Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jobban tudja

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kanada nem csak hatalmas, de területe nagy részét európia léptékkel felfoghatatlan méretű erdőségek alkotják. Amiből két dolog következik: az egyik, hogy ezek jórészt lakatlanok, másrészt hogy egészen elképesztő túrákat lehet itt tenni, ha eléggé felkészült az ember. István írása következik négy…..
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
Jobban tudja 2019.09.14 13:37:51
@EGY a Queen: Jó, hát a csaj nagyra van a kiszopott diplijével, de azért ő még mindig értékesebb. A pasikája meg egy uborkafára felkapaszkodott burzsuj családocskából kipottyant kis tahó. Amúgy azok a legszarabbak, mert semmi értelme a létüknek. Hasznot nem hajtanak, csak élősködnek a kapcsolatrendszerükből meg mások kemény munkájából, meg vagiznak a pénzükkel, ami kurva sok a prolikéhoz képest, de az igazi gazdagok nyomába se érnek.Mondjuk azok nem véletlenül nézik le ezeket a nyomorultakat, mert soha semmit sem tettek le az asztalra és buták is mert az iskolához meg túl nehéz a fejük és lusták is. Nekem is okádhatnékom van ettől a fajtától.
Jobban tudja 2019.09.14 13:39:38
  Pár nap előkészület és aklimatizáció után útnak is indultam, hogy újra körbe csavarogjam Amerikát, Colorádótól nyugatra, ezúttal ősszel.. Éjszaka kellemes 14 fok volt, így jól aludtam a Prescott melletti csodaszép táborhelyemen. Villámgyors reggeli után azonnal indultam a kinézett Prescott…..
Jobban tudja 2019.09.10 20:29:38
Nahát! Képzeld én is voltam a Vadnyugaton. Sőt csináltam 2500 fotót és bejártam 4 államnyi területet. Valahogy mégsem viszketek amiatt, hogy ezt kényszeredetten világgá kürtöljem a közösségi oldalamon kívül, habár mutáns személyiségedhez hasonlóan én is betegesen kéjes örömöt éreztem amikor elkezdték a csórók lájkolni, akik - ilyen-olyan okokból - nem engedhettek meg maguknak egy effajta utat. Sőt annál is betegesebb örömet okozott, hogy pontosan tudtam, voltak még egy csomóan, akik látszólag ignorálták és úgy tettek, mintha nem is látták volna a dicsekvős fotókat, de legbelül majd megette őket a sárga irigység. Sőt van egy hasonlóan pszichopata személyiségű rokonom, akik ugyan buta és olyan szánalmas egyéniség, hogy még egy rusnya 30-as, 40-es muffot sem talál akik elmenjen vele akár a Balatonhoz, de jól keres és a pénze nagy részét elkölti effajta vagizós utakra.Amiket persze a csóró debileke lelkesen lájkolnak és közben irigykednek. Az utazót meg eltölti a felsőbbrendűség érzete, csak azt felejti el, hogy a dubai-i szállodában és a sydney-i hostelben (luxusszállóra ott azért márt nem telt neki hehehe) éppúgy egyedül recskázott görcsbe rándulva, mint itthon és közben arra gondolt, hogy hány olyan csóró ámde vonzó pasi volt, aki ez idő alatt egy szakadt melegítőben kúrta rongyosra a legszebb helyi csajokat és szopatta le magát velük. Hát ennyit a nagy utazókról. Inkább arról mesélj - persze ez a rovat üresen marad, tudom - hány fiatal amcsi lányt - latinok, feketék, fehérek - ismertél és tettél magadévá a csodás utad alatt? Hány étteremben zabáltad magad tele? Na erről regélj már!
Alapvetően hallhatjuk, hogy mennyire szép és jó világot élünk, és közben rendesen olvashatóak a Fidesz-trollok, ahogy megjelennek és elkezdik ekézni a mások véleményét, miközben a valóság szöges ellentétben áll azzal, amiket a sajtójukban hangoztatnak.  Ilyen hazugság, hogy Magyarországon…..
