Regisztráció Blogot indítok
Adatok
entééé

7 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na akkor csinalok egy bemutatkozast. Dodi vagyok,remelem elvezni fogjatok amiket itt irogatok! Ide kommentelni reg nelkul szerintem nem tudtok,facebookon keresztul tudtok lajkolni,megosztani.Adtam kis ikonokat hozza :) jooooo rettegest..
entééé 2011.01.29 15:20:52
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
entééé 2010.11.23 15:11:19
@Kopiati: a 3. alkalommal csak vesztes oldal lesz... nem lesz győztes
Bárcsak azt mondhatnánk, hogy igazságtalanul járt el a SyFy akkor, amikor tegnap este bejelentette a Caprica kaszáját, de nem, ebben most a csatorna abszolút nem ludas. Sajnos az történt, hogy az amúgy sem túl acélos nézettséget az évad második felére a sorozatnak sikerült olyan…..
A TBBT elköltözött csütörtökre, és a nézők is mentek Sheldonékkal: 14 millió néző, 4,9 18-49-ben (csak a Grace klinika verte), nem lehet panasz a négy kockára meg a macára igazán. A nyitó epizód klasszikus TBBT-panelekkel operált, Wolowitz volt az idétlen, Leonard és Rajesh meg…..
entééé 2010.09.30 10:10:41
@sixx: :D
A The Big Bang Theory szőkenője elment lovagolni egy kicsit, és annak ellenére, hogy gyakorlott lovas, esett egy nagyot, és lábát törte. A baleset azért rém kellemetlen, mert a sorozat felvételei gőzerővel folynak és ma este is lett volna pár jelenete a jelenleg kórházban lábadozó…..
entééé 2010.09.14 11:13:14
Nyári uborkaszezonra mi mással készülhetnénk, mint csöcsökkel, meg kockahasakkal, lista formájában, szavazással egybekötve, mert kell az input is ugye. A mai lista a televíziózás utóbbi évtizedének legdögösebb keménycsajait veszi számba, tessék megszavazni, ki miért a legjobb,…..
entééé 2010.07.06 11:36:31
Alant Zed epikus párbaja olvasható a debreceni közlekedési zéerté ellenőreivel, két fejezetben. Az első esete önmagában nem halálosan izgalmas, de abból a szempontból fontos, hogy innen indul az a csodálatos ív, aminek a csúcspontján elhangzik a nap mondata: "Az eset után…..
Graffiti blog HB City in flames 2009.07.06 20:33:00
Hatodik alkalommal kerül megrendezésre július 17-18-án Hajdúböszörményben többek közt az évi rendes graffiti jam a HB City in flames nevű kétnapos rendezvénysorozat keretein belül. A mindenféle hiphopos rendezvény mellett a vasút melletti fal 100 méter hosszan lesz…..
entééé 2009.07.07 14:30:35
Már csaknem fél éve, hogy kijött az Isten Háta Mögött legutóbbi Kényelmetlen lemeze, de budapesti koncert eddig nem sok volt. Most viszont április 11-én, szombaton, fellépnek a Dürer-Kertben, mi pedig szimpla ajánló helyett egy kétórás beszélgetés kivonatát közöljük le…..
Akármilyen hihetetlen, Közép-Kelet Európa egyetlen különálló Porsche-szalonja nyílt meg Budapesten, a Szerémi úton: itt, a Porsche Hungaria által importált márkáktól (VW, Skoda, Audi, Seat) függetlenül jelenik meg a márka. Vagyis nem egy kis félreeső sarokban, a VW-szalon…..
Erre, a szerintem igen érdekes cikkre a vezess.hu oldalán akadtam rá. Két ok miatt találom érdekesnek, az egyik az, hogy valószínűleg vannak olyan hülye emberek akik ezt komolyan veszik, a másik meg, hogy volt olyan hülye aki ezt megírta. Mindenesetre a népszerű közösségi portálok…..
A Sziget újabb pakkot közölt az augusztus 12-17 között tartandó fesztivál tuti neveiből. A korábban hallható pletykák igaznak bizonyultak az Offspring újabb hazai fellépésével kapcsolatban, így biztos ismét vad bulit tartanak, ahogy azt tavaly a VOLTon is tették. Lesz még Die…..
entééé 2009.04.07 12:16:24
Az Ocean’s eleven, avagy szószerinti fordításban Tripla vagy Semmi című filmnek, most hogy van még kettő belőle, az Ocean’s 12 és az Ocean’s 13, akár azt a nevet is adhatnánk utólag, hogy A Celebek Háborúja : Klón Háborúk. Ugyanis a három filmben összesen annyi…..
