Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilla.lilluli

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LOIRE MENTI CSODÁK   2018. július 4 - 11. /8 nap / 7 éj/   KEDVES BARÁTAIM!               Az alábbiakban  részletezem a 2018. júliusában tervezett utazásunk programját. Bízom abban, hogy  együtt utazhatunk!   SZERETETTEL VÁROM A JELENTKEZÉSEK MEGERŐSÍTÉSÉT ÉS AZ ÚJ…..
KEDVES BARÁTAIM!   Az alábbiakban küldöm a 2018. júliusában tervezett utazásunk 6. napjának programtervezetét! Kérem, hogy népszerűsítsétek a baráti körötökben! KÖSZÖNÖM!   FIGYELEM! Szeretném jelezni, hogy rohamosan fogynak a helyek! Az előzetes jelentkezések / amelyek még semmilyen…..
  KEDVES BARÁTAIM! Továbbra is szeretettel várom az előzetes jelentkezéseket az utazásunkra és a blog kommentjébe írt visszajelzéseket a programmal kapcsolatosan....! Tisztelettel és baráti üdvözlettel Szirbek István CHÂTEAU DU CLOS LUCÉ  - LEONARDO DA…..
  KEDVES BARÁTAIM! Eltelt egy kis idő, lecsillapodtak a kedélyek.....! Miután bejelentettem, hogy felszámolom a szalon működését, sok kedves, "szívhez-szóló" levelet kaptam! Szem NEM marad szárazon!!! NAGYON köszönöm, mindenkinek, aki "tollat ragadott", és írt nekem! Komolyan megható számomra a…..
KEDVES BARÁTAIM! Számtalanszor hallottuk már, hogy "Párizs a fények városa"! Most szeretnék megosztani veletek néhány olyan, többségében általam készített fotót és gondolatot, amelyeket a "munkás-mindennapjaim" során készítettem.  Ezekhez olyan "fény-élményeim" kapcsolódtak, amelyek az üres,…..