Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mordicom

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Cifra nyomorúság 2018.01.01 10:45:02
Otthon voltam.  Megírom.  Egy hét nem nagy idő, de szinte végig mentem valahová. Családi és baráti találkozókra, színházi előadásokra. Itt kérek elnézést azoktól akikre az idén nem jutott idő és azoktól is akire jövőre nem jut idő mert akkor látogatom meg azokat akik idén kimaradtak. Szóval nem…..
Mordicom 2018.01.03 02:41:08
Kedves Diggerdriver, az a probléma, hogy attól lesz élhető egy ország, hogy aki véleményét fejezi ki annak akarja-e látni. A példáid csak kiragadott példák, de nem a teljes kép. Szar a vágány (vagy valami más) Bicske felé és késik a vonat? Balatonra meg vadonatúj sínen egy órával gyorsabb, mint tavaly. Szar a MÁV automata? A BKKs meg újabb és fényévekkel jobb. Nem húzok újat a MÁVossal, veszek jegyet neten. Csak a fontos csomópontokat mondja be angolul a metró? 5 éve még semmit nem mondott be. A hibátlanságnál fontosabb, hogy van fejlődés. Dolgozunk rajta, hogy egyre kevesebb minden essen a szar kategóriába. Van, ami sokáig fog tartani, most szólok.

Csak egy rövid személyes kitérő: fél éve Londonban elnyelte a pénzemet Oyster card feltöltése közben az automata. Leírtam veszteségként. A reptérre sietve nem volt időm bizonyítani a történteket a személyzetnek. A Kings Crosson szálltam vonatra Luton felé, ahol az utastájékoztatás teljes káosza fogadott, a vágányt alig találtam. A kinézett vonat 20 percet késett és a BKVt meghazudtoló tömegben álltam végig az utat. Levonható ennyiből, hogy London, vagy tágabban Anglia élhetetlen? Mert akárhogy is, haza jutottam, de nem volt könnyű napom.

A kérés itt a blogon azt hiszem csak annyi, hogy ne viselkedj úgy mint a kaller. Apróságok miatt bunkón. Építő jelleggel a kritikát. Én örülök a sikerednek kint, hogy megcsináltad és kívánom, hogy minden nehézség ellenére továbbra is szépen szaladjon a szekér. Hidd el, ez önmagában is elég és siker, nem kell hozzá még az is, hogy mi sikertelenek legyünk, hogy nekünk szar legyen. Tulajdonképpen nincs szükségünk arra, hogy te elismerd a munkánk vagy azt, ha sikerült idén javítani pár dolgon. De jól esne.