Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyalogbaka

1 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmutatom a jövőt már ma amit a techcégek álmodtak nekünk. Csak az elmúlt időszak pár híre alapján is jól látszik már. Pl. a Windows 12 úgy tűnik már előfizetéses lesz. Ráadásul lesz több csomag is... Ami általában azt szokta jelenteni, hogy a legdrágább és esetleg a második legdrágább nyújtana…..
Biden népszerűsége új, egészen szokatlanul mély mélységekbe került és állítólag Biden emiatt mostmár nagyon dühös lett. "Biden’s Approval Rating Sinks to New Low" De úgy tűnik a legdiverzebb fehér házi csapat se tud csodát tenni. Biden eredeti csapatának 2/3-a már nincs ott, leléptek. A média ezt…..
Európa eddig úgy tekintett az orosz törleszkedésre, mint mikor a macska odarókázik a sarokba, a gazdi meg eléhúzza a sámlit. Ha nem látjuk, akkor ott sincs. Így volt ez Krímmel - azt se tudjuk, hol van pontosan, meg hát úgyis oroszok lakták, kit érdekel. Így volt ez az ellenzéki politikusokkal - jaj…..
gyalogbaka 2022.03.22 23:20:20
Könnyű úgy, ha az ember olyan felmenőkkel büszkélkedhet mint ez a poRÓZENkó, vagy ez a hasonszőrű Zelensky, akik ha forró a talaj, csak elköltöznek délre, a földközi tenger partjára, ahol alanyi jogon megkapják az állampolgárságot...
Jaaa, hogy ott neked az állampolgárság mellett a behívót is kiosztanák? Más brénerével a csalánt ugye? Azok ott az Ukránokéval, de nehogy mi is kimaradjunk a jóból, majd te segítesz nekünk ugye? Innen a judapesti elefántcsont toronyból hajtani a gójokat, mint poRÓZENkó, és Zelenszkíj. De most elmenni oda, és átvenni a TE behívódat, az már büdös mi?
Meg is van írva a szent szövegek között valahol, hogy háborúba utolsóként indulj, vissza pedig elsőként gyere.
Milyen hasznunk is származne nekünk ebből? Pont annyi mint az ukrán népnek!
És mi ebből Az Ukrán nép haszna? Milyen kérdés ez? A lényeg, hogy a Jew Yorki és washingtoni fajtikák megint jól megszedték magukat, és ugye a hitelek kamatai az örökkévalóságig tömik majd a zsebüket. Mert ugye Felvették az ukránok nevében a világbanki hitelt, amit majd az ükunokáik is törleszteni fognak!
Hacsak ez a pimasz putyin el nem foglalja az egész ukrajnát. Mondjuk akkor se vesztettek semmit, mert az a pénz sose létezett, az ukrán nép pedig semmit se látott belőle, csak néhány fegyvert, amivel ölhetik az orosz testvérnépet.
Mert semmi sem fontosabb annál hogy a fehérek egymást öljék, mikor 100 millió afrikai, meg fél milliárd arab szeretne erőszakkal is bevándorolni, és átvenni a lebensraumot.
Ja, azt hiszem ezt nem fogod kitenni a szólás és véleményszabadság nevében, mert ugye nincs cenzúra.. ugye? Ugye? De akkor is elolvastad.
A Liszt Ferenc repülőtéren csípték fülön a rendőrök a végrehajtói kar egyik vezetőjét, amint épp Dubaiba akart meglógni a szintén végrehajtóként dolgozó feleségével együtt. Nagyon kínos. Valószínűleg fülest kapott és megindult, de a nyomozóhatóság nem szerette volna, hogy átlépje az országhatárt.…..
gyalogbaka 2021.12.05 21:48:46
Két szenátor és egy kongresszusi képviselő javaslatára az Egyesült Államokban ismét bevezették a nyomtatott fegyverekre vonatkozó törvényt, azaz megint tilos mindenféle modell, terv és használati utasítás online publikálása, amelyek alapján puskák, pisztolyok stb. printelhetők. Mivel a 3D…..
gyalogbaka 2021.07.23 20:12:54
Hogy is szól a kettes cikkely?
"nem lehet a népnek a fegyverek birtoklásához és viseléséhez való jogát csorbítani.”
Eredetiben:
"the right of the people to keep and bear,
Arms, shall not be infringed."
Miért is írták ezt bele?
Talán vadászathoz?
Talán önvédelemhez?
Vagy éppen az angol kormány csapatok ellen akik ellen éppen háborút viseltek?
Ha egy kormány csorbítani akarja a fegyvertartáshoz való jogot, akkor olyasmire készül, amiért bármely épeszű ember halomra lőné a kormányt.
Csakogy nehéz visszalőni a kormány csapatokra ha nincs mivel.
Csúnya idők jönnek. 100 millió barna akar európába jönni az ingyen píz és a szőke lányok miatt. Mindeközben az európai progresszív elit azzal van elfoglalva, hogy a pedofil buzikat tutujgatja.
Lothrop Stoddard ezelőtt 90 évvel már szépen és kerek perec leírta, hogy a társadalmak nem a bűnözésbe mennek tönkre, hanem a bűnözők szaporodásába. Abba, hogy ha egy társadalom elér egy szociálisan, gazdaságilag, államszervezettség tekintetében egy viszonylag magas nívót, egyszerűen elkezd foglalkozni az életképtelen, illetve az életre nem méltó egyének felesleges életben tartásával és pátyolgatásával, jelen esetben bűnöző, hódító elemek importálásával. Ezek, mivel másra nem képesek, szaporodnak, akár a nyulak. Két rétegük van, a szellemileg visszamaradott, mentális korcsok, és a született bűnözők, persze, ez a két réteg átfedi egymást. Stoddard felhívta a figyelmet arra, hogy léteznek degenerált, terhelt családok. És ha a sáskajárásra tekintünk akik a határaink felé menetelnek... népek? Sok diplomás agysebész meg rakétamérnök, akik majd az űrkolóniák korszakába repítik az európai civilizációt mi? Rejtett erőforrás mi?
