Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Colour of silence (törölt)

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tetszenek még emlékezni arra, amikor Pákót úgy megszívatta az RTL a Kész átverés című műsorban, hogy majdnem beszart az ijedségtől? Valami rendőrös, kokainos, üvöltözéses móka volt, ha jól emlékszem, a szerencsétlen pali szeme majd kifordult a helyéről rettegéstől,…..
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..
Geekblog The Expendables 2010.10.14 08:40:00
Stallone Expendables-e a legjobb amerikai akciófilm a nyolcvanas évek végének, a kilencvenes évek elejének reneszánsza óta. Az Expendables elrendez, elsimít és meggyógyít dolgokat. Ennyire jó.Nem volt túlzás a film reklámkampányának arra a bizonyos igényre való rájátszása,…..
Daily Shark magazin Vesztes oldalon 2010.08.28 16:39:00
Nem vagyok se katona, se politikus, se olyan, aki ért a biztonságpolitika "magasabb szempontjaihoz". Ez egy laikus véleménye.Az USA vesztett Afganisztánban. Talán még nem tudja, talán még nem hajlandó elismerni és megpróbál méltósága roncsaival valami elfogadható indokkal…..
Colour of silence (törölt) 2010.08.29 00:03:43
Az a helyzet, hogy ez az utolsó (nak tűnő) gyarmatosítási hullám. Csirke említette is, hogy a térképet kell megnézni,ott Afganisztán körül. Most dől el, hogy kinek mi jut, vagy mi marad (nem mindegy) a nehéz időkre. Mert azok jönnek. Az emberek egyre többen lesznek a földön, hatalmas igények vannak, a nyersanyag meg nő. A nyersanyag hiánya előbb, vagy utóbb, de végfelhasználók által érezhető módon közvetlenül fejti ki hatását. Ebből lázongások, kiszámíthatatlan folyamatok alakulhatnak ki. Ez pedig bizonyos csoportoknak nagyon nem jönne jól. Ha jól belegondolunk, az Oroszok egy fekete ló képében csücsülnek a félhomályban. Hogy miért? Nézzük. Hány orosz elektronikai, vagy akármilyen csúcstermékről hallott már valaki? Hányat látott? Míg bármelyik európai, japán, kínai. vagy amerikai termék rögtön eszünkbe jut. Az a helyzet, hogy az Oroszok csücsülnek a hatalmas nyersanyagkészleteiken. És hogy miért? Mert kivárnak, azért. Mert amikor mindenki másnak nem lesz, nekik meg igen, akkor majd (már most is) ők fognak diktálni. Nem herdálják el, termelik ki, adják el, csak annyit és azokat a nyersanyagokat, amiből nagyon sok van nekik, vagy valamilyen szinten kell a bevétel máshoz. Kína sem kispályás ilyen szinten, a gazdasági fejlődés (bérmunka, termékeladás) során az eddig felhalmozott pénzhegyeken kilóra megvették az USA-t. Gyakorlatilag az Ő kezükben van, akkor döntik be az amerikai gazdaságot, amikor csak akarják. Elég, ha csak elkezdik kivenni, kivonni a pénzüket, az USA-nak egy héten belül annyi. Lesz itt balhé bőven a következő 20 éven belül, az tuti.
Colour of silence (törölt) 2010.08.29 00:10:33
@Dr. No: "Például arra jó a NATO, hogy miattuk nem támadtak meg minket anno a szerbek."
-Ebben akkorát, de akkorát tévedtél, hogy el sem hiszed. A szerbek olyan szinten szartak a NATO-ra és ránk is '92-'93-ban, hogy még. Az akkori magyar vezetésnek köszönhető, hogy nem keveredtünk bele abba a szarba, amibe a szerbek BE AKARTAK!! rángatni. Nekik mindenképpen jobb lett volna, ha minél nagyobb szart kavarnak a régióban.
