Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eren Jaeger

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
November elején írtunk arról, hogy a köztévé képernyőre viszi az ország talán legnépszerűbb internetes kvízjátékát, a Honfoglalót, a Bors pedig péntek reggel arról számolt be, hogy információik szerint Harsányi Levente lesz a tévés vetélkedő műsorvezetője. A Honfoglaló január másodikától…..
Eren Jaeger 2017.12.01 17:33:57
A Paláver az a műsor, ahová a meztelen migráncshordák elől menekülnek azok a szerencsétlenek, akik ugyan szavazhatnak, de szövegértési képességük nem haladja meg egy közepes méretű talicskányi aprómajomét. Jó, a műsorvezetői négyes is rém erős, a Bayer-Huth-Jurák-Stefka fedzetsorral azért legalább…..
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
  A Való Világ 8 győztese, Soma szombaton este kocsmai verekedésbe keveredett a VII. kerületben – tudta meg a 24.hu. Két társaság került összetűzésbe egy kocsmában, a vita középpontjában pedig VV Soma állt. A valóságshow-szereplő és barátai körül asztalok és székek borultak, Soma a földre esett, és…..
Eren Jaeger 2017.09.18 12:04:31
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Itt a kilences epizód, ami eddig minden évadban egyfajta minikatarzist hozott, Ned Stark lefejezése, Blackwater, Vörös nász, teccik érteni. Ebben az évadban a kilences a Falon játszódik, és csak ott, nincs csöcs ben, van viszont vér és erőszak bőven, meg egy képregényes…..
A Süddeutsche Zeitung, a német újságírószakma által a legbefolyásosabbnak tartott országos lap a napokban 3 oldalon foglalkozott azzal, hogy a magyar operatőrnő éppen két éve gáncsolta el a szerb határon azt a szír férfit, aki kisgyerekével a karján menekült Röszkénél a rendőrök elől. A rendkívül…..
Stohl András a Mephisto című előadás főszerepében a Nemzeti Színházban (Fotó: Karip Timi / Index) Két napja derült ki, hogy Stohl András zsűritag lesz a TV2 Sztárban sztár című műsorában, annak ellenére, hogy alig pár nappal korábban adott interjút a Magyar Narancsnak, amiben azt mondta, a mai…..
Eren Jaeger 2017.09.06 13:26:03
Van egy Magyar Termék Nagydíj Pályázat, amin a nyertesek a Magyar Termék plecsni használatára jogosultak, mert mi másra, Woolmark logót csak nem lehet rájuk sütni, ugye, ezt itt, viszont igen: Szép, tényleg, de nem menjünk bele az esztétikai elemzésbe, a lényeg, hogy ezt a címet, a Magyar…..
Két két zenész és színész ül majd idén a TV2 zászlóshajójában, Majka mellé Papp Szabi került a zenei vonalról, míg Liptai Claudia Stohl Andrással vigasztalódhat Hajós távollétében. A szeptember 10-én azaz most vasárnap induló műsor első adásában Stohl nem szerepel majd (gondolom, a székébe…..
A Barátok közt egykori szereplőjének (16 éven át láthattunk a sorozatban) újabb feladatot talált az RTL: az X-Faktor műsorvezetése mellett a Reggeli egyik házigazdája lesz, és Fehér Tiborral párban váltják majd Peller Annát és férjét, Lukács Miklóst. A színésznő a hírt közzétevő Blikknek nem…..
Információink szerint újabb pikáncs csavart kap a magyar kereskedelmi tévézés, hiszen Stohl András, aki az RTL Válótársak című sorozatának egyik főszereplője, igent mondott a TV2 felkérésére, és elvállalta a Sztárban Sztár című műsoruk zsűritagságát. Stohl stabil RTL közeli arcnak számít, a Való…..
Eren Jaeger 2017.09.04 19:18:24
Hét évad mindenből sok. Trónok harcából is, Agymenőkből is, X-Faktorból is. Megújulni hét évad után szinte lehetetlen, a reality műfajban meg különösen, és mondom ezt úgy, hogy 17. éve nézem a Survivort, és látom, hogy izzadnak vért az alkotók, hogy az alapformátumba valami csavart vigyenek. A…..
