Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Devil

0 bejegyzést írt és 1949 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi idők közvélemény-kutatásai alapján egyre több a bizonytalan vagy a szavazni nem akaró polgár. A Fidesz az új választási törvény keretében ezt a problémát is megoldaná. Automatikusan ahhoz számítanának ugyanis a bizonytalan vagy nem szavazó polgárok, aki egy adott…..
Devil 2011.10.11 15:52:58
@füles1098: az lenne az igazi reform hogy ha a parlamenti kepviseloi helyeknek csak annyi %-at toltik fel ahany %-a a szavazoknak egyaltalan szavazott.
Rogton nem az lenne a strategia hogy "abranditsuk ki az embereket a politikabol".
Schmitt Pál magyar államfő egy album erejéig átnyergelt a könnyűzenébe. Nyárias dallamok, laza flörtök, egy egész nemzetet érintő mondanivaló.A budapesti Rio adja majd november végén a helyszínt a zenekar lemezbemutató koncertjének. "A zene az életem szerelme, totális…..
Devil 2011.10.11 14:33:58
@huzzadneki shakespeare: Azzal tartja karban magat hogy sokat setalgat a Sandor-palotaban. Korbe-korbe.
Devil 2011.10.11 14:34:37
@TrueY: Ah o inkabb oboazasban jo.
A magyar választási rendszer legendásan bonyolult, a most hatályos biztosan az, de a készülő következőt sem épp az egyszerűsége miatt fogjuk szeretni. A rendszert a meg nem értése tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy mindenki a saját félelmeit lássa vagy láttassa bele. Így…..
A provokatív, "modern" stílusú, sokak szerint a klasszikus magyar darabokat szándékosan, gúnyból obszcenizáló Alföldi Róbert maradhatott a Nemzeti Színház élén. Tarlós próbálja menteni a helyzetet, először a szakmai, javaslattevő bizottság szerint legjobb pályázatot…..
Devil 2011.10.07 18:39:56
@majomkutya: Te 10 eves korodban az Alkotmanyra vagytal? 14 eveseknek odaadni arra lesz jo hogy rohogjenek rajta...
Már a 2006-os önkormányzati választás utáni, 2010-ben súlyosbodott színházi kinevezésekkor elkezdtem gyűjteni az adatokat a színházigazgatók kinevezéseiről. Aztán a VI-os kategória körüli Vidnyánszky-haláltánc után belekezdtem egy posztba a színházi kultúra és a…..
Devil 2011.10.07 09:08:20
@maroz: Szerintem ha csinalnak maguknak egy szinhazat, nyugodtan, ez egy szabad orszag.
En a szolasszabadsagot sem korlatoztam volna mert a fasizmus ellen nem az az orvossag ha erovel befogjuik a szajukat hanem az ha a tobbseg nyilvanosan hatat fordit nekik.
Na ez a tobbseg (ugye a ketharmad) most a keblere olelte oket... emlekszik meg valaki amikor Orban es Csurka egyutt tuntettek a Kossuth-teren? Na emlekezni kellett volna akkor is amikor oda szavaztatok!
Devil 2011.10.07 10:28:13
@Buci-Bigyo: Igen, ti mind veszelyben vagytok, jogotok van megvedeni magatokat! Minden eszkozzel!
Devil 2011.10.07 10:29:47
@frontember876: Na ebben egyetertunk
Bemutatták az Arénát a méltán népszerű Való Világ 5. szereplőinek - az RTL Klub villájának lakói találkozhattak Ahmeddel is, aki a kiesőkkel foglalkozik majd. ..
Devil 2011.10.05 20:19:52
@Artie: Szolni kene mar nekik hogy a Fold kerge nem tartalmaz rengeteg szilikont :) azt mashol kell keresniuk mondjuk a Hustleren :)))
Öt darab kétjegyű nyerőszámot húznának, ebből raknák össze a húzás sorrendjében a szerencsés vesztes adószámát. A lottózás magyarországi hagyományait igyekszik meglovagolni a kormány legújabb akciója, jelentette be hétfő reggel Matolcsy György. Ezentúl minden héten 400…..
Devil 2011.10.04 10:30:58
@baliquez: Lehet hogy egy 10 eves autoval nem vagyok eleg csori, de engem sohasem vegzaltak meg rendorok.