Colour of silence (törölt) 2010.08.29 02:22:03
@Dr. No: "Tévedsz, egyáltalán nem szartak ránk, rendszeres légi határsértésekkel tesztelték a Honvédség reakcióit. Ezek csak akkor maradtak abba végleg, amikor egyértelmű kötelezettséget vállalt a NATO a megvédésünkre."

Hivatásos voltam akkor '96-ig. Végig, amíg rotyogott a szar a másik oldalon. Légvédelmis voltam, láttam a radarokat. Ezt az előző hsz.-ben is leírtam, de inkább kitöröltem. Azt, hogy szarnak ránk, nem úgy értettem, ahogy te értelmezted. Az én olvasatomban azt jelentette, hogy szarnak arra, hogy mi esetleg bízunk a NATO-ban. És akkor a NATO is szart ránk. Nem véletlenül. Pont ezzel akarták elérni, hogy egy kicsit fossuk össze magunkat, hogy a balhé után futva meneküljünk a NATO szárnyai alá. Akkor kezdték el a mellüket veregetni, amikor már vége volt. A szerepünk az egészben annyi volt, hogy tőlünk (is) bombáztak. A kormány még simán tagadta, hogy jönnének hozzánk az amik, amikor az F-16-osok már rég itt forogtak a felhőkön. Napi szinten volt a légtérsértés részükről, egyértelmű volt, hogy kóstolgatnak. A NATO szavazás meg igen érdekes volt, akivel én beszéltem, pár kivétellel nemmel szavaztak..mégis..akárcsak az EU tagság. Előre eldöntött tény volt.

A terrorizmussal kapcsolatban azért elgondolkodtató, hogy míg nem cseszegette a fanatikus emberkéket a nyugat, addig nagyon jól elvoltak magukban, hentelték egymást és kész (Irán (SZU), Irak(USA) formációban) de a terrorista cselekmények abszolúte nem terjedtek át sem Amerikára, Európára, szinte sehova. Meg lehet szintén nézni, hogy ez az utóbbi 20 éveben mennyire 180 fokos fordulatot vett.
(Van olyan, hogy olvasol valamit az Indexen, és elönti az agyadat a lila düh? Na ez a poszt pont így született.) Megdöbbenve olvastam Szlankó Bálint elemzését az Index címlapján az afganisztáni helyzetről. Ezt a szöveget azért nagyon nehéz lenyelni. Reméljük, hogy a szerző nem…..
Colour of silence (törölt) 2010.08.25 13:48:37
@genyamagyar: "semennyit nem vittek. Az ENSZ meg egy villámtréfa, lényegtelen mit mond.

Az USA-nak van elég olaja."

Ha tudatlan vagy, minek vitatkozol? Nem puffogtatnám itt a számat a te helyedben. Bár, ha fizetnek érte..
Colour of silence (törölt) 2010.08.25 13:53:24
@baum: Jelenleg pont ez zajlik.
Colour of silence (törölt) 2010.08.26 23:24:03
@Gest anyó férje: Az USA ugat a romákért. Egy olyan ország, aki karámban tartja a bennszülötteket is. Aki évekig, vádemelés nélkül fogva tart és megkínoz olyan embereket, akikről semmi információ nem áll rendelkezésre, hogy bűnösök lennének. Sárba tiporja az emberi jogokat, és egy ribanc kattog itt?
Amikor a kongán először találkoztam - nagyon régen már - a Mystic Hunterrel, nagyon tetszett, de ki voltam akadva rajta, hogy csak az első pálya játszható, és aki feltette, nem is foglalkozott vele, hogy nem megy tovább. Azt hittem, valami oltári nagy bug, és sajnáltam, mert szép,…..
Colour of silence (törölt) 2010.08.26 21:06:25
Az interneten folytatott információs háború az emberek véleményének befolyásolásának érdekében napjainkra a modern politika fontos részévé vált. Izraelben pedig lépést tartanak a fejlődéssel, és az általános célú trollhadosztályokon túl most felállítottak egy…..