Fegyverkezzen akinek esze van. Ha addig vársz amíg szükséged lesz egy gépkarabélyra, akkor már régen túl késő lesz.
A szingli anyákkal foglalkoztunk már, úgy igazságos, hogy megnézzük a másik oldalt is: miért érdemes olyan férfiakkal ismerkedni, akik elváltak vagy özvegyek és részben vagy teljesen önállóan maguk nevelik a gyerekeiket. A szingli apák jó része egyébként maximum két hetenként látja a gyerekeit, de…..
gyalogbaka 2021.03.17 16:33:58
@Puerto Prince:
"egy eleve túlnépesedett bolygón."
Tehát arra hogy a niggerek meg a homokniggerek vég nélkül szaporodnak az a megoldás, hogy a fehér ember nem szaporodik, így aztán a niggereké lesz a bolygó, hogy aztán ő tudományos eredményeikkel menjünk a csillagok közé? Wakanda foreva!
A homokniggerek legalább összeraktak egy űrprogramot 70 évs késéssel, a fehér tudósok eredményein. A nigger space program pedig...
gyalogbaka 2021.03.17 18:07:22
@Berke:
Már megint ez a kivetítés:
"Sajnálom azokat a lányokat, akik prostituáltként felmennek hozzá,"
Az igaz hogy ügyetlen vagyok, de kihívásként élem meg hogy a lehetőséghez képest élvezze valamennyire, de lehetőleg ne legyen kellemetlen neki. Frissen borotválva, lefürödve megyek. Igen ritka hogy elélvez alattam, de nem példa nélküli. Bennem van férfibüszkeség, és kihívás hogy elélvezzen. Pláne az én kinézetemmel.
Nem vagyok egy szadista állat, csak szeretném vissza kapni a hagyományos világot, mert ez láthatóan a vesztébe rohan, aki pedig óbégat hogy szakadék előttünk, azt ledorongolják a hozzád hasonlók. Az én megoldásom az, hogy visszanyessük a nők ki nem érdemelt, ajándékba kapott jogait, és befogjuk őket szülni. Nem kell ütni őket, egyszerűen szeretve lesznek, és gondoskodva lesz róluk, de nem pofáznak bele a politikába. A lánynak az apja eldönti hogy a kérő alkalmas e arra hogy eltartsa a lányát, ha pedig nem ,akkor keres a csajnak egy olyan csávót aki képes és hajlandó eltartani. Mint ükapáink idejében. Működött 1000 éven keresztül.
Te nem mondtál megoldás tervzetet.
Vedd figyelembe a határon tobzódó iszlám csürhét, és a magyarság katasztrofális demográfiai helyzetét.
Várom az ötletedet megoldásra, de olyat aminek van esélye arra hogy működjön is.
  Lassacskán megérkezünk a jövőbe. Ami tegnap még csak a sci-fi szerzők kreatív elméjében élt, az ma már szinte a valóság: a robottechnika a szexpiacon is egyre jelentősebb szerepet játszik. Borítékolható volt azonban, hogy ezzel párhuzamosan megjelennek a hivatásos károgók is, akik a szexrobotok…..
gyalogbaka 2020.12.05 21:52:10
@Almandin: " a javaslataid nem oldanák meg a helyzetet. "
Ne félj, megoldja majd Muhhamad népe. A házastársi nemi erőszak fogalma ismeretlen, az asszony és a rabszolga olyan mint a termőföld: A tulajdonosa saját kénye kedve szerint szántja fel.
A testi fenyítés nem hogy lenézett, de követendő példa. Ha Mohamed csinált valamit, akkor az követendő példa, pl feleségül vett egy 6 éves kislányt, majd a jóval 50 feletti Mohamed várt türelmesen, amíg a kislány 9 éves lett, és akkor elhálta vele a házasságot. EZ a követendő példa.
Mohamed rabszolga kereskedő volt, rabszolgáit természetesen fenyítette. EZ a követendő példa. Az asszonyait is verte természetesen. EZ a követendő példa.
gyalogbaka 2020.12.05 22:01:10
@Almandin:
A fehér ember vagy befogja a leányait szülni, vagy befogják majd őket szülni a muszlimok.
Azé a bolygó aki teleszüli.
Fel kell fogni végre:
VAGY 19. századi európai módi lesz női jogok területén, VAGY középkori iszlám módi, megfűszerezve némi Afrikával, és női körülmetéléssel.
Harmadik út nincs, válassz bölcsen, mert az idő fogy.
gyalogbaka 2020.12.05 23:21:42
@Almandin:
"Nem lehet 200 évet visszamenni az időben."
Akkor majd visszamegyünk 800 évet. Harmadik út nincsen.
  Áll a bál az IKEA legújabb reklámkampánya miatt. "Legyen minden otthon biztonságos hely" - hirdeti a mamutcég, s propagandafilmjében a narratíva szerint meglehetősen gyakori, családon belüli erőszakot jeleníti meg. A magyar férfijogi szervezetek tiltakoznak, s közösen megfogalmazott, nyílt…..
gyalogbaka 2020.11.30 23:20:14
       Kádár Barnabás, jövőkutató, adatelemző, a Momentum alapítója, aki a mesterséges intelligencia kihívásait vizsgálja anélkül, hogy tudná miről van szó (ennek bazmeg még lesz jelentősége), a Facebookon elmélkedett arról, hogy a nyugdíjasoknak talán nem kellene szavazniuk.       Próbálom…..
gyalogbaka 2020.07.19 08:13:20
Úgy tűnik, valaki olvassa a baloldalon a blogot:
bunkonyilas.blog.hu/2018/04/11/a_titok_nyitja_692