Jobban tudja 2019.07.06 19:43:36
@Yossarian_M: Szét kell baszni a fejedet és minden illibbant fideszes gennyedékét. Ki kell benneteket herélni, hogy kártékony fajtátok véletlenül se szaporodhasson. Elvenni minden összeharácsolt, lopott javat tőletek és kihajtani rabszolgamunkára az összes hernyó keresztyén kulákot. Végül pedig, aki már nem bírja közületek a kényszermunkát, azt szisztematikusan megsemmisíteni. Ki kell pusztítani a kártékony ideológiátokat minden egyes követővel együtt.
Jobban tudja 2019.07.06 19:47:31
@nemecsekerno_007: Majd te lemondasz a javaidról és eddigi életszínvonaladról, hogy mások jobban élhessenek. Úgyis ezt teszi a munkásosztály is már 9 éve folyamatosan.Most rajtatok lesz a sor.Nem kötelező jól élnetek. Sőt élnetek sem az.
F1Vitriol Formula Hamilton 2018.07.22 22:55:04
Lewis Hamilton a tizennegyedik helyről rajtolva a szabályok felrúgásával nyerte meg Sebastian Vettel rémálmát hozó Német Nagydíjat, és azért nem vizsgálták a futam alatt, mert nem is akarták. Kezd irreális méreteket ölteni, hogy neki mindent elnéznek? Odalett a futamgyőzelem és a bajnokság vezetése…..
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
Jobban tudja 2018.04.14 18:14:31
@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!: Akkor te nem vagy normális.Bár ezt eddig is tudtuk.
Megmondom én mit fogsz helyette kapni.
Meggyengített forintot, hogy Gyurika (igen Eltolcsy a kaméleonok gyöngye) még egy kis pénzt hazatalicskázhasson.
Változatlan adókulcsot. Ellenben újfajta közterheket különböző adók és járulékok formájában. A megemelt bérek és a meggyengített forint miatt emelkedő árak okán fasza inflációt.
Hadseregünk nem is volt, nem is lesz.
Se pénz, sem akarat nincs a fejlesztésre. Meg minek is, ha el lehet lopni helyette. és csak hadoválni kell.
Te meg, ha sokat magyarkodsz külföldön, valamelyik exkisantant ország titkosszolgálata majd tesz róla, hogy "baleset érjen". Láthattad a Portik-ügy kapcsán, nem szívbajosak és nem érdekli őket, hogy kinek lesz baja.
Titkosszolgálatunk egy nagy szar és az is marad. Legfeljebb a belügyes spiclik közül még beszerveznek párat.
Nemzeti burzsoázia építés addig lesz, amíg meg nem unjuk és nyakatokra nem lépünk.
A te szavazatod pedig egy porbafingással egyenértékű.
Csak azért mert egy törvény által védett állatfajtához tartozol, ne hidd, hogy nem ott fogsz megdögleni az út szélén hagyva.
JogÁsz A per 2018.03.31 20:48:20
Nem olyan perről lesz itt szó, mint a kafkai. Franz Kafkánál egy ártatlan embert éri el a végzete. Ennek a pernek az alperese nem ártatlan és a „végzet” is a távoli jövő homályába vész. Ha egyáltalán lesz olyan. A történet úgy indult, hogy Vasvári Csaba, a Pesti Központi Kerületi Bíróság…..
Jobban tudja 2018.04.01 18:26:13
@Leszakadt plakátot zörget a nyári szellő:
Nahát pont a hozzád hasonlók miatt kell a minden elképzelhezőt felülmúló nyers erőszakot az ilyen és hasonlóan elfajuló kritikus kérdésekben alkalmazni. mert a puskának mindig igaza van. Ellene fellebbezni nem lehet.
Kellő nagyságú, példátlan erőszak esetén a szembeszegülő állami kényszerhatalom meghátrál, vagy összeomlik. Persze az így érvényesített akarat elől gyáván megfutamodó hatalmi elemek azon része, amelyik nem kerül kézre, majd lázadásról meg alkotmányellenes, törvénytelen megmozdulásokról és jogellenes hatalomnátvételről vizionál. De ez legyen már az ő bajuk. Egy új rendszert mindig legitimál a mögötte álló potenciális erőszak és az általa hozott törvények, valamint a régi intézményrendszer megszüntetése. Utána már senki nem fogja megkérdőjelezni. Legfeljebb az a pár szerencsétlen, akiket már ugyanolyan fölényes biztonsággal felforgató, kényszeres képzetekkel bíró elemnek deklarál az új rezsim, mint amilyen elbizakodottan és gőgösen tette azt a régi az ellene szót emelőkkel. Tiszta jogszociológia és államelmélet. Érted már?
