Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogarak a fogaimban

39 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lady Dinamó 2020.06.03 22:03:34
A mai volt az első munkanapom mióta eszelős módjára futok. Fél 10-kor ágyba parancsoltam magam este, mert kiszámoltam, hogy ha sikerült 6-kor kipattannom az ágyból és 6:30-kor elindulnom, akkor 6:45-kor már az erdőben vagyok, és ha 8:20-kor elindulok haza, akkor tudok másfél órát futni, kapkodva, de…..
Nem mondom, hogy szuper kipihentnek éreztem magam reggel 6-kor, amikor felébresztett az édes, drága, aranyos kiskutyám, hogy enni akar a kurva száját! Sokkal több kedvvel, mint szombaton, de túlzás lenne azt mondani, hogy kitörő lekesedéssel indultam neki a mai futásnak. 16km-t akartam futni,…..
Nagyon elfáradtam szombatra. Pénteken, a pihenőnapomon futottam a városi félmaratont, hogy meglegyen a heti 60km. Ráadásul reggel 6-kor felébredtem, egyáltalán nem aludtam ki magam. Erősen el kellett gondolkodnom, hogy van-e értelme kimennem futni, nem csinálok-e baromságot vele, de az új cipőt…..
Annyira nem volt semmi izgalom ebben a városi félmaratonban, hogy kicsit tanácstalan vagyok, hogy mit is írjak. Azért kerekedtem fel futni ma, a pihenőnapomon, mert szerettem volna, hogy meglegyen ezen a héten is a 60km-em és elég gyatrán álltam. Nem volt kedvem ma és holnap is 17km-t futni a…..
Hát bazdmeg, ez a Balboa kör, ez egy teljesen nem normális útvonal! Megvan az új cél. :) Gondosan berajzoltam tegnap az új útvonalat, próbáltam jól kitanulmányozni a térképet, nem mintha ez nekem, a nagy eltévedő művésznek bármit is segítene, de hátha mégis volt valami haszna, ma nem tévedtem el!…..
Az is rendben lett volna, ha nem megyek ma futni, hagyok egy hosszabb pihenőt, de nem éreztem, hogy maradt volna még valami, amit ki kellene pihennem és amúgy is, mi a jó Istent csináljak egész nap, amikor tele vagyok energiával?!! Sajnos munka még a kanyarban sincs kilátásban, úgyhogy ideje…..
Túl vagyok rajta. Erre a napra készültem március közepe óta. És akkor most ezután mi legyen? Izgalmamban felébredtem hajnali 5-kor és utána fél óránként, fél 7-ig bírtam. Rohadtul izgultam, mint régen a forgatások reggelén, rendesen be voltam szarva. És ha ez nem lett volna elég, borzasztóan…..
Lady Dinamó Vigyázz! Kész? 2020.05.23 18:04:57
  Utolsó futás a félmaraton előtt. Semmi őrültködés, tök lazán, ahogy jólesik, csak egy kellemes 12 km-t szerettem volna futni. Nagyon figyeltem, hogy ki ne menjen a bokám, ne toljam túl, nehogy szétbasszam valamimet. Nem fájt semmim, rohadt jó volt. Az ezerszer megjárt, megszokott útjaimon…..
Lady Dinamó Első esés, 15 km 2020.05.20 20:09:53
Még csak 3 hete, hogy először futottam 15 km-t a hegyen. Nagyon be voltam tőle szarva, hogy sikerül-e, ma pedig úgy indultam neki a 15-nek, hogy csak egy közepesen hosszú futás lesz, semmi extra, fel sem merült, hogy nem tudom lefutni. Majdnem elaludtam az autóban az erdő felé reggel. Nem…..
Lady Dinamó Akkor jó, ha fáj 2020.05.19 18:46:35
Furcsa dolgok kezdtek el történni a lábammal. A vasárnapi Margit sziget körberohanás után megfájdult a bal térdhajlatom és egész nap úgy mozogtam, mint egy reumás robot. Bekentem, reggelre sokkal jobb lett, de azért eléggé éreztem és látszott is, mert a pasim azt hajtogatta már második napja, hogy…..
Lady Dinamó Esős 11 2020.05.17 20:59:41
A tegnapi penetráns teljesítményem miatt ma 6-kor üvöltött az ébresztő. Szakadt az eső, de nem volt hideg. Jeee, végre! Nagyon régóta szeretnék esőben futni, amikor szakad, de nem kell szétfagyni. Olyan volt már, hogy elkapott egy kis zápor futás közben, de olyan még nem, hogy olyan esőben indulok…..
Lady Dinamó Elveszett 13 2020.05.16 20:34:57
Megint elvesztette magát a Strava. Soha nem tudja jókor elfingani magát, de ma tényleg a lehető legrosszabbkor tette. Kezdem unni az eddigi, jól bevált útvonalaimat és ma elszaladtam felfedezni a Gercsét, hátha jó lenne a félmaratoni útvonalamhoz. Ezért volt elég fontos, hogy lássam mennyi ez az új…..
Lady Dinamó Giccses 14 2020.05.14 19:28:11
Visszanéztem a futásaimat, csak 14 km kellett ma ahhoz, hogy meglegyen a 60 km 1 hét alatt. Úgy megtáltosodtam ettől a felismeréstől, hogy tiszta erőből toltam le a mai 14 km-t fülig érő szájjal. Egy pillanatra sem volt bennem kétség, hogy nem tudom lefutni, sőt az előző szuper 16km-es futásomból…..
