Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fringe minority with unacceptable views

0 bejegyzést írt és 1775 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Gyerekiahóra... 2017.09.16 22:40:11
Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de…..
Fringe minority with unacceptable views 2022.02.21 13:40:32
@shak shak: semmi kozod hozza
Fringe minority with unacceptable views 2022.02.21 13:45:21
@shak shak: szokas szerint: hazudsz. Mental health.
Fringe minority with unacceptable views 2022.02.21 14:01:21
@shak shak: nem. kakaltam mar reggel. Ha tudnad a nevemet, te lennel az elso, aki telekurtulne az internetet. Eleg konnyu megjosolni a szemelyisegedet. Probalkoztal regebben, de mar akkor udvariasan elkuldtelek.

Amit csinaltal, tokeletesen lekovetheto, peldaul tegnap. A Zolikat probaltad bemartani, ki tudja eppen miert (nem erdekel, nehogy elkezd leirni). Tegnap eppen ot kellett utalnod. Termeszetesen, ezt nem mondanad neki semmilyen blogon. csak a hata mogott. Ez is a barnainges szemelyiseged resze.

Ezert is teljesen hiheto, hogy valakit megprobaltal kirugatni a munkahelyerol, mert nem teszett neked.
Ass blaster Ezek hülyék... 2021.10.10 14:36:12
  Mi folyik itt Angliában? Pontosabban mi nem folyik? Például üzemanyag a benzinkutakon. Miért? Azért mert az angolok ha nincs más aki megtegye akkor saját magukat bökik tökön.  Kezdjük messzebbről. 2016-ban öt évvel ezelőtt megvolt a Brexit szavazás, az angolok kiléptek az EU-ból. Ennek meg…..
Fringe minority with unacceptable views 2021.10.17 18:17:50
@Nem talaltam a Submit gombot: bocsanat, casedemic-re gondoltam
Fringe minority with unacceptable views 2021.10.17 18:18:56
@kés a nyakadon: Anyukam meselte, hogy naponta haromszor zaklattak az elovalasztas miatt. Telefonon, mobilon es sms-ben. Kerte, hogy szedjek le a listarol, ne hivogassak. Onnantol egy automata hang hivogatta
Fringe minority with unacceptable views 2021.10.17 18:52:34
@kés a nyakadon: volt egy igen erdekes cikk a Telegraph-ban a foldgaz alternativajarol, a hidrogenrol.
Az egyik egyetem, talan Exeter (nem vagyok benne biztos) kiserletezni akar az allammal, hogy egy falut teljesen lecserelnek foldgazrol hidrogenre. Ahhoz az osszes csovet, gaz boilert (ami kazan: futes es melegvizet csinal), gaztuzhelyet, es minden berendezest cserelni kell, kulonben robbanas veszelyes
Aki nem keri a cseret, azt egesz egyszeruen leveszik majd az ellato rendszerrol, mert ugye egy helyseg nem lehet keverve foldgaz/hidrogen. Ugyhogy ha nem akarod ezt az egeszet, onnantol nem lesz a hazadban gaz. A berendezesek cserejet majd magadnak fizeted.
Amikor egy nagyjából fele Magyarország méretű országban több mint 17 millióan élnek, akkor nem kell szakembernek lenni, hogy tudjuk: komoly nehézséget jelent a lakhatás. Pláne igaz ez akkor, ha ez az ország (esetünkben Hollandia) lakóinak a száma dinamikusan nő, egyre inkább az Európai Unió egyéb…..
Fringe minority with unacceptable views 2021.06.09 07:07:02
@sci_dev: ezeket az uj epitesueket meg mindig a nagyon lovely birodalmi kulon furroszoba/mosogato csappal adjak at? Vagy sikerult eljutniuk mar a kevert hideg/melegvizes csapig?
Fringe minority with unacceptable views 2021.06.09 07:07:51
@Kovacs Nocraft Jozsefne: a UK-ban, ha a hazadhoz akarsz epiteni, raepiteni, garazst epiteni, a telkedre feszert ratenni, kell kerned az onkormanyzat csinovnyikjaitol (Marika/Terike/Erzsike) engedelyt. Ez a planning permit (engedely), amit ha megadnak, van 1 eved, hogy elkezd az epitkezest.
Le kell adnod a rajzokat, nem kell, hogy epitesz csinalja, de segit.
Vagy megadjak, vagy nem. Vannak iranyelvek, hogh mire nem adjak meg. De nekem utasitottak mar el olya, hogy “mert nem illik a kornyezetbe”, ami kb abban a helyzetben a “mert csak”-nak volt a megfeleloje.

