Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jónapot kívánok!

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Bízunk benne, hogy a tények mérlegelésével közelebb jut döntésünk elfogadásához.” - milyen szép, eufémisztikus megfogalmazása ez a coki van, öreg!-nek. Kedves Tékozló! Úgy látom, havonta legalább egy, de néha két panasz is érkezik a Nagy Magyar Távközlési Szolgáltatóra, a Magyar Telekomra.…..
Árpi valószínűleg valami forgalmas helyen lakik a belvárosban, és nem a főzőcskézés a hobbija, valamint pizzafüggő, vagy legalább is hetente többször muszáj hozzájutnia. Akárhogy is: házhoz rendelt, a futár jött, a pizza viszont csak nem akart az ajtó előtt landolni. Ráadásul 2x is, mint egy rossz…..
Mobilfronton a roamingdíjak eltörlése mellett a nyár másik jó híre az volt, hogy ezentúl a szolgáltatók kötelesek lesznek a hűségidő lejárta után ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek zárolását. Olvasónk kicsit elsiette a dolgot, de amint ezt elolvasta, már…..
Jónapot kívánok! 2017.10.25 07:56:22
@GallaiG: Bizonyitotta. Kerte az elofizetest igazolo szerzodest, amit te nem tudsz bemutatni.
A Ryanair melles angyalos hárfája régóta a pofátlan utaszsigerelés szimbóluma. A cég vezérigazgatója, Michael O'Leary nem az a lelkizős alkal, sőt, hírhedten surmó, aki azon túl, hogy a jeggyel járó szolgáltatások számának és mértékének csökkentésében egyre vadabb területekre téved (az utóbbi pár…..
Jónapot kívánok! 2017.10.21 00:29:55
@Zaklato: 190koruli az ules szam ami ugyan a ketszazhoz kozel van, de a 240-hez kepest mar jelentos kulonbseg szamolasnal.
Jónapot kívánok! 2017.10.21 00:37:37
@Pierr Kardán: 2oras kesesnel meg nincs karterites, aki meg atszalassal utazna vagy az utolso hazafele tarto buszt, vonatot szeretne elerni az meg jol megszivja. Ugyes!
Jónapot kívánok! 2017.10.21 11:29:23
@mindenannyi: Nincs fizetesi dij, illetve van, ha nem debit hanem credit kartyaval fizetsz. Ellenben ez tulajdonkeppen a cegek nagy tobbsegenel jelen levo dolog, nem a ryanair egyedi huzasa.
A KFC-ügy bőven túlmutatva önmagán többek közt az ország lelkiállapotáról is erős tükröt tartott elénk. Bea ennek és nemrégen szerzett távolsági buszos élményének kapcsán elmélkedett egy sort az egymásra figyelés, a türelem és az emberi hangnem használatának fontosságáról. Ezzel maximálisan egyet is…..
Hát mi lenne? - horkan fel az egyszeri vásárló - Vigyék szépen vissza oda, ahonnan hozták, de izibe, és cseréljék ki egy tökéletes állapotúra gyorsan. Ez az egyszerű megoldás. Meg van az, ami a valóságban történik, hogy mivel nem vette át olvasónk a horpadt mosógépet, ezért törölték az egész…..
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
"Az állampolgároknak az államról alkotott képét, véleményét alapvetően meghatározza az, amikor ügyeik intézése során kapcsolatba kerülnek az állammal, és ezáltal képet alkotnak annak működéséről, társadalmi kapcsolatairól." - így kezdődik a kormányablak credoja, amire egy örömteli Minden szavaddal,…..
Viccnek hangzik, pedig nem az, Ágnessel pont ez történt. Meg még egy csomó minden más. T. Homár! Két hete vettem egy új telefont (Nokia3), de máris vacakol: a megnyitott böngészőoldalakat magától bezárja, illetve visszalépked az előzményekhez. Hozzá sem kell érni a telefonhoz, ezt önállóan…..
Zoltán nem az első, aki arra panaszkodik, hogy repülőjegy-vásárlásnál a fizetésig simán eljutott, csak visszaigazolást nem kapott, a szituról viszont utólag kiderült, hogy pont így néz ki egy érvénytelen foglalást. Panaszával futott a Wizz Airhez, majd a Fogyasztóvédelmi Hatósághoz, de sehol sem…..
Jónapot kívánok! 2017.10.04 20:51:32
@kekecke: Te igen hulye vagy.
