Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HruskóErika

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ellátási szükséglet kérdőívünk rövid összefoglalóját már olvashattátok, amit ebben a bejegyzésben ismét elolvashattok, majd lentebb megtalálhatjátok a prezentáció anyagát és egy hosszabb írásos elemzést is letölthető formátumban. Jó olvasgatást kívánok hozzá! "Az érintettek körében végzett…..
A budapesti hármas metró akadálymentesítését bemutató cikksorozat harmadik része az Önállóan lakni - közösségben élni csoporttól.  Az első részt itt olvashatjátok, a déli szakaszról - mellyel a sorozat második részében foglalkoztunk-, pedig ide kattintva tudhattok meg többet. Tavaly tavasszal…..
  2018.09.23-án tartották az első EJHA konferenciát, az Európai Ifjúsági Központban, ahová csoportunk is meghívást kapott. Standoltunk, előadást nem tartottunk, a résztvevők megismerkedhettek velünk. Képviseltük még anyaszervezetünket, a Közélet Iskoláját, és unokatestvérünket, a Város Mindenkiét.…..
Rengetegen fogtak össze a hármas metró akadálymentesítéséért. Csoportunk tagja, Hruskó Erika írt cikket az eseményekről. Amelyet a Mérce.hu jelentetett meg, Siker címszó alatt, 2018. augusztus 26-án. "A budapesti metró akadálymentesítéséért folytatott küzdelem olyan ügy, amelyet a civil világ és…..