Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacivagyok

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A folyamatmigráció 2010.11.30 06:00:00
2010. XI. 1. -Szép jó reggelt kívánunk minden Bitumexkovbojnak- és angyalnak. Itt ezek a kedves urak mellettem egyenesen a pakisztáni DRA kész megoldásokat nyújtó tanácsadócégtől érkeztek, hogy a most kick-offolt "Gardiner" fantázianevű projektünk keretében best…..
  Patrick Bateman mellett másik miniposzt-bajnokunk - bajor gizella - csinált egy ilyet nekünk. Csökken a színvonal, mi? Hát ezt kapjátok ki. Ez pontosan az a fajta írás, ami - bár férfiaknak állít görbe tükröt - a sziszegő düh és sértődöttség helyett (jujj,…..
lacivagyok 2010.11.17 05:48:57
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Az elég egy középkori felfogás, hogy ha egy férfinek tetszik egy nő, akkor azt az köteles elfogadni, meg örülni neki.
Ennyire nem vagyok konzervatív :-)

a 'pont egy ilyen utasított vissza' dolgot arra írtam, hogy azért a karrierista szinglikre morogtam, mert pont egy ilyen mondott nemet - nyilván azért, mert valamiért nem jöttem be. Van ilyen, ma nehéz megfelelni, kemények a feltételek, pláne 30 felett :)
lacivagyok 2010.11.17 08:47:13
@altoid:

Nagyszerű egy iroda lehetett.
És amikor beléptél, akkor nyilatkozni is kellett a származásról?

Az 500k netto is szép kitétel.
Kéne az adatlapra egy ilyen státuszsor, hogy:
- társkereső
- szerető kereső
- kurva
- luxuskurva
- keresztény szellemiségű luxuskurva
lacivagyok 2010.11.17 08:55:42
@altoid:

Azért szerintem lehetne szűrni, ha nagyon akarnának. Csak szerintem nem nagyon akarnak, ők is pénzből élnek.
És végül is, a luxuskurváknak nagyon is szépen fizető piacuk van :)
WARNING! Ne próbáljátok ki az alábbi "módszert"!Egy amerikai oldalon olvastuk Sheryl Peloni fogyásának történetét. A valaha erősen túlsúlyos asszony hat hét alatt közel 20 kilót fogyott annak következtében, hogy naponta terhes női vizeletet fecskendez be magának.…..
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
lacivagyok 2009.09.15 05:39:29
@default-design:
Miért féj neked, hogy 300 méteren tolni kell a bringát, ott ahol keskeny a hely?

Nem a kislány miatt van a korlátozás, amióta épül, már kint a nagy tábla, hogy tolni kell. A kislány miatt csak jobban betartatják.
lacivagyok 2009.09.15 08:34:43
@BOB:

Látom, hogy nem az.

Én egyébként egyetértek azzal, hogy amíg a híd épül és a hely keskeny, addig tessék tolni a biciklit. Szerintem ki lehet bírni ezt a távolságot, így is nagyot spórolsz ahhoz képest, mintha egy másik hidat kéne választani.
Keskeny a hely, biciklis és gyalogos együtt már veszélyes, ha a biciklis teker.

Egyébként igazad van, a táblák legyenek egyértelműek és ne mondjanak ellent egymásnak.
Képaláírás Igen, továbbra is ezt kell megvenni, de nagyon vigyázzanak, mit sóznak még önökre. Vélemények az azonos című írásunkról...
lacivagyok 2009.09.03 10:04:04
@kultúrpesszimista:

A társadalom egy jelentős része - pláne itthon - mást is kell mérlegeljen egy autóvásárlásnál, mint hogy izgalmas legyen a design. Például az árat, ideértve a vételt és a fenntartást is.

