Regisztráció Blogot indítok
Adatok
topin

71 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A védelem nagyon látványos és eredményes meccsen van túl, nem csak a statisztikai adatokat, de a pályán nyújtott teljesítményüket tekintve is. Matthew Judon félisteni rangba emelkedik, és abszolút vezére az egységnek. Nem csak a játékával, de az öltözőben és a pályán kívül is. Sokan aggódtak a…..
A Bears elleni meccsel megindult a konteó cunami, aminek a határa a csillagos ég, hiszen a konteókban az a népszerű, hogy bármit bele lehet látni. A szurkolók pedig bele is láttak! Mivel óriási a fanbase és a média által keltett füst, és a prekoncepciókból mindenki a saját ízlése szerint választ…..
A Facebook csoportban elhangzó kérdéseket igyekeztünk megválaszolni...
Petitől elloptam a címet, mert mostanra ez teljesen helytállóvá vált a csapatot tekintve. Újabb meccs, újabb nagyszerű játék, újabb győzelem. Amit mindenki lát azt nem fogom ragozni, az teljesen egyértelmű. Amit mögötte lehet felfedezni, vagy nem gondolna rá az ember, arról viszont írnék megint pár…..
A Mac Jonesról írt vélemény kapcsán inkább egy teljes bejegyzést szentelek a reakciónak, mert a hozzászólásokat nem olvassák annyian és ez nagyon fontos szituáció...
Az eredménykövetőben már felmerült, hogy mennyivel jobban játszott a csapat a labda mindkét oldalán és az előrelépés látható jelekben mutatkozik meg. Én akkor is igyekeztem kihangsúlyozni, hogy ez csupán az eredmény miatt ég így be a szurkolóknak, mert valójában ugyanazt láttuk mindkét találkozón,…..
Nem csak az első kiemelés, de a csoportgyőzelem is elúszni látszik a Bills elleni hazai vereség után. Sokan a bye weekre fogják a két vereséget, míg mások személyi hiányosságokban látják a magyarázatot. De a válasz ennél sokkal egyszerűbb és nincs is szükség hozzá nagy oknyomozásra...
Holnap a Colts ellen egy újabb fontos mérkőzés vár a csapatra. A győzelem ismét az első kiemelés kapujába léptetné a csapatot, de egy vereség esetén sem kellene feltétlenül lemondanunk erről a lehetőségről. Viszont, akkor már nem a saját kezünkben lenne a sorsunk ebből a szempontból. Bye weekről…..
Nagyon fontos találkozó lesz a ma éjszakai összecsapásunk a Bills ellen. Mindkét csapatnak sokat jelentene egy győzelem és bőven korrigálható lenne egy vereség is. De a lépéselőny és az első kiemelés szempontjából nem mindegy ki örülhet a végén. Ha a Patriots nyer, akkor 1 győzelemmel jobban áll…..
Sokan kétségbeestek a szurkolók közül a Titans ellen futással engedett yardok láttán. Mások a meccs alatt reklamálták, hogy a támadásokat többnyire csak mezőnygóllal sikerült befejeznünk. Vajon aggasztó a helyzet, vagy csak így közelítettük meg a Titans elleni meccset? Többször leírtam már, most…..
Szerintem senki nem gondolta volna a nyáron, hogy november végén a Patriots az AFC első helyének megszerzéséért szállhat harcba. És mindezt úgy, hogy ebben a csatában a Titans soraiból rengeteg sztár hiányzik majd, az elmúlt hetek formája alapján pedig 7 pontos favoritnak számítanak a Hazafiak.…..
Minden várakozást felülmúló sorozattal rukkoltak elő a Hazafiak, akik így az AFC East élére ugrottak. Zsinórban öt győzelem után a rájátszás már nem tűnik délibábnak, a Titans ellen pedig konkrétan az első kiemelést veheti célba a csapat...
A kezdeti letargia után egyre boldogabbak a Patriots szurkolói. Már playoff helyen a csapat és csütörtökön zsinórban az ötödik győzelmét abszolválhatja a Hazafias sereg. Annyira összeállt a társaság, hogy jelenleg nem látni jobb formában lévő csapatot a főcsoportban. Bátran vállalhatjuk vérmes…..
