Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oxfordi ösztöndíjas

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Oxfordi ösztöndíjas 2017.07.27 00:47:41
@ködszúrkáló: És melyik baráti diktatúrából érkeztek az ájuldozó kedves külföldi vendégeid, ha szabad kérdezni? A göbbelsi időket idéző Soros plakátokat is büszkén mutattad nekik? Attól is el voltak ájulva? Meg is értem, ilyet még Észak-Koreában se látni...
Hát a BKK-T Systems botrányt kirobbantó 18 éves srác meghurcolásával eldicsekedtél-e nekik? És a tusnádfürdői nőveréssel? Ott voltak aztán csak a kedves, kultúrált emberek (fiatal demokraták!), akik öten ugrottak egy 50 kilós lányra aki füytülni merészelt a mi Bölcs Vezérünkre. Hát ki hallott már ilyet?
Na és a felcsúti kisvasutat megutattad nekik? Legalább lett volna rajta pár utas.
Remélem hazánk kiemelkedő üzleti lángelméjével Mészáros Lőrinccel is eldicsekedtél, aki a kormányváltás óta 15-szörösére növelte vagyonát, cége részvényeinek emelkedése pedig konkrétan világrekordot döntött. Bill Gates, Warren Buffett a fasorba sincs a mi Lőrincünkhöz képest!

De azért háborodjál fel azon, mert valaki kiritzálni meri a 140 millárdba kerülő vizes vb közvetítését. Ha már az irgalmatlan szabadrablás, az ország lezüllesztése és a magyar egészségügynek becézett tömeges népírtás nem háborít fel...