Ha neked sok pénzed van és megteheted, hogy drága autóval jársz két választásod van: Legyél jófej, fizess rendesen az ügyfeleknek, ne csald meg a asszonyt, satöbbi. Parkolj őrzött garázsban. Ha te inkább mégis "rossz úton" jársz és az utcán hagyod a…..
Jó régen nem írtam már ilyen-olyan okok miatt, de most megérett a dolog, hogy újra 'tollat' ragadjak. Nem is húzom az időt további mellébeszéddel, válaszolok a címben látható kérdésre. Nagyon úgy tűnik, hogy igen, lesz új RX-7. Már jó ideje terjengenek pletykák róla, fel-fel…..
2009. január 6-án holtan találták Ann Arbor-i otthonában Ron Ashetont, aki 1967-ben Iggy Pop énekessel együtt megalapította a punk előfutáraként is aposztrofált Stoogest. Az első vizsgálatok szerint szívroham végzett a 60 éves gitárossal, bár még hivatalos jelentés nincs az…..
entééé 2009.01.06 20:57:53
Idióta kacatok Super Mario kabát 2008.11.09 09:58:00
Lehetett volna a poszt címe az is, hogyan csináljunk magunkból hülyét, de egyébként ez egy Super Mario kabát, rajta a szokásos pályákkal és még a zipzárhúzó is gombás. 65 dollár. Enclothe ..
entééé 2008.11.09 18:06:27
AUTÓSKÁRTYA Méd in Ameriká 2008.10.30 08:51:00
A divat az divat. Időszakos jelenség. Lehet, hogy a most, általunk és a hivatalos kritikusok által egekig magasztalt formák 50 év múlva ugyan annyira viccesek, megdöbbentőek, gyönyörűek vagy épp undorítóak lesznek mint a most következő képsorozat. Egyik másik autót megnézve nem…..
A legutolsó Autóskártya talin a Moccóban felajánlottam az egyik 323-as Mazdám rallyra. Meglepődtem, senkinek sem tetszett az ötlet, pedig az injektoros 1.6 érzésem szerint elég lenne az amatőr kategóriában. Rajtam kívül e jeles társaság egyetlen tagját sem vonzza különösebben a…..
Messziről kiszúrtam, fogtam a fejem, állt a kocsisorban, kikacsintott az ezüstösen csillogó cicakeretezés. Tunerlámpának tűnt, közelebbről még mindig tunerlámpa, de már csak szükségmegoldás, a kimúlt gyári helyett ez volt a legolcsóbb utángyártott. Siettem volna tovább, de…..
Csúnyán végződik a történet, törött ujjak, elszakadt fülcimpák, üvöltöző barát. Most nem humorizálunk. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk Kedves Szakítósok!Néhány hete kezdtem el olvasgatni a posztokat, gondoltam én is megosztom veletek életem egyik…..
entééé 2008.10.28 10:11:34
A fesztiválozós szakítások őrült sportos ritmust adnak az életnek, de mit lehet akkor csinálni, amikor a pasi egy harmadikkal jelenik meg a fesztiválon? Sziasztok Szakítósok! Nekem egy fesztiválozós szakításom lenne, nem tudom hogy ilyet írt-e már valaki. Tehát én lány (22), ő…..
entééé 2008.10.09 09:05:56
entééé 2008.10.09 09:06:40
A napokban minden autóbuzi szeme a Paris Motor Show-ra szegeződik. Az enyém is. Ám mivel kicsit már unom az újabbnál is újabb formákat, forradalmi technológia megoldásokat, így gondoltam jól jön egy kis vérfrissítés. Hát itt van néhány Motor Show csaj! Bevallom én magam kicsit…..
AUTÓSKÁRTYA Itt az új Lambo! 2008.10.01 15:48:00
Lehullott végre a lepel A képre kattintva a Worldcarfans oldalára juttok, ahol további képeket találtok az autóról. És olyan rémisztő híreket is, melyek szerint az autó, amely várhatóan 2010-ben lép ki a koncepció sátuszból, nemcsak a Gallardo V10-esét, hanem feltöltött V8-ast…..