Két éve pont ezt a párosítást láttuk a Gillette-ben, szakadó esőben bőrig ázva. De felejthetetlen élmény volt. Most annál a meccsnél fontosabb mérkőzést játszik a Patriots a hétvégén a Browns ellen. A győzelem gyakorlatilag karnyújtásnyi közelségbe hozná a rájátszásban való részvételünket, míg…..
Elég rendesen kevertük eddig a szezont a fazonnal. Volt itt Dolphins elleni vereség, és Chargers elleni győzelem, a kettő között megannyi kérdéses helyzet. Megpróbálom összefoglalni, mit kaptam eddig a csapattól és mit várhatok reálisan a hátra lévő hetekre...
Egyelőre csak a mérkőzés előtt van baj, de jelenleg nem áll jól a szénánk. A teljes támadófal kidőlt, cserébe a secondary is lukas lesz. Mit várhatunk ilyen előjelekkel a Houston elleni mérkőzésen?..
Az első héten egy kiváló védőmunka, most a kapufa akadályozta meg a csapatot a siker elérésben. A szurkolói vélemények alapján hibázott az edzői stáb, hogy nem mentünk neki a negyedik kísérletnek. De azért nem eszik ilyen forrón a kását...
Tom Brady hazatér. Ha volt valami, amit nem akartam látni, akkor ez volt az. Két évtizedig volt a kedvenc játékosom a tizenkettes, de én Patriots szurkolóként, nem tudok neki szorítani ezen a meccsen. Márpedig keserédes szituáció ez, hiszen vagy nagyon limitáljuk őt, vagy agyonver minket. Köztes…..
Elmondhatunk egy-két fohászt a hétvégi mérkőzés után, hogy Tom Brady hazatérésekor ne szétszórt ministránsfiúkként asszisztáljunk a rekordok döntögetéséhez. Hogy használ-e az ima azt nem tudom, de talán szentesíti az eszközt amivel a stáb felkészül a mérkőzésre. A Saints elleni mérkőzés nem…..
Eléggé gyengélkedik a támadófalunk, ami azért nagy mértékben befolyásolja Mac Jones döntéseit is. Bill Belichick a labdabiztonságot mindenek elé helyezi, így az újonc inkább a gyors és biztos rövidebb megoldásokat favorizálja. De vajon tényleg ennyire gyenge a falunk eddig? És ha már statisztikai…..
Visszatért a csapat a gyökereihez és a kétezres évek elején már sikeres formulával próbálja felépíteni Mac Jones játékát. Az ifjú titán pedig él a lehetőséggel, pofátlanul elveszi amit adnak neki a védelmek és a játékhívás. De vajon mire elég ez a mai mezőnyben és miért elégedetlenkedik néhány…..
A második mérkőzésre hangolódunk, de közben visszakanyarodunk az első heti teljesítményekre. A támadófalnál akadnak kérdőjelek az összetételt illetően, és a cornerbackjeink helyzete sem feltétlenül stabil. Ráadásul nem edzett Kyle Van Noy sem, aki azért hiányozhat a linebacker sorból...
A csapat kikapott az új korszak első mérkőzésén! Azonban nem lehetünk elégedetlenek, mert egy kiváló bemutatkozást láttunk Mac Jonestól, amire bátran építhetünk a továbbiakban. A mérkőzés jelentős részét kontrollálta a csapat és több szakíró egybecsengő véleménye volt a találkozó után, hogy ezt a…..
Új év, új irányító, új remények! Ráadásul akár nagy remények is lehetnek a Patriots háza táján a 2021-es szezonban. Egy részsikert már kiszurkoltak a Pats fanok, és Mac Jones vezetésével beköszöntött az új éra a csapat életében. Sokan féltik a fiatal játékost és majd csak a saját szemüknek hisznek,…..
  Mac Jones jött, látott és győzött. A fiatal irányító hatalmasat ment az előszezonban és kiszorította a veterán Cam Newtont a kezdő pozícióból. Már önmagában ez szenzációs hír lenne, de a csapat ezután kirakta a korábbi MVP-t. Ezen felül Myles Bryant elküldése okozott még meglepetést a kivágások…..