Lady Dinamó Sweet Sixteen 2020.05.12 18:18:08
Összement a hegy, minden olyan közel van rajta. Ez pont olyan, mint ahogy nyár végére összemegy a motorod. Azt hiszem itt az ideje új útvonalakat találni, csak kicsit beszari vagyok hozzá. Félek, hogy olyan hegyekre tévedek, amiken nagyon szopatós, meredek utak visznek és beledöglök mielőtt…..
Lady Dinamó Véres tizenhetes 2020.05.10 19:34:29
Akkora fasz vagyok, hogy nem akkor futok sokat, amikor nagyon jól megy és élvezem, hanem elkezdtem ezt az okoskodást, hogy legyen egy rövid, egy közepes és egy hosszú futásom egy héten és ezekből összesen legyen meg minimum a 40km/hét. Ha négyet futok, akkor nyilván több, de sajnos az új szabályom…..
Lady Dinamó Péntek 13 2020.05.08 16:32:50
Jajj de jól kitaláltam futás közben azt a mondtatot, amivel kezdem a mai postot, de hát kireppent a fejemből, mint az éjszakai pillangó, ami az erkélyünkön pinhent tegnap este, most meg itt ülök és bután bámulom a monitort. Ezt a csodálatos gyűjteményt hallgatom és csak egy sörre tudok gondolni…..
Elhatalmasodott rajtam a pánik, egyre jobban fájt a bokám, egyre dagadtabb volt, egyre távolabb került a következő futás időpontja. Kedd reggelre már be is lilult, a dagadás pedig semmit nem apadt. A keddi napom mind a 24 órája a bokámról szólt. Minden barátommal és ismerősömmel konzultáltam,…..
Lady Dinamó Talán 10 2020.05.04 19:36:34
Rövid, laza 10-est akartam ma futni, pontosabban volt egy útvonal a fejemben (ami kb.10km) és azt akartam végig futni, mindegy, hogy 9 vagy 11km. Ez volt az egyetlen oka, hogy nem lettem kurva ideges, amikor megláttam 18 perc futás után, hogy nem mér a Strava, nem találja magát, tök hülyeségeket…..
Lady Dinamó Tökéletes 14 2020.05.02 22:37:56
Lehet, hogy mindig meg kellene innom 2-3 sört futás előtti nap? Másodszor indultam kicsit másnaposan futni szombat reggel a szokásos péntek esti zoom party után. Ahhoz képest, hogy már több hete futok, és ez már a sokadik zoom bulim volt, rendkívüli teljesítmény, hogy még csak másodszor voltam…..
Lady Dinamó Rettegő 12 2020.04.30 17:26:51
A RÉM Március elején kutyasétáltatás közben a Hármashatár-hegyi reptéren dumáltam egy pasival, akinek a haverját, egy futót, megtámadták, amikor átvágott a hegyen. 8 éve járok oda, soha egy pillanatig se paráztam még attól, hogy megtámadnak, úgyhogy nem rázott meg különösebben a sztori. Jól ismerem…..
Lady Dinamó 15KM 2020.04.28 17:15:57
https://www.strava.com/activities/3364801477 Rendesen izgultam az első 15 km-es hegyi futásomtól. Jól kigondoltam mit eszek előző nap, kínosan ügyeltem rá, hogy este 10-kor elaludjak, hogy időben fel tudjak kelni. Mondjuk lecsúszott napközben egy sör ebédfőzés közben, de a risotto főzés…..
Lady Dinamó Miben futok? 2020.04.27 11:47:19
RUHA és CIPŐ Soha nem vettem magam annyira komolyan, hogy fullos futószerkókat kezdjek el vásárolni magamnak. Utálok is vásárolni, és túl drágának és értelmetlennek találtam, hogy komplett futófelszerelésben fussam körbe a szigetet. Kb. 8 éve megkaptam az expasimtól az ő egyik Nike futónadrágját,…..
Lady Dinamó Mennyit futok? 2020.04.26 19:30:20
TÁV és HELYSZÍNEK Teljes szélsőségek között élem az életem. Ha csinálok valamit, azt csinálom rendesen, ami a futásnál azt jelenti, hogy felállítok a fejemben egy célt minden alkalommal, amikor újra kezdek futni és azt tolom tiszta erőből, szinte megszállottan. Gyerekkoromban a kis falumban a…..
Lady Dinamó Minek futok? 2020.04.26 17:44:52
MOTIVÁCIÓM Gyakorlatilag gyerekkorom óta része a futás az életemnek, viszont soha nem sikerült még pár hónapnál tovább kitartania a rendszerességnek. Évek óta pár nagyon aktív futással töltött hónapot pár zéró futással töltött hónap váltott. Ennek egész egyszerű magyarázata van, a munkám és a…..
Pónimotornak elég eseménydús hétvégéje volt. Vasárnap elszakadt nála a cérna, vagyis a kuplung bowden elfáradt. Pedig szombaton kapott új ülést, amitől ha lehet, akkor még elképesztőbben néz ki. Szinejátszó, csodaszép! Találtam egy KLE-t, amit épp most bontanak, a rózsaszín ülés szép (mert…..