Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Njugi

1 bejegyzést írt és 580 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otthon elfogyott a fertőtlenítő alkoholunk, úgyhogy útközben elmentem a patikába venni egy új flaskát. Kérdésem felétek, szerintetek mennyibe került egy 100 grammos flaska? Nem egy nagy darab, összehasonlításképp kiraktam egy fülpálcikát. Megfejtés majd pár tipp után a…..
Njugi 2012.08.24 20:51:39
Njugi 2011.11.06 13:34:07
@Rowell X: De, a videó címe is azt mondja. A bíró 0:07nél kajak a semmiből kerül oda. Nézd csak meg figyelmesen, előtte nincs sehol se.
ROFL-net Vicc 2011.10.01 06:00:00
Szombat este a nagylány éppen indulna otthonról, mikor az anyja rápirít: - Kislányom, de hisz nincs rajtad melltartó! A leányzó egy kicsit befeszít. - Mama, most őszintén, kell nekem melltartó? - Hááát, az igazat megvallva, nem. Már csak a cipő van vissza, nagy lehajlás: - De…..
Njugi 2011.10.01 10:36:26
@Rortan007: Hangversenyre mentek a szülők -> hallani akarták a zenét -> nem vittek füldugót (mert úgy nem hallanák a zenét).
Buliba menne a csaj -> azt akarja, hogy megfektessék -> nem visz bugyit (mert az útban van, bár levenni le lehet).
ROFL-net Néhány Japán/Kínai 2011.07.10 12:00:00
 Pólóhajtogatás Japán módra Kínai vetkőzés Hajlékonyság Bónusz ráadás:Hajlékonyság ..
Az utóbbi jó másfél két hónapban nagyon durván túlköltekeztem ami a dvd-ket illeti (már kicsit lelkiismeretfurdalásom is volt), de annyi jó akció volt sorozatokkal kapcsolatban, hogy muszáj volt beruháznom. A "Szeretünk Raymond"-ból jó pár éve láttam pár epizódot a…..
Njugi 2011.06.25 10:26:05
Njugi 2011.06.25 10:48:18
@freddyD: Zenéket, programokat? Amúgy respect, hogy kifizeted őket, összesen nem kis pénz lehet.
Twitteren sokan írták azt, hogy múltkor kiemelt állóhelyen voltak, de csak az ábrát látva tudatosult bennem igazán, hogy mi is ez. Ez valami új divat? Amikor én voltam utoljára Arénás koncerten még nem volt ilyen? O.o Elég nagy hülyeség, csak még egy lehúzási…..
Njugi 2011.06.25 10:19:29
@Seek: Figyelj, múltkor Tankcsapdán körülöttem mindenki cigivel ugrált a kezében, ez a helyzet sajnos.
Szombat éjjel egy ismeretlen bolgár utcaművész teljesen átdekorálta a Vörös Hadseregnek emléket állító bronz szoborcsoportot Szófia belvárosában. A katonákat olyan amerikai szuperhősökre és a pop kultúrából ismert karakterekre festette át, mint például…..
ROFL-net Közérdekű közlemény 2011.06.18 20:15:00
Kedves blogolvasók! Nagy változás a blog életében, hogy ilyen sok vállalkozó szellemű tag érkezett hozzánk. Remélem segítségükkel minél színvonalasabbá tehetjük majd a ROFL-net-et. Amint látjátok pillanatnyilag még van min javítani, amit a hirtelen sok bejegyzés miatt nehéz…..
Gratulálok minden kreténnek, aki más emberek szórakozását hátráltatja és elrontja. Ebben ludasak azok is, akik megnézik az ilyen legalja felvételeket, mert ha nem néznék, nem kameráznának.Hollywoodnak elege lett a magyar kalózfilmekbőlPremier szempontból azt hiszem az utóbbi…..
Njugi 2011.06.10 13:12:08
@Millenotti: Megveszed az üdítőt, a boltban, esetleg még a kukoricát is ott. Beviszed a táskádban. nem kutathatják át. Pont. Milliószor csináltuk, meg se próbálják át nézni, és tudtommal nincs is hozzá joguk.
Blogolkodom, tehát vagyok Siralmas 2011.05.30 19:02:01
Szóhoz nem jutok, mekkora fostenger lehet ez a film. Alig várom, hogy Magilla Gorillából is készüljön egy 3D animált családi vígjáték, amelyen talán csak a hat éves gyerekek röhögnek majd És lefogadom, hogy ahogyan a mindenhonnan jó mélyről felszippantott fikát kapott Maci…..
Njugi 2011.05.30 21:05:19
@algi: Rousseau-nak írják, de amúgy majdnem teljesen egyetértek. Ezeknek igen is volt mondanivalójuk, nem úgy mint a mai ökörségeknek, amiket adnak (tisztelet a kivételnek). Az én gyerekkoromban már kevésbé ez, de az "Ed, Edd n' Eddy" és hasonlóak mentek, és határozottan emlékszem, 4.ben mindenkinek az volt a vicces ha hülyén futva-röhögve valaki a falnak ment.
Ezek a hoolywoodi filmek pedig kizárólag 3 okból készülnek el: pénz, pénz és még több pénz. Ez van, ez hajtja a világot.
Viszont aligha hiszem, hogy a 6 éves gyerekeknek filozofikus szemmel kell nézni az animált meséket. De ha a szülő tudatos, nyilván előbb maga is utánanéz valami módon a filmnek, és nem erre viszi el a gyerekét, hanem valami aranyosabbra, pl. How to train your dragon (nem láttam, de a trailer alapján 100x jobb) vagy mondjuk megnézeti vele az oroszlánkirályt.
A Kis Vukot meg hagyjuk mert az megint egy más kategória, az egy összedobott szarhalmaz volt, csak és kizárólag annak a céljából, hogy meglegyen az első magyar animációs film. Szerencsére az "Egon és Dönci" megelőzte.
Itt lehetne órákig vitatkozni egyébként a régi idők és az új idők meséin, de tény, ami tény: nagyrészt a tv neveli a gyerekeket, a szülőket nem érdekel, mit néznek a gyerekeik, a filmek pedig a pénzért készülnek. Ma már körülbelül fennáll az a szituáció, hogy ha valaki mély filozófiai tartalmat akar kapni, rendezői filmet néz.
mert bár pl. A "How I Met Your Mother" c. sorozatban is van filozófia, van mondanivaló, de az ott mellékes, azt a nézők telibeszarják, mert mindenkinek annyi esik le, hogy "Barney a király meg a példaképem mert meghúzott 200 csajt". Senkit sem az érdekel, hgy az egész film alaptörténete elvileg a boldogság keresése, és az útjűnak megmutatása.
Helyesírási hibákért nem vállalok felelősséget, sem a vulgáris beszédért.
Njugi 2011.05.30 21:37:37
@Ollokes: Már nem azért, de lehet hogy nem a mondanivaló miatt írták, de ott van benne.
Még ha nem is lenne mondanivalója, akkor is lenne, mert neked jelent valamit. ha téged a törpök arra emlékeztetnek, hogy neked mittudomén a sajtos csiga a kedvenc kaját (nem tudom ez hogy jött össze), akkor NEKED ez az értelme. De legalább az eredetibe bele lehet valamit magyarázni, nekem jelent valamit. Mert többek közt ezen is nevelkedtem. Egy ilyen hollywoodi pénzhajhász átdolgozás pedig pont ezt az illúziót rombolja, hogy az egésznek volt értelme.