Idézet a postból:
"Második típusú NER-buktatás: Az agymosott prolinyugger kiiktatásával."
gyalogbaka 2020.07.19 09:47:47
@kemény keleti kommentelő: ez a blog. Na és ki nyilatkozott kreténséget ami miatt ez a podt elkészült?
A most következő cikkben a 100 évvel ezelőtti újsághirdetéseket fogjuk bemutatni képek formájában, leginkább azokat melyek mai szemmel is érdekesek, figyelemfelkeltőek lehetnek vagy olyan cégek hirdetései, melyek még mindig fennállnak és még ma is kapható a hirdetett termékük. ..
gyalogbaka 2020.06.26 20:55:42
@kugi: Kézrátétellel működik :D
Amikor az antirasszizmus átesik a ló túlsó oldalára – ahogy Antoine Sénanque neurológus-író látja a Huffington Postban. Persze az ő állításaival is lehet vitatkozni. „Emlékeztetem Hollywood revizionista történészeit, hogy az Elfújta a szélnek köszönhetően kapott először Oscar-díjat fekete színész…..
Tény, hogy szobrokat rombolni és Tutanhámonig visszamenően számonkérni a "rasszizmust" minden, csak nem progresszív tett. Ezzel ugyanis az elkövetők éppen a progresszió lényegét tagadják, azt tudnillik, hogy már jónéhány ezer éve fejlődik az emberi civilizáció, egy “rosszabb” állapotból a…..
Deborah Feldman (1986) a világ közepén, New Yorkban, egyszersmind teljes izolációban, a metropolisz Williamsburg nevű városrészében nőtt fel. Brooklynnak ezt a negyedét csak az East River és 2-3 kilométer választja el a lüktető Manhattantől. A 200.000 lakó fele ultraortodox zsidó. Párhuzamos…..
gyalogbaka 2020.04.09 16:18:57
@Andy73:
Térjünk egy kicsit vissza az előző hozzászólásomban írt apró témához ami a:
"Ugyanígy él tovább a zsidó néplélekben a rabbinikus tanítások öröksége kiirthatatlanul. Legyen nekik." Amikor arról beszéltem, hogy minden egyes gyermek fejébe születésétől fogva beleverik: A zsidó az különleges.

Legyen nekik. Sőt, a saját szempontjukból teljesen igazuk van. Mert minden egyes csoportnak kutya kötelessége a sajátjait kiemelt előnyben részesíteni mindenki és bárki más előtt, és azzal sincs semmilyen probléma, ha más nyomorára oda se bagózik, főleg ha semmi köze hozzá hogy a másik miért van nyomorban. Mert hosszú távon ez a siker titka.
Nekem csak azzal van problémám, ha ez nekem tilos.
Mert a cionizmus az egy faji alapokon épülő rasszista, önsorsjavító, a saját túlélésüket középpontba helyező ideológia. És ezzel nincs semmi probléma.
Mert ez a saját szempontjukból a legelőnyösebb.
Nekem azzal sincs problémám, hogy 70 éve tömegesen irtják az arabokat. Mert ha az arab/zsidó konfliktusról van szó, akkor ellenségem ellensége nem a barátom. Hadd csinálják.
Viszont ÉN mint faji europid igencsak nehezményezem hogy az ugyanilyen jellegű faji önsorspropagáló szervezetek errefelé be vannak tiltva/agyonkorklátozva. Mert bár ideológiailag nem értek velük egyet, attól még nekem a hungaristák és neonácik vonulgatása nem fáj, mert magyarokat látok, akik a magyar jövő előremozdítását tűzték ki célul maguk elé. És ha ez valakinek nem tetszik, akkor hadd idézzek egy baloldali szellemi nagyságot:
"El lehet menni az országból! El lehet menni!"
Gyurcsány Ferenc
És igaza volt.
Sőt tovább megyek, vállalom hogy egy valakinek kifizetem az utikültségét Tel-Avivba, amennyiben vállalja, hogy onnan soha de soha többé nem jön vissza Magyarországra, és lemond a Magyar állampolgárságáról, ha már egyszer nem érzi magát magyarnak.
Éljenek a zsidók!
IZRAELBEN!
gyalogbaka 2020.04.09 17:28:48
@chrisred: Nem. Ezeket megünnepeltetik a gójokkal, és kultuszt emelnek személyük köré:
lekvaresjam.blog.hu/2020/03/26/hires_zsido_gengszterek
gyalogbaka 2020.04.09 20:00:59
Ideje fürödni! Brooklynban nyilvános egészségügyi mosdatás.
9gag.com/gag/aGgWwA0
Ahoz képest hogy Indiában gumibotozzák a népet, kifejezetten olcsón megúszták.
Ezt az igencsak elgondolkodtató kérdést tette fel Maria Grazia Chiuri divattervező a Dior 2020-as tavaszi couture kollekció bemutatóján. A patinás francia divatház vezető designere az ismert amerikai feminista képzőművésszel, Judy Chicagoval közösen alkotta meg a legújabb ruhasorozatát, amelyben a…..
gyalogbaka 2020.04.01 09:19:27
@szánmonoxid:
@Gery87:
Oh, nem kell engem védeni! Ha csak egy kicsit is jobban megnézzük amit írt, akkor láthatjuk hogy mekkora nulla és jelentéktelen amit ide okádott. Viszont aa maga módján mégis érdekes...
Amit láttunk, az az Alinsky "érvelés" klasszikus példája:
Ha a vitapartnered tényekkel és érvekkel hozakodik elő amit nem tudsz cáfolni, akkor támadd a személyét. Köss bele a szóhasználatába, helyesírásába/beszédhibájába, öltözködésébe STB, mindegy, a lényeg, hogy tereld a témát, ne a témán legyen a hangsúly, mert ott a tényekkel szemben nem nyerhetsz. Minél messzebb a tényektől és érvektől. Változtasd át a beszélgetést sárdobálássá, nevezd mindenféle lekicsinylő jelzőkkel, egyet ne tegyél: NE VITATKOZZ A TÉNYEKKEL. A személyén legyen a hangsúly, ne pedig azon amit mond.
Saul Alinsky zseniális zsidó írót kötelező olvasmánnyá kellene tenni. Ne érettségizhessen le senki aki nem olvasta el a kis füzetét "A civil szervezkedés ÁBC-je" címmel. Nálam a polcon díszhelyen van Ayn Rand Veszett világa mellett, ami szintén kötelező olvasmány kellene hogy legyen.
Na Gery 87 esetleg ismerősek ezek a remekművek, vagy félművelt tetszik lenni a zsidó alkotók történelmi jelentősségű műveit illetőleg, vagy esetleg nem olvas zsidó írókat mert antiszemita tetszik lenni? Látjátok, ilyen egyszerű támadni valakinek a személyét. Kolléga márisvékony jégre tévedt. Ha olvasta volna a fentebb említett írókat, akkor nem beszélne kreténségeket. Így viszont műveletlen. Ha pedig visszautasítja az írókat... akkor... csak nem anti...