A MÁV START Klub kártyacsaládja azoknak lett kitalálva, aki rendszeresen vonatoznak, ugyanis ezen törzsutaskártyák segítségével mindenféle kedvezményekre kaptak jogosultságot. Ha jól értjük, eddig a kártyákat simán meg lehetett hosszabbítani, hirtelen viszont csak személyesen lehet elintézni,…..
"Minimum 10 ügyintézővel folytattam tartós beszélgetést, 2 üzletben voltam fölöslegesen, és órákat hallgattam Telekom szignált. Ezek után 3000 forint hihetetlenül kevés."- ha érezted már így magad, olvasd el, hogy mit tehetsz hasonló esetben! Kedves Homár! A legújabb…..
Régvolt tartozás miatt hajkurássza a T Z-t, akit az elmúlt másfél évben nem nagyon próbáltak megtalálni ezzel (legalább is nem a címén, tán azért, mert azt egy ponton elvesztették a rendszerben), most viszont nagyon. Megkérdezzük, mikor évül el egy ilyen ügy. Kedves Homár! Egy Telekomos otthoni…..
Jónapot kívánok! 2017.09.21 23:35:57
@Tehetséges ugandai buzi: Ez jo kerdes. Mondjuk az erdekes ha valaki basztatasnak veszi, ha tartozik es kerik tole, megha esetleg jogilag zaklatas is lehet.
A XIV. kerületben eddig nem voltak fizetős zónák, de a dolgok természetéből fakadóan (szomszéd kerületek bevezetik -> autósok kijebb költöznek -> helyi lakosok panaszkodnak -> önkormányzat lép) eljött ez a pillanat is. Lassan a szoktatási időszaknak is vége, és élesbe fordul a rendszer. Bár…..
Jónapot kívánok! 2017.09.17 20:28:05
Jónapot kívánok! 2017.09.18 09:53:59
@xoxoxo: A sok pestit meg ha kiakarnak szakadni a friss levegore megadoztatni ha atlepik a varoshatart? Remek javaslat.
Jónapot kívánok! 2017.09.18 18:42:02
@MrZed001: Sajnos sok a munkam es csak atfutottam a hszket de kezdem elvesziteni a fonalat. Valaki osszefoglalna ki is van a kek es ki a piros sarokban? :D
Olyan van, hogy elromlik egy gép, teszem azt egy lift. Olyan is előfordul, hogy többször is javítani kell valamit. De vajon mennyire normális az, ha a fenntartó és a karbantartó cég egymásra mutogat, miközben a kismamák, mozgássérültek, idősek lépcsőhegyeket másznak napokon keresztül? Nem beszélve a…..
Hát ebben a büntetéssztoriban sehogyan sem jön ki a matek: - Az Elvira szerint a Keletiből Tápiószelére a vonatjegy ára 1300 ft,- közalkalmazotti igazolvánnyal 650 ft. - A pótdíjas táblázat alapján a menetjegyen felül fizetendő büntetés 500 forinttól 8000 forintig terjed, attól függően, hogy milyen…..
Jónapot kívánok! 2017.09.15 08:08:33
@Blackmore: A szakmunkasok meg tizszerest. Az a baj tudod, hogy hatra maradt az aktatoszogatoknal a szociidokbol a nekunk jar mentalitas, hat nem jar. A legtobbjuk pedig igy is tul sokat keres az elvegzett munkajahoz kepest, de valoban vannak olyanok is kis szazalekban akik tobbet erdemelnenek.
Jónapot kívánok! 2017.09.15 08:14:02
@Xezs6: En nem szorulok ra, normalis fizetest kapok. Nem vagy irigy leszarom, hogy milyen kedvezmennyel szurjak ki a szemuket, es tulajdonkeppen igazad van, amig ez olcsobb es nem kell megjobban tulfizetni a nagy tobbseguket, addig inkabb kapjon egy mav berletet. Most happy vagy? :)
Jónapot kívánok! 2017.09.15 08:16:13
@Nzoltan: Amig a heti fizum egy aktatoszogato havi fizetese addig lehet erek 4-et :)
Olvasónk azt írja, hogy vegzálta a biztonsági  őr a Nyugati várójában. Hogy mivel vonta magára a figyelmét?  Ezzel a gyanús tevékenységgel: "rendezett, kulturált megjelenésemmel táskával az ölemben, telefonálgatva a MÁV várótermében várok a vonatomra." "Szombaton dolgoztam vasárnap reggelig…..
Tékozló Homár Micsoda Posta! 2017.09.11 10:43:03
Szegény Magyar Postát elég sokat osztjuk, pedig tudjuk, hogy az elmúlt 15 évben az emailezés, az online bankolás, a webshopok és a nagy csomagküldő szolgálatok megjelenésével - hogy csak a legmarkánsabb változásokat vegyük - alapvetően kellett új alapokra helyeznie a szolgáltatásait, miközben…..