Apropó, ha innen tovább fajul a vita, nem folytatom :D
Ahogy írtam, tiniként bejött a film, azóta nem láttam. Azt kell mondjam, a film feléig kifejezetten élveztem (bár megborzongva vettem észre, hogy Rob Schneider idióta feje ide is bepofátlankodott...), mert ezek a muris jövős jelenetek még viccesek is voltak. A film második fele (vagy…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
EDIT6: Mostmár mindenképpen, ha törik, ha szakad, de Szombat este 21 órakkor már elérhető lesz számotokra az új oldal!EDIT5: Sajnos, nem tudjuk keddre megcsinálni az oldalt, ezért bizonytalan ideig még nem adunk róla információkat. Elképzelhetően, jövő héten kiderül…..
 Egy rövid kis összefoglaló az én szubjektív, 2010-ben megjelent albumok toplistájáról. Melyek voltak a legnagyobb meglepetések, melyek okozták a legnagyobb csalódást és a végére egy Top 5. Legnagyobb meglepetés 2010:Alvin és a Mókusok - Unplugged - Akusztikus LemezAz új…..
Njugi 2011.01.08 20:02:39
A cikknek még csak a felénél tartok, de ajánlok pár albumot, amit lehet hogy hallottál, és nem került fel a toplistádra, de amennyiben nem hallottad még, nézz utána:
1) FinnTroll - Nifelvind (Egy kicsit blackesebb album a Folk metal első úttörőitől)
2) Avenged Sevenfold - Nighmare (Nálam No. 1, nem is kell komment)
3) Accept - Blood of the Nations (Egy klasszikus heavy metal banda visszatérére, Udo nélkül, meglepően jó)
4) Paddy and the Rats - Rats on Board (Egy miskolci kelta punkot játszó zenekar debütalbuma, nekem nagyon bejött)
5) Slash - Slash (Self-titled album, a legnagyobb gitáros-ikonnal. Egy-két hallgatásos, de a Beautiful Dangerous szám miatt többször is elővevős)
6) Kerecsensólyom - Aquilea Ostroma (Magyar folk metal zenekar, meglepően jók, csak az album rövid)
7) Halford - Made of Metal (A Judas Priest énekesének 4. albuma, egy pár nehezen felejtős számmal)
8) Equilibrium - Rekreatur (A Sagas album méltó utódja, nem kell több komment)
9) Disturbed - Asylum (Egy érdekes, de nagyon jó album, egy nagyon jó bandától)
10) Lordi - Babez for Breakfast (Jó kis finn monster metal, mi kell még?)
11) Iron Maiden - The Final Frontier (Nem egy kiemelkedő Maiden album, de vannak maradandó számok)
12) Tarja - What Lies Beneath (Nightwish volt énekesének 2. albuma. Ha szereted a szimfonikus metált, tetszeni fog)

Továbbá a 2010-ben is megjelent egy pár válogatásalbum, ezek közül említésre méltó a Papa Roach [...To Be Loved - The Best of], a Bon Jovi [Greatest Hits] a Joan Jett & the Blackhearts [Greatest Hits] és a Depresszió [Nincs Jobb Kor].