Olyan szórakoztató az ilyen félművelteket szétszedni... :D
gyalogbaka 2020.04.02 13:05:07
@Gery87:
@szánmonoxid:

Elnézést, elírás történt.
"Na Gery 87 esetleg ismerősek ezek a remekművek, vagy félművelt tetszik lenni"
Helyett
Na szánmonoxid esetleg ismerősek ezek a remekművek, vagy félművelt tetszik lenni
Olvasandó.
Sajnos én még mindig nem vagyok tökéletes, nem úgy mint egyesek.
Javaslom ebből a témából Orwell 1984 c. regényét.
Mert a tragikus hősünket nem végezték ki mikor támadta a nagy testvért. Az után végezték ki hogy megszerette, és imádta a nagy testvért. Mert a nagy testvér tökéletes. És csak miután beismerte tévedését; ölték meg. Mert különben mártír lett volna. A nagy testvérnek nincs hibája. Mert ha csak egy hibája is lenne, akkor esetleg elgondolkoznának a népek, hogy esetleg a naaaagy testvérnek másban sincs igaza... És azt nem lehet.
Ezért van a baloldalnak mindig mindenben igaza.
Mert a baloldal nem tévedhet. Mert akkor a hívek tálén elgondolkodnának. (Ez mondjuk érvényes a zórbán akciónyugdíjasaira is.)
A  gyöngyöspatai romák kártérítése kapcsán felszínre került kérdésekről tart hamarosan újabb nemzeti konzultációt a  kormány, amelyben arra keresi a választ, hogy a magyarok támogatják, vagy ellenzik a kártérítési perek lehetőségét és vajon az elítéltek kapják meg, vagy biztosítani kell, hogy az…..
gyalogbaka 2020.02.27 21:44:12
Megjelent egy kis marxista zsidó ’tudóscsoport’, akik elkezdtek elméleteket faragni a társadalom korlátlan manipulálásáról. Észrevették azt, hogy a hagyományos marxizmussal valami baj van. Az orosz, magyar, német megvalósult bolsevizmusok során észlelték, hogy az emberek a radikálisan megváltozott gazdasági és hatalmi viszonyok közepette sem igazán váltak forradalmárokká, sőt megmaradtak konzervatív polgároknak, akiknek a nagy része meglehetősen rühellte a marxistákat. Ebből azt a következtetést vonták le, hogy nem elég a gazdasági-politikai viszonyok átalakítása, de át kell alakítani valahogy az emberek tudatát is. Ezt nyilván csak kulturális behatásokkal lehet elérni, tehát a közösségi kultúra és média teljes megszállására és manipulálására van szükség. Felismerték azt, hogy az emberek, hogyha megszabadítják őket jól szabályozott hátországuktól (család, vallás, különböző közösségek, rutinná vált kulturális szokások) akkor egy jóléti szint biztosítása mellett korlátlanul befolyásolható, kényelembe süppedt fogyasztókká válnak.
Az ideológia központi hordozója a Frankfurti Iskolának nevezett csoportosulás volt, amely ténylegesen a moszkvai Marx-Engels Intézet mintájára jött létre a Frankfurti Egyetem Társadalmi Kutatóintézetében a húszas évek elején. Hivatalos létrejöttét azonban csak 1930-tól számítják, amikor Max Horkheimer lett a Frankfurti Egyetem Szociológiai Intézetének igazgatója. A csoporthoz tartozók módszere az úgynevezett kritikai elmélet volt, mely a marxista analízis és a freudi pszichoanalízis szintéziséből jött létre. A csoport tagjai szerint a nyugati kultúra fő elemeinek - közöttük a kereszténységnek, a tekintélynek, a családnak, a patriarchátusnak, az erkölcsiségnek, a hagyománynak, a szexuális önmegtartóztatásnak, a hazafiságnak, a nacionalizmusnak, az átöröklésnek, a népi-vérségi-faji szemléletnek és a konzervativizmusnak - el kell végezni az elemzését, és mindezek felett megsemmisítő kritikát kell gyakorolni. Az iskolához tartozó legfőbb ideológusok, gondolkodók a következők voltak: Carl Grünberg, Leo Löwenthal, Antonio Gramsci, Max Horkheimer, Herbert Marcuse, Theodor W. Adorno, Jürgen Habermas , Willi Münzenberg, Lukács György, Walter Benjamin és Felix Weil. Terjedelmi korlátok miatt el kell tekintenünk az egyes emberek munkásságának ismertetésétől, célkitűzéseiket ezért összevontan tekintjük át. Legfőbb céljuk a hagyományos nyugati társadalom teljes aláásása volt, egy azt követő világméretű proletárforradalom érdekében. Milyen módszerekkel gondolták a társadalom aláásásának elérését? És innen kezd a dolog hátborzongatóan és kísértetiesen hasonlítani napjaink valóságára:
-meg kell alkotni a rasszizmus elméletét, és az azt tiltó gyűlöletbeszéd-törvényeket, állandó zűrzavart és bizonytalanságot kell kelteni a társadalmi élet minden területén
-módszeresen alá kell ásni a szülők és a pedagógusok tekintélyét
-terjeszteni kell a pornográfiát a társadalom minden rétegében
-bevándorlás előidézésével gyengíteni kell a nemzeti identitást, faji háborúkat és zavargásokat kell előidézni
-támogatni kell az alkohol és a kábítószerek fogyasztását és terjesztését
-az abortusz, és minden a népességet csökkentő módszer propagálása
-szembe kell fordítani a nemeket és mindenféle társadalmi csoportokat egymással
-elő kell segíteni a szexuális devianciák széles körben való elterjedését
-megbízhatatlanná kell tenni a jogrendszert, kedvezni kell a bűnelkövetőknek
-növelni kell azoknak a számát, akik állami segélyekre szorulnak, elő kell segíteni a családok felbomlását és a házasság mint intézmény megszüntetését
-a kereszténységet állandóan támadva fel kell számolni az egyházakat
-befolyás alá kell vonni a teljes tömegtájékoztatást.

