Regisztráció Blogot indítok
Adatok
welovetohug

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar modell egyszerűen bámulatba ejtő a francia Elle hasábjain. A fotókat Hordur Ingason készítette, és Hortense Manga stylingolta, melyek Izlandon készültek. A magazin 3 különböző címlappal jelent meg, melyeket ikonokus Nők inspiráltak. A képeket igyekeznek bemutatni a francia sikket, és…..
Az Erste azt mondja, hogy érti az ügyfeleit és igényeiket. A hozzánk érkező levelek ezt nem annyira támasztják alá. Például miből gondolják, hogy bárki szeretne érvényes bankkártya nélkül maradni hirtelen? Kedves Tékozló Homár Csapat! Az augusztus 2-ai Erste Joker hitelkártyás bejegyzés…..
welovetohug 2017.09.13 13:15:23
@PITTA: Normális banknál nem kell kukacoskodni az ügyfélnek, zökkenőmentesen megy minden, kábé észre sem veszed. Mikor jönnek már rá ezek a bankok hogy én teszek nekik szívességet, hogy náluk tartom a pénzem, azaz őket választottam, és nem a versenytársakat. Talán nem véletlenül lett az Erste is meglehetősen kormánybarát az utóbbi időben.
Volt számlán az Ersténél, de annyira ostobán szemetek voltak velem, hogy otthagytam őket.
Vasárnap Észak-Korea lefolytatta hatodik atombomba kísérletét, megfélemlítve ezzel a világot. Phenjan nyilvánvalóvá tette megkerülhetetlenségét, miszerint birtokában áll olyan hadiarzenálnak, ami mellett ellenfelei nem mehetnek el szó nélkül. A lenti infógrafika Niall McCarthy kutatásai alapján…..
welovetohug 2017.09.05 13:47:10
 Le vagytok ti írva Öt évvel ezelőtt Sas István, a Reklám és pszichológia c. könyvében az ötvenen felüli korosztályról megállapítja: “Ezt a korosztályt Magyarországon mintha teljesen leírták volna. A kifejezetten nekik hirdetett termékcsoportok száma alig két tucatra tehető, de ezt a helyzetet…..
welovetohug 2017.08.15 17:10:49
@Gerilgfx: Ritkán látni ilyen előítéletes gondolkodást egy feltételezhetően fiatal embertől.
Svéd(d)élet(t) A svéd szemét 2017.07.26 20:12:56
Mert ugye ez sem olyan, mint otthon.  Magyarországon egész szép törekvések vannak a szelektív hulladékgyűjtésre, bár közel sem működik olyan jól, mint az itteni rendszer. Persze, a svédek előbb kezdték, könnyű nekik.... A társasházak mellett általában van egy fedett kukatároló, aminek zárható az…..