"Manifesztálódott az integrációtok poltpéterekben, tiborczokban, kibaszott némethszilárdokban, pharaonokban." Ismert roma újságírók szóltak be Lázárnak.......
Jobban tudja 2018.03.31 21:36:30
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Neked csúf véged lesz, ha megszüntetik a védett állat státuszodat.
Jobban tudja 2018.03.31 21:39:09
@dunántúli gyerek: Rád már csak annyit kell majd költeni amennyi ahhoz szükséges, hogy tudjál vaúti sínt krampácsolni a belgrádi expresszetek vonalán, persze bilincsben. Ha jól ki vagy gyúrva és kiváló az erőnléted, akkor akár fél évig is bírni fogod.
Jobban tudja 2018.03.31 21:42:24
@okmiristan1: Légyszi légyszi légyszi!
Bízzátok rám a srácot a választások megnyerés után .Majd én megoldom a problémát! Már alig várom!Lázárt meg főképp! Fő, hogy törvényi felhatalmazás legyen rá akkorra.A jogszerűség nagyon fontos.
Te istenem ezek mennyire hülyék! Elég ha azt mondod nekik migráns, és máris remeg a térdük. Ha utána meg azt mondod nekik nyugi, én megvédelek, még a lábad nyomát is megcsókolják.Ennyire egyszerű lenne az egész? Bizony nem túl bonyolult. Ezeket nem érdekli a Semjén vadászata, Lázár kastélya, Rogán…..
Jobban tudja 2018.03.31 15:05:32
@midnightcoder2: Kevesebbet, mint ti illibbant narancsosok. Tudom, mert az ÁSZ-nál és az APEH-nál voltam sokáig és egyéb illusztris hivatalokban is.
Ormányos Fletó és Libás Gordon, meg Veres John (akinek az unokatestvére egyébként a NAV-nál tábornok és az egyik legmagasabb vezető (Nahát!)) szájtátva tanulhatott volna tőletek és fideszes bandátoktól.
Jobban tudja 2018.03.31 15:13:02
@dunántúli gyerek: És ahhoz mit szólsz amikor gyűlölettől elvakult szektás vidéki falulakók gyerekeket kínoznak és csonkítanak meg dunántúli falvakban, mert azt hiszik, hogy az áldozat meghozza számukra a keresztény megbocsátást? Vagy amikor a földtámogatásokkal kitömött gazdag vidéki nemzeti parasztok Hanoiba utaznak a fideszes vezérkarral kórházat avatni és Skandináviába mennek bébifókákra vadászni, közben pedig a verőlegényeik láncra verve tartják a birtokaikon dolgozó közfogalkoztatottak ezreit és korbáccsal verik, meg éheztetik őket és a fideszes rendőrség szemet huny az egész fölött? Vajon ezek a rabszolgasorsban tartott munkások is biztonságban érzik magukat Magyarországon?
Jobban tudja 2018.03.31 15:24:50
@jajdehülyevagyok: Te tényleg hülye vagy.
Fletó 90-ben nem privatizált, mert még a szárnyait se bontogatta. A felcsúti sertés is csak egy handabandázó, nagy szavakkal dobálózó taknyos bohóc volt, az idióta sleppjével (Kokós Tomi, meg bajszos paraszt és a többi) akiknek az egymásnak is ellentmondó hadoválását senki se vette komolyan. Kész mázlijuk, hogy Taknyos Józsi olyan megértő volt és nem csukatta le őket, hogy a sitten kicsit gondolkodhassanak. A lopás pedig rendszerszintű volt a kezdetektől, de egyre pofátlanabbul nyomták a nemzetgazdaság egyre nagyobb szegmenseit belevonva (adók, támogatások) a költségvetés egyre nagyobb hányadát érintve.
Nézd meg Arnold Miska olajszőkítős cikkjeit a neten. Csak, hogy lásd kikből jött létre a mostani elit. Aztán csapd hozzá az 1000 milliárdos ÁFA csalást, a TAO-s ügyeket, az ellopott euromilliárdokat (nemcsak központi kormányzati, hanem önkormányzati szinten is) és még hab a tortán az állami korrupció az állások és intézmények létrehozásával a megélhetési közigazgatás. Ebből már el lehet csemegézni pár évig. Ha meg ez sem táűnik fel és rendben levőnek hiszed, akkor add meg acímed, elmegyek hozzád és elveszem mindened, mert olyan barom vagy, hogy azon se háborodsz fel, sem azon, ha megpofoznak.