Az ő ötleteik közé tartozott a nemek közti különbség elbizonytalanítása, a hagyományos férfi és női szerepek felcserélése, a heteroszexualitás meggyöngítése a homoszexualitás javára, az egyneműek közötti házasság propagálása és homoszexuális párok gyermek-örökbefogadása. Teljesen elvetették a normál romantikus, heteroszexuális párkapcsolatokat, mint nehezen ellenőrizhetőt, és társadalomra veszélyeset. Mindent tagadtak, ami hagyományos, emberi és harmonikus lehet.
Gondolom nem kell felhívni a figyelmet arra az egyszerű tényre, hogy ezek a gondolatok radikális (jórészt gazdag családból származó) zsidó értelmiségi csoportok világában. Hogy ezek az elméletek eleve megrendelésre készültek e, vagy a globalista körök csak évtizedekkel később karolták fel ezeket, amikor szükségük volt rájuk, nos ezt dokumentumok hiányában nehéz megmondani.
Azt, hogy a világ globalista elitje felkarolta ezt az őrült tervet, már az 1968-as diáklázadásokkal kezdődő események idején is erősen érezni lehetett. Rémálommá azonban csak a teljes liberalizálódás, a kilencvenes évek eleje óta kezdett válni, amióta globalista kézre jutott a világ teljes pénzügyi, média-, kulturális és tudati ipara. Minden napjainkban fellelhető politikailag korrekt gondolat és ideológia a kultúrmarxizmus egyenes ági leszármazottja.
  Amit most Ön olvas, az egy több írásból álló sorozat első része. Nagyon régóta foglalkoztat a cigányság helyzete ma hazánkban, és az utóbbi időszak eseményei megadták a kezdőlökést, hogy elindítsam ezt a sorozatot. Jelesül az alábbi főbb gondolatok körül:  1. Értjük azt, ahogyan ők látják…..
gyalogbaka 2020.02.26 18:26:06
Kádár idején elindult egy folyamat, aminek sajnálatos módon vége szakadt, és azonnal visszatértek a hagyományos vadász/gyűjtögető életmódjukhoz.
Kádár idejében gumibottal be voltak kényszerítve a gyárba, a törvények rájuk is vonatkoztak, és a munkahelyen letöltött idő után valamennyi munkát elvégezve/imitálva fizetéssel a kezében távozhatott, valamint pozitív példa megtekintésére volt kényszerítve, ahogy a büdös párásztok éltek.