Colour of silence (törölt) 2010.08.22 23:30:47
@ern0: Meglehetősen optimista képlettel dolgozol.:)))
Colour of silence (törölt) 2010.08.23 00:19:46
@nullnick: Nézd. Én leszarom a te antiszemita hozzáállásod. A kijelentésemnek semmi köze ehhez. Én a turboszíttya köcsögökre keresett varázsszó megtalálásának örültem. Ha te ehhez akármilyen logikai szálat fonsz, vegyél be mondjuk holnap fele ennyi gyógyszert. :). Kb. olyan összefüggés lehet, mintha én azt mondtam volna, hogy utálom a sajtos kiflit, erre te azzal baxogatnál, hogy mér' trabival járok. Ennyi erővel a blikket is linkelhetnéd nekem, annyira nem érdekel. Számomra nem létezik zsidó, kínai, néger, cigány, magyar, csak jó ember, meg szar ember. Te melyik vagy?
Colour of silence (törölt) 2010.08.23 10:53:18
@Nzoltan: A problémákat én is látom. Csupán azt nem értem, hogy miért kell kollektíve utálni egy népet a kormánya szar politikája miatt. Vagy talán minket is...?...Izrael politikájával én sem értek egyet. Nagyon nem. De ettől még nem kell agresszív állatokká degradálódni....szerintem.
Igazi bréking hírek vannak ma, először kiderült, hogy az Apple Charger tényleg arra jó, amire tervezték, most meg arról hallottunk, hogy Steve jobs étterembe ment. Nem, komolyan. Bement.Szombat este Jobs a San Francisco-i Flour + Waterben próbált volna pizzát kérni, de az ajtóból…..
Colour of silence (törölt) 2010.08.06 00:43:54
Csak az gondolhatta, hogy az Apple mobilja képes lesz megőrizni elsőségét az Androiddal szemben, aki semmit sem ért a piacból. A kaliforniai cég egyetlen készüléket árul, ami egyértelműen prémiumtermékként van pozícionálva, míg az Android most már harmincezer forintos…..
Colour of silence (törölt) 2010.07.31 01:18:14
@Handras:
"Kicsi le kellene mar venni az Androidos napellenzot, mert kurva unalmas az osszes appleblogon a kis robotok baromsagait olvasni."
Asszem, fel kellene tenni már azt a kurva szemüveget és elolvasni normálisan egy kommentet, nem pedig minden hsz.-ben androidot látni és fikázni. Akkor talán észrevennéd (magad) hogy az én kommentemben sem volt egy büdös szó sem róla. Nem hasonlítottam össze egyik márkával sem, csak szimplán leszaroztam. :) És hiába hozol be másik márkát, hogy persze az még szarabb. Attól még egy termék sem lesz jobb, ha egy szarabbat rakunk mellé....bár kétségkívül eladhatóbb..:))).
Colour of silence (törölt) 2010.07.31 01:28:27
@Handras:
"Kicsi le kellene mar venni az Androidos napellenzot, mert kurva unalmas az osszes appleblogon a kis robotok baromsagait olvasni."

-Kicsit fel kellene venni azt a kurva szemüveget és elolvasni normálisan a kommentem. Akkor talán feltűnne, hogy sehol nem említettem az androidot. Csak szimplán leszaroztam :))). Attól, hogy egy másik terméket felhozol, egy fikarcnyit sem lesz jobb a szifon. Konkrétabban: Ha egy szar mellé egy még szarabbat teszek, attól még a szar nem lesz jó, csak jobb. :)).
Belsőség Kis magyar lábszag 2010.07.29 19:33:00
- Oh, wie typisch! - mondaná a német, de mondja sajna a hazai autós is. Pedig csak egy a sok közül ez a valaha volt szép, elegáns és prémium A6-os. Széthajtották-ütötték, körbetörték, majd a lízingcék visszavette és nyilvános árverésre bocsátotta. Tessék, nézzék csak meg…..
