Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCs.

194 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyers brutalitással kezdődött a Star Trek: Picard ötödik epizódja, ami a rajongók jó részét teljesen kiakasztotta, a váratlan jelenet pedig sokakban olyan visszatetszést keltett, hogy végleg elment a kedvük a sorozattól. A produkció showrunnere, Michael Chabon rendszeres konzultációt tart a…..
A rajongói élmények a legtöbb esetben nem érnek véget a stáblistával, a történet által generált diskurzusok és véleménylavinák ugyanis jókora utóéletet generálnak a frissen megjelent sorozatepizódokhoz. Sokan rajongói csoportokban osztják meg a gondolataikat, mások pedig a produkció készítésének…..
Nem sokon múlott, hogy a ma ismert Picard kapitányt Patrick Stewart arcával azonosíthatjuk, a kapitányi székhez vezető úton ráadásul több akadály is tornyosult: Az új nemzedék előkészítése során nem is Stewart volt az első, akire a készítők gondoltak, amikor pedig bekerült képbe, Gene Roddenberry…..
Patrick Stewart újra az univerzum középpontjába került, hiszen a színész által taposott életpályája egy masszív Variety-portréban tárult a közönség elé, ráadásul a múlt héten megjelent cikkben a színész a Picard-sorozatra váró Star Trek rajongókat sem hagyta új információk nélkül: Stewart szerint…..
A Star Trek egyik legnépszerűbb karaktere hamarosan új sorozatban tér vissza a képernyőkre, a január 24-én esedékes nemzetközi premierig ezért naponta megjelenő tartalommal segítjük a megfelelő felkészülést: a Facebookon megjelenő posztjaink, a témában írt cikkeink, valamint a videós és podcast…..
Bár a nagyvászonra érkező Star Trek filmek gyártása az utóbbi években teljesen elakadt, a döntéshozók továbbra is két új mozifilmben gondolkodnak, ezt maga Bob Bakish, a ViacomCBS vezérigazgatója árulta el a The Hollywood reporter számára. A ’Mindenen túl’ után játszódó történetet a nemrég…..
A kríziseken, hullámvölgyeken és feloldhatatlannak tűnő válságokon keresztül erősebbé kovácsolódnak a személyes kapcsolatok, melyek között időről időre felbukkannak a mentor és protezsált szerepek: néha a fiatalsággal járó fékezhetetlen tűz kontrollálása, néha pedig az emberré válás folyamatos…..
Az elmúlt három év alatt sokszor úgy tűnhetett, hogy a hatalmas ambíciók örökre a féregjárat fogságában tartják Ira Steven Behr dokumentumfilmjét, és Sisko visszatérési ígéretével karöltve lassan a nemlineáris időszemlélet homályába vész. Az egykori showrunner azonban nem volt rest elvinni a balhét,…..
Végre minden eddiginél részletesebb betekintést kaptunk a készülő Picard szériából: a San Diego-i Comic Conon bemutatkozó hosszabb előzetes a sorozat alapszituációját és néhány visszatérő szereplőt is megmutat a régi szép időkből. Sajnos a produkciót csak 2020-ban láthatjuk, de az eseményen…..
Nagyinterjút csinált a Deadline Quentin Tarantinoval, akinek a friss nyilatkozatai szerint határozott elképzelése lenne az általa rendezett Star Trek moziról. A rendező már több ízben közölte, hogy a projekt megvalósulására elég nagy esélyt lát, az említett interjú viszont minden eddiginél mélyebbre…..
Szombaton rengeteg újdonságra számíthatunk a San Diego-i Comic Con Star Trek: Universe paneljén, az Entertainment Weekly magazinban pedig már most is található egy-két friss nyilatkozat a készítőktől. A producer Alex Kurtzman, valamint a showrunner Michael Chabon az egykori kapitány karakteréről és…..
Eddig is tudtuk, hogy Kirsten Beyer, Akiva Goldsman, és James Duff mellett a Pulitzer-díjas Michael Chabon is aktívan dolgozik az írószobában, a CBS hivatalos közleményéből viszont az is kiderült, hogy a produkciónál egyenesen az ő kezébe került a kormány: Alex Kurtzman és Akiva…..