Ha elkezdesz epiteni, akkor jon a building permit, ott mar epiteszekkel beszelsz az onkormanyzatnal. Kijonnek megnezni fo merfoldkoveknel, hogy mindent jol csinaltal, az eloirasoknak megfeleloen, pl megfelelo az alap, falak, szigeteles, teto. Mindennek van termeszetsen engedelyeztetesi koltsege. Ezeknek az engedelyeknek illik meglennie mikor eladod a hazat. De ha nincs, akkor veszel ra kulon erre a celra biztositast. Nem egy nagy osszeg.

Ha megvannak az engedelyek, az meg nem azt jelenti, hogy minden jo minosegu. Csak meg vannak az engedelyeid. A kivant 3meter szelessegu falad attolmeg lehet elcseszett 2.97, hogy a kinezett szekrenysorod pont ne ferjen be.
Fringe minority with unacceptable views 2021.06.09 19:23:29
@Kovacs Nocraft Jozsefne: 5 ev elteltevel a counci-nak nincs “enforcement” hatalma. Nem bontathat.

5 even belul bontathat, ha elkapnak, pl valamelyik joindulatu szomszed feljelent
Tavaly is többen tértek haza Magyarországra, mint ahányan elköltöztek, legalábbis a hivatalos magyar adatok szerint. Érdekes, hogy ugyan elég sokan tértek vissza Ausztriából, még így is közel 4000 fővel nőtt az ott élő magyarok száma. Az Egyesült Királyságból viszont nem nagyon költöznek haza a…..
Fringe minority with unacceptable views 2021.05.12 21:45:20
@puhacica: te talan nem aggodsz???
A brit fővárosban semmivel sem könnyebb 2021 elején kilépni a szobabérlés világából, mint volt mondjuk másfél évvel ezelőtt. Ráadásul elég sok mindennek össze kell jönnie ahhoz, hogy ez megvalósuljon. A kép illusztráció..
Fringe minority with unacceptable views 2021.04.11 17:22:58
Fringe minority with unacceptable views 2021.04.11 18:34:24
@Csodabogár: ertelmet, en sem latom. Nem arra vonatkozott a kerdes.
Gondolom az atlag columbiai ember hasonloan viselkediek, mint az emberek Europaban vagy Eszak-Amerikaban
Megszamolni nem tudom hany maszkos kirandulos, tengerben uszos, tengeren kajakozo, vitorlazos, tengerparton napozo, sajat kocsijaban maszkot hordo embert lattam/latok. Rengeteget.

Csodalkozom, hogy ezeken a kepeken, nezz ra a blogjara, egy maszkos sincs.
A hír rövid volt, mi több, számítani is lehetett rá, ennek ellenére alighanem sokakat nagyon rosszul érintett: Magyarország is csatlakozott azokhoz az országokhoz, ahová nem engedik be az Egyesült Királyságból érkező repülőgépeket...
Fringe minority with unacceptable views 2020.12.22 14:20:48
@gabors: a UK szamokkal vigyazni kell. Hetvegi szam es a hetfoi szam mindig sokkal alacsonyabb, aztan hirtelen kedd-szerdara megugrik. A hetvegi hallotti regisztracio miatt van ez.

