Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gazsika

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szigorodik a gyerekülések szabályozása: Az új szabályozás szerint sem a régebbi gyermeküléseket sem az ülésmagasítót nem lehet használni mint korábban. A gyermeküléseken sorozatszámok igazítják el a kedves érdeklődőket és egy bizonyos sorozatszám alatt az üléseket nem…..
autózz! Körforgalom-horror 2008.06.14 11:31:00
Nem véletlen az, hogy egyre több körforgalom épül az országban, sok súlyos balesetet lehet velük elkerülni. Helyette viszont nálunk jöhetnek a koccanások, mert az emberek igen nagy része vagy egyszerűen lusta alkalmazni a körforgalom szabályait, vagy ami legalább ugyanilyen…..
Stewe ezúttal egy olyan szervezetre akadt ki, amelynek az volna a feladata, hogy rendben és biztonságos állapotban tartsa az utakat. Ez már csak azért is elvárható lenne, mert az autósokról egyre több bőrt húznak le, ami után már nem mindenkinek marad pénze a lengéscsillapítók…..
Dark side Hangulat, keltés 2008.05.30 17:18:00
Az index a tegnapi után még komolyabban odatett az újságírásnak, ma egy motorosbalesetről tudósított igen korrektül, ami kivételesen sajnos máshogy végződött, mint ahogy a "nem-adom-meg-az-elsőbbséget-a-főútvonalon-közeledő-motorosgyereknek" típusú balesetek szoktak…..
Belsőség Spóroljon a szívással 2008.05.25 07:26:00
„Éves autópálya matricát vásároltam, de eladtam autómat. Hogyan vihetem át új autómra az autópálya használatának lehetőségét?”- kérdezte egyik olvasónk. Vélemények az azonos című cikkünk témájáról...
autózz! Ez a mentalitás öl 2008.05.12 12:01:00
Általában, amikor képbe kerülnek a sebességkorlátozó táblák, erős többségben vannak azok, akik azonnal arra gondolnak, hogy biztos csak kintfelejtették, akár véletlenül, akár szándékosan, hogy az autósoktól újabb rakás pénzt szedjenek be. TheElf kicsit másképp áll hozzá a…..