Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evilous

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sámán küldte be a Soviet Silo Defense linkjét a következő kommentárral: „Végre egy olyan játék, ahol nem Amerika a jó, hanem a gonosz. Amerikai bombázóktól kell megvédeni egy orosz atomsilót, olyan háború a zeppelinekkel-módra.” Én még a kivitelezést emelném ki, ez…..
Ez a post részben saját tapasztalataimon, részben pedig Jeff Hawkins volt nemzetközi szcn marketing vezető beszámolóin alapul.1. A legfontosabb tudnivaló: az egyház módszerei és taktikái nem változnak ezen a téren és éppen ezért kiszámíthatóak. Ez azért van, mert ezekről is…..
Ez volt az email tárgya, amit az egyháztól kaptam.És ez volt benne, semmi más:..
evilous 2008.03.16 22:49:14
Ez kamfasztikus lesz. :) Robert Downey tökéletes a szerepben. ..
Az előző szériából ismeretlen ismerőseink, a szekrényesek bandája munkában. Naná, hogy szerencsétlen Pircsi őrmester lakását törik föl. Habár ezt a szekrényes poént nem értem. Az eddig egyik lakónak sem tűnt föl, hogy ha valakinek az ajtaja elé közvetlenül lebasznak egy…..
 Szétlövik azt az amerikai kémműholdat, amely elromlott, s rövidesen a Földre zuhan - olvashatjuk a rövid MTI tudósítást a sajtóban. Először természetesen az jutott az eszünkbe, hogy szólni kell Bruce-nak. Bár ő annak idején életét adta az emberiségért - legalábbis az…..
comment:com Kölyökuralom 2007.10.08 14:18:00
Amikor a CBS először jelentette be, hogy új realityje 40 gyerek főszereplésével készül, akik majd "felépítik saját társadalmukat ott, ahol a felnőttek csődöt mondtak", meglehetősen szkeptikus voltam, mert rémes gyerekműsorok képe jelent meg előttem, okoskodó vörös…..
Anschluss az Auchanban! A történelemformáló hipermarket egyesítette a németül beszélő területeket. A másik megoldás, hogy nem értesültek arról, hogy ezt a veretes, nehezen megtanulható nyelvet ennek ellenére több országban is beszélik. G., a feljelentő ezt írta: Sziasztok! Úgy…..
evilous 2007.10.02 11:32:40
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
addict Hirdessünk Hitlerrel 2007.09.17 08:18:00
Jézus és a beviagrázott nyugdíjasok után folytatssuk reklámetikai kirándulásunkat, ezúttal azt a kérdést körüljárva, vajon szabad-e, érdemes-e a világ valaha élt egyik legelvetemültebb gonosztevőjével egy reklámban viccelődni, és ismertségét egy termék hirdetéséhez…..
A szerző a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola végzős hallgatója, és ezen a címen lehet neki gratulálni: ahorvath0520@bkf.hu. 3.3. „Egy 3.8-as nézettséggel már elégedettek lennénk…”A 2004-es őszi szezonnak minden hálózat rengeteg kérdőjellel…..
Tessék elfelejteni a töltött káposztát, hagyjuk a marhapörköltöt délutánra, mindenkinek a tévé előtt a helye ma délben, mert a Viasat3 elkezdi vetíteni az egyik legkirályabb sorozatot, ami valaha kijött a FOX istállóból: jön a Firefly, amiről itt lehet bővebben olvasni, de…..
evilous 2007.06.11 11:43:00
Tessék nagyon is komolyan venni a dolgot, én nem véletlenül mondtam már a Kamera Hungárián sem, hogy abszolut kedvenc csatornám: a sorozatjunkie.hu híre alapján mi is beszámolhatunk arról, hogy jön a Firefly című sci-fi, az über kult és fanfavorit istencsászár sorozat, amit aki…..
