Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK10

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már egyszer Orbán azt mondta, gratulál (Tállainak, aki olcsóbb benzint intézett magának), "akkor mindenki intézze el". (Via)..
FCUK10 2017.11.15 11:47:28
@ebella: csak annak kínos, aki nem érti. képviselő. benne van a nevében.
FCUK10 2017.11.15 14:21:11
@ebella: nem a NAV elnöke hívta fel a MOL-t, hanem egy parlamenti képviselő.

te otthon a gyereked utcaseprőként neveled, vagy apaként? esetleg külön tudod választani a két életed?
FCUK10 2017.11.15 14:21:48
@ebella: én kérek elnézést, anyaként. vagy ugye most nálatok menő a genderfaszság, szülőként?
Egyre-másra érkeznek "Tállai elvtárs" benzincsökkentős akciójáról a viccesebbnél-viccesebb internetes tartalmak. Íme, egy sokat mondó elszólás az ATV-ről:  ..
A BKK választhatott volna, hogy kicsit kevesebb legyen a parkoló, de megmaradjanak a fák. A BKK az autókat  és a parkolásukat választotta a levegő minősége helyett. A dühítő az, hogy valószínűleg feleslegesen. ..
A kormányszóvivő nagyon viccesen a demokratikus alapelveket és a másik oldal tiszteletben tartását hiányolja...
FCUK10 2017.11.14 18:37:13
@morpho: itt nem a megoldást keresem, hanem a szórakozást. jókat röhögök a saját magatok folyamatos szembeköpésén :)
Amit Orbán mesél, azt ma legalább 2,2 millió magyar hallgatja és hiszi, mint lefekvéskor egykor a szülői szót. Mint minden mese, ez sem igaz, tele kitalált elemekkel és csodával – de a hallgatóság bele tudja élni magát. Az ellenzék képtelen mesélni...
FCUK10 2017.11.13 12:46:52
@morpho: egy példa: migráció válság. az ellenzék az elején azt is tagadta, hogy létezik. aztán ma minden erről szól Európában. ennyit a valóságról :)

az is egy narratíva, hogy a valóságra reflektál valaki. ebből is látszik, hogy nem értesz egy betűt sem itt a blogon (sem) :)
FCUK10 2017.11.14 06:39:25
@a nagy hohoohooo: 94-ben sem szavazott az ország kétharmada a szociszadesz kormányra, de nem hallottam a tiltakozásokat. innentől most is hiteltelen.

ha a fidesz kevesebb szavazatot szerez, mint 2002-ben vagy 2006-ban, amikor kikapott, az azt jelenti, hogy a balfaszoldal tudott már több szavazatot szerezni, mint a Fidesz, tehát a feladat nem lenne most sem megugorhatatlan, de mégis az, mert a szavazók nem akarnak megint rájuk szavazni. na innentől viszont nem a fideszen múlik, hogy kikaptok. lehet takarózni a törvénnyel meg a médiával meg akármivel, a lényeg akkro is az, hogy értelmes ember nem szavaz balra, csak a reménytelen nyuggerek meg pár megvezetett barom, és persze a krónikus emlékezethiányosok.
FCUK10 2017.11.14 10:37:07
@kekex: te hol élsz?
szegedma.hu/hir/szeged/2017/09/az-ellenzek-migracioval-kapcsolatos-kommunikacio-evolucioja-7-pontban.html

kiemelem a lényeget: "Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes 2015. június 18-án egy Lendvay utcai demonstráción azt mondta, hogy „a bevándorlás álprobléma, amit a Fidesz kreált”, mert „az igazi gondot a magyarok kivándorlása jelenti”. Horváth Csaba szocialista politikus ugyanezen a napon tett Facebook-bejegyzésében ugyancsak „álproblémának”, ezen kívül „hisztinek” és „műbalhénak” nevezte a migrációs kérdést. "
Az Egyesült Államok azután határozta el, hogy 190 millió forintot ad vidéki lapoknak, hogy kiderült, a magyar vezetés nem hajlik a jó szóra. Egyre több nettó befizető ért egyet a német kormánnyal abban, hogy az uniós támogatások megvonásával kell észhez téríteni az olyan kormányokat, mint a magyar…..
Orbán be akarja végezni a nagy művet, ezért akar egyelőre további négy évet. Ki fizesse a révészt? Vita Drezdában Orbán állítólagos magánútjáról. Az általános magyar EU-ellenes roham közepette vannak azért unióbarát erők is Magyarországon...
Nem elég, hogy hazudik, de ezt náci ideológiával igyekszik alátámasztani a miniszterelnök. Nem, nem tévedés és nem is túlzás: a nemzetiszocialista fajelmélettel igyekszik magyarázni a menekültekkel szembeni gyűlöletkeltést...
FCUK10 2017.11.10 12:24:55
@babbaba: azt az 1200 embert a belügyminiszterek tanácsa szavazta meg, ahol nem kell 100%, ezt csak azért mondom, hogy ne halj meg hülyén :)

a fizetések és nyugdíjak nem most lettek szarok, hanem a balfaszok alatt maradtunk le. hogy nem sikerült még utolérni őket, ez baj, de szart csinálni mindig sokkal könnyebb, mint jobbá tenni a dolgokat.