Csakhogy legyen kontextus. Egy atlagos napon a UKben 1600 halott van, ebben benne van a rak, alzheimer, demencia, oregedes, baleset, szivroham, stb.
Tavasszal voltak olyan napok, hogy napi 1000-1200 covid halott volt.
Fringe minority with unacceptable views 2020.12.22 22:15:46
@kék madár: ha neked jobb informaciod van, mint a UK chief medical officernek es a UK chief scientific adviser-nek, akkor szoljal nekik.
Ok azon a velemenyen vannak, hogy 70%-kal fertozobb.
Fringe minority with unacceptable views 2020.12.24 12:00:08
@kék madár: ezt ajanlom: www.who.int/csr/don/21-december-2020-sars-cov2-variant-united-kingdom/en/

Ez a resz
Preliminary reports by the United Kingdom are that this variant is more transmissible than previous circulating viruses, with an estimated increase of between 40% and 70% in transmissibility (adding 0.4 to the basic reproduction number R0, bringing it to a range of 1.5 to 1.7).
Alighanem sokan vannak úgy ezekben a hetekben, hogy nehezen tudnak dönteni, hazautazzanak-e a karácsonyi ünnepekre. Egyrészt ugye jó legalább ilyenkor látni a családot, másrészt a járvány miatt az ember nehezebben szánja rá magát az útra, hiszen sem magát, sem a szeretteit nem akarja veszélybe…..
Fringe minority with unacceptable views 2020.12.20 07:55:24
@odamondó: @Nagy kámpics: kedden, 15-en teszteltunk pozitivat. Ugy, hogy en a virus “rettegok” koze tartozom. Nem mentunk sehova, maszk, fertotlenites.
Viszont van 4 gyerek. Hiaba nem megyunk sehova, minimum 60masik csaladtol fuggunk.
Termeszetesen a gyerekek hoztak haza. Az egyik gyereknek volt 2 napig hoemelkedese es ennyi. Mi viszont kedd ota eleg pocsekul vagyunk, es mi meg konnyen megusztuk eddig.

A legkisebbek az iskolabol hoztak haza, a tanarok betegek, ok meg az egyik tanar tinedzser gyereketol hoztak. Es a tanar tudtan kivul vegigfertozte az iskolaban a bubblet.
Ezert mondja azt a legtobb orvosi szakerto, hogy nem tudod hermetikusan lezarni a populacio egy reszet, a rettegoket
A hazatérés nehezített vállfaja, amikor az ember azt érzi, hogy a segítség és jószándék helyett gáncsokat és folyamatosan újabb akadályokat kap. Ez történt anno Mária gyermekeivel is – egy család két tanulságos története következik. Hazaköltöztél Magyarországra? Neked is nehézségeid vannak vagy épp…..
Fringe minority with unacceptable views 2020.10.01 16:54:52
@droid_: a stilussal en sem tudok mit kezdeni.
Azonban en is a 90es evek nagyon elejen kerultem vissza gimnaziumba francia iskolarendszerbol.
A magyar tanarok semmennyire nem voltak felkeszulve kulfoldon tanult gyerekekre, es kifejezetten negativan viszonyultak a szitauciohoz (megalazas, keresztbe tevea). Igy magahiz a tortenetet sajnos tokeletesen ertem a korai 90es evek leirasat a posztbol
A kétnyelvűség egyfelől csodálatos ajándék egy gyereknek, hiszen különösebb erőfeszítés nélkül sajátít el olyan tudást, amibe felnőttként rengeteg energiát kellene fektetnie. Másfelől viszont komoly konfliktusforrás, noha erről talán ritkábban hallhatunk. Csiszár Rita 20 éve foglalkozik a kérdéssel…..
Fringe minority with unacceptable views 2020.09.04 20:45:10
@Hari Seldon 2: elegge elvakultan vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne lasd Franciaorszagot szisztematikisan rasszistanak, konkretan zsido-ellenes erzelmekre hajazik.
Nem kell olyan nagyon hosszu evekre visszanyulni, eleg az utolso nehany ev. Allami szinten nem voltak hajlandoak elismerni a antiszemita tamadasokat, csak amikor mar a Bibi ment hozzatok es nagyon kellemetlen volt mar az orszagnak.
Fringe minority with unacceptable views 2020.09.05 10:05:32
@Hari Seldon 2: az igen gyenge, hogy ott maradtak a megszallt irszag ytan, hiszen Magyarorszagon is maradtak, sot visszamentek a taborokbol.
Bibi toborozni ment, ami valamennyire sikeres volt, 60ezer embert vinni (10%, ami egy francia zsido kulturkorben utos szam), mert a franciak nem tudjak megvedeni a sajat zsidojaikat. Ami egy europai orszagban nem kicsit felhaborito.
A franciak addig nem voltak hajlandoan elismenrni, hogy az atrocitasok antiszemta volt, amig Bibi nem szolt rajuk. gondolom az idosikot, te is ismered, hogy mi tortent, hacsak nem te egy teljesen veletlen egybeesesnek veled, hogy a kormany pont akkor ismerte el az antiszemita jelleget, mikor ment Bibi.

