Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I3arni

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz bajnokság lezárultával a Juventusnak már csak egyetlen sorozatban, a Bajnokok Ligájában kell helytállnia. A zebramezeseknek nem lesz könnyű feladata, hiszen az az Olympique Lyon látogat Torinóba, amely a mintegy fél esztendővel ezelőtt lejátszott első mérkőzésen hazai pályán aratott 1:0-ás…..
A Calciomercato.com értesülései szerint a Newcastle United szívesen szerződtetné Adrien Rabiot-t, így újabb opció nyílhat a francia játékos előtt a Premier League-be vezető úton. A francia középpályás az elmúlt időszakban javuló formát mutat, egyre többször bizonyítja, miért is akadt meg a torinói…..
A Juventus nehezen kiharcolt 1:1-es döntetlennel térhetett haza Milánóból az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzéséről, s most a bajnokságban kell megszereznie a három pontot. Ez távolról sem tűnik lehetetlennek, mivel papíron könnyűnek ígérkező meccs következik, az újonc és egyben kiesőjelölt…..
I3arni Blogja Hogy ki vagyok én? 2017.07.28 13:04:54
Én egy átlagos magyar srác vagyok, aki unalmában indította ezt a blogot. :) Nem vagyok jártas az ilyenekben, de gondoltam megpróbálom, és akit érdekel az úgy is olvassa. Igazából, azért írok blogot, hogy le írhassam a Counter-Strike: Global Offensive-es karrierem. Remélem, hogy lesz akinek tetszik.…..