Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Purissimo

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, mit tudunk arról, mi is az a bio vagy öko? Általános meghatározás szerint egy életstílus, hogy hiszünk abban, a vegyszermentesen megtermelt élelmiszer jobb és egészségesebb, ezáltal környező világunk is szebb és élhetőbb marad. Hogy mi magunk is előnyben részesítjük a természetes…..
Purissimo Az allergia 2017.09.21 10:25:31
Sok terméket előállító vagy szolgáltató cég reklámozza magát az „antiallergén” jelzővel, utalva arra, hogy termékei használata vagy szolgáltatásuk igénybevétele során nem kell félnünk attól, hogy szemet, bőrt irritáló vagy más módon allergizáló szerrel kerülnénk kapcsolatba. De mi is az…..
Purissimo A matracról A-tól Z-ig 2017.08.16 18:36:20
A matrac története Az első korai matracok az újkőkorszakban jelenhettek meg, amikor a cél az volt, hogy a fekvőhely földről való felemelésével elkerüljék a piszkot, port, és az esetleges kártevőket. Az első matracok valószínűleg levelekből, fűből vagy esetleg szalmából készített halmok voltak…..
A kárpitozott felületen egy makacs folt, szennyeződés nem csak esztétikailag kellemetlen látvány. Ha ehhez kellemetlen szag is társul, az pedig nem csak zavaró, de egészségre ártalmas is lehet, mivel azt okozhatják baktériumok is. „Van arra házi praktika” A kárpittisztítást persze…..