Ha a magyar zsidosag 10%-a ment el volna, mert Orban nem tudna megvedeni a magyar zsidokat, mar europai kozfelhaborodas lenne. Azert ugye ebben egyetertunk?
A Brexit árnyékában a brit fővárosba költözni nem feltétlenül tűnik a legjobb ötletek egyikének, de a jelek szerint Józseféknek némi nehézségek után bejött a döntés. Igaz, ehhez nem kevés munka kellett. Pár éve volt egy sorozat: "Ezt látom az ablakomból" címmel. Akkor rengeteg fotó jött. Most a…..
Fringe minority with unacceptable views 2020.03.16 16:19:15
@nyuszigonosz: meglehetosen egyszeru az EUn kivulrol munkavallalasit kapni, ha jo a szakmad.
Mi meg akkor mentunk a UKba, mikor meg a magyaroknak engedely kellett, az EU csatlakozas elott. Nem volt tul nehez.
Fringe minority with unacceptable views 2020.03.16 22:53:36
@pitypanglepke: Nekem nem csak semmmitmondo kollegai talakozasaim vannak. Ha neked csak olyanok vannak, akkor az kellemetlen.

egy 10Ks adotartozasnal az tax code-ot nem jol lottek be. Lehet egy egyszeri nagyobb bonusz miatt vagy buntetes miatt.
Nem sikerult utalni a hmrc-nek? Miert csekkeztel?
Lassan követni is nehéz, éppen hol milyen intézkedéseket hoznak a koronavírus miatt. Magyarországon Orbán Viktor miniszterelnök péntek este jelentette be, hogy az iskolákban digitális oktatással folytatják hétfőtől (és még sok minden mást is), az amerikai elnök kihirdette a szükségállapotot és az…..
Fringe minority with unacceptable views 2020.03.14 19:35:56
@kardio1: az egyik virologis (orosz, bar ez lenyegtelen), azt mondta, hogy a tulelesi arany nagyban fugg hol kapod el.
Az olasz halalozasi arany 7%, a del-koreai 0.5%. Gondolom masik strain? Ezt nem mondta, csak en gondolom.
Az iranit meg nem lehet tudni, mivel folyamatosan hazudnak - business as usual.
Lehet, hogy az olasz azert olyan magas, mert az olaszoknal aranyaiban is sok az oreg. Illetve naluk Eszak-Olaszorszagban a textil small medium enterpriseokat mar reg megvettek a kinaiak. Es azon a reszen rengeteg a kinai. Nem veletlen, hogy onnan terjedt az olasz virus