A tvweek.com szerint a lassan véget érő tévés idény egyik nagy tanulsága az volt, hogy ha van egy jó szerializált drámai sorozatod, amire rákattantak az emberek, akkor a legnagyobb baromságot azzal követed el, ha elküldöd a műsort 2-3 hónapos szünetre, és ugyanolyan magas…..
A következő cikket megszállott jövőkutatóknak, tudóskodó jósoknak és mindentudó kisokosoknak ajánlom. Milyen könnyű idióta elméleteket gyalulni magabiztosan, és mennyire vicces ezeket 30 év múlva visszaolvasni.1977 őszén Tomka Miklós ragyogó cikkében bebizonyította,…..
A FOX kollektíve bekaphatja, 4 epizód után rögvest elpaterolták a valóban alacsony nézettséget hozó Drive című sorozatot péntekre, de az első évad hátralévő két epizódját csak "valamikor májusban" mutatják be, nesze neked, fogd meg jól. Most kezd…..
Tessék elképzelni egy olyan országot, ahol nem egy Fábry van, hanem minimum négy, és mind a négynek van műsora minden este. Jimmy Kimmel, az egyik ilyen showman, szombat este a Larry King Live című műsort vezette a hózentrógeres King helyett, és úgy nekiesett a Gawker nevű…..
comment:com Szerdai hírek 2007.03.28 11:05:00
Az eheti South Parkot tilos kihagyni, Clintonné érkezik a városba, de Cartman arra gyanakszik, hogy az egyik muszlim diák terrorista, és elkezdi kihallgatni, Jack Bauer style. Ja, és az óra is benne lesz, hehe.Heather Locklear (TJ Hooker, Melrose Place) visszatér a képernyőkre,…..
w Kóka János köszöntése 2007.03.12 07:00:00
Bár egyáltalán nem biztos, hogy Kóka János 2010 után egy parlamenti párt elnöke lesz, de hogy most ő a befutó, az eldőlni látszik. Az SZDSZ befolyásosainak többsége látványosan irtózik Fodornak a gondolatától is, ezért úgy söprögetnek Kóka előtt, mint abban a hülye…..
comment:com Pénteki hírek 2007.03.09 09:42:00
Szarban van Mark Burnett reality pápa, mert egy író 2 millió dolláros pert akasztott a nyakába a Rock Star elnevezésű tehetségkutatója miatt. Sharlene Sullivan azt állítja, hogy ő már 2002-ben kitalálta az "énekeset keres egy rockzenekar, a zsűriben ismert rocksztárok"…..
evilous 2007.03.09 11:43:42
Már kezdtünk megijedni, hogy mi lehet Zalatnayval, olyan régen szerepelt pornós bulvárhírben. De itt van a legfrissebb szaftos cupák. Zalatnay Cini lehet, hogy Kovi pornócsatornájának lesz műsorvezetője, szóvivője. Akkor matekozzunk egy picit. Cini nem fiatal, nem szép, nem jó…..
w Malacka az űrben 2007.03.08 06:00:00
Hétvégén MDF-kongresszus és tisztújítás, vagyis Dávid Ibolyát újraválasztják. Az elnökasszony erről azt mondta a tévében, hogy ha több jelölt van, az tiszta idegesség, megviseli a pártot, fölösleges stressz, úgyhogy ő üdvözli, ha nincs más jelentkező. Divergencia Új…..
Hülyeségnek tűnik a cím, pedig nem az, hanem a rögvalóság, Amerikából, annak is a délebbi részéből, egészen pontosan Texasból. Dallas városában ugyanis új divatnak hódolnak a sorozatfüggők: a csoportos, popkornzabálós, multiplexes tévézésnek.Nem tudom ki találta ki, de nem…..
w Régen volt, hogy is volt 2007.03.07 05:00:00
Nem úszom meg ezeket: hogy mit gondolok a webkettőről, meg a személyességet, legalább jelzésértékűen, mert egyébként nem fűlik hozzá a fogam. A direkt önvallomástól lesz blogger a blogger. Legalábbis mondtak nekem ilyet is, de ezt a nevetséges vitát inkább nem folytatjuk.…..