Persze, lehetne sokkal jobb és sokkal designosabb és sokkal 'tartósabb' autókat gyártani, mondjuk 2x ennyiért.
Becsaptak, ki tudja talán meg is csaltak.Az én történetem azért szerencsésen végződött, de nagyon mély nyomot hagyott bennem, amit soha nem fogok elfelejteni.2hónapja voltunk együtt mikor játszottam a telefonján, és kilépet a játékból a telefon(mint egy égi jel)vissza akartam…..
Megcsaltalak Pénz, pia, pina 2009.06.07 09:09:00
Szerintetek is minden férfi gyáva és hazug és csak a címben szereplő triumvirátus érdekli őket? Sziasztok!A házasság a jó magyar felfogás szerint a nő és gyerekei számára megaláztatások és sérelmek sorozata.Én ebben nőttem fel mint gyermek és az én házasságom is ilyen…..
bodoky El a kezekkel Ciprustól 2009.06.04 15:40:56
Simor, Oszkó és Bajnai rengeteget tettek egy nem offshore EU-tagország  költségvetési egyensúlyáért, itthon is meg fogják tudni csinálni...
Olvasónk a BKV alvállalkozójának, a VT-Transmannak az egyik leggyökerebb buszvezetőjével találkozott tegnap reggel. A buszos Budafokon nem akarta megadni a gyalogosoknak az elsőbbséget, akik a zebrára lépve jelezték, hogy át akarnak kelni. A buszvezető nem elég, hogy a KRESZ…..
 Én meg egyszer csókolóztam, mondta a fiú, majd kiakadt. Sziasztok! Én egy érdekes szerelmi történetet szeretnék megosztani, aminek a kezdetében és végében is voltak hasonlóan fura dolgok. De ne fussunk előre. A történet 2007 telén kezdődött. Ekkor én épp utolsó éves…..
lacivagyok 2009.05.01 18:40:50
@Dövan:

Azért érdekelne, hogy MP-nek van-e csaja, vagy egyáltalán volt-e már életében nője.
Mert lehet utálni a nőket, de ha szeretnél mégis egy társat, azért nem árt ám néha alkalmazkodni.
lacivagyok 2009.05.01 18:45:30
@Sztravinszka:

Nem tudtam, hogy akkora elvárás, hogy ha nekem fontos valami, akkor a párom ne menjen már valami workshopra helyette... ;-)
lacivagyok 2009.05.01 18:48:11
@Caddy:

Erről már lehet vitázni, hogy mennyire lehet egy kapcsolatban nem törődni a másikkal, csak végre eljutottunk oda, hogy talán mégsem a BMW miatt lépett le a csaj...
Modorosblog Az állásinterjú 2009.03.28 18:18:00
-Üdvözlöm, kedves Szilvia, köszönjük, hogy eljött. Röviden bemutatom a hölgyeket a német piacról: Szedlacsek Miranda és Vonhinten Helga, mindketten csoportvezetők, Krizsán Ramóna a HR-ről, én pedig Mischling Krisztina vagyok, a német kintlevőség-kezelő részleg vezetője.Az…..
Tardai történetek Huszonkilenc 2009.03.12 07:00:00
A közértes Varga kirúgta a Magdit, mert a picsa bejelentette neki, hogy nincs több töcskölés a Ducatóban. De várjál, beszarsz miért, mert összejött a Misikével. És szerelmes. A gyíkarcú, tikkes Pokk Mihályba. Eleve így hívja, Mihály, mer' a Misike olyan degardáló. És…..
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
lacivagyok 2009.03.04 05:53:32
Valamelyik nap nézem a tévét, épp kérdezik az egyik úriembert, hogy minek vette fel a hitelt, miért nem gondolt bele, hogy nem fogja tudni majd fizetni a törlesztést?
Válasz (nem vicc, tényleg ezt mondta): 'már drága jó édesanyám is megmondta, ha ajándékba adnak valamit, azt el kell fogadni.'

Ezek az emberek azt hiszik, és mennyi ilyen van, hogy a hitel az ajándék! Hogy a bank arra van, hogy ha szarul megy nekem, akkor majd ők adnak ajándékba pénzt.
Ha én lennék az antiprovident akciócsoport, vagy mi a halál, akkor sokkal inkább a tájékoztatásra lőnék, mint a bank beperlésére.
Mert így olyan színezete van a dolognak, hogy azért harcolunk, hogy NE kelljen visszafizetni a kölcsönt.
Ettől függetlenül jómagam bankosként a fejem fogtam, mikor jött az a reklám, hogy 'Új ruha kell a kislánynak? hívja a providentet' mert ez súlyosan tényleg azt a hangulatot kelti, hogy a hitel ingyen van.

