Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bakonyi Karoly

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Létezik a hivatalos verzió 1964 szeptembere óta, amikor Earl Warren főbíró átadta 10 hónapnyi nyomozást követően jelentését Lyndon B. Johnson elnöknek, majd valamivel később azt majdnem teljes egészében nyilvánosságra hozták (megküldve a városi könyvtáraknak).  Az összesen 889 oldalas anyag…..
Bakonyi Karoly 2017.10.30 10:48:31
@jerico -nak kb igaza van.
birom az itteni kommentelok nagy reszet, annyira probalnak megmagyarazni egy tok egyertelmu profin megszervezett merenyletet, ami osszeeskuves volt! pont. / ugy hogy nem olvastak es nem neztek meg semmilyen videot es cikket /
Ne felejtsuk mar el a fent felsoroltak mellett, hogy bizony JFK utan soron kovetkezo elnok LBJ testore, bizonyos Malcolm Mac Wallace - akirol koztudott volt hogy egy pszicho es LBJ bergyilkosa - az egyik merenylo lehetett. Neki megtalaltak a reszleges ujlenyomatat a tankonyraktar egyik emeleten. Par evre ra o is meghalt egy "egyenes szakaszu uton".
En is ugy gondolom hogy 3-4 magasan kepzett mesterlovesz lehetett ott azon a napon, CIA es az FBI magasabb koreibol kikerulo vezetok tudtak rola, profi szinten megszerveztek. LBJ is 1000% benne volt. O kb egy babu volt, semmi mas. Mar masnap megadta a katonai vezetoknek vietnamot. Az is fura termeszetesen, hogy mar abban az idoben is dolgozott a titkosszolgalat, aminek nyoman nem lehetett volna nyitva "minden ablak" az utcakon, elvegyulve tobb tucat ugynok lett volna kirendelve es biztositottak volna az utvonalat. JFK elott amugy max respect, hiszen tudta o pontosan jol hogy megakarjak olni (Dallas elott Miamiban is volt otleteles errol, errol is van hangfelvetel) es megis nyitott teteju autoval ment egy olyan varosban - Dallas - ahol koztudottan nem volt kedvelt. nem akart gyengenek latszani es ez lett a veszte. lehetne itt tobb ezer karaktert irogatni, de a lenyeg, soha nem fogjuk megtudni a pontos reszleteket. azok a szervek soha nem fogjak engedni h az igazsag kitudodjon.
Bakonyi Karoly 2017.10.30 15:40:40
Akit erdekel a tema -->
www.youtube.com/watch?v=UUoDty4OAVc
Sutherland koma eleg jol osszefoglalja
Ötvennégy évvel ezelőtt, 1963 november 22-én, déli 12 óra 30 perckor Dallasban, az Elm streeten, három gyors egymásutánban leadott lövés dörrent, melyek nyomán az Egyesült Államok 35. elnöke, a 46 éves John Fitzgerald Kennedy súlyos fejsérülést szenvedett, amibe 30 perccel később belehalt. Az…..
Bakonyi Karoly 2017.08.04 10:29:23
Mondhatni, megszallottan olvasok es megnezek mindent ami JFK-vel kapcsolatos :D
Hogy miert? Mert szamomra elkepesztonek es felelmetesnek tunik hogy a nagy demokracia fellegvaraban, az USA-ban egy ilyen gyilkossagot ugy megtudtak rendezni es eltusolni.
Es azota sincs semmi megdonhetetlen teny v bizonyitek csak feltetelezes. Mint ahogy a cikk iroja is irja, aki tenyekkel tudna szolgalni az mar reg halott.
De ne felejtsuk el a fent felsoroltak mellett, hogy bizony JFK utan soron kovetkezo elnok LBJ testore, bizonyos Malcolm Mac Wallace - akirol koztudott volt hogy egy pszicho es LBJ bergyilkosa - az egyik merenylo lehetett. Ugye neki megtalaltak az reszleges ujlenyomatat a tankonyraktar egyik emeleten. Par evre ra o is meghalt egy "egyenes szakaszu uton".
En is ugy gondolom hogy 3-4 magasan kepzett mesterlovesz lehetett ott azon a napon, CIA es az FBI magasabb koreibol kikerulo vezetok tudtak rola, profi szinten megszerveztek. LBJ is 1000% benne volt, hiszen o egy babu volt csak, megadta mar masnap a katonai vezetoknek vietnamot. Az is fura termeszetesen, hogy mar abban az idoben is dolgozott a titkosszolgalat, aminek nyoman nem lehetett volna nyitva "minden ablak" az utcakon, elvegyulve tobb tucat ugynok lett volna kirendelve es biztositottak volna az utvonalat. JFK elott amugy max respect, hiszen tudta o pontosan jol hogy megakarjak olni (Dallas elott Miamiban is volt otleteles errol) es megis nyitott teteju autoval ment egy olyan varosban - Dallas - ahol koztudottan nem volt kedvelt. nem akart gyengenek latszani es ez lett a veszte. A lenyeg, soha nem fogjuk megtudni a pontos reszleteket.
Bakonyi Karoly 2017.08.09 16:06:35
@Harmath Árpád Péter:
Valami ilyesmi tortenhetett: 3-4 lovesz + ugyanennyi radios + a tomegben is lehettek elvegyulve nehanyan. eselye nem volt arra hogy tulelje.
www.youtube.com/watch?v=ZjOwh0gSgDk