A probléma feloldása a jelenlegi életmódjukban, és szociális értékrendjükben keresendő.
Mi a menő. Mi a rajság. Mi a em menő.
Rabolni, gyilkolni, agresszíven viselkedni menő. Bemenni a gyárba és melózni nem menő.
Ezt állami terrorral ki kell irtani belőlük gyökeresen. Erre 50 év kádárkolbász nem volt elegendő. Ez évszázados folyamat. vagy hosszabb.
A rajkodó hangadókat következetesen és folyamatosan össze kell törni a lehető legbrutálisabb módon, miközben a beilleszkedésre hajlandó jól teljesítő munkaerőt jutalmazni kell. Ez viszont a cigányságon belül új törésvonalakhoz vezet: "Uncle Tom".
Ha ezt amerikában egy néger a másikra mondja, az az egyik legnagyobb sértés. Kb egyenértékű a fajárulóval. Mert ott a néger akkor néger, ha gettókultúrát képvisel, az öltönyös niggernek akkor van becsülete ha a bandatagokat védi.
Ha a helyzetet továbbra is kezeletlenül hagyjuk, akkor a folyton fokozódó cigányterrort megelégelve egyszer csak a lakosság megoldja azt a problémát, amire a hatóság képtelen volt, és olyan környezetet teremt magnak, ahol nyugodtan lehet este sétálni az utcán, és a gyerekeket ki lehet ereszteni a szomszéd házba felnőtt kíséret nélkül. És ennek a végeredménynek a cigányság elűzése/"eltűnése" az útja.
Vagy erővel kiverjük belőlük az ősközösségi értékrendjüket, vagy elmennek, vagy megszűnnek. A negyedik eset az, hogy győznek, és az ő "kultúrájuk" lesz az uralkodó a Kárpát medencében.
Mielőtt felbátorodna eme remek színes fordulaton, kérem nézzen körül, hogy állnak derék cigányaink a női jogok, a kiskorú prostitúció, és a bűnözővé nevelés tekintetében.
Messze túl vagyunk azon a ponton hogy pénzzel, és szavakkal bármilyen eredményt lehessen felmutatni. Eljött a tettek ideje, és ha sokáig halogatjuk, akkor már csak a probléma kauterizálása marad mint lehetséges megoldás.
Red Style School Szexrobotok 2020.02.18 21:41:07
A csúcstechnika nagyban megkönnyíti életünket, mindennapjainkat. A szexet meg a mára elavult, haldokló párkapcsolatokat komfortosabbá tévő, élethű szexbotokra ugyan még sokat kell várni, de előbb-utóbb azok is széles körben elterjednek, és alapjaiban fogják átformálni képmutató társadalmunkat...
gyalogbaka 2020.02.26 01:45:18
Hát... Kell egy akkora mesterséges anyaméh, és mindenféle kiszolgáló szerelvények, amivel ki lehet hordani egy 14 éves egyenértékű ember formájú húsdarabot relatíve rövid időn belül. A dolog nem lehetetlen, mert az elefánt bébi is mekkora. Viszont ebben a burokban még a fejlődés igen korai szakaszában el kell végezni (kikísérletezni) néhány igen csúnya beavatkozást, amire a vásárló a legkevésbé se kíváncsi: a kibernetikus beültetések. Működhetne úgy, hogy eleve egy platina/arany galvanizált agy formájú CPU blokk köré növesztik a fej egységet, így eleve kiküszöbölve az etikai problémákat(legalábbis a sorozatgyártás során, mert mindezt rendesen kikísérletezni... Kína. Leszarják.). Gerincvelőt ránöveszteni az interface rendszerre, és egyedileg feltanítani egy jóféle algoritmussal a mozgását. Akár még a szemek is használhatóak ha a szemfenékre kamerachip kerül. Mirigyeket, mint pl az agyalapi, sejttenyészetból beültetni, stb. A fej mérete, illetve a hőtermelés korlátozza a beépíthető CPU kapacitását, de ez nem gond, mert az AI szimuláció mehet a szerverről, és a bioroid csak WiFi-n kapja a vezérlést, így az áramfogyasztás is kisebb. Áramfogyaztás: Kis méretű akku+1 nagyon pici létfenntartó aldurino/raspbery modul 4 napri légzés fenntartására áramkimaradás esetére. Fő tápellátás a lakótér körül kihúzott dróthurok, ami nagyfrekis trafóként csatlakozik a bioroidba épített dróthurkokhoz, folyamatosan töltve. Ha a lakást elhagyja, akkor dróthurok a ruhában + hátizsák tápegység.

Fentebb kommentelték:
"Ha a tudomány lehetővé teszi egy eszköz elkészítését, akkor az az eszköz el is készül."
Mennyi idő mire tömeggyártásba megy? Nemtom. Genetika. Nem értek hozzá.
Klónozás meg gyorsított növekedés, stb. Alapkutatás kell. Meg Qrva sok péz.
Megvalósítható? meg hát. De mennyi idő és pénz? szakértői vélemény kéne.
Kereslet lenne rá.
Ha nem kerülne 10 milla jó magyar forintnál többe, én már rendelném is.
Touché! Trianon 100 2020.02.12 23:25:57
Trianonról gondolkodni - hogyan és hogyan ne? Idén 100 éve, hogy a trianoni döntés megszületett. Ennek kapcsán egyre többen írnak olyan módon, ami korábban nem volt annyira jellemző. Azt lehet mondani, hogy korábban leginkább két véglet volt, és nem nagyon volt ezeken kívül értelmes alternatíva. És…..
gyalogbaka 2020.02.14 15:28:12
@wolves84lb:
brittek kicsit nagy mellénnyel mentek háborúzni, pedig egyszer már a yenkik, és a zuluk is elpicsázták őket. Ennek ellenére nagy volt az arcuk. Bennük volt a britt gőg, hogy majd lenyomnak mindenkit ahogy szokták. Flotta, meg vöröskabát, éllyen az uralkodó.
Csak aztán európában nem a bozótniggerek jöttek szembe, hanem a német császári csapatok, és a németek konkrétan meg is nyerték a háborút, csak a "bankárlobbi" nyomására beszálltak a ynkik is, mert a megfelelő születésűek nagyot vesztettek volna a britt vereségen a hadikötvények miatt, különben is, a brittek nekik ígérték palesztinát.
„Az I. Világháború 1914-ben kezdődött. Mi amerikaiak, Nagy Britannia, Franciaország és Oroszország alkottuk az egyik oldalt. A másik oldal volt Németország, Ausztria-Magyarország és Törökország.

„Az első két évben ellenfeleink megnyerték a háborút. A német tengeralattjárók meglepték a világot és elsüllyesztettek minden uszályt az Atlanti óceánon, amíg az angolok lőszer és élelmiszer nélkül várták az éhhalált.

