Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vptk

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem telik el úgy év, hogy március végén eszembe ne jutna a munkaszolgálatra hurcolt és fiatalon meghalt Rejtő Jenő. Azonnal felismerhető stílusával, nyelvi poénjaival, egyedülálló humorával és a regényei mondatai közt elrejtett bölcselkedéseivel utánozhatatlanná és pótolhatatlanná vált a magyar…..
  Az előző blogbejegyzésben arról elmélkedtem, hogy mennyi soft tényezőn múlik, míg kialakul az a társadalmi akarat, ami a környezetvédelem ügyét a lájkok és megosztások színteréről a valódi, változtatni képes cselekvés porondjára tereli. Kérdés, hogy ott hogyan hozhat eredményt vagy épp  meddő…..
vptk 2018.10.21 16:35:07
@gabiiii: Tökéletesen egyetértek veled. Sajnos lehetetlen annak az egy milliárdnak az életszínvonalát csokkenteni annyira, hogy a másik 7 mrd ne akarjon pusztítóan élni. És a Föld csak egyre szaporodik, ami felgyorsítja a rohanást a vég felé. Ha kivétel nélkül minden embert, akinek megszületett a 2. gyereke meddővé tennének, akkor - számításaim szerint - 50 év múlva 5 mrd alá csökkenne a létszám. S e korlátozást fel lehetne oldani akkor, amikor a lakosság okozta ÖSSZkibocsátás kisebb lesz a természet elnyelő kapacitásánál.