Regisztráció Blogot indítok
Adatok
siófoki

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..
Nem tudjuk mi kell ahhoz, hogy tömött szórakozóhelyen töltse valaki a szilvesztert, de ezt sosem értettük. Nem kellett ehhez még Anna sztorija sem a Radio Cafe bulijáról, ahol a végtelen számú eladott jegy miatt tömegnyomor és sorbanállás várta a szórakozni vágyókat, mosdó…..
Kőbánya-Kispest végállomás. Hiába volt rémes lelakottsága ellenére klassz az épület, a lepukkant űrbázist (amely a tragikus hirtelenséggel véget ért Star Wars sorozatunk főszereplője volt) most atomtámadás érte, romjain meg lánctalpas harci járművek araszolnak. Végül is…..
siófoki 2008.12.24 08:40:25
@MP: Teljesen egyetértek MP-vel. Először hagyták kocsmákkal és kajásokkal beépíteni a végig üveg folyosót (ekkor épült a balhés hentes bolt is). Ettől az egész egy sötét cső lett és megjelent az olcsó italkimérések törzsközönsége. Ezek után már csak várni kellett és szigorúan nem költeni semmit a felújításra. Sajnálom, hogy így alakult, az eredeti épület az én beteg izlésemnek tetszett.

(Más: kb. 15 éve egyszer láttam egy ismerősnél Kispest ősrégi rendezési tervét, azaz hogyan nézett volna ki a lakótelep az eredeti álmok szerint. A Kisfaludy-Szabó E. út és a Hunyadi utca egy-egy nagy, egyirányú sugárút lett volna, és az általuk közrefogott sávban parkok, szabadidős létesítmények lettek volna. Persze mondani se kell, hogy ez a rész nem épült meg. A Szabó Ervin utca a maga 2+1 sávjával emlékeztet még leginkább az eredeti koncepcióra.)
siófoki 2008.12.25 20:01:26
@dex.ion: Tudom, mert a környéken lakom. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy a Szabó Ervin sokkal szélesebb a környék összes keresztutcájánál, és csak a Sóos utca magasságában "szűkül be" (az Üllőitől). A forgalomrendezést megcsinálták (egyirányúsítás), csak az elképzelt széles utcákat nem. pl legalább kétsávos felhajtás lett volna a felüljáróra, nem olyan éles kanyarral, mint most az uszodánál. Mondjuk így maradt egy minimális a régi kertvárosias Kispestből ezen a részen is.
Ingyenpia Havi ajánló 2008.11.29 12:19:00
Hétfő, december 1.,18:00 Spiritusz Galéria: Sara Berti - Sara Berti cím: Budapest 1075 Madách Imre u. 3. Már jártunk itt.* * * * *Kedd, december 2.,17:00 Műcsarnok: FÖLD-RAJZ „Adj energiát, hogy tovább forogjon a Föld!” cím: Budapest, XIV. Dózsa György út 37. Már…..
Ingyenpia Heti ajánló 2008.09.21 16:46:18
Hétfő, szeptember 22.,18:00 Greguss Galéria: Pölte Lívia - Bemutatkozás cím: 1123 Budapest, Greguss u. 10.Már jártunk itt.* * * * *Kedd, szeptember 23.,18:00 K.A.S. Galéria: Deli Ágnes - Deli Ágnes cím: 1056 Budapest, Váci u. 36. Már jártunk itt.18:00 Parthenon-fríz Terem: Borsos…..
Félrefordítások Lőjetek Willre! 2008.09.20 12:00:00
wy három félrefordítással örvendezteti meg a blog lelkes olvasóit. A Roger-téma már felmerült korábban hozzászólásokban és posztban is, de ebben a formában, ahogy ő találta, teljesen eredeti. A fire in the hole is többször volt már, de külön posztban is érdemes kitenni. De a…..