„A francia hadsereg megtagadta a harcot. 600,000-en haltak Verdun védelmében Somme-nél. Az orosz hadak menekültek, az olasz had pedig összeomlott.

„Egyetlen ellenség sem volt német, vagy Ausztria-Magyarország területén és ekkor Németország békét ajánlott fel Angliának. Békeegyezmény tárgyalása után szaknyelven status quo ante basis. Ennek a jelentése: ’adjuk fel a háborút, és minden legyen úgy, mint volt.’

„1916-ban Anglia ezt komolyan elemezte, de más lehetősége nem volt, mint azt a méltányos német ajánlatot elfogadni, vagy folytatni a háborút, a végső kudarcig. Közben a német cionisták, akik a kelet-európai cionistákat képviselték az angol háborús tanácshoz fordultak.”

internetfigyelo.wordpress.com/2016/10/29/jo-ha-nem-feledjuk-benjamin-h-freedman-beszede-1961-washington-a-vilaghaboruk-eredete/
Az orvostechnika fejlődésével egyre több lehetőség nyílik az emberek egészségének fenntartására és életük meghosszabbítására. Gyógyszerek, implantátumok, sebészeti eszközök, CT és egyéb eszközök segítik mindezt. A régóta használt művégtagok mellett ma már a különféle mesterséges belső szervek…..
gyalogbaka 2020.02.14 08:13:36
@Ad Dio:
És ami még érdekesebb, se válóper, se gyerektartás. Ha gyermeket akarok, akkor nem kell kockáztatnom, hogy a ribanc kirak a házamból, szóval ott leszek hogy van egy lakásom aminek nem mehetek a közelébe, de fizetem a bankhitlet, valamint van egy vagy több gyermekem, akiknek a közelébe sem mehetek a másik szülő engedélye nélkül, de a fizetésem fele megy gyermektartásra.

A szerencsés genetikájú nők pedig degeszre keresik magukat azzal hogy petesejtet árulnak.
A többi nő meg mehet férfit játszani a gyárba.
You can do it girl!
A woman needs a man like a fish needs a bicycle!
Tőlem oké. Csak ne legyen sírás, hogyha ez visszafelé is működik.

Ja, és ideje a dolgozó egyedülálló nők béréből levonni a megfelelő összegeket az egyedülálló apák támogatására!
Ér annyit mint egy férfi nem? Akkor ne járjon a szája! Adózzon a rászorulók javára!
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
gyalogbaka 2020.02.07 23:36:52
Lányok, nincs semmi baj!
Mindegy mennyit körhintázol a menőcsávók f@szán, 50 éves korodban majd jön érted az álompasy kigyúrt jaguáron, szőke adoniszi fogsorral, és feleségül vesz, mint ahogy a Sex és New York-ban láttuk. Mindent megtehetsz, a következmények sose érnek utol, és ha mégis, mindig lesz egy szerencsétlen kiéhezett beta hím, akinek a kifizetett lakásába be lehet ülni némi havi egyszeri könyöradomány punciért, mert ugye ingyen pina csak a menő csávóknak jár, annak aki alád rakja a lakást, annak nem. Esetleg kipotyogtatni egy gyereket, (persze nem az övét, a marhája úgyis beszopja) és ráverni egy válópert, eltiltással(mert ugye agresszív és veszélyes a gyerekre), és már meg is vagyunk. A gyes, a gyermektartás meg az asszonytartás melléesetleg 4-6 órában elmenni valamit dolgozgatni, de csak valami könnyűt, le ne essen a műköröm, mert az ugye drága.
És a mikulás is létezik. Meg a jézuska. Meg a fogtündér...

A nők saját magukat degradálták egyszer használatos maszturbációs segédeszközzé, a felső 20% számára. Mert a Bentlybe beleül, csak ha melléállsz, és kinyitod az ajtót. Aztán ha picsog, akkor kivágják, és jön a következő. Nekem a Wolkswagenbe nem szállna be, de gyönyörűen pucsít ha készpénzben kifizetem előre. És kifizetem.
Gondolj bele, nagyanyáinkat még feleségül kellett venni, ha meg akartad dugni! Micsoda idők voltak! Most meg a fiatal punci egy ebéd ára egy menő étteremben!
A feminizmus felszabadította a nőket a patriarchátus szörnyű elnyomása alól, miszerint egy igazi férfi a nőben gyermekei anyját látta. Most meg? Faszkörhinta!
De engem is felszabadított. Mert innentől nekem se kell megfelelni az évezredes férfiszerepnek. Ribancra nem húzunk gyűrűt, különben is a házasság, a nők elnyomásának szimbóleuma!

Gyermeket, utódot, családot szeretnék. Mint bármelyik alávaló Fehér Keresztény Férfi(pógármester úr után szabadon)
De ezt egy mai emancipált nőcskével nem lehet.
Amikor úgy gondolja hogy elege van belőlem, kirak a lakásból, ha nekem ez nem tetszik akkor kapásból távoltartási végzés, gyermektartás, asszonytartás... Én meg mehetek vissza anyám házába a padlásra/pincébe.
Amerre dolgoztam sok ilyet láttam. 40+ pasi munkásszállón lakik, fizetése felét se kapja kézhez, és annak egy részét is a gyerekre költi mikor végre láthatja, meg ugye anya követelése, hogy a gyereknek új cipő, iskolatáska, zokni stb kell, mert ugye ilyesmire a gyermektartásból nem költünk, mert az kell az új alfahím életmódjának a finanszírozására. Akitől fél, mert lecsapja ha nem szop elég lelkesen, de aztán úgy megrakja az ágyban, hogy végre nőnek érezheti magát. Az meg hogy a gyereknek nem jut elég pénz a rendes nevelésére az új hím sörcigiegyéb marhaságai miatt...
Hány ilyet láttam...
De persze a hibás én vagyok. tudom.