Jónapot kívánok! 2017.09.11 18:38:37
@wrstjnethn: A szavatossagi vagy a jotalasi jog serult Szucs ur eseteben? Fordulhat bekeltetohoz. A poszt szerintem amugy tele van csusztatassal de ez mas kerdes.
Amugy rengeteg bolt, aruhaz van, ahol sok kassza van es fele mukodik, vagy fele sem, mikozben sor van. Ismetlem, a posta szar, a rendszer szar, de jogilag velemenyem szerint semmilyen fogyasztovedelmi hatrany nem erte az illetot.
Olvasónk talán kicsit túlérzékenykedte a mobilszolgáltatójánál átélt eseményeket, mert végül is nem megverni akarták, hanem egy kedvezőbb ajánlattal megtartani, de ettől még a végkövetkeztetései megfontolásra érdemes felvetések. Arra rákérdezünk, hogy oké-e, hogy 8 napot kell várni a…..
Jónapot kívánok! 2017.09.10 18:02:39
@xoxoxo: Nyilvan mert nem minden bokorba kerul ugyanannyiba kiepiteni egy halozatot es ha kotelezoen ugyanannyiert kellene adni, akkor az orszag igen jelentos reszen net sem lenne, mert senki nem fejlesztene oda semmit. Max valami betarcsazos nettel lehetne szarakodni.
Greyhound kálváriája kihozta belőle az állatot, levelét mintha Al Swearengen fortyantotta volna fel magából egy különösen rossz napján, így aztán irományát - bár teljesen érthetőnek minősítettük a benne feszülő indulatot - csak néhol kisípolva tudjuk a nagyvilág elé tárni. Ez ugyan némi…..
Ez a számok hete. A Telenor mobilnet csomagjai után most a Telekom előfizetési konstrukcióit vette szemügyre egy olvasónk számológéppel. A számok most sem hazudnak, kérdés, hogy annyit mondanak-e, hogy jobban megéri a nagyvárosban kábelezni, mint a világvégén, ami aztán meglátszik az árakban, vagy…..
Jónapot kívánok! 2017.09.08 07:56:26
@CID......: Sajnos az egyseg polgar mertekegysege a Mbit/sec lett. Ez alapjan tudja beazonositani magat a boldog ember kategoriaba. Jol tukrozi ezt, hogy barmit letud nyomni a kormany a nepvtorkan, max par feszvuk poszt szuletik a szemetsegrol, de az internetadonal, azonnal utcan volt a nep.
Hú, ebben a sztoriban valaki nagyon benézett valamit, bár nehéz eldönteni, hogy ki és mit. Mi viszont legalább megtudtuk, mi a különbség a szakértői és az igazságügyi szakértői vélemény között.  Telekom vs Ipad pro 12,9". 15 hónapja vásároltam a telekomnál egy Ipad pro fent említett készüléket.…..
Jónapot kívánok! 2017.09.08 00:38:36
via GIPHY Mikit a pukkasztott nulla számba menő kényelmi- , átvételi- és egyéb díjak akasztották ki. Némileg érthető is, tök logikusnak hangzik, hogy "Ha 1300 Ft a szállítás és nincs személyes átvétel ingyen, akkor egy doboz gyufára 1330 Ft-ot írjanak ki, ne 30-at.". Vagy nem?  Sziasztok, Ez az…..
Bár hétköznapi értelemben az a fogyasztó, aki megvásárol egy terméket, nem árt tudni, hogy a fogyasztóvédelmi törvény szemében a fogyasztó veretes fogalmazással: természetes személy, magyarul nem vállalkozás, így a céges vásárlásokra nem vonatkozik a szigorúbb, a fogyasztókat jobban védő…..
Jónapot kívánok! 2017.09.06 07:58:40
@Sluck Ödön: Reszben elismerem, hogy igazad van, de arra gondoltam, hogy felnott ember tisztaban van vele, hogy egy szerzodesnek mindig van kotelezettsegi oldalai is, ha mondjak, ha nem mondjak. Az mas kerdes, hogy nyilvan en sem fizetnek, meg hogy maga az egesz aszf mennyire jogszeru.
Jónapot kívánok! 2017.09.06 08:03:13
@KaTe: Elkepzelheto, hogy siman az internetes aszf siman eleg es utaltak ra. A bkk-nak is van aszf-e megsem kotik az ember orrara minden jegyvasarlaskor, raadasul az is csak online erheto el.