Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dugó Boss

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TÖPRENGŐ DÖGÖLJ MEG, ADY! 2018.09.08 12:39:20
Megdöbbenésemben nemigen tudok szóhoz jutni. Az imént beleolvastam gimnazista kislányom véletlenül nyitva maradt irodalmi szöveggyűjteményébe, ahol a következőre bukkantam: „Kicsi kunyhó, szerető sziv,  Messze égbolt, tiszta, kék - Fulladjon meg Ady Endre Lehetőleg máma még." Le kellett ülnöm a…..
Bizonyítékot kaptunk rá: Németh Szilárd nem azért beszélt baromságokat eddig, mert ez volt a megbízatása. Honvédelmi államtitkárként tovább remekel...
Az úgy volt, hogy hattól már lehet sejtetni dolgokat, héttől meg kezdődik az egész választási hercehurca tévés szempontból izgalmas része, az erre az egy estére kurva drágán lefejlesztett és haveri cégen át megmutyizott szoftver élő tesztelése, ami magában hordozza a bakik csíráját és a felhőtlen…..
Dugó Boss 2018.04.09 16:25:29
@Szigi.:

Ez majdnem olyan jó, mint a foci EB idején, az osztrák-magyar előtt az Index cikke: "Ne szégyellje, ha ma este nem Magyarországnak szurkol!".
Érteeeeed ... Hiszen ezzel a patásnak teszel jót ...
Kérem szépen, ott tartunk itt 2018 elején, hogy az RTL-nek kell kapaszkodnia hétköznap este a nézőkért, bizony. Nagy időket élünk, hiába no. Mivel az első hetet a TV2 letarolta, és keddtől péntekig verte az RTL-t, az elmúlt 5 évben fölényesen vezető RTL váltott egy kicsit, és megcserélte az…..
A fenti videó akkor jött szembe először velünk, amikor Kerényi Miklós Gábor nevét sem fenekeléssel sem zaklatással kapcsolatban nem lehetett leírni, mert, ahogy egy nekünk küldött ügyvédi felszólításban kvázi megfogalmazták, a szart is kiperelik abból, aki leír ilyesmit. Azóta a történelem kerekei…..
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
A 2018-as választásokon a kormány leváltható, mert elkövetett egy hibát: túltolta az amúgy jól kitalált stratégiáját. Hiába aprózta fel az ellenzéket, hiába látszik most teljesen esélytelennek a kormányváltás, az események olyan irányban fordultak, hogy elképzelhetővé vált az elképzelhetetlen: a…..
A magyar lakosság többsége szíve szerint leváltaná Orbán Viktor miniszterelnököt. Erre azonban minden jel szerint nem fog sor kerülni 2018-ban. Az ok pedig nem a NER antidemokratikus berendezkedése, hanem az ellenzék szétesettsége...
Dugó Boss 2017.08.24 15:05:53
@apro_marosan_petergabor:

Köszönöm a kiegészítést!
A bűnlajstromuk soha nem lehet teljes!
Hogy egy apró, de eklatáns példát hozzak:

Ha jól rémlik, a balliberálisok 1986. május 1-re szép időt jósoltak.
Egy kis radioaktív beütéssel.
Sag schon!
Azt mondták a rábízott népnek: "Menjetek ki a szabadba május 1-ét ünnepelni!"

Ki is volt akkor az egyik miniszter?
Na, mondjad már!
Ja, megvan!
Az útelágazásos.

És ezek akarnak visszajönni!
Elképesztő!
Dugó Boss 2017.08.24 15:18:35
@LKerekes:

Idegállapotba került a balliberális.
Érzi a vesztét: 2014-ben ugyanígy ment az osztás-szorzás, és láttuk, mi lett a vége.
2018 áprilisa a balliberálisok Waterloo-ja lesz.

Hajrá, magyarok!
Dugó Boss 2017.08.24 15:31:23
@morph on deer:

Ezek annak a Jászi Oszkár - Lukács György - Kun Béla vonulatnak az ideológiai örökösei, akik a századfordulótól kezdve egy évszázadon át a magyar történelem legkártékonyabb, legretrográdabb alakzatát képviselték.
A módszerük, a politikájuk máig nem változott.

Csak egy példa:
"Nekem elég Budapest, hogy itt kommunizmust csináljak!" - mondta Kun Béla.
Mintha a mai ballibet hallanám!

De majd rájössz, ha eleget olvasod és tanulmányozod a történetüket!
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..