Lehet, itt az ideje, hogy cselekvőképtelennek nyilvánítsanak téged?
Bumeráng A nemzet árulói 2018.03.29 11:55:28
Egyes társadalmi csoportok bőszen hangoztatott mantrái közé tartozik a magyarság patikamérlegre állítása: mivel úgy gondolják, a zászlólengetés, a nacionalizmusuk és a piros-fehér-zöld profilkép beállítása lévén valamiféle kvintesszenciáját képzik a magyarságnak, ergo teljes felhatalmazásuk van…..
Jobban tudja 2018.03.30 09:37:54
@VáradiJános: Te rohadt gennyes szar cigány fidesztroll! Már rég a rácsok mögött lenne a helyed! De ott is fogsz megdögleni. A sors igazságot szolgáltat. És ne bízz abban, hogy a türelem irántatok végtelen!
Tudom, a kampány hajrájában lenne ezernyi fontosabb dolog is, mint hogy a Nemzet Fővadásza végül is mit és hogyan öldökölt a svéd nemzet nyomor szabdalta földjén, csak hát épp mostanra dagadt tovább Semjén Zsolt svédországi (orv)vadászatának botránya. A  444.hu szúrta ki, hogy az üggyel foglalkozó…..
Jobban tudja 2018.03.24 09:35:52
@Merlot: Vajon majd mit reagál a kiskakas küllügyes tarajosunk, ha megérrkezik Polt Petiékhez a svéd kiadatási kérelem hogy dicső orvvadászunk kint tölthesse le jól megérdemelt szabadságvesztését.
Jobban tudja 2018.03.24 09:42:48
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ígérem meglátogatlak - de szigorúan csak kívülről és pár percre - a szigorított kényszermunkával téged dologra bíró fegyintézetben ahová kb október-november felé fogsz egy gyorsított eljárás után kerülni.
Már készül a hozzád hasonlókra szabott büntető törvénytervezet. A tényállás megnevezése és körülírása, valamint az egyéb finom részletek hadd maradjanak egyelőre titokban előttetek. Annál örömtelibb lesz a meglepetés.
Szóval, ne legyenek illúzióid. De természetesen nem haragszunk rád, csak jogszerű eljárás történik majd, amit a társadalmi szükség és igazságosság indokol majd.
Ti is állandóan így hivatkoztok. Tanulni nem szégyen. Hihihi.
A hétvégi ingyenmunka alapelvárás, a gyakornok ne akarjon haza sietni a munkaideje végén, a munkavállaló nyelje le, ha időnként csökken a fizetése, a bejelentett munkabért pedig egyszerűen felejtse el. Magyarország 2018. Hazánkban immáron ipari méretekben zajlik a jogtiprás, miért lenne ez másként…..
Jobban tudja 2018.03.12 22:31:06
A beosztott van a főnökért és nem fordítva.
Ezek az alakok akikről állítólag ezek a sztorik szólnak valójában nem hősök, aminek magukat beállítják, hanem gyáva jellemtelen, megalkuvó, ostoba csicskák.
Ezek járatják le az egyetemeket és főiskolákat, mert az eredetileg nívósnak szánt papírral alja munkát végeznek szemét, a tőkéjüket és kapcsolataikat kihasználó vezetők alatt.
A munkatársaik iránti szolidaritásnak nyoma sincs ezekben a férgekben. Pár fillérért, meg a bizonytalan jövőbeni maradás illúziójáéért cserébe eladják lelküket, a nehezen és drágán megszerzett szaktudásukat.
Nos, én azt kívánom, hogy bár az utolsó gebedne meg, vagy halna éhen ezekből a jellemtelen alakokból. Akkor már nem lenne kiket felhasználni a bérek lenyomására és a hitványnál hitványabb körülmények gazsulálva elfogadására.
Tipikus esete a szar magyar és kelet-európai székhelyű fuvarozók, akik fidesz módra sivítanak a szar pártjukkal együtt. mert Nyugat-Európában már az ottani minimálbéreket kell a kiküldetésen levő dolgozóknak fizetni. Arra hivatkoznak, hogy nem bírják tőkével és ha becsődölnek, akkor elvesztik a dolgozóik az állásukat. De ez csak egy szar képmutatás.
