Regisztráció Blogot indítok
Adatok
u zlateho tygra

9 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
u zlateho tygra 2018.05.15 18:44:47
  Manapság nagyon divatos a terrorról és annak hatásairól beszélni, a terrorizmus minden formája elleni fellépést követelni, és a terrort hangosan kiabálva elítélni. Ami rendben is van, de van egy pont, ahol mindenki gyorsan bekussol: mikor a szexuális terrorizmus propagandájához érünk, amit…..
Russell Crowe és Ryan Gosling Shane Black a hetvenes évek Los Angelesében játszódó krimikomédiájában magyar szinkronnal is Rendes fickóknak látszanak. Hazai bemutató májusban...
u zlateho tygra 2016.01.07 22:36:37
Csak az nézze meg a videót, akit nem zavar, ha ellőnek(?) valamit az évad második feléből. Nem is írom, le, mit. Folytatás februárban. ..
u zlateho tygra 2015.12.31 19:44:35
Az Entertainment Weekly-re feldobtak pár fotót. Klikk! UPDATE: Nem telik nap A Hangya nélkül. Ezúttal két concept art képet kaptunk főhősünk kádbeli kalandjáról, illetve Yellowjacketről. ..
Végre megnézhetjük az első hangyaf... khm... ...ülnyi, teljes előzetest! ..
u zlateho tygra 2015.01.07 09:08:40
Igen, Anna Kendrick már decemberben nótázik egyet, de az igazi gyönyör jövő májusban, a The Bellas visszatértével érkezik. Két évvel ezelőtt az év egyik legnagyobb meglepetéseként lépett színre a dalos kedvű egyetemi lánycsapat, akik most egytől egyig visszatérnek, ezúttal…..
u zlateho tygra 2014.11.19 22:52:10
@Zalaba_Ferenc: szívemből szóltá', tesó!
Jó, a Dexterben a rettentő mocskos szájú Debrát alakító színésznő nagyon el sem ment onnan, hiszen a Dexternek még csak tavaly volt vége. Új sorozata, már ha lesz belőle valami, a USA Networknél forog és Stanistan címre hallgat. A Közel-keleten játszódó sorozat egy…..
...mármint online körökben, ugyanis a Fórum Hungary-nek köszönhetően mifelénk debütál A hobbit: Smaug pusztasága második előzetese, melyben immáron a másik címszereplő is szót kér. A könyvet meglehetősen szabadon értelmező, a LotR-függelékekből serényen dolgozó…..
u zlateho tygra 2013.10.29 17:14:38
Ugyan a rajongók nem voltak maradéktalanul elégedettek azzal, amit a Kristálykoponya királyságában találtak - és akkor még enyhén fogalmaztam -, a film világszerte szép nagy summát gereblyézett össze magának, így aztán azonnal elindult a susmus egy esetleges ötödik rész…..
u zlateho tygra 2013.08.06 19:35:59
A korábban már prezentált megatrailer némileg rövidített változata jó néhány új jelenettel és Florance-szel a végén. Korhatárminősítő kultúrőreink már látták, és 16-os korhatárkarikával jelezték, hogy a filmben... izé... lőnek majd. ..
u zlateho tygra 2013.07.01 07:46:12
Miközben az amerikai mozik amiatt panaszkodnak, hogy túl hosszúak az előzetesek, a Sony egy majd négy és fél perces, történetmesélős trailert szállított le az (Amerikában három héten belül, nálunk inkább három hónapon belül) érkező Az elnök végveszélybenhez, mintha egy…..
u zlateho tygra 2013.06.10 08:42:46
Bizonyos szempontból az Evil Dead az egyik legtökéletesebb példája annak, hogyan kell filmet csinálni. Hagyni, hogy csak a rettenetes késztetés hajtson, és mikor az innen-onnan összekapart, minimális büdzsé a nyakunkra ül, és nyom minket rendesen, lerázzuk magunkról, aztán új…..
u zlateho tygra 2013.04.25 14:19:49
@Wostry Ferenc: nagyjából OFF, de ugyanezt éreztem különben a 33-as King Kongnál: a stop motion istenné tette Kongot, míg a Peter Jackson-féle orgiában egy nagy majom randalírozott.
Hm-hm, érdekes ez.
u zlateho tygra 2013.04.25 15:18:32
@Tiger Woods: kihagytad, hogy zsigeri!:)
No, úgy tűnik, idén a tavasz elmarad, hisz jelenleg még zima van, egy hónap múlva ilyenkor meg már nyár lesz - legalábbis a Vasember 3. új, eredeti nyelven már körbeujjongott új előzetese szerint. Ezekkel a magyar hangokkal a filmben is kibékülnél?  ..
Talpra magyar, hív a mozi! Monet, Pinochet, Gyatlov és még néhány kevésbé létezett figura elevenedik meg a hosszú hétvégén, melyen az 1848/49-es szabadságharcra emlékezvén beállt fiatalokat vagy animált ősembereket is megnézhetünk. Dől a moné (Gambit). A művészeti…..
Már nálunk is vetítik a mozik az új Pókember-filmet, ami kiváló ürügy egy kis nosztalgiázásra: ki volt a leghülyébb magyar nevű mellékszereplő a Kandi-lapok szériában megjelent Pókember-füzetekben? Rakéta Robi? Boronás Jónás? A Démanó? Kedélyes múltidézés, tömény…..
Megérkezett a Vasember 3. új előzetese, és... és... hát ezt látni kell. Vagy tudod, mit, ha két és fél perc borzongás helyett inkább majd két órát szeretnél borzongani, akkor inkább várd meg a filmet! De higgy nekem: könnyen lehet, hogy ez lesz az eddigi legjobb Vasember-epizód.…..
u zlateho tygra 2013.03.07 09:18:49
@Takács Máté: vagy egy hülye hipszter.
Újabb, megdönthetetlennek látszó bizonyíték érkezett arra, hogy Will Smith-t klónozták. A mai nap folyamán pedig egy újabb trailer formájában próbálnak meggyőzni minket, hogy adjunk még egy esélyt Shyamalannak. ..
u zlateho tygra 2013.03.07 08:32:20
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
u zlateho tygra 2013.01.09 16:02:45
Ha már eljutni nem tudtunk a Las Vegas-i CES kiállításra, legalább kaptunk egy új előzetest Guillermo del Toro filmje kapcsán. A képanyagot a Qualcommnak köszönhetjük, akik az ottani prezentációjukba szőtték bele az új jeleneteket tartalmazó trailert. Ez bizony kemény…..
u zlateho tygra 2013.01.08 08:42:24