a többi faszságodra nem térek ki, mert úgysem értesz semmit.
FCUK10 2017.11.10 12:26:20
@Okos Tóbiás: a kormányfők általában szavaznak, de nem írnak alá, mondtam már, hogy nem kell mindent elhinni, ami balról jön, sőt :)
FCUK10 2017.11.10 13:18:11
@Okos Tóbiás: a sötétségednél csak a tájékozatlanságod nagyobb :)
Miként juthatott el odáig Magyarország, hogy újból a szocializmus időszakára emlékeztessen. Orbán a próbakő, amikor az a tét, mennyire lehetséges az összefogás az EU-ban. Végzetes lehet, ha az EU keleti és nyugati fele nem jut közös nevezőre az unió jövőre ügyében...
Kedden Aszódi Attila, a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár a Portfólió energiakonferencián bejelentette: megkezdték az orosz hitel lehívását. Szerdán Orbán Viktor a Diaszpóra Tanács ülésén közölte: az ország nem szorul hitelre. ..
Mi az? Orbán uralkodásának szimbóluma, átadták többször, szétlopták közben, most szétesik. Hát a Várkert Bazár! ..
FCUK10 2017.11.09 18:31:36
@morpho: de, van jópár német újságcikk pl, szilveszteri esetről több száz
Nem szoktuk előre megírni az útiterveinket, mégis csak jobb, ha már a tapasztalatok is benne vannak, amikor haza értünk. De ez most annyira kúlnak tűnik, meg lehet, hogy nem lesznek később ennyire jó árak, ezért kivételt teszünk. Hajón alvás olcsón és kényelmesen, több sziget felfűzve és egy új,…..
Lenin a tenyerét dörzsölné örömében, ha látná mai követőit, Trumpont, Orbán, Le Pent és Kaczynskit. A német védelmi minisztérium már olyan forgatókönyvön dolgozik, hogy mit kell tenni, ha a kelet-nyugati belső ellentétek miatt felbomlik az EU. Hiába magánút, nem mindenki örül Orbán Viktor…..
A pálfordult exszocialistának csak az a nemzeti, aki pont ugyanazt mondja, gondolja és teszi, mint amit a Fidesz. ..
FCUK10 2017.11.06 11:58:25
@morpho: nem lehet, mert aki részt vesz a közéletben, az csak hozzátesz. legalábbis ez volt a mantra tavaly, mikor civilek károkozásáról volt szó. egyébként most megint ott tartunk, hogy a szólásszabadság csak addig fontos, amíg valaki ugyanazt mondja, mint ti? igazi liberális seggfej vagy :)
Lezajlottak az őszi írásbeli érettségi vizsgák. Az eredményeket még nem tudjuk, de a javítókulcs alapján bárki ellenőrizheti, mennyire hű alattvalója a Nemzeti Együttműködés Rendszerének...
FCUK10 2017.11.06 08:26:51
@Ballib cenzúrázók réme 25: a b1 napról-napra mélységi rekordot dönt, úgyhogy jól hiszed :)
Juhász Péternek elévülhetetlen érdeme van Rogán háttérbe szorításában, de ezzel nagyjából ki is merül a politikai szerepe. Az Együtt elnökeként nem sikerült az egyszázalékos pártból háromszázalékost csinálnia, miközben a nyilvánosság részéről adott volt számára minden. Rogán volt az ő olimpiája, de…..
A budapestiek többsége nem a Városligetben szeretne múzeumnegyedet. Pedig évek óta folyik a hülyítés...
FCUK10 2017.11.04 10:40:19
@anyadmajma: akkor miért teszed mégis?:)
Infrastrukturális fejlesztésekkel és törvényi szabályozással teszi lehetővé a kormány, hogy mindent megtudjon rólunk, az adatokat egy helyen tárolja és a megfelelő hatóságnak elküldhesse.  ..
FCUK10 2017.11.04 09:12:11
A DK ezzel a húzással sok szavazót állíthat maga mellé, beleszáll a Fideszbe és egyértelműen kitűnhet a többi ellenzéki párt közül. Nem csoda, hogy mindenki nekitámadt Gyurcsányéknak. Viszont a javaslatnak vannak hátulütői is. ..
FCUK10 2017.11.03 13:57:15
@Fermentátor: a kétféle tekintetében nem értek egyet. jelenleg egyféle állampolgárság van: ami választójoggal jár. ezen kívül a törvény reagál arra, hogy van, aki itthon él, és van aki nem, de ezt a helyzetet nem ő hozza létre.

a DK-s ötlet viszont már a jogot is elvenné az állampolgárok egy részétől, most épp lakcím alapján. később jönne a bőrszín, meg a vallás.
FCUK10 2017.11.03 13:58:33
@Sean MacTíre: nem kell, ha a lakcímkártyádon magyar cím van, az azt jelenti, hogy itthon élsz, két szavazatod van. ha az van rajta, hogy külföldi címen élsz (ami ugye a valóság lenne), akkor egy szavazatod van és leadhatod levélben. hol élsz, cica?
FCUK10 2017.11.03 17:01:42
@Pyrrhus: áfát fizet a turista is, adjunk neki választójogot?:)
  Néhány napja indulatból leírtuk, hogy Gyurcsány Ferenc épp készíti elő Orbán Viktor új kétharmadát, most azt is megmutatjuk hogyan: A Közös Ország Mozgalom koordinálásával 8 ellenzéki párt kidolgozott egy alternatív választási törvényt, a mostani fideszes ellenében. Egyedül csak a Demokratikus…..
Exkluzív interjút adott a Nyugati Fénynek Kovács László, volt külügyminiszter, az MSZP korábbi elnöke. Kovács szerint bár az MSZP zsinórban 5 választást veszített el, mégis elmaradt a tanulságok levonása. Kovács László ostobaságnak tartja, hogy az MSZP bojkottálja a fideszes médiát, és azt is…..