Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[eon]

85 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 8-án 12:00: Az állás 8,3 millió Forint! Köszönjük az eddigieket. Már csak egy kicsi kell a kitűzött 10 millióhoz!Április 2. 9:00 - Tegnap nagy szenzációként robbant be, hogy egy-két nap alatt 3.000.000 Ft-ot gyűjtöttek az emberek az LMP-nek. Ha ez szenzáció, vajon milyen…..
[eon] 2010.04.01 19:01:43
@Vaandor: Szerintem egyszerűen csak még nem jutott el a kellő emberhez. Régen volt már, hogy megadtad, vagy mostanában?
Kattints ide! http://igenlehet.blog.hu..
A lehet más a politika egy ökopárt ami többek között azt is jelenti, hogy hisz a részvételben, az állampolgárok politikába való bevonásában. A lehet más a politika alapítói olyan emberek akik az elmúlt 20 évben (vagy van aki a rendszerváltás előtt is), részt vettek civil…..
[eon] 2010.03.30 21:09:29
A mai nap a forgatásé. Jópár aktivista és képviselőjelölt statisztál ebben a pillanatban is, hogy egy igazán vidám és az LMP imázsához illő kampányfilm készülhessen. Volt, aki fél 5-kor kelt, hogy a hajnali fényeket elkaphassák vele. Van, aki csak később az utcai…..
Két nap pihenés elég volt. Hamarosan új kampány bloggal, és még több extra infóval jelentkezünk a kampány állásáról. Mindenkinek újra köszönjük a sok segítséget, és azt, hogy felfokozott hangulatban, és maximális lelkesedéssel folytathatjuk a munkát!A tegnapi és a mai nap…..
Az alábbi levelet eredetileg "Kedves Tagok, Harcostársak!" megszólítással küldtük ki a párt tagjainak, jelöltjeinek és aktivistáinak, de Neked is ugyanannyira szól, ha szurkolsz és gyűjtesz az LMP-nek!Az utóbbi hónapok közös erőfeszítései, a kampányba fektetett…..
A Forsense a biztos szavazó pártot választók körében 5%-ra mérte az LMP támogatottságát. Ez az első alkalom, hogy az LMP-nek ilyen sokat mért közvéleménykutató cég. A százalékok felfelé kúszása eddig is folyamatosnak mondható, hiszen az utóbbi időben már rendre 2-4%-okat…..
Földi Áron fellebbezését elfogadták, végül 749 céduláját találták hiánytalanul megfelelőnek, úgyhogy :) Áronnak még kellett gyűjtenie egy darabot. Ez sikerült is neki egy nap alatt.Így hát az ellenfeleink "kétszínű toll hadműveletét" sikerült visszavernünk! :)…..
5 választókerületben kiemelten szükségünk van segítségre, mert az adott választókerületen múlik, hogy a megyében választható lesz-e az LMP. Az összes többi megyében már be van biztosítva a megyei lista, csak az a kérdés, hogy hány képviselőjelöltünknek gyűlik össze a 750…..
[eon] 2010.03.16 14:44:51
@Balegyenes: Kedves Balegyenes! Tudom, hogy megszoktad, hogy más pártok valótlanságokat állítanak, de nekünk ehhez nem csak kedvünk nincsen, hanem azt gondoljuk, hogy a hitelét mindenki egyszer játszhatja csak el. Minden, amit eddig elértünk, azért sikerült, mert van erkölcsi hitelünk. Ha ezt eljátsszuk, az LMP végzetesen meggyengül, és a szimpatizánsaink többet nem fognak nekünk hinni. Ezért mi ilyet NEM csinálunk.

Vas megyében a kőszegi körzetben Pechl Tibor 800 cédula felett van. Még gyűjt hozzá kicsit, utána leadja. De ez már biztosnak tekinthető, hogy meglesz.

Nem vagyok felhatalmazva arra, hogy minden megyéről részletes információkat adjak, de kérlek, hogy előlegezd meg nekünk a bizalmat 19-éig, hogy nem a levegőbe beszélünk.

Nyilván történhet balszerencse, hogy egy biztosnak hitt megye bedől, de jelenleg úgy látjuk, hogy ahhoz, hogy minden megyében meglegyen a megyei lista, a fent említett 5 kríziskörzetet kell a hajrában megnyomni, a többi megye magától meglesz.
Mindenkit várunk az LMP központi irodájába, aki segítene telefonálásban, kitelepülésben, szórólapozásban, számítógépes munkában, vagy bármiben!Bajcsy-Zsilinszky út 37. ..
A Bajcsy-Zsilinszky út 37. alatt található irodában ma csoda szép napunk volt. Ki-be jártak a szimpatizánsok, és mindenki hozott magával jópár cédulát. Ezen kívül a budapesti utcai kitelepülések is nagy mennyiséget termeltek. Elég szépen beindult a gyűjtés. A számlálót…..
[eon] 2010.03.13 16:19:37
@Wallstreetbull: Elhatárolódunk. Az LMP jelöltjei nem csalnak, csak a jobbikos választási bizottsági delegáltak elkezdtek utazni rájuk, és ilyen eszközökkel akarják megakadályozni az indulásukat. Egyelőre a tények alapján ez látszik valószínűnek. Ugyanis az infóim szerint Szabó Tímea céduláit is azért dobták ki, mert többszínű tollal voltak kitöltve.