A korosztályom pedig... Ehh...
miért is rántanám magamra az öregségét és problémáit egy kiélt lehasznált némbernek, akinek mások élvezték ki a fiatalságát mikor 18 kHUF körül kapok 18 évest a piacon?
ja és ha nagy kegyesen leereszkedik átlagjózsi szintjére, még ő legyen hálás, hogy végre jut neki egy kis maradék... 40 000 kilométer f@szkörhinta után...
ja és persze tudja már a helyét, hiszen nálánál sokkal menőbb csávók dugtak már meg olyan minőségben, ahogy átlagjózsi sose lesz képes...

Te, mint egy nő, kólát árulsz. jött a macsó, odaadtad neki ingyen. az leitta a javát, telelőtte spermával a maradékot, és összef@szozta az üveg száját.
ezek után te teljes áron szeretnéd eladni a maradékot egy madárnak(házasság, és rámarad a zabigyerek meg a vénasszony).
és nem érted hol rontottad el.
egy 18 éves szűzlánynak nyertes lottószelvény van a lába között. Nemrég volt a velveten a legújabb ribi 2 millió angol fontért adta el a szűzességét.
egy 18 éves csávó senki.
egy 45 éves csávó, ha volt esze, felépítette magát. ház, kocsi, bankszámla.
egy 45 éves szingli nő a férfiak számára láthatatlan, bármekkora karriere is legyen. esetleg ha gazdag, akkor az erre specializálódott dzsigolók jó kis járadékért kezelgetik, de ez a vége.
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
gyalogbaka 2020.02.03 21:15:28
@Valódi Nő:
Ehh, eljutottam oda hogy leszarom. Egy ebéd áráért egy közepesen puccos helyen kapok 18 évest a farkamra, szóval nem vagyok kiéhezve.
Házasság kizárva. Én tudomásul vettem hogy egyedül fogok megdögleni, viszont ezzel nem leszek egyedül. Az országban minden egyes korosztályban 20 év felett több a nő mint a férfi. A többi matematika. Nekem van jó munkám rengeteg szabadidővel, hobbym(vitorlázórepülés), saját lakás(még 5 milla), saját kocsi, majdnem perfekt angoltudás... Én már készen vagyok.
Egy nőnek akkor kell pasit fogni amíg fiatal. Mert miután megöregszik, akkor baszhatja. A korosztályomnak nem kellettem. Egy nőnek termékenységi ablaka van, egy férfinak pedig romantikus ablaka, amíg gyűrűt lehet húzni rá. Ha egy nő kifut ezekből, akkor neki lesz nehezebb. Mert nem voltam menőpasy 20 évesen. Most se vagyok az, viszont ki vagyok tömve mindennel amire szükségem van, mert bármit meg tudok venni amit csak megkívánok 1 milla összeghatárig, mert az apám nem Rotschield.
A gazdag pasik meg 60 év felett is a 20 éveseket körhintáztatják, mert megtehetik. És ha kinézel a valóságra egyszer nyitott szemmel, akkor látod hogy igazam van.
A feminizmusnak pedig nagyon záros határidőn belül vége lesz. El lesz törölve, a feministák képe pedig be lesz verve kegyetlenül, a fogaik pedig ki. Nem tudom észrevetted e, de kiürül az ország. És nem csak ez, hanem európa. A fehér nők körhintáznak, és 50 éves korukban akarnak családot alapítani, miközben a moszlimniggerek teleszülik a kontinenst.
És ott leszünk majd néhány fehér ember a sok moszlimmal szemben, a sok feminista, aki azoktól a férfiaktól várná a védelmet, akiket addig szarba se nézett. Incel légió, válóperrel kizsigereltek hadosztálya, meg ilyenek. Az incel abban a pillanatban átáll, amikor mohamed megígéri nekik a hadizyákmányként megszerzett asszonyokat. A válóperesek közül a nagyja csak áll és röhög, nyugodtan nézi végig, ahogy a niggerek megerőszakolják a ribancot aki kiforgatta a vagyonából. Maradnak a neonácik, akiket viszont legyűr a túlerő. Azt ugye vágod hogy a neonácik a legjobb esélyed egy ilyen forgatókönyvben? Az pedig igencsak patriarchális lesz ha mégis győznek! A túlélő maradék fehér férfi elosztja a maradék fehér nőket, és befogja őket szülni, és amelyik nem hajlandó, az akkor is fog. A különbség mindössze annyi, hogy valamennyi tiszteletet azért fog kapni a náciktól a fehér bőre miatt, nem úgy mint azok a fehér lányok akiket a niggerek igáznak majd le, és adnak oda a hit harcosainak jutalmul.
A csónakok csak jönnek, és miközben a fehér nők nem szülnek, Fatima és barátosnéi 8 gyermekes családmodellel készülnek a harcra a prófétaparancsa szerint: Ha a moszlimok gyengék, akkor betelepedéssel és demográfiával kell vívni a dzsihádot. Majd ha a moszlimok erősek, akkor pedig erővel meghódítani a területet.
Menj ki bármelyik angol, francia, holland nagyvárosba, és járj egyet a külső kerületekben.
Most pedig eldöntheted hogy mit csinálsz: Becsukod a szemed, befogod a füled, és énekelsz hogy"sálálálálá mindenrendben", vagy fogod ezt a blogot, és használod valami értelmesre az olvasottságodat, és fehérellenes, családellenes propaganda, valamint femiista hazugságok helyett terjeszted a mielőbbi férjhezmenést és gyermekszülést, mert az idő fogy.

Megvannak a barátaim, megvan az életem.