Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darnó Hús

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeresen szervezünk üzemlátogatást Darnózseliben, a Darnó-Hús üzemben, azzal a céllal, hogy a fogyasztóinknak, követőinknek és az érdeklődőknek betekintést nyújthassunk gyártási folyamatainkba, amiből ők általában már a végeredményt, a polcokon lévő termékeket látják - így viszont bepillantást…..
Azt bizonyára mindenki tudja, hogy a grillezett ételek íze jelentősen eltér a konyhában készítettekéhez képest. Azonban azt már csak kevesen tudják, hogy grill és grill között is óriási különbség lehet. Indulásként nézzük meg, milyen grillsütőket használhatunk. Három kategóriát különböztetünk…..
A Darnó-Hús mindig is nagy támogatója volt az egészséges életmódnak, táplálkozásnak és nem utolsó sorban a sportnak. Ezért is vettük nagy örömmel, amikor az EU-FIRE Mosonmagyaróvár csapata megkeresett minket és együtt tudtunk működni. Hiszen a sportklub korábban elindított egy olyan kezdeményezést,…..
Az ínycsiklandó húsos tál egy hangulatos csónakon volt tálalva. A különleges alkalmat a TV2 örökítette meg, Csehi András riporterrel, aki szintén részese volt a kiadós étkezésnek.Dr. Kovács Péter vendégül látta a híres chefet, Kovács Lázárt és a TV2 forgatócsoportját, a természeti csodákban gazdag…..
Részt vettünk a kecskeméti Hírös Agóra Központban, a Rotary Klub országos rendezvényén. Nagy örömmel tettünk eleget a meghívásnak, mellyel a jótékonysági szervezet magyarországi kormányzója, Gondár György úr tisztelt meg bennünket. Mindig is szerettünk segíteni és már régóta szimpatizáltunk a…..
Darnó-Hús Füstölés 2018.06.04 10:11:56
Úgy döntöttünk, összeszedünk néhány gondolatot nektek a füstölésről. Mivel a füstös ízvilág mindennapi étkezésünk során számos ételünk és megvásárolt húsunk alapvető eleme. A füstölésnek, pontosabban a füstös íz kialakításának 3 féle módja van napjainkban. Ezeket fejtjük ki számotokra, majd…..
Támogattuk a Szigetköz egyik falujában, Kimlén megrendezett kolbászfesztivált, ahol az abszolút győztes csapat egy üzemlátogatást nyert a Darnó-Hús üzemébe.    Az egész csapat kapott egy különleges lehetőséget! Betekintést nyertek egy modern, ámde hagyományokat tisztelő és a Szigetközi ízvilágot…..
Mivel sok helyről halljuk, hogy kételyek és többször „félelmek” övezik a párizsit, beltartalmát és elkészítési módját illetően, úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk: miként készül a darnói Világos párizsi, melyek azok a gyártási folyamatok, amiken lépésről lépésre végigmegy a termék, mireelkészül és…..
2018. április 09-én, a szakmunkás szintvizsga nálunk történt, ahol a diákok - felkészültségüknek köszönhetően -, mindannyian sikeresen ÁTMENTEK! A vizsgán részt vettek a tanulók, tanáraik, vizsgáztatóik és az intézmény vezetője is.A szakmunkás szintvizsga a középiskolás fiatalok számára 9.…..
A Darnózseli önkormányzat szervezése által, támogattuk a környékbeli jótékonysági szemétszedést. Minden évben április 22-én tartják a Föld napját, melyet John MConnell vetett fel 1969-ben, San Franciscoban. A Föld napját, legelőször 1970. március 21-én, mint a tavasz első napját tartották számon.…..
Többször találkozunk olyan kérdésekkel hogy:- Hús és hús között lehet jelentős eltérés?- Azokban a húsokban, amiket mi gyártunk tényleg érezhető a különbség?- Más az íze, állaga?- Akár egészségesebb is? A válaszunk minden kérdésre, IGEN. Nagyon nagy különbségek lehetnek az egyes húsok…..
Azt látjuk, hogy manapság Magyarországon még mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy egy cég milyen háttérrel, múlttal rendelkezik. A „háttér” a mi vonatkozásunkban azt jelenti, hogy kik állnak a piacon lévő vállalkozás mögött, mekkora ez a vállalkozás és honnan származik. Külföldi tulajdonosi…..
Darnó-Hús Tudás teszi a mestert? 2018.03.23 14:58:13
március közepén, lehetősége volt részt venni a vezetői csapatnak, egy két napos céges tréningen. Mondhatjuk, hogy rendszeresen részt veszünk hasonló tudásszerzési- és csapat összekovácsoló napokon, ahol újabbnál újabb információkhoz jutunk, mellyel ki-ki jobbá tud válni a saját…..
„ A vállalkozásunk élete már 3 generációra tekint vissza. Ez nagyszerű dolog, hiszen azt gondolom, azért születünk a Földre, hogy éljünk, alkossunk és maradandót hagyjunk hátra. Persze elsőnek mindez magas röptű gondolatnak tűnhet, viszont ha mélyebbre tekintünk, akkor számomra a legfontosabb…..
 A hétköznapokban legtöbben még mindig nem tudnak különbséget tenni a két, leghíresebbé vált virsli között. Mi is valójában a különbség a Bécsi virsli, hivatalos nevén Bécsi-frankfurti és a Frankfurti virsli elnevezések között? Hogyan alakultak ki ezek a nevek?   Bécsi virsli,…..
A iData Kft. látta vendégül a Magyarok a Piacon Klub tagjait október eleji klubunkon. A garázscégként indult vállalkozás történetébe Szabó Lajos alapító tulajdonos avatta be az érdeklődőket. Az iData ma már a hazai ágazati piac TOP 3 cége között szerepel és 120 főnek ad biztos megélhetést. Töretlen…..
A Darnó-Hús újabb termékcsaládjai érdemelték ki a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet. Az elismerést a Magyar Gazdaság Ünnepén, az Országház Felsőházi Termében a minap vehették át a cég vezetői. Darnói díjátvevő csapat! :) Hazánk legrangosabb minősítő rendszere, a Magyar Termék Nagydíj Pályázat…..
A Darnó-Hús nem csak az Országházban aratott sikert!   Buday Péter, Növényi Norbert, R. Kárpáti Péter, de még maga a Príma Primissima Díjas Hegedűművész, Mága Zoltán is tiszteletét tette a Darnó-Hús állófogadásán, melyet az immáron 4. alkalommal elnyert Magyar Termék Nagydíj ünnepélyes átadását…..
Egy felmérés szerint az emberek 85%-a a tűzoltókban bízik meg a legjobban, derült ki egy szakmai beszélgetésből, amit a Darnó-Hús tulajdonos, Dr. Kovács Péter folytatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelem dandártábornokával, Sallai Péterrel. Ezért is látta fontosnak a Katasztrófavédelem…..