1. Aki nem bírja tőkével, az ne vállalkozzon.
2. Ha ennek ellenére képesek dúsgazdaggá válni és iszonyatos összegeket felhalmozni, akkor mégiscsak megbírják azt a plusz kiadást és szerencsére, ahogy a nyugati szabályozást ismerjük, a program nem fakultatív. Hehehe.
3. Ha a dolgozókat mégis elküldenék, semmi nincs veszve, mert őket a nyugati cégek sokkal jobb feltételekkel és fizetéssel örömmel átveszik, így ugyanazt csinálhatják csak sokkal nagyobb biztonságban.
A keleti sóher tőkés meg haljon éhen. Épp elég ideig élt már jól. Ha jól sikerül meg is tapsolom.
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
Jobban tudja 2018.03.04 14:18:36
@Darth Revan: Kisfiam! Én ezekre a helyekre saját autóval megyek.
1. szebb az oda- és visszaút
2. olcsóbban kijön a híres 170 ezernél (Te jó ég annyiből egy luxuskiránsulást kihozok!)
3. Helyben akkor és oda megyek ahová csak jólesik.
Kérdés?
Jobban tudja 2018.03.04 14:27:54
@aleksziev: Azért 170 ezer+az alternatív járat (Min. 100-150 ezer az is) azért már tényleg nagyon sok egy bulgár útért!
300-500 ezer Ft-ért egy hétre egy fővel amerikába ki lehet menni egy autós túrára motelekkel, nemzeti park belépővel, költőpénzzel és menetrendszerű oda-vissza utazással! (British, United, American, Lufthansa, KLM, Swissair, Austrian, LOT, vagy hasonló)
Jobban tudja 2018.03.04 14:32:53
@zsu80: Köszönöm a megtisztelő bizalmat!
Így növünk ki egy multinacionális utaztatási vállalkozássá!
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Az év munkáltatója, na persze! Talán egy álomvilágban! Barátnőm történetét szeretném megosztani, aki karrierjét egy professzionális lakásfinanszírozó banknál ként kezdte el. Kezdeném azzal, ha…..
Jobban tudja 2018.02.01 11:46:05
@Sörömpőőr: Azt hiszik tényleg, de úgyis csalatkoznak majd.
Az Elittárs.hu-t üzemeltető Affinitas GmbH "2008-as alapítása óta segíti a komoly kapcsolatra vágyó egyedülállók társkeresését." A tavalyelőtt arculatváltáson átesett cég az elmút 10 évben többször szerepelt a Homáron. Volt, aki lakonikus, volt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről,…..
Jobban tudja 2018.01.27 15:55:54
@eatsleepbasketballrepeat: Olvasgass már kis polgári jogot a hülyeségek helyett. Nem az a tuti és törvényes amit egy debil cég megfogalmaz az ún. szar ÁSZF-jében. Azok nagy része törvénysértő baromság, pont azért mert ilyen semmihez nem értő okoskák írogatták hasraütve, komoly, évekig folytatott tanulmányok és kellő gyakorlat híján. A törvényben foglaltak kizárólagod mércéje mindennek. Az ÁSZF csak egy teleírt klozettpapír. Szart se ér, ha nem felel meg a törvényi kritériumoknak. Én is hiába fizetnék nyomtatott ezressel, ha nem az lenne, mint amit az MNB kibocsát.
Jobban tudja 2018.01.27 16:02:32
@01R4cj52cyiK: Kevered itt a hülyeségeddel a technikai részleteket a bank- és polgári joggal. Gondolkozz már? Ki a faszt érdekli a hülyeséged a PSP-vel, CVC-vel meg egyéb baromsággal? A jogalap a lényeg te szerencsétlen. Miért mindig a takarítónő meg a portás akarja agysebészeti kérdésekben a tutit megmondani, amikor gőze sincs az egészről? Mi vagy te valami szakjogász? Lófasz vagy te nem szakjogász. Én sem pofázok bele autószerelési kérdésekbe, hogy okoskána tűnjek.
