Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Literáti Groß

245 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy szokásom, amitől nem szerettem volna megválni a paleos 'áttérésem' után sem. Ez pedig a kávé+süti kombó. Valamelyik influenzás kidőlés alkalmával lenyomtam egy Agatha Christie filmmaratont (tudom tudom, shame on me, de nagyon kedvelem a könyveit is, és a filmket is), ahol…..
szamárSágok kép születésnapra 2012.05.07 22:41:00
Ezt a képet szülinapomra kaptam, a Lititől. Neki mellesleg van saját blogja. Olvasgassátok mert elég beteges humora van, de én kedvelem. ITT vanAranyos, kedves kép....Hát nem egy tündér ez a Liti?..
 01, Naponta egy orvos távol tartja az almát. 02, Távol naponta egy orvos almát tart. 03, Egy nap távol tarja az almát az orvos. 04, Az orvosok egyszer almanapot tartanak. 05, Egy nap orvosnak tartják Almát. 06, Napról napra távolabbra tart az orvos az almától. 07, Egy távoli…..
atom Pump up the Jam! 2011.10.07 20:47:40
Nem szoktam pénteken videót ajánlani (tekintve, hogy szombat a videós nap), de ezt most találtam és rögtön meg kell osztanom. Pump up the Jam!Azaz pumpáld a dzsemet:) *Atom jelenleg hasát fogva fetreng a földön és már-már szüttyögve, köhögve, de azért röhög*..
Tudjátok, ha az ember felad egy álláshirdetést, s megjelenik, utána elkezd várni. Nagyon számít egy hívásra. Vagy többre. És jönnek is ugyan ezek a megkeresések, csak nem onnan, ahonnan kéne, és nyilván a leglehetetlenebb, legvalószínűtlenebb emberek találnak meg. Amikor…..
D: Na, nekem ebből annyira elegem van, hogy kimegyek kávéért, aztán kiderítem, kinél kell most felmondani, hogy se a főnökék, se a kijelölt irodavezető nincs itt.L: Úgy emlékszem, hogy valamelyik évi szervezeti felépítés alapján én vagyok a jogosult arra, hogy lehessen…..
2009/2010 tavaszi féléve. Épp arra készülök, hogy resersírozzak az egészségtanos szakdolgozatomhoz. Előveszem a diákigazolványom. 10 matrica ékeskedik rajta. Olyan büszkén tapadtak a kis műanyaglaphoz, mint harci sérülések egy troll arcán. Lehúzom a diákomon lévő azonosító…..
Ezt egyszerűen látni kell. Nagyon aranyos elsőseink vannak itt a második emeleten, egyelőre legalábbis úgy néz ki. És még kommunikálnak is. Tüneményes...
A nyár egyik legérdekesebb momentuma volt, amikor kimentünk apuval Németországba, hogy öcsémet, Mátét hazahozzuk a francia-svájci-német hadifogságból határ közelében lévő Grafenhausenből, mivel kint dolgozott szakácsként. Az út elég hosszú volt, egy laza 962 kilométer, ha…..
                         ..
Testvéremnek,Máténak és a setéterdei főmuksiknak dedikálom ezen ismeretlen szerző művét...
Csak most, ingyenesen igénybe vehető egészségügyi szolgáltatás a végzős hallgatóknak elmebaj ellen / ahhoz gyorsabban vezető úthoz! A frontorvos és a tanszéki-szanitéc után szabadon. Sikeres fel/leépülést kívánok!      The Avalanches - Frontier Psychiatrist…..
Bogi, 'akárholislegyél', ez a bejegyzés csak Neked szól...
Csütörtökön kiderült, hogy idén sajnos nem végzem a sulival. Az utolsó, harmadik szigorlatom nem lett meg. Azt hiszem, mindent beleadtam, és becsületesen nem lett meg az utolsó megpróbáltatásom. Jobban mondva beleadtunk, Szilvivel karöltve, akivel jobb is  talán, hogy nem írtuk…..
Ma mentem irodalomvizsgázni meg -szigorlatozni. Nyilván összekevertem a két főtárgyat, és a Romantika&Klasszika helyett a Realizmusról írtam. A szigorlat meg olyan volt, amilyen. Oda sem írtam le mindent, amit akartam. No meg persze mindent össze is kevertem. Ezek után vettem egy…..
Kincskereső 010808108b 2008.08.01 21:01:00
Információk feltöltés alatt..
Literáti Groß 2009.05.20 09:43:46
@maris10: Kedves Maris10!

A könnyebb és közvetlenebb értekezés érdekében, majd kérem, írjon az e-mail címemre.

Köszönettel
A múlt hetem ugyan nem volt túl rázós s hogy ne kezdjük el azt, hogy kinek volt nehezebb/pokécsabb/keményebb hete, csak annyit mondok, hogy minden munkanapra jutott egy. Viszont szombaton annyira kikészültem, hogy reggel 7-kor azt kezdtem el magyarázni közömbös hangnemben, csukott…..
azbeszt Mennyi az annyi? 2009.05.04 23:29:00
Nézzük csak, abszolút a teljesség igénye nélkül:Gazdasági világválság. Emelkedő forint, szárnyaló OTP. Bajnai. Mszp. Abszurdisztán. Sertésinfluenza. Érettségi, botrány nélkül (botrány!!!), bukik a digitévé, bukik Pécs. Téma tehát van. Erre egy álmos hétfő este mi virít…..
Literáti Groß 2009.05.06 16:38:18
@Before: Való igaz, annyira nem értek a reklámokhoz, nem haragszom. Vallom, hogy hihetetlen, és hogy [hihetetlenül] naiv vagyok. Szeretnék - bizonyos értelemben és helyzetekben - mindkettő maradni, amíg csak tudok. Csak az álláspontom az, hogy ez nem reklám. Kíváncsi lennék rá, hogy mennyivel több ilyen gép kelt el mostanában:) Jó, tegyük fel, rám nem hatott – nem mintha megengedhetném magamnak, vagy szükségét érezném –, mert nem vagyok célközönség. Viszont nem érzem úgy, hogy konkrétan a kérdéseimre kaptam volna a választ.

Köszönettel a válaszért L
Literáti Groß 2009.05.07 11:21:46
@Before: Elfogadom, így már értem. Újfent biztos, hogy jobban kéne figyelnem egy reklámfelület felismeréséhez, ami ez esetben ez a cikk volt. Valószínűleg azért nem veszem készpénznek, mert nem vagyok célközönség. Köszönöm a türelmed!
  Majdnem elveszett a feneketlen levelesládában a valaha látott legtöbb E-betűs adalékanyagot tartalmazó magyar csodatermék, amit ráadásul ismeretlen okokból Vörösmarty fejével próbálnak eladni. A Homár eddig meg volt győződve róla, hogy a jégkrémeket nem lehet lenyomni,…..
Nem gondoltam volna ugyan, de az egyik zeneszövegekkel foglalkozó portál jobban ki tesz magáért, mint azt vártam. A kedves olvasó kijelenti, hogy megfogadja az alábbi védőigét, és ellenáll a csábításnak:Hajtás után vállalom a biztosítékkiverő extázist, és ígérem azt, …..