Colour of silence (törölt) 2010.07.29 21:00:36
@gyvy: Vagy Rothenbergeres.

Ellenpélda:Haveromnak volt egy "egyhatos", szedán swiftje még anno. Be akarta számíttatni egy új Opelbe, és bevitte, hogy átvizsgálják neki a suzukit. Vele is közölték, hogy az autó több helyen törött volt, és hogy legalább két elemet cseréltek. Egészen konkrétan ott voltam és én voltam az első, aki fölfogta, hogy mit mondott és a pofájába röhögtem. Ugyanis a kocsit nulla napos korától ismertem, és vezettem. Mondtam a szervizesnek, hogy ha nem igaz amit mond, beperlem a szalont és kártérítést kérek. Hebegett, habogott. Otthagytuk a picsába. Többet oda sem megyünk.
A múltkori, kellő mértékű savanyúsággal, közfelháborodással és legalább ennyi pozitív visszajelzéssel tarkított blogposztunk elérte célját. Azokat, akiket érdekel egy Atom, még akkor is, ha csak egyenesben lehet meghajtani, reptéren, alig pár kilométert. Tisztelem őket, akik…..
Forog a Walking Dead, az AMC őszi nagy durranásának szánt horrorsorozat, amit az azonos című, és mára simán kultstátuszt kivívó képregény nyomán készít a kábelcsatorna. A történet, ha valaki most olvasna először comment:com-ot kb. annyi, hogy a világot eluraljék a zombik, és…..
A nagy melegben minden a feje tetejére állt, Szekértábor például pozitív kicsengésű ellenőrös sztorit küldött, bliccelő kismamával és világfi BKV-alkalmazottal, "ilyen is megesik" alrovatunk legnagyobb örömére. Íme: Egy – nem is olyan nagyon – boldog…..
A Magyar Köztársaság Országgyűlése leendő elnökének felszólalásai a Magyar Köztársaság Országgyűlésének ülésein, 2002. május - 2010. április, forrás: parlament.huévfelszólalások számaösszes idő (óra:perc:mp)2002…..
Colour of silence (törölt) 2010.07.09 21:54:23
A katasztrófafilm (Disaster Movie) után egy ideig nem nagyon hallatott magáról Jason Friedberg és Aaron Seltzer. A két úriember leginkább paródiákat  (sőt, csak azt) csinál, a nevükhöz fűződik többek között a Csajozós film (Date Movie) és a Spárta a köbön (Meet the…..
Kétéves családi autó kétmillióért, ráadásul dízel, megy is, és alig fogyaszt valamit. Mi ez, ha nem a magyar valóság? Vélemények az azonos című írásunkról...
  Ha olyan megbízható lesz később, amilyen megnyerő most, akkor tényleg jó vétel lehet. Mindesetre mi megegyeztünk abban, hogy a Dusternek egyetlen komoly hibája van: hogy nem a miénk. Kéne, na. Mai cikkünk blogposztja...
Colour of silence (törölt) 2010.07.02 15:32:54
Filmdroid Két Eredet poszter 2010.06.25 21:34:00
Két újabb Eredet poszter látott napvilágot, a filmet Christopher Nolan rendezte és Leonardo DiCaprio játssza a főszerepet, mellette ott van még Ken Watanabe, Marion Cotillard, Ellen Page, Cillian Murhpy, Michael Caine és Joseph Gordon-Levitt is. A történet egy része az emberi elmében…..