A UKban nem nagyon tesztelnek - mellesleg NYban sem. A UKban a kollegam felhivta a 111-et (telefonos ugyeletfele), a ferje coronas. Azt mondtak neki, hogy a ferje menjen masik szobaba, o meg nyugodtan tegye a dolgat, mehet ki, ha akar.
Boris szovege a heten az volt, hogy legyen herd immunity, lesz, aki nem eli tul. A lakossag 60-70%-an atmegy, ha jol tudom az Angel from Berlin is ezt mondta. Csakhogy, ezzel az a gond, hogy a UKban az 1000fore/korhazi agy 2.5. Nalatok 6 korul van. A UK Egeszsegugy egyertelmuen nem fogja birni, ha nem hoznak olyan intezkedest, ami lelassitja a virust, es marad az exponencialis terjedes.
Azt mondják, a nemzetközi statisztika szerint minden tíz határátkelőből négy hazaköltözik. Nos, a mai poszt szerzője, Péter szinte biztosan nem lesz közöttük, hiszen, mint írja, nem is nagyon érti, miért döntenek egyesek a Magyarországra (vissza)költözés mellett. Hazaköltöztél vagy ellenkezőleg, te…..
Fringe minority with unacceptable views 2020.03.12 10:37:27
@Gacsaj Pisti: Kerlek legyel rendszeres kommentelo a HAn. Megint lesz miert olvasni
Házat vásárolni sehol sem könnyű, Norvégiában meg aztán pláne olyan árak vannak, hogy a fal adja a másikat. Ráadásul a rendszer is különbözik a magyartól, így aztán igencsak észnél kell lenni, ha valaki ingatlanvásárlásra adja a fejét...
Noha első ránézésre csak egy újabb fejezet a brit uralkodói család szappanoperájában, a Harry herceg és (főleg) Meghan hercegné körüli botránynak súlyos üzenete van az Egyesült Királyságban élő határátkelők, így a magyarok számára is...
Fringe minority with unacceptable views 2020.01.18 19:35:33
Ha mar igy osszejott a konteos banda, azt is megmondanatok @gabors: @fhdgy: ki olte meg JFKt, ugyanitt es Elvis meg el?
A magyar kórházak és általában az egészségügy sok problémával küzdenek, a Határátkelőn is több olyan poszt volt már, amelyben külföldi tapasztalatokról számoltatok be. Ilyenkor persze általában felmerül, hogy „könnyű egy német / holland / osztrák” kórháznak. Nos, Béla története egy cseh kórházban…..
Fringe minority with unacceptable views 2020.01.13 20:30:53
@Herr Géza: az angol korhazakban van tolmacs.
Jo eselyed van emelett, hogy talalnak egy hindi vagy urdu anyanyelvu doktort is.
Fringe minority with unacceptable views 2020.01.13 22:12:58
@Mme Seldon: nem tudom most mi az altalanos helyzet nalatok, de a UKben meg par eve siman lattam 16-os kortermet
Van ugyan privacy screen, de attol meg hallod a szomszedot nyogni az agytalon
Immár fél évtizedes hagyomány, hogy karácsonykor megkérlek titeket, küldjetek képeket arról, hogyan töltitek az ünnepeket szerte a világban. Idén a szokásosnál is több fotó érkezett, úgyhogy két részletben mutatom meg, hogyan karácsonyoznak a magyar határátkelők. Kezdjük Európával!..
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.26 13:50:58
Mi másról szólhatna ez a vasárnap, mint arról, hol miként készülődnek a karácsonyra. Így aztán ellátogatunk Nagy-Britanniába a sült húsok, szószok és csúnya pulcsik közé, Olaszországban zenét hallgatunk és az is kiderül, Hollandiában miként segítik a lelkileg rászoruló…..
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.22 15:11:39
@Arthamyr: ez szabad asszociacio volt vagy valamelyik poszt; Xmas jumper, Marika Carey ear poison-ja vagy a holland gyerekek segelyszolgalata juttatta eszedbe?
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.22 17:02:04
@Arthamyr: ha jol ertelmezem, gyakorlatilag egy luxus adod vetnenek ki a repulesre, mert az nem Greta-proof.
Menjel haza Dublinbol Budapestre vitorlassal.
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.22 18:00:14
@nyuszigonosz: vitorlas es lohat combo. Az az igazi eco-friendly utazas
Sokan szeretnének bejutni valamelyik amerikai csúcsegyetemre, ám ez nyilván nagyon nem könnyű, hiszen az Ivy League intézményei (mint a Harvard, a Yale vagy a Princeton) igazi elitintézmények. Nem tartozik ugyan történelmi szempontból közéjük, de a műszaki tudományok terén legalább ilyen híres az…..
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.21 15:48:53
@adg: te talan nem erted a kapcsolatod a Fuzesabonyi autoskaland es az egyetemeken a nagy cegek altal megkornyekezett 18 evesek kozott????
Van egy olyasfajta honvágy, amit csak a határátkelők érthetnek meg így, karácsony környékén. Mert mondogathatjuk magunknak, hogy „ez is csak egy olyan nap, mint a többi”, azért ez nem teljesen igaz. "Legemlékezetesebb karácsonyom határátkelőként" - írd meg a történeted a Határátkelő karácsonyi…..
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.18 14:28:21
Sokak álma az amerikai zöldkártya, azonban annak megszerzése még akkor sem stresszmentes, ha az ember már kint van Amerikában. Az utolsó előtti résszel folytatódik Viktor története, melyből kiderül, neki milyen stresszt okozott a zöldkártya megszerzése, miként az is, milyen egy elitcégnél…..
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.17 14:02:29
@Arthamyr: a tri-stateben a financial servicesben, a fizetes csak egy faktor munkavalasztasnal. A medical cover es a bonuszt hozzanezzuk. Az FS-ben az ITban az o szintjen, eleg gyakori a 70Ks bonusz. Legalabbis az altalam jol ismert mintakban.
Volt olyan jelentkezo hozzank, aki megsem jott at, nem a fizetes miatt, hanem a medical cover miatt.
Termeszetesen letezik a garantalt bonusz is a szerzodesekben, ritka ugyan, de lattam mar olyat az o szintjen is.