A náci Németország a 30-as években - leginkább Hitler 1933 -as hatalomra jutásától kezdődően - óriási tempójú haderő-fejlesztésekbe kezdett, melyekben eleinte nem nagyon szerepelt kiemelt helyen a páncélos fegyvernem modernizálása. Aztán 1935 -től lassan változni kezdett a helyzet: a Führer egyszer…..
Talán még soha nem rontottak sorosista erők ilyen durván és gátlástalanul az ország szuverenitásának és a déli határkerítésnek. Az egyetlen szerencsénk, hogy Pintér Sándor szíve a helyén van, ezért állhat még a határzár, szemben a migránscunamival...
Jobban tudja 2018.01.26 13:17:55
@aptikjampó: Először terajtad próbájuk ki a hiteles teherbírást.
Jobban tudja 2018.01.26 13:22:16
@arabok balrol: Majd téged meg felfűznek egy sodrott kenderből készült eszközre, meghúzzák és felemelkedhetsz a neked való magaslatokra te rohadék. Utána elmennek anyádékhoz és megetetik őket a kutyákkal. A gyerekedből meg üléshuzatot csinálnak, de te akkor már sivalkodni sem tudsz kokós árpi módra.
          Egy személyes élményemet szeretném elmesélni. Egy reggel arra ébredtem, hogy a csuklómon valamilyen duzzanat van. Ahogy nyomkodtam fájt is. Megijedtem és elmentem a háziorvoshoz és kaptam egy beutalót a váci kézsebészetre. Felhívtam őket. Azt mondták, hogy két hét múlva jöjjek, akkora…..
Jobban tudja 2018.01.22 17:35:16
@Halál kamionja mindenkit elgázol: Aztán nehogy meglepődj mert mégis és elkapjàk a nyakadat, mert akkor nagyon fogsz ajvékolni. Gyorsan kiderítik ám majd, hogy ki vagy és honnan böfögted a szennyes uszító szarságokat.
„Csak alkotmányos állam tud fellépni a szegénység, a korrupció és a hatalmi arrogancia ellen” (Majtényi László). Kép: Index.hu Lehetetlen feladatra vállalkoztam, amikor sorra akartam venni minden olyan jogi lépést, amely az elmúlt évben a jogállam fokozatos leépítését eredményezte. Arra ugyanis…..
Jobban tudja 2018.01.07 12:16:44
@.Gordon Gekko.: Ha nem lett volna jogállam 1990 óta, már rég egy lágerben végezted volna izgatóként. Mondjuk még így sem késtél el vele, de immár ügyelni fognak arra, hogy nehogy eltűnhess SZEM elől a hatalomváltás (Nem ne álmodj ,nem választást írtam, gondolkozz!) után. Aztán már nem írogatsz semmit. Kicsit még robtolsz majd és pár éven/hónapon belül beadod a kulcsot. Dehát ez az illiberális uszítók sorsa.
Azt gondolja, Mészáros Lőrinc nem érheti utol a közvagyonból akár a világ leggazdagabb embereit is? Téved!..
Jobban tudja 2018.01.04 13:32:59
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Mi lesz veled, ha egypártrendszer lesz és 99 százalékos szavazati arány? Akkor feleslegessé válsz és az utcára kerülsz! Össze tudsz addigra tarhálni annyit, hogy hátralévő éveidben -persze csak akkor ha nem lesz forradalom, mert akkor ez az idő drasztikusan lerövidül, te is tudod - megélj a bérkommentelésből összeszedett javakból? Vagy mégy te is közmunkára és utána a levesbe. Ez esetben még hálás is lehetnél, ha megrövidítjük a szenvedéseidet, hahaha!
  Tisztelt Emberi Erőforrások Minisztériuma! Mi, akik itt élünk Himlőhelyen, immár saját bőrünkön érezzük a településünkre nehezedő, szinte elviselhetetlen migrációs nyomást, ezért tiszta szívből üdvözöljük az Önök által szigorúan megkövetelt Honvédelmi Intézkedési Terv kidolgozását. Talán még nem…..
Jobban tudja 2018.01.02 13:24:32
@úgyiselfelejtem: +1 Nem kell a gondolkodóü ember, mert véletlenül hozzájárul a társadalmi fejlődéshez is, ahelyett, hogy jobbágy lenne a feudalizmusban az ura birtokán.
Jobban tudja 2018.01.02 13:30:51
@legális: Mit tudsz te az árvízi védekezésről, meg az ottani haszontalan látszatmunkákról, amikor az operatív törzsnek fingja sincs mit kell tenni igazából.
