Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakbat

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
Hamarosan itt a The Expendables című film bemutatója, amiről nagyjából elég annyit tudni, hogy összegyűjtötték benne az összes, egykor szebb napokat látott akcióhőst. Stallone mellett olyan filmtörténeti nagyságok szerepelnek benne, mint Dolph Lundgren, Bruce Willis,…..
Azoknak, akik egy napfényes biciklibarát városban élnek, azoknak kapásból az első tény: az Eurovelo 6-os európai biciklis főközlekedési útvonal budai rakparton vezetett szakasza a Batthyány tértől az Erzsébet hídig gyászos képet mutat. A legszélesebb részén is maximum 4 méter…..
Éva egy ma született csecsemő, lélekben mindenképp, hiszen még képes meglepődni, sőt kiborulni azon, hogy a fapados légitársaságok mi mindenért képesek megsarcolni az utasokat, és milyen szemérmetlen összegekre. Egy egész járatnyi nyugat-európai utassal együtt azon képedtek el…..
bakbat 2009.04.08 13:17:09
@szcsongor: Most utaztam en is nehany hete Ryanair-rel, szigoruan 15 kg a poggyasz es 10 kg, max 1 db. a kezipoggyasz. De lehet merlegelni a szabad kapuknal, ott még van mod kicsit varialni az utolso pillanatban.
A foglalasi folyamatnal meg tenyleg pontosan le van irva, hogy online checking 0 Ft, egyebkent 20 font / 6ezer Ft... Felesegemet is most sarcoltak meg egy dublini utnal, mert atsiklott efelett.
De nem csak emiatt, a legkevesbe szimpatikus fapados, hanem pl. azert is mert egesz uton zaklatnak felcsavart hangeron a hulye promokkal, minden alkalommal kesett (emiatt lemaradtam az elore lefoglalt transzferrol legutobb, ami aztan 550 fontba kerult kozvetve) stb. Ha lehet, en sem utazom tobbet veluk.
A nagy érdeklődére való tekintettel leközlünk egy teljes, vágatlan változatot az Erzsébet hídi kalandtúra folytatásaként. Nándi kolléga a Battyhányi tértől haladt végig a bringaúton az Erzsébet hídig, és közben videózott szombaton, ami a múlt hétvégén éppen munkanapra…..
És akkor most elkezdjük törleszteni egyik régi adósságunkat (van még, tudjuk, mindenre sor kerül, ígérjük, hamarosan Mötley is felbukkan), következzen az első beküldött cukinapló, Ritától. "2008.06.17. Itt kezdődött minden. Egy gyümölcs nevét kapta, úgy mint Áfonya. Ez…..
Az egyik zenei portálon egy kezdő (?) dobos két különböző márkájú elektromos dob árbeli különbségét firtatta, illetve azt is meg találta kérdezni, hogy a szerkesztők szerint melyik a jobb. Ezt a választ kapta:"(...) Elektromos dobot nem csak a Yamaha vagy a Roland gyárt,…..
bakbat 2009.02.06 15:47:15
@parajos tank: en is vegigszantottam a netet, de ilyen jol osszefoglalva nem talaltam sehol infokat.
engem egy kerdes foglalkozatat még nagyon, megpedig, hogy a labgep rezonanciajat mennyire lehet elfojtani? az also szomszed miatt szamomra ez az egyik legfontosabb szempont.. talan a roland hd1 (vagy masik szett ilyen labgeppel) lenne a legjobb valasztas emiatt?
Subba MAAACStrix 2009.01.27 09:08:00
Van egy mérsékelten gusztustalan videónk még mára, de gondoltuk kezdjük a napot egy lazább témával. Egy marék kiskutya (SMITH ügynökök!), egy macska (NEO!) és jól megválasztott zene. Nem olyan komplikált lelkeknek - nektek, és nekünk - garantált jókedv. ..
bakbat 2009.01.27 12:13:43
@bspbsy: cukisagon mar 1 hete fent van...
 Csak üdvözölni lehet, hogy Abszurdisztánban végre kezdik szankcionálni a potenciális országúti halálosztókat. Az új bírságokat egyáltalán nem nevezném magasnak: ugyan miért is lenne sok pár tízezer, vagy egy-két-háromszázezer forint annak, aki hobbiból…..