Az MNB-nek külön van pénzügyi kultúrával foglalkozó osztálya. MI a jóistent csinálnak azok? Pont az ilyesmi ellen kellene küzdeni.
Na de persze ki nem emlékezne a száznyolcezer forintosra, vagy mire, amit simán elfogadott valaki. Mély sötétség van ebben kis hazánkban.

De nem csak alul, ahnem egészen fent is. Például egyes bankoknak sem ártana elmagyarázni, hogy mi is az a kockázat... gondolok itt a 0 előleggel sok tíz évre nyújtott hitelekre, amiket tényleg már mindenkinek kiszórtak svájci frankban...

És még feljebb, azoknak sem ártanak egy kis képzés, akik külföldi hitelekből élnek évek óta és azt hiszik, azt talált pénz. Lásd még IMF hitel, például.
Optiplex még karácsony előtt találta ezt, de beérkezési sorrendben teszem ki a beküldéseket, és sajnos még mindig ekkora a lemaradás, annyi a félrefordítás: Az Indexes holdudvarhoz tartozó blog.hu címen olvashatsz a következő…..
Nem tudom látták-e Sylvester Stallone szörnyűségét, a Demolition Man című filmet, amelyben a filmkészítők egy olyan világot álmodtak meg, valahol (valamikor) a jövőben, amelyben a leggyötrőbb bűncselekményeket graffitisek okozzák. Ez a film jutott az eszembe, amikor az…..
A jó képkivágás titka!A netes társkeresés állandóan visszatérő átka, megvetendő szitokszava és gyűlölt közellensége a BMW-s, aranyláncos, extrémsportos, felsővezető srácok, akik elhappolják a jó és becsületes és tisztességes szándékú és udvarias és feleséget kereső…..
lacivagyok 2008.12.16 08:50:06
A legjobb tanács, amit valaha kaptam ilyen társkereső ügyben az volt, hogy olyan bemutatkozást írjak, ami önmagam vagyok.
Így is tettem, és be is jött.
Vagyis én egyáltalán nem osztom azt a nézetet, hogy próbáljunk megfelelni a csajoknak és olyan lapot írjunk, ami nekik tetszik - vagyis marketingeljünk.
Először is, úgysem tudsz olyan lapot írni, ami mindenkinek bejön.
Másodszor, a randin dőlnek el a dolgok. Ha oda olyan csaj megy, aki szereti az extrémsportot, mert te olyan lapot írtál, ott meg kiderül, hogy könyvelő vagy és a hobbid a kaktuszgyűjtés, vagy mit tudom én, akkor nem lesz sikeres a dolog.
Én írtam vicces bemutatkozást, elküldtem egy csajnak, aki jól ismer, és addig piszkáltuk a szöveget, amíg azt nem mondta, hogy ez vagy te.
Igaz, nem lett elsőre randi, de mikor lett, akkor abból lett is valami.

Megismételném: ne akarj a csajoknak, pláne minden csajnak megfelelni, úgysem tudsz. Add önmagad.
Na persze az nem árt, ha önmagadban is értékes vagy.
Vagyis ne az adatlapodra írd csak ki, hogy tervezek vitorlázni, hanem tényleg menj is le.

Amúgy én már ebből is kinőttem, ma már valószínűleg nem helyeznék hangsúlyt sem az anyagiakra, sem a trendi dolgokra, mint tánc, vitorlázás, síelés, sem a munkámra. Egyszerűen írnék valami kellemesen figyelemfelkeltő dolgot, amiben mindezekről semmi sincs. Ugyanis azt szeretném, ha engem találna érdekesnek a partner, nem pedig a trendy hobbimat meg az utazási képemet.

De én már öreg vagyok és érett :)