Elég kellemetlen, hogy a választási bizottságokat kampány célra használják. Persze Szabó Tímea is fellebbezni fog, és minden valószínűség szerint át fogják engedni az ajánlószelvényeit. Mert "többszínű tollra" hivatkozva nem lehet érvényteleníteni.
[eon] 2010.03.13 20:58:15
@Nyár: Nyugodtan leadhatod így az ajánlószelvényt. Sajnos nem tudunk mit kezdeni azzal, ha kiszelektálja a helyi vb, majd fellebbezünk.
Valószínűleg a nokásdobozos témában legerősebb kontent született akkor, amikor Médea (az LMP online marketingjének irányítója) lencsevégre kapta Eont (az LMP országos mozgósítóját) 30 nokiás dobozzal. Vajon mire készülhet? INDAFOTO.slideshow.run({…..
Szombaton reggel indulunk!Nógrád és Vas megyében nem áll biztos lábakon a területi lista, ezért hétvégére leutazást szervezünk. Úticél Pásztó, Balassagyarmat, Sárvár, de lehet besegítünk kicsit a Szolnokiaknak is. 5 fős autókkal megyünk, az utazást és a szállást az LMP…..
Már 16 képviselőjelöltünknek összegyűlt Budapesten az induláshoz szükséges ajánlószelvény. Ez hatalmas eredmény számunkra, és még mindig nem áll meg a budapesti csapat, még mindig motiváltak, és jelentős erőforrás átcsoportosítások zajlanak éppen.A 6., 7., és 8.…..
Már több tucat választókerületben összegyűlt a kellő számú cédula, így megkezdődhetett az erőforrások átcsoportosítása. Az átcsoportosításnak több szintje van. Van amikor csak megyéken belül fókuszálnak a helyiek egy adott választókerületre, több helyen azonban már…..
[eon] 2010.03.09 11:31:28
@RoGeR: Egyes kerületek rosszul állnak, egyesek jól, igen. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen csapatunk van helyben, mennyire aktivizálhatók a szimpatizánsok, és hogy a többi párt milyen gyűjtési gyakorlatot folytat. Nagyon sok tényező befolyásolja a gyűjtést.
[eon] 2010.03.09 11:48:28
@RoGeR: Sajnos, ha ezt ilyen részletesen leírnánk, akkor nagyon sérülékennyé tehetnénk adott esetben egy helyi csapatot akár jól, akár rosszul állnak. Ezért csak összesített számot mutatunk.
 Íme, ebből érkezett 15 darab, és még jön legalább kétszer ennyi. A képen Jávor Benedek, az újbudai képviselőjelöltünk szórólapozik és gyűjti a cédulákat a fehérvári úti vásárcsarnok előtt. :) ..
[eon] 2010.03.08 12:49:27
@dzsuhesz: Fent lesz a kampányszámlán, ne félj!
[eon] 2010.03.08 21:47:27
@Darvon: A lényeg, hogy nekünk nincsen takargatni valónk, ezért bátran megoszthatjuk itt a blogon, hogy milyen kampányeszközökből mennyit vásároltunk. Dzsuhesznek nyilván nem a kedvence az LMP. :)
Egy kedves szimpatizánsunk felajánlásából kölcsön kaptunk egy kampány kisteherautót, benne két hangfallal, és egy könnyen összeállítható színpaddal. Keddtől minden nap utazik a jármű az ajánlószelvény gyűjtésben segítségre szoruló választókerületekbe, hogy villám…..
A legfontosabb pár kérdésre itt választ adunk:Honnan tudom, hogy mi a helyi jelölt neve?Az állandó lakcímedhez tartozó egyéni jelöltünk nevét írd rá a "jelölt neve" részhez! Az egyéni jelöltjeinket itt találod meg: LMP-JELÖLTKERESŐ RENDSZER. A legördülő…..
A regisztrációk térképe korábban azt mutatta, hogy melyik választókerületben hányan regisztrálták ajánlószelvényüket az inerneten keresztül, és hány darab ajánlószelvényt ígérnek. Időközben felmerült egy igény a választókerületek részéről, hogy szeretnék látni nem…..
2009. április 23-án, két héttel az EP-választás előtti gyűjtés befejezése előtt 8056 cédulánk volt, és vele egy álom, amit csak suttogva mertünk kimondani. Akkor 11.944 cédula hiányzott még és lehetetlennek tűnt a feladat. Mindenhonnan azt hallottuk, hogy az LMP el fog bukni,…..
Vészesen közeledik a március 19-ei leadási határidő és még sok cédula kell! Kérlek, hogy ezen a héten Te is add le a hozzád legközelebbi leadóhelyen a nálad lévőket! Leadóhelyek itt: http://lehetmas.hu/176/gyujtohelyekBudapesti központi irodánk minden nap nyitva áll 10:00-tól…..
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
[eon] 2010.03.01 22:49:06
@Lucilius: Az LMP-nek minden megyében lesz területi listája, ezt 100%-ig biztosan állíthatom.
"Ma 53 olyan cetlit kaptunk, ami más területi szervezeteknek megy, és 24 olyat, ami nekünk.Az 53 "idegen" cédula eloszlása így alakult:1 db Berze Márton2 db Diószegi Ernő1 db Elekes Balázs (Pest)1 db Ertsey Katalin 1 db Felder Frigyes (Somogy)2 db Hámori Zsolt2 db Horváth…..