Te csak arra vágysz, hogy vajdádat, vagy ha úgy tetszik királyodat lásd az oktondi altébolynagy mellett gumicsimmában parádézni a gáton. És azt hiszed akkor minden rendben van már.
Jobban tudja 2018.01.02 13:33:33
@Megkúrt úrfi látens heteroszexuális vezérüszü: Vagy a pincében fogsz rettegve lapulni a megtorlásoktól és ezerszer megbánod majd és elátkozod a napot, amikor a kis pénzért bérkommentelve uszítottál. Azt hiszed megúszhatod majd és elsétálhatsz büntetlenül?
Álmaink munkahelyének megtalálása és kiválasztása legalább olyan fontos döntés életünkben, mint a párválasztás. Az ideálist keressük, és hosszú távra tervezünk vele. Hogy végül hol állapodunk meg, az motivációinkon, és persze lehetőségeinken múlik. Hogy kinek mi a motivációja, az szubjektív,…..
Jobban tudja 2017.12.27 22:21:16
Ez az ostoba, minden szakmai tudást és realitásérzéket nélklülöző baromság csak valami szánalmas kudarchalmaz nyomorék ideböfögése lehet, aki az iskola óta kísérő kudarcait egy beprotezsált kiadó laphelyére idehányt nyávogással képes elérni. De mégis inkább egy olyan rohadék vállalkozónak is alig nevezhető köztörvényes bűnöző féreg benyomását kelti, akinek savanyú a szőlő, mert megörökölt vagyonból, vagy inkább bűnözéssel szerzett tőkéből a pénzét tisztára mosó és fialtató vállalkozásába már nem talál olyan rabszolgákat akik a nominális munkaidő duplájában mnimálbérért, óriási hasznot hajtva lelkesen csicskáznak csak nehogy őket rúgja ki a tisztelt szarházi főnök aki a más nyomora árán szerzett vagyonával vagizva luxusautókázik és egzotikus nyaralásokra jár, meg drága szórakozóhelyeken múlatja az idejét abból a pénzből amit úgy szerzett, hogy a munkásai hullára robotolták magukat és közben élvezte a hatalmát a hitvány féreg, mert a hatalomvágy a mohóság mellett a leggusztustalanabb tulajdonságok egyike, ugye te alantas rohadék?
Most meg rinyálsz mint valami rossz kurva, hogy már nem találsz gyakorlattal rendelkező mérnököt szerelőnek, szakmailag tapasztalt jogászt titkárnak meg közgazdászt bérszámfejtőnek és növényorvost
kétkezi kertésznek, mert az milyen királyság ugye te jellemtelen gané? Azt hiszed, hogy a munkaerőkeresés a tőke szempontjából véghezvitt válogatás? Lófaszt, majd megtanulod, hogy ez szociális kérdés a javából méghozzá nagyon kényes téma? Olvasd el Marx idevonatkozó művét, hogy is működik a dolog, majd tanulmányozd a 17-89-ig tartó kelet-európai történelmet, hogy a túlzott gőgöséség és aljas elnyomás mihez vezet. Persze neked nem számít amíg a BMW-ben pöffeszkedhetsz, de ez az idő véget ért. Hahaha! Áruld már el, vajh melyik egyetemen milyen szakon végeztél, miféle gyakorlattal rendelkezel és hány nyelven beszélsz! Ne hazudj! Ja és miután idehazudtál valami sosevolt de nagyon királynak tűnő iskolát kezdjünk el arról is értekezni milyen tantárgyakat tanultál és mennyi ideig és főle mi maradt meg belőle a hangyás buksidban? Pl. szociológiából és pszichológiából mire emlékszel? Netán vállalatgazdaságtanból okoska? Nosza rajta ne szégyellősködj, mert személyemben szakmabeli hozzáértő közönségre leltél! Fejtsd már ki légy szíves tanulmányaid kronológiáját!
Jobban tudja 2017.12.27 22:24:07
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Piszkos fideszes vagy, de veled el lehet végeztetni a mocskos munkát meg lelked is beleadod. E tekintetben meg lehet benned bízni.
Érdemes megnézni az utóbbi napok hírei alapján, mi a fontos az Orbán-kormánynak. Nem a gyerekek, a közoktatás és a pedagógusok, hanem a félelemkeltés. ..
