Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MIRKIREIR

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország legnagyobb arányú valós lakosságnövekedését produkáló települése 8 év alatt 1562 főről 3225 főre növelte a lakosságát, mely részben egy a településmagtól 4 kilométerre megépített, szomszéd városhoz csatlakozó lakóparknak köszönhető. A Győr melletti Vámosszabadiról illetve a…..
JogÁsz Hát aláírtad János! 2018.12.20 20:16:33
Aláírtad a „rabszolgatörvényt”, mert abban, gondos vizsgálódásod ellenére sem találtál semmi kivetnivalót. Minden alkotmányos, minden törvényes, minden a dolgozó nép érdekeit szolgálja. Kép: 24.hu Eddig sem voltak kétségeim arról, hogy az országnak nincs köztársasági elnöke. Igaz, az ország sem…..
NemGogol Nullák országlása 2018.12.18 13:28:28
Papp Dániel, a hírhamisító néven elhíresült, mára a kö(ps)ztévé alapítvány megbízott vezérigazgatójává avanzsált fideszes médiafőtiszt felháborodottan nyilatkozott az ellenzéki országgyűlési képviselők „gerilla” akciójáról. Szerinte „visszaéltek hatalmukkal és zaklatták a kollégáit”. Jellemző az…..
MIRKIREIR 2018.12.18 23:43:30
@Tölgyes Péter: A képviselők online közvetítése során nem sérültek az épületben lévők személyiségi jogai? A dolgozók nem közszereplők, ennek ellenére kitakarás nélkül folyamatosan videózták és közvetítették arcukat nevüket. A képviselők itt szabálysértést követtek el.