-- Cikk elolvasva--

Kár volt a meglepetéssel kezdeni. Én amiket olvasok, az év meglepetésalbumát mindig a végére hagyják, mert úgy tudni, milyen jó mezőny mellett állta meg a helyét.
A leírások jók, de az albumok mellé egy-egy műfajt odabiggyeszthettél volna (oké, a leírásban benne van, de én speciel a black metalt [oké, itt nem szerepel] például kizárom -> így ha valakit maga a műfaj/alműfaj nem érdekel, az albumba bele se kell olvasnia.), meg úgy egy kicsit informatívabb már fenn a bejegyzés.
A toplistádról egy albumot se hallottam, még, de néhány már itt csücsül a várólistámon... Többek közt a BMTH, bár nincs túl nagy elvárásom egy ilyen műfajtól :D

Helyesírási hibákért utólag is elnézést.
Njugi 2011.01.09 20:53:10
@L. Elizabeth Nemo Sharr: Hallgass egy kis Dropkick Murphys-t, hidd el, hasonló, és ők kelta punkot játszanak. Lehet, hogy pub n' roll-nak titulálják magukat (mármint a Paddy and the Rats), de megvan benne az ír zene is a punk is, meg a Dropkick Murphys vonás is. Ennyierővel a Finntroll nem folk metál, hanem svéd nyelven éneklő finn humppa folk metál, a Tankcsapda nem hard rock, hanem magyar heavy metal, punk és hard rock benyomásokkal rendelkező szövegileg sokatmondó együttes. Nyugodtan bevághatjuk őket egy alműfaj alá, ne azon menjen a problematika. Akkor problémázz, ha a techno alá sorolom őket.
Njugi 2011.01.09 20:55:01
@L. Elizabeth Nemo Sharr: Ja és bocs a dupláért, de metál semmiképp, kalóz metál meg pláne nem. Az az Alestorm. Bár ezzel kicsit ellentmondok magamnak, de a metal szúrja a szemem :D
EDIT: A soron következő cikk szintén a zene rovatba fog menni, és egy ehhez hasonló "kedvcsinálóra" tessék számítani.Hűha, hát hogy ennyire ne legyen visszhangja annak, hogy újra él a blog, tényleg nem számítottam... Nem tudom meddig húzzok így. Na, de a lényeg, a mai…..
Az ötletes háttérképet (ismerem amúgy korábbról) díjaztam a fentebbi címmel. Rendrakás után? Anyám, mi lehetett előtte :) Az ikonokból lehet mazsolázni, lehetőleg tegyétek is. Szia. A kép rendrakás előtt készült, de direkt nem azt küldtem be. A többit meg majd…..
Njugi 2011.01.05 14:49:56
A fantasztikus "Dark Vampires" készítőitől... Itt az új mestermű!  ..
Amire én még nem vettem rá magam, azt megcsinálta 'kurtis2221', ugyanis Youtube-ra feltöltötte a teljes játékmenetet. Gratula. Bár a végső pályák élvezhetőbbnek néznek ki, mint ahol én abbahagytam, nem hinném, hogy így már én is nekiállnék. Itt a végső pálya, amely…..
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..
ROFL-net Elég fáradt vagy? :) 2010.12.14 06:00:00
Hogyan tudod elfogni a sisakos tigrist a dzsungelben? - Ez egy nehéz művelet, mert a sisakos tigris egy nagyon okos, leleményes állat. Először is ki kell jelölnöd egy 4x4 méteres négyzetet, de nagyon fontos, hogy pont 4x4 méteres legyen, mert ha nem, a sisakos tigris, aki egy nagyon…..
 Tudom nem kapcsolódik a Batman hetekhez de lezajlott a Video Games Awards 2010. Ez tulajdonképpen a játékok oscarja. Lássuk a nyerteseket! Az év legjobb játéka: Red Dead Redemption Az év legjobb PC-re készült játéka: StarCraft II: Wings of Liberty Az év…..
Njugi 2010.12.13 21:29:40
@CzEbE: forrást illik megjelölni...
Cím: The Force Unleashed IIMűfaj: Hack 'n SlashFejlesztő: LucasArtsKiadó: LucasArtsMegjelenés: 2010. Október.26  ..
Njugi's Corner v3 Teszt 2010.12.12 11:18:00
XyzsSzöveg, írás, blabla LinkFelsorolás: Numero UnoTresIdézet......