Colour of silence (törölt) 2010.06.26 12:18:09
Colour of silence (törölt) 2010.06.26 14:32:03
@Darkcomet: Én meg azt, aki egy poszter láttán...Nem egy official t.-t néztem meg. Utána is olvastam egy picit. ez természetes, mert érdekel. Az eddigi 2010-es felhozatalhoz viszonyítva csak jobb lehet. Mert az egy rakás xar. A Pillangóhatás 3 is egy nulla lett. Talán a 2009-es viharsziget tetszett valamennyire. A sok ami szar közül nehéz szemezgetni. Irigyekből meg van elég, kösz, belőled sem kérek. :).
biztonságos? Hinni jó? 2010.06.25 18:23:00
Őszintén sajnálom az egyetlen teremtő istenben hívőket. Mert gyermekkoruk óta szorongásokkal plántálták teli a pszichéjüket. Mert folyamatos logikai és önellentmondásba keverednek, amikor a jóságos mindenható istenük nem akadályoz meg tömegmészárlásokat, vérengzést, nemi…..
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..
Colour of silence (törölt) 2010.06.21 19:41:02
@gaben92: Nem igazán arra lettem volna kíváncsi (és ezt te is éppen olyan jól tudod) hogy MIKOR várható a főnix feltámadása hamvaiból....hanem hogy van e oly jellegű bckp, ami miatt érdemes benthagyni a kliensbe a dolgokat. Avagy nincs.
Colour of silence (törölt) 2010.06.21 20:14:44
@Pincode: Heti bckp? Na, ennyit akartam tudni. thx. Akkor csak pause. Azért eléggé nyílvánvaló volt a HK oka. A seed szerókat naon meg akarták fngtni. Ehhez ugye nem árt a tracker. Azért én megnézném, melyik tartományból érkeztek az elmúlt egy hónapban a tracker IP iránti érdeklődések, stb és azt a tartományt egy picit pihentetném. User szinten. (Member)
Elképesztő abba belegondolni, hogy egy városnyi ember halálát okozzák daganatos megbetegedések egy évben. Szinte nincs olyan család az országban, aki valamilyen módon ne lenne érintett a témában.európai szinten is rettenetes a helyzetünk, amin érdemes lenne elgondolkodni. A…..
Colour of silence (törölt) 2010.06.19 22:12:56
" elég ha mindenki csak saját magára és a közvetlen környezetére figyel oda."
-Sajnos ez nem így van. Olyanok is megbetegednek, akik odafigyelnek önmagukra, és a környezetükre. Arra, hog ymit esznek, hogy mozogjanak, kerüljék a stresszt. Ennek ellenére a számok növekednek. Én úgy gondolom, hogy ez a genetikára vezethető vissza. Míg régen az emberek közül a gyenge, vagy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő emberek meghatltak, ma ezek közül szinte mind felnő és gyermeket nemz. Nincs természetes kiválasztódás. A selejtek is újabb selejteket képeznek. Genetikai hulladékok vagyunk. Tudom, hogy erős, de meglehetősen logikusan hangzik. 1800-ban 1 milliárd ember élt a földön. Egy ma szinte veszélytelennek tűnő influenzában, tüdőgyulladásban, mandula megnagyobbodásban (20 újszülöttből 2 élte meg a 20. életévét)abban a korban simán belehalhattak. Csak az erősek élhették meg a felnőtté válást. Ahogy az állatvilágban is. A gyenge elpusztul, az erős életben marad és az szaporodik tovább, ezáltal is még jobban erősítve a vérvonalat. Ma pont az ellenkezője megy végbe. Mindenkit megmentenek. Ha rövidesen nem teszünk valamit, a rák szinte mindenkit meg fog ölni, aki nem éppen infarktusban, vagy agyvérzésben hal meg. Uniós felméré szerint 2020-ra minden 3. uniós állampolgár daganatos betegségben fog meghalni. Tehát nem elég odafigyelni, mert itt más is van a háttérben.
Hiába élünk a 21. században, az elektromosság egyszerű elérése a világ sok pontján, például Afrika egyes részein, egyáltalán nem természetes.  Erre a problémára keresett megoldást a Prof. Boris Rubinsky által vezett csapat a jeruzsálemi Héber Egyetemen, és úgy tűnik…..