Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dekigr

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta a macska háziasította - magához szoktatta az embert - milliárdos üzletté nőtte ki magát az önkéntes alávetettséget megtestesítő önkéntes adományok és építmények kereskedelmi forgalmazása. Az egyszerű macskatartó megelégszik azzal, hogy jövedelme 10 százalékát Whiskas-ra, macskaalomra fordítja.…..
Decathlon 2020-as év eleji fejlámpa újdonságai... #1 FORCLAZ FEJLÁMPA BIVOUAC 500 Ízelítő ismertető vagy ahogy a művelt francia mondaná, First Impression[s]... FORCLAZ FEJLÁMPA BIVOUAC 500============================Elsőre az új specialitás az ULTRALITE kategóriás bivak szupercikuság 'szurta ki…..
--- === Ez a rész folyamatosan bôvül ...ahogy jönnek majd használat során az imput-ok... ===--- . UPDATE [2020.01.18.]: . Jó hír annak, aki nem szereti az AAA elemeket vagy egyszerûen csak többet van odakint, egy napelemes töltôvel a szabadban/vadonban: Egy ideje kapható hozzá a pót gyári…..
2-in-1 UJJATLAN, GYAPJÚ VADÁSZKESZTYŰ, BARNA SOLOGNAC   -2017.08.02- Nálam inkább zöld vagy zöldesbarna... Kesztyû témában igen érzékeny vagyok, így mikor ezt megláttam igencsak megörültem. Alapvetôen szeretem az univerzális, vagy legalább a praktikus dolgokat, ez elsôre annak tünt. A 3000 FT-os…..
dekigr 2019.01.09 00:42:17
@mortX: Szia... örülök h működött a dolog. Persze, hogy tartja... a 85% az mar bőven jónak mondható.
De hidd el h az a szar vattabélés nem kell bele.
Egy igazán egyedi üzenetet és életfelfogást kívánok magyarul is elétek tárni. Olyat, amiért megérte sok órán át fordítani, tördelni és filmfeliratot pozicionálni. Nem számít, hogy ebben a romlott és alászállott világban bizonyára Donnie Vincent-et és engem is sokan meg…..
dekigr 2018.06.16 21:07:55
-2017.08.02.- Nagyon nincs mit mondani egy baseball sapiról, talán -adódóan a célközönségbôl- lehetne vízálló anyagból, ami már csak az elektronika védelmét szolgálva sem lenne utolsó ötlet. Az amúgy egyszerü mint a bot, bekapcs-kikapcs. Nagyon jó szolgálatot tesz, lemerült vagy a kocsiban…..
Csatos DERÉKSZÍJ VADÁSZATHOZ, BARNA SOLOGNAC +  X-ACCESS VADÁSZÖV, ZÖLD SOLOGNAC   -2017-08.02- Ezekrôl röviden csak annyit, hogy a csatos verziót vissza kellett vinni, mert nekem is -ahogy a deki oldalan többeknek- folyamatosan kilazult a csatt. Az h lekopott a felirat meg hagyján... egy 2000…..
IG GAME HÁTIZSÁK 45-90 LITER, BARNA REJTŐMINTA SOLOGNAC   FIGYELEM!: [ A tesztek nem iparági laboratóriumban készültek, erôsen magánvéleményt tükröznek és az elsô benyomások után, -a használat közben tapasztaltakkal- folyamatosan frissülnek. Alkalomszerûen, ahogy az élet adta problémák elôjönnek…..
FIGYELEM!: [ A tesztek nem iparági laboratóriumban készültek, erôsen magánvéleményt tükröznek és az elsô benyomások után, -a használat közben tapasztaltakkal- folyamatosan frissülnek. Alkalomszerûen, ahogy az élet adta problémák elôjönnek vagy új tapasztalások látnak napvilágot... de nagyjából 2-3…..
dekigr 2017.07.31 16:11:24