, Trumpnál ez a mutató csupán 29 %-os. Kifulladóban van a kelet-európai országok gazdasági lendülete. Adoptálja a magyar ügyvezetőt egy neves müncheni meleg találkozóhely két gazdája...
A kormánypárti média mindent megtesz, hogy szítsa a félelmet és a feszültséget. Az még az enyhébb verzió, mikor azt írják: "Nem örülnek a migránsoknak a Balatonnál."..
Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.13 15:49:28
@Tom66:

imgur.com/a/xMZ1G

Pl. itt is.

Nagy kérdés, hogy a CIA- spicli zsindeksznek miért olyan nagyon fontos ezredjére is a migriceik- betelepítése. Miután már 1000x is lebuktak a hazugságaikkal.

A CIA kiadta az utasítást a csicskasajtójának:
káosz, polgárháború és terror kell az Oroszország elleni támadás előkészítéséhez.

Szegény zsindeksz, azt hiszik a CIA majd kimenekíti őket az orosz atomcsapás meg a migriceik (mérsékelt fegyveres lázadóik, ISIS- terrroristáik, egéb iszlámista vadállatok) terrorakciói elől....
Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.13 21:03:48
@morpho:
Mürkül NSA- főspicli már kizárta a németországi népszavazást migránsügyben.

Elvégre, minek is szavaztatni az amerikai gyarmat rabszolgáit,
amikor a néni úgyis az NSA- től kapja a parancsokat, az óceán túloldaláról.
• Az autoriter vezetők kezére játszik, hogy sokan már nem tudják, milyen is az, nem demokráciában élni; • Felelős európai hozzáállást sürget Merkeltől egy német szociáldemokrata szakértő, mert úgy látja, hogy a közös biztonság kerül veszélybe, miközben az EU-n belül egyre gyengül a szolidaritás...
Hamarosan pecsét kerülhet a CEU-megállapodásra – írja a HVG. Az egész ügy addig volt érdekes, amíg botrányt lehetett csinálni belőle, lehetett harcolni. Most hivatalosan is elismerhetik a vereségüket. Természetesen Sorosnak az egészhez nincs köze, de jó ezzel a propagandadumával cikizni a fideszes…..
Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.12 09:46:49
@Pop40:
:DDD

Vagy talán mert lopsát egyelőre csak kedvenc D209- Lopcsány- Libajnai- Degesz/Demszkij- Atkári elvtársaid alatt állapított meg uniós, független OLAF.
- 166 milliárd a 4- es retró esetében
- 9 milliárdot Lopcsótány és nejének informatikai cége esetében
• A német kancellár szerint a félmilliárd lélekszámú Európának nem jelenthet gondot még évi 20 ezer szír menekült; • Intézményi megoldást kell találni a menekültválságra, mert különben rámehet az EU - figyelmeztet Pitella; • Nem szabad engedni azoknak, akik át akarják írni a múltat, hogy…..
Az unió nem tudja, hogyan védje meg a jogállamot a magyaroknál és a lengyeleknél. Brüsszelnek jobban oda kell figyelnie a támogatások felhasználására a keleti végeken. Orbán Viktor igenis épít a kódolt antiszemitizmusra...
Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.11 12:59:21
A CIA- csicskasajtó elfelejtette megjelentetni:

www.thetruthseeker.co.uk/?p=155108

Nézzük csak mi is ez a Wall Street Journal:

index.hu/kultur/media/2017/06/22/botrany_fegyverkereskedovel_uzletelt_a_patinas_lap_rovatvezetoje/

"az AP megjelentetett egy cikket, amelyben egyebek mellett arról esik szó, hogy Jay Solomonnak, a Wall Street Journal külpoltikai rovatvezetőjének egy iráni születésű mágnás, Farhad Azima tízszázalékos tulajdoni részesedést ajánlott fel egyik cégében.
Azima a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) számára bonyolít le fegyverügyleteket. Az AP riportja szerint hosszú éveken keresztül Azima volt a külpolitikai újságíró egyik tájékoztató forrása is."
Index isis alkaida mind CIA termék 2017.08.11 12:30:34