Nem mindenhol log a mikrofon a plafonrol, a stressz viszont imho mindenutt megvan, ahol trading application, ha jol vettem ki algo tradingen dolgozik. Ami azert nem meglepo.
Esteleg, ha atnyergel kicsit masfajta quantsra, akkor nyugisabb munkat lehet kifogni, maradva az FS-ben, kenyelmesebb fizetesert.

A poszter ugyan consultingban van, de ha tud valtani FS-re, akkor a fizetese szepen felmehet a bonusszal meg es akkor az egesz napos ovodat is meg tudJa majd engedni (a 8000/ev tenyleg olcso, felnapra is. mas arakhoz szoktam nem CTben).
A német főváros egy sokszínű, bringabarát buliváros, aminek persze több arca is van, de éppen ezért (is) szerethető az ott élő Barbara szerint, aki a minapi, szintén Berlinről szóló posztra reagálva írta meg a maga tapasztalatait (és képeket is küldött hozzá, amit külön köszönök). Mi az az öt…..
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.12 10:01:28
@fhdgy: akkor lehet tovabb rohogni, ha megint nem lesz meg senkinek sem az abszolut tobbsege es megint nem tudjak atvinni vagy elutasitani a Brexitet.
Akarki is nyer ma, kenytelen lesz koaliciot alakitani es kompromisszumokat kotni
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.12 12:07:33
@adg: Miert? Van talan bizonyitekod, hogy a nemet mukormos jol dolgozik?
Nincs? Akkor pedig hinni kell a posztolonak, hogy marpedig a mosogepszerelo, mukormos, asztalos, mind mind charlatan
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.12 14:33:47
@Hari Seldon 2: ez aranyos. A megfelelo kerdes igy hangzott volna. Nem gondolkoztatok meg rajta, hogy a nyiltan antiszemita partra es a nyiltan terroristabtamogato Labourre szavazzatok?
Ugyan nem igertek semmi olyat, hogy Brexitet megallitananak, viszont lenne egy nyiltan antiszemita kormanya a UKnek. Micsoda szuper kis kilatas!
Magyarországon minden javaslatra az első reakció az, hogy miért nem lehet azt megvalósítani... Nem én írtam ezt (bár jórészt egyetértek vele), hanem Éva, aki először több mint 7 éve, 2012 nyarán írta meg, miként vándorolt ki 30 éve Izraelbe (a történetet aztán folytatta). Mai írását a minapi podcast…..
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.12 11:16:47
@almaza: ahogy mondod. 30 evvel ezelott TA a “nyugat” volt, rendezett utcak, es egy fejlett orszagot mutatott. Az ido elorehaladtaval, egyre jobban lepusztult TA.
A tengerparti setany mellett omladozo hazak, mar mar Kiraly utcai allapotokban vannak az epuletek. Ez meg az egykor prominans hotelekre is igaz.
Jaffa feljott es az lett az uj bulizos kornyek.