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
Tavaly májusban debütált a TV2 celebvetélkedős műsora, a Drágám, add az életed!, ami idén, a TV2 egészpályás letámadásának köszönhetően már a harmadik évaddal folytatódik, minden hétköznap este 21:30-tól. Eddig mindegyik évadban más férfit párt kapott Ábel Anita. Majkával kezdtek, aztán jött Tilla,…..
Több mint 300 ezer forint értékben lopták meg Iszak Esztert szombat éjjel a reptéren, írja a hétfői Blikk. A műsorvezető Ibizáról hazatérve vette észre, hogy pénze és órája is eltűnt a lezárt bőröndből...
Új képernyős érkezett a TV2 Tényekhez. A csatorna közleményben tudatta, hogy szeptember elsejétől Szentpéteri Eszter lesz "a csatorna hírműsorának állandó élő bejelentkezésének arca". Szentpéteri 1995 májusában kezdett a Magyar Televízióban, ahol három évig dolgozott, majd Székesfehérvárra költözött…..
Tékozló Homár Zimmer Feri örök 2017.08.11 14:36:00
Balatoni szálláshelyeket nézegetve derült ki számomra, hogy az egykori szocialista vállalati és SZOT üdülők üzemeltetőinek egy része - nyilván a pénzhiány szorításából előre menekülve - a berendezést gyakorlatilag változatlanul meghagyva retró felkiáltással szolgáltat…..
Miközben a világ talán legkomolyabb hangvételű híradója, a BBC News at Ten című műsora ment, a híreket olvasó Sophie Raworth mögött olyan képek kezdtek futni, amelyek eléggé elterelték a műsor 3,8 millió nézőjének figyelmét. A stúdióban ugyanis az egyik, a kamerabeállításban is látszó kollégának…..
A 24.hu úgy tudja, távozik a TV2-től Tuka Nikoletta, Tények felelős szerkesztője. Nem ő az egyetlen, aki lelép, egy régebb óta ott dolgozó riporternő és egy gyakornok is távozik. Tuka nem nyilatkpozott a 24.hu-nak, de nem cáfolta az értesülést, amit Fürst-Borsos Ádám, a Tények kommunikációs…..
Kedves olvasó, jól nézd meg a fenti képet! Látsz különbséget a dobozok között? Az éles helyzethez, mondjuk egy hipermarketes tejfalhoz, vagy egy félszuterénben működő kisbolt sötét hűtőjéhez képest most persze megvan az a helyzeti előny, hogy valami oka van, hogy idekerült ez…..
Eren Jaeger 2017.08.03 11:17:30
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Elvettem. De nem hogy tejet nem ad, még mosogatni se akar, csak a körmét festi. :))"

A nap kommentje nálam, köszi :)))
Én mondjuk valami plázacicát vennék el. Annak csak macskaeledel meg friss alom kell, nem?
Eren Jaeger 2017.08.03 12:54:56
@stakeholder Manyecs:
amennyihez kedve van :)
nem erőltetek én semmit
Eren Jaeger 2017.08.03 14:28:33
@stakeholder Manyecs:
Ez nagyon beteg dolog! Megfejni a macskákat? :D
Van egy franchise, a Divergent (itthon: Beavatott), ami azt a vonalat lovagolta meg a moziban, mint az Éhezők viadala, azaz posztapokalipszis-összeomló társadalom-romokból épített disztópia-tinihősök-messiáskultúra-egy csaj ment meg minket toposzok mentén elég fantáziálatlanul összelopott…..
Komolyan nem tudom, minek fektetnek súlyos milliókat a tévék újabb és újabb vicces csatornák indításába, hát kinek kell a Humor+ vagy a Comedy Central, amikor itt van az Echo TV, amiben a videón a 8. perc környékén teljesen komolyan elhangzik az Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont intézet…..