Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kugli Alfonz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google Wallet alkalmazás történetében volt már példa arra, hogy kilyukadt a bugyelláris, így érthető okokokból a világ egyik legnagyobb techcége kiemelt figyelmet fordít a biztonságra. Ami tök fontos. Meg tök idegesítő is néha. Tisztelt Homár! Ha valaki készít egy Google…..
Kugli Alfonz 2017.08.09 17:12:04
Kedves Mindnyájan!
Mostan vettem észre, hogy a Dear TH közlésre alkalmasnak találta a beírásomat és az bizonys érdeklődést gerjesztett.
Itt az up date.
Nos.
Én tényleg rengeteg embert megkérdeztem, a 100-as szám nem nagyképűség, van elegendő kollégám és barátom. Egysem mondta, hogy ilyennel találkozott.
Itt sem mondta senki hogy de. (Vagy nem vettem észre...)
Igen. Benne van a felhasználói feltételekben de ettől függetlenül elég sok a kérdés ami nyitva van.
Először is kizárt hogy 500-1000-2000 Ft-okkal túlléptem volna valami keretet. Ha ez igaz, akkor a "pénzmosás" korlát qva alacsony lehet.
Aki szerint havi néhányszáz, esetleg ezer+ Ft netes játékokra sok, meg minek, az nyilván sosem fizetett cigiért, italért, műsorért, szórakozásért soha semmit.
Tény, hogy az Adatvédelmi hivatal is azt mondta, a szolgáltató kérhet azonosítást a saját felhasználói feltételei alapján és igen, a kuugli esetében nem magyar szabályok az irányadók.
Nem igaz az hogy "eddig ingyen de most nem tetszik...", mivel ez a szolgáltatás, mint a kuugli dolgok eddig és ezután is ingyenesek.
Nem igaz hogy normális, hogy amerikába kéne küldeni szenzitív adatokat ÉS még az is számít hogy hol a "hátlap".
Azt gondolom, egy érvényes és élő és gond nélkül működő bankkártya megléte a Kuugli Pénztárca mögött simán elegendő kell hogy legyen annak bizonyítására, hogy én ÉN vagyok. Ez elmegy az Amazonnál, a PayPalnál és szerintem egy csomó más helyen is, akkor a személyiséglopástra TÖKÉLETESEN alkalmas ID card, lakcímkártya, aláírás meg minden semmiképpen sem nevezhető normálisnak.
Ja, és az bebizonyosodott, hogy a request valóban a Kuugli akciója, természetesen ezt csekkoltam le legelőször.

Jelenleg jól megvagyok kamuregemmel a telkó-pécéjáték fronton, nincs semmi gondom, eredeti és valós nevem helyett az Alfonz Kugel senkit nem zavar, és ha ezzel is elérem az álítólagos limitet a kuugli pénzmosó riasztási szintet, ami kábé ötvenezer Ft lehet, két év alatt, majd lesz kábé Tuskó Hopkins accountom is és még van egypár rejtői alak.

Ja, és mindenkinek köszönöm a reagálásokat!
Igazából nem is *******tak nagyon és eléggé értelmes reagálások voltak. Szóval köszi!