Jobban tudja 2017.12.23 12:16:22
@FCUK13: De te megkaptad az előirányzott év végi 300 ezret te kis bérkommentelő! Igaz?
Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb felzúdulást kiváltó esete az volt, amikor az amerikai United Airlines egyik járatáról a biztonsági személyzet meglehetősen brutális módon távolította el az egyik utast. Az esetről készült videó bejárta az egész világot, azzal azonban talán…..
Jobban tudja 2017.12.12 17:25:12
@karandash: Okoska! Mit szólnál, ha vennél egy jegyet moziba a saját pénzedből és kihajítanának az előadásról, hogy kuss legyen nem nézed meg? Vagy a boltban vagyok pénztáros, odajössz a megvett kajáddal, én pofán töröllek és kidobatlak a boltból anélkül, hogy bérmit vettél volna egy féreggel akit a te pénzedből tartunk el, amit lenyúlunk? Nos?
A tulajdon - tehát a pénzemért vett szolgáltatás ellenértéke is -elleni cselekmény a leghitványabb, legmegbocsáthatatlanabb bűn, amit nem tolerálhat egyetlen józan ember sem! Ha te megdöglesz meg elgázolnak, kit érdekel? Senkit! De ha az én kemény melóval, verejtékkel megkeresett pénzemmel szórakozik valami rohadék, azt kiirtom pereputtyostól hetedíziglen!
A Facebook-oldalunk és blogunk egyik legkitartóbb követőjének ajánlom ezt az írást, ő mostanában a boszorkányüldözés témájában kérdezget bennünket fáradhatatlanul. Leszögezném, hogy célom nem az, hogy a szükségtelen kegyetlenséggel lezajlott, sajnos rengeteg halálos…..
Jobban tudja 2017.12.03 18:29:59
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Azt azért szerényen hozzátenném, hogy az idézett CCC (Constititio ...) egy lényeges változást is hozott a manapság állítólag haldokló nyugati világ jogrendjében: A z ártatlanság vélelmét. Persze a fideszbirkáknak ez nem jelent semmit, képtelenek értelmezni. De V. Károly császár ennek a jelentőségét már akkor felismerte a mai Balog, Németh, és Polt meg hasonló elborult tudatú
elvtársakhoz hasonlóan elmeroggyant és képmutató, szemforgató férgekhez hasonló pápista spanyol. itáliai és egyéb származású inkvizítor kutyák félkegyelmű tombolása megfékezése érdekében. Hiszen addig elég volt bárkit bármivel megvádolni. Legalábbis azonos vagy magasabb társadalmi rendhez tartozók közül és már reszeltek is az illetőnek. Sőt néha egy paraszt vagy jobbágy is eredményesen vádolhatott meg akár egy polgárt vagy nemest. Szóval a CCC jogtörténeti értéke felbecsülhetetlen, de az agymosottaknak semmit sem jelent igaz-e putyinbérenc "barátom"? Vagy hívjalak inkább vietnami csüngőhasú trollnak?
Jobban tudja 2017.12.03 18:30:43
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Azt azért szerényen hozzátenném, hogy az idézett CCC (Constititio ...) egy lényeges változást is hozott a manapság állítólag haldokló nyugati világ jogrendjében: A z ártatlanság vélelmét. Persze a fideszbirkáknak ez nem jelent semmit, képtelenek értelmezni. De V. Károly császár ennek a jelentőségét már akkor felismerte a mai Balog, Németh, és Polt meg hasonló elborult tudatú
elvtársakhoz hasonlóan elmeroggyant és képmutató, szemforgató férgekhez hasonló pápista spanyol. itáliai és egyéb származású inkvizítor kutyák félkegyelmű tombolása megfékezése érdekében. Hiszen addig elég volt bárkit bármivel megvádolni. Legalábbis azonos vagy magasabb társadalmi rendhez tartozók közül és már reszeltek is az illetőnek. Sőt néha egy paraszt vagy jobbágy is eredményesen vádolhatott meg akár egy polgárt vagy nemest. Szóval a CCC jogtörténeti értéke felbecsülhetetlen, de az agymosottaknak semmit sem jelent igaz-e putyinbérenc "barátom"? Vagy hívjalak inkább vietnami csüngőhasú trollnak?