Az emberek durvabbak lettek az evek alatt. Az angol tudas hianya nem tunt fel, viszont, hogy egyre tobb a francia ajku es a francia nyelvu ingatlan hirdetes, az feltunt.

5 eve nem tudtam ugy vegigmenni az utcan, hogy ne uton utfelen orosz lanyok hirdetesebe akadtam volna, es sok lett az orosz ajku hajlektalan.
Határátkelő Az igazi hősök 2019.12.09 06:30:00
Régi vita a határátkelés kapcsán, hogy azok az igazi „hősök”, akik nekivágnak a külföldi élet nehézségeinek, vagy azok, akik Magyarországon maradva élik a más szempontból ugyan, de nem mindig könnyebb mindennapokat. Balázs véleménye következik. Mi az az öt dolog, ami a leginkább hiányzik…..
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.09 11:14:28
@Auralianus: a UK noverkek keresete a beka feneke korul van. Rossz pelda.
A Lidl vagy az Aldi jobban fizet a UKban
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.10 16:37:30
@Auralianus: na, kivancsiva tettel.

Mi a te populaciod, ami teged erkedekel es aminek a fogyasztasat ott nalatok, Nemetorszag (?), nezed es szerinted kulonbozik az atlagtol?
Mint minden évben, idén is elkészítette az InterNations nevű oldal a felmérését, melyben több mint 20 ezer határátkelőt (vagy expatot, ha úgy jobban tetszik) kérdeztek ki alaposan arról, mely városokban a legjobb szerintük élni. Egészen meglepő városok is szerepelnek a listán, leesett állam még…..
Van az úgy, hogy az ember „ott ragad” egy országban – vagy azért, mert nincs igazán ereje lépni, vagy csak mert „úgy alakult”, vagy éppen nincsen semmilyen különösebb ok továbbmenni. Mi az az öt dolog, ami a leginkább hiányzik Magyarországról? Írd meg a hataratkelo@hotmail.com címre! (Fotó:…..
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.08 14:40:38
@tsabus UAE: igeny az lenne, csak nem lehet mindenki Randy Andy, hogy a baratja maganrepulojet hasznalja.
A royal familyn kivul ezek szerint minkenki igenytelen. Ez van.
Fringe minority with unacceptable views 2019.12.09 09:55:04
@Taxomükke (UK): a BA mindig is szutyok volt, de legalabb draga, vagyis igenyes. A kajajuok meg business classon is undorito.

A ryannel es a sleazy jetnel nem varsz el magasabb szinvonalat a 4es 6os villamosnal, az arert, amit fizetsz erte.
Ennek semmi koze az igenyhez. Aki igenyes, nem repul BAvel