Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boku

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scott Niedermayer, az Anaheim Ducks 36 éves védője bejelentette: befejezi 19 éves pályafutását. A világ egyik legjobb védője az egyetlen olyan kanadai hokis, aki nyert Memorial Cupot, junior vb-t, olimpiai és vb-aranyat, Stanley-kupát és Világkupát is. Scot Niedermayer 1973.…..
Rekordrészvétellel zajlott szombaton a Magyar Jégkorong Szövetség és a McDonald's Magyarország hagyományos közös évadzárója az Icecenterben. 16 város 25 egyesülete 32 szupermini- és 30 minicsapattal vett részt a fantasztikus rendezvényen. Hat pályán egyszerre küzdöttek a 8 és…..
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..
Ha bárkit valamilyen kár ért, annak a jegy árát visszatérítjük, nyilatkozta videósainknak Studniczky Ferenc. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöke szerint ugyanakkor több mint ötezer ember kint volt, kiválóan szórakozott, jól érezte magát. Sok szurkoló nézte meg a meccset, és…..
Jégkorong Az angoloké volt a buli 2009.12.23 15:29:00
Senki sem tudta legyőzni a magyar juniorválogatottat rendes játékidőben és hosszabbításban a debreceni világbajnokságon, mégis az angolok örülhettek a végén, az ő jókedvüktől lehetett hangos szombat este a záróbuli. Ezzel együtt egyetlen kivétellel minden mutatóban a magyarok…..
A december 27-ei Winter Classic legendás helyszínét, a Kisstadiont szövegesen, fotókban és térképesen már bemutattuk, ezúttal mozgóképeken is ismertetjük. Videós stábunk bejárta a betonteknőt, korántsem a katasztrófaturizmus igényével. ..
Több sikeres tervezés után újabb kreatív lehetőség adódik a fogékonyak számára. A december 27-ei Winter Classicra van mód emblémát rajzolni. Kedves olvasóink választhatják majd ki, melyik terv valósuljon meg. A győztes logó megjelenik az FTC–UTE felvezető és…..
Boku 2009.12.09 10:22:44
Júniusi hírlevelében szurkolói fotópályázatot hirdetett a jégkorongszövetség. Azt kérik, ki-ki küldje be legjobb fotóját, amelyet a svájci vb-n készített. Az öt legjobb fotó tulajdonosa két-két jegyet kap a november 6–8. között esedékes Pannon-gálára, ahol…..
A mesteredző visszatért: Kercsó Árpád ötéves szerződést kötött a zalaegerszegi jégcsarnok fenntartójával. A tréner blogunknak azt mondta: "Tudom, hogy nem lesz könnyű újrakezdeni, de mindenkinek azt ígérem, nem foglalkozom a múlttal." Nagyon hosszú előkészítés…..
Boku 2009.06.18 21:47:04
@orwell7: A korosztályok másik csapatát.

"korosztályonként két csapatot alakítanak ki, hogy a szülők eldönthessék, a mesteredzővel kívánnak-e dolgozni, vagy mással"
A gyergyószentmiklósi Progym arról tájékoztatta a Magyar Jégkorongszövetséget (MJSZ), hogy pénzügyi és pályagondok miatt nem tud elindulni a 2009/10-es Mol Liga-szezonban. Az MJSZ a kialakult helyzetben felvette a kapcsolatot az eddig tartalékcsapatként számon tartott szlovák 2.…..
A nemrégiben elhunyt legendás újpesti kapusnak, Vedres Mátyásnak méltó emléket kívánnak állítani az UTE szurkolói. Ezért a realujpest.blog.hu két kezdeményezéssel is élt. Egyrészt azt javasolják, hogy a Megyeri úti jégcsarnok vegye fel Vedres Mátyás nevét. Másrészt…..
Boku 2009.06.17 09:36:13
@green gecko: Szoktak élő (aktív) játékosokról sportlétesítményt elnevezni. Pl. ha jól tudom, akkor Madridban van egy stadion, amit Raul-ról kapta a nevét.
Július 4. és 11. között rendezi meg az IIHF szokásos éves nemzetközi jégkorongtáborát. A helyszín mint mindig, ezúttal is a finnországi Vierumäki, a Finn Sportakadémia és az International Ice Hockey Center of Excellence székhelye. Örömteli, hogy igen sok magyar vesz részt a…..
Boku 2009.06.07 11:09:42
@korong: Szerintem azért ment pl. Szilágyi is, mert őt a "csapatvezetői" képzés keretében okítják, tehát az nem az edzőknek szól. (hogy te fogalmaztál) Nálam ő kimeríti a témában érintett személy fogalmát.
Jó hír a Detroit-, rossz a Pittsburgh-szurkolók számára: Mike Babcock Red Wings-főedző bejelentette, az orosz Pavel Dacjuk jégre léphet a 2-2-re álló Stanley-kupa-döntő ötödik mérkőzésén. A Detroit legkreatívabb játékosa a Detroit–Chicago főcsoportdöntő második…..
Boku 2009.06.06 18:05:27
@CoOp3R: Hühha!
Boku 2009.06.06 20:45:30
@realexecutor: Nem tört el a lába. És nem két napja sérült...
Boku 2009.06.06 21:41:47
@realexecutor: Persze abban egyetértek, hogy nem lehet 100%-os formában, meg én is kíváncsi leszek, hogy valóban minőséget jelent-e majd. Amúgy én azt olvastam, hogy a 4. meccs reggelén egy 90 perces intenzív edzést tartott, meg azt is, hogy a bal fordulókkal van a baj...