Egyelőre nem a soron következő Kelvin filmről derültek ki információk, a színésznő „mindössze” a Star Trek: Fleet Command című mobilos játékban vállalta el újra a karaktert. Marcus admirális lányát legutóbb J.J. Abrams második Star Trek mozijában láthattuk, a harmadikban sajnos már nem találtak neki…..
A Discovery második évadát az Enterprise jelenléte tette még izgalmasabbá, a legfrissebb információk pedig arra utalnak, hogy a legénység bizonyos tagjaival hamarosan újra találkozhatunk a képernyőkön: a rendező által posztolt fényképek szerint Spock és Egyes már biztos, hogy visszatérnek a…..
A 2009-es Star Trek mozi idén ünnepli tizedik születésnapját, a hétvégén rendezett évfordulós vetítésen pedig a Kirk kapitányt alakító Chris Pine is megjelent. A színész természetesen a 2016-ban elhunyt társáról, a Chekov karakterét megformáló Anton Yelchinről is megemlékezett. A Kelvin mozi előtt…..
Bár az időutazós Kelvin mozi előkészítése Chris Hemsworth távozása után fokozatosan elhalt, Tarantino időről időre jelzi a közönségnek, hogy az ő Star Trek projektje továbbra is napirenden van. A rendező áprilisban már közölte, hogy a film elkészülésére elég nagy esélyt lát, most pedig arról is…..
Míg Picard a történelem legnagyobb mentőarmadáját vezeti, addig Tamás egy papírból készült hajóhadat mutat nekünk a Vault 51 Gamer Barban. Videósorozatunkban az Űrszekerek közösségének féltve őrzött relikviái kapják a főszerepet, az első részben pedig egy olyan modellezési folyamatba nyerhettek…..
Az emTV.hu és az Űrszekerek közötti hosszú és eredményes együttműködés után a flottánk önállóan folytatja a működését. Csapatunk némiképp megváltozott felállásban, de ugyanazzal a küldetéssel dolgozik tovább: célunk, hogy a változatos magyar nyelvű tartalmak és Roddenberry univerzumának folyamatos…..
Miközben lélegzetvisszafojtva várjuk a FOX folytatásra vonatkozó bejelentését, a Klydent alakító Chad Coleman higgadt fejjel nyugtatja a Seth MacFarlane univerzumába visszavágyó rajongókat: bár a berendelést illetően nincsenek kétségei, ettől függetlenül arra biztatja a…..
A sorozat egykori írói eljátszottak a gondolattal, hogy hogyan is folytatnák a húsz éve lezárt történetet, az ötleteik ráadásul nem csupán múló ábrándok: az új sztori abban a rajzfilmben ölt testet, ami az Ira Steven Behr vezetésével készülő dokumentumfilmet kíséri, a készítők pedig egy friss…..
Alex Kurtzman szinte követhetetlen iramot diktált a múlt heti nyilatkozataival, hiszen a szokásos Discovery híreken kívül egy új rajzfilmsorozatról, a tavasszal érkező Short Treks szériáról, és Picard életéről is beszélt. A bejelentéseknek azonban még mindig nincs vége: a Michelle Yeoh által…..
Lorca nem volt a fényűzés híve, spártai környezetben és félhomályban érezte jól magát. Anson Mount szerint Pike jelentős személetváltást hoz a Discovery fedélzetére, és nem csak a külsőségekben, hanem a vezetői stílus tekintetében is. A legénység végre olyan kapitányt…..
Amíg a Star Trek megállíthatatlanul terjeszkedik a képernyőkön, a mozis folytatás jövője továbbra is bizonytalan. Bár Jim Gianopulos, a stúdió vezérigazgatója tavaly áprilisban két mozifilmet ígért, Tarantino ötlete még beláthatatlan távolságban van, ami pedig a negyedik…..
Húsz évvel a Nemezis eseményei után Picard már nem az a karakter lesz, akit Az új nemzedékben, és az azt követő mozifilmekben megismertünk. Patrick Stewart csak azzal a feltétellel vállalta a visszatérést, ha a karaktere jelentős változásokon megy keresztül, Alex Kurtzman pedig…..
Alex Kurtzman a The Hollywood Reporter számára fedte fel azokat az animációs tartalmakat, amelyek tovább bővítik a Star Trek univerzumban játszódó televíziós (illetve streaming) kínálatot. Míg a korábban beharangozott, Mike McMahan által kormányzott Lower Decks inkább felnőtt…..