Másrészt Cleary, meg Abdelkader is lehet hogy lesérült, szóval muszáj jönnie.
Megérkezett a hivatalos értesítés arról, hogy a 2010-es szlovéniai felnőtt divízió 1-es világbajnokságot az eredeti pályázati időponthoz képest egy héttel korábbra hozták. A tervről már beszámoltunk, azóta véglegessé vált: április 24. helyett 17-én kezdődik Ljubljanában…..
Boku 2009.06.05 00:11:13
@Iceblack: Helyes! A h***e haverom itt ijesztget.
Nazem Kadri, az OHL-es London Knights csatára egyre jobb helyen áll az NHL-draftjelöltek között, írja a tsn.ca. A libanoni fiatalember Kanadában született, de gyakorló muzulmán. Az OHL-ben Kadrit tartják a legjobb játékmesterek egyikének. Kiválóan kezeli a korongot,…..
Boku 2009.06.03 11:51:35
Lezajlott az első draft az orosz bázisú szuperbajnokságban, a jelöltlistákon négy magyar hokis szerepelt, egyikükre sem csapott le a 23 érdekelt csapat valamelyike. Ahogy várni lehetett, első helyen Mihail Pasnyint, a Mecsel Cseljabinszk kiválóságát szemelte ki a CSZKA Moszkva. A…..
Másodszor is 3-1-re bukott a Pittsburgh Detroitban, Abdelkader újabb gólt lőtt. A hazaiak hátrányból fordítottak. Malkin verekedést kezdett a végén, de megúszta az eltiltást. A hazaiak kezdtek aktívabban, de a Pittsburgh gyorsan átvette az irányítást, és a vezetést is…..
6-1-re nyert a Detroit idegenben, egy győzelemre van a Stanley-kupa-döntőtől. A címvédő két legjobbja, Nicklas Lidström és Pavel Dacjuk nélkül aratott sima sikert. Legjobb védője és egyik legjobb csatára nélkül is könnyen nyert a Detroit Chicagóban, 3-1-re vezet, szerdán, hazai…..
Boku 2009.05.25 13:37:59
@ricsi_80: Azért a Detroit is szította a tüzet. Egész meccs alatt ment az adok-kapok. Nyitásra Havlat vissza (próbálta?) adta Kronwall-nak a "kölcsönt", a másik oldalon Holmström is kiosztott egy könyököst...
Miközben Jarmo Tolvanent az Alba Volán 19 új szakvezetőjének nevezték ki, a MAC utánpótlásedzője, Kalle Valiaho távozik. A fiatal finn szakember visszatér hazájába, az ország keleti régiójának utánpótlás-szakembereit koordinálja a jövőben. Kalle Valiaho Kercsó Árpád…..
Fantasztikus meccsen, a hosszabbítás második percében szerzett góllal győzte le a Chicago a címvédő Detroitot. A sorsdöntő gólt Patrick Sharp lőtte, aki duplázni tudott a meccsen. Ezzel a nyugati párharcban 2-1-re vezet a Red Wings. A Detroit a sírból hozta vissza a meccset, hogy a…..
Június 1-jén tartják az orosz bázisú nemzetközi jégkorongliga első draftját, az angol nevén KHL Central Scout Bureau összeállította a játékosok listáját. Igor Muhin, a liga munkatársa arról tájékoztatta blogunkat, hogy négy magyar játékosra vethetik ki hálójukat a…..
2-0-ra vezet a Detroit az NHL nyugati főcsoportdöntőjében. A találkozó a hosszabbítás hatodik percében dőlt el. A Blackhawks két gólt is kapott védői ügyetlenkedése miatt. A Detroit erejét mutatja, hogy mindig más és más játékos dönti el a meccseket, miközben olyanok, mint…..
Boku 2009.05.20 22:50:11
@troller: Leszámítva, hogy a sztárok itt eredményesen játszanak. Tehát, akkor már inkább a Barcá-hoz, vagy a Unitedhez hasonlítanám... Bár Lidström hasonlít Raulhoz. (nyilván nem külsőre értem)
A finn Jarmo Tolvanen irányítja a következő szezonban az Alba Volán 19 EBEL-csapatát, jelentette be Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató sajtótájékoztatóján további fontos hírek várhatók, írásunkat folyamatosan bővítjük. Hajtás alatt Tolvanen pályaképe.Jarmo…..
A német elitbajnokságban szereplő nürnbergi hokicsapat immár joggal pályázik a minden idők legfurcsább csapatneve címre. Eddig egy gyógyszer nevét viselte a csapat, ezután egy ausztriai ékszerészét fogja, aki minden bizonnyal magyar származású.A csapatot 1980-ban EHC 80 Nürnberg…..
A harmadik harmadban másfél perc alatt elintézte a Detroit a Chicagót a nyugati főcsoportdöntő első meccsén. Dan Cleary a sorozat első duplázója. A két csapat 83 szezont húzott le eddig az NHL-ben, és a 15. playoffsorozatát kezdte. A találkozó első három gólja egyéni…..
Boku 2009.05.18 12:48:14
@Walmer: jól mondod, csak szerintem fordítva :) Bár inkább 4-2 a Wingsnek.