De legkozelebb ha sertettkent segitsegre van szukseged (lopas, rablas etc.) hivj inkabb egy fideszes politikust vagy egy bunozot. Vagy egyszerre a kettot :) Ja es ha eg a hazad/autod, akkor is! Sot, orvos helyett is hozzajuk menj!!!
A Lufthansa osztrák légitársaság bemutatta Budapesten a legújabb, óriási Airbus utasszállító gépet. Vagy ahogy a franciaországi gyárban mondanák, Le Airbus. Az Airbus megérkezésekor a felvezető autóban ülő zászlózsonglőrök próbáltak megtanítani a pilótáknak egy új…..
A Volksbank végtörleszteni óhajtó ügyfelei kezdhetnek reménykedni, hogy az eurózóna/világméretű piramisjáték beborulása hamarabb helyére teszi bankjukat, mint ahogy az Alkotmánybíróság megállapítja a végtörlesztés alkotmányellenességét. A formanyomtatványon ugyanis…..
Devil 2011.10.03 12:59:39
@ColT: Teljesen korrekt szerzodes. Ha a torvenyben nincs benne hogy a bank pontosan milyen feltetelekkel KOTELES a vegtorlesztest elfogadni, akkor olyan plusz felteteleket ir bele amilyeneket akar - Te meg vagy elfogadod vagy nem.
Es akkor el lehet kezdeni pereskedni, gazdasagi erofolenyre hivatkozni stb es evakig huzni az ugyet...
Az fog nagyot nevetni aki a vegen nevet.
Néha napján én is járok azon az úton, ahol a mai poszt beküldője, Réka. A kerékpárosokkal ugyan még nem volt bajom, annyira sosem volt szűk az út hosszabb szakaszon, hogy ne lehetett volna bármelyiküket rövid időn belül megelőzni. Ellenben eszetlen autóstársaim simán…..
Emlékszem, sok-sok évvel ezelőtt egy barátnőmmel vissza akartunk menni nosztalgiázni a Szigetre (lehet, hogy akkor még Diákszigetnek hívták?) néhány héttel a fesztivál után és egyszerűen nem találtuk meg a nagyszínpad helyét. Tökéletesen újragyepesítették a nagy rétet.…..
Devil 2011.09.28 12:50:20
@berczy04: Budapest rengeteget profital egy ilyen rendezvenybol. 18 eve ingyen kapott soktizezer turistat. Sok varos a segget verne a foldhoz oromeben. A Fovaros leszarja a kozparkokat, leszarja a Hajogyari Szigetet, leszar minekt is akik a magunkenak erezzuk a teruletet. Ha jon egy penszbeszedesi forras, egy ujabb megnyirhato birka szepen megnyirja azzal mar nem torodik hogy etetni is kellene.
Majd ha mindenki aki tud kikoltozik a varosbol, megnezhetik a "muvuket".
Devil 2011.09.28 12:50:55
@berczy04: Nem valtozik na nem akarsz valtozast.
Devil 2011.09.28 12:56:45
@berczy04: XV kerulet 6Km legvonalban: akar bulizni is lehetne ra meg hajnali 3-kor is.
Hja az uralkodo szeljaras... ennek ellenere a varos hibajanak tartom azt hogy a Sziget ugy nez ki ahogy most kinez - pont ugy ahogy sokszor a tobbi kozpark, jatszoter is.
A Szigeten levo, egesz evben uzemelo drogbarlangokkal szemben miert nem olyan agilisak mint a ZP/Sziget ellen???
Ez a felvétel is ékesen bizonyítja, hogy jobban jársz, ha a Fidesz tetteit nézed és nem azt amit mondanak... mert bizony a miniszterelnök úr -úgy mond- mást mond, mint amik a szándékai. 2005-ben az első Gyurcsány-Orbán vitán igazította helyre Orbán Viktor Gyurcsány Ferencet, hogy…..
autózz! A kamionok és a rendszám 2011.09.27 09:27:00
Jobb címet nem tudtam kitalálni, úgyhogy lehet rám mutogatni. Két egymástól teljesen független témáról írt Nekünk Tibi, aki mellesleg kicsit kopasz, fekete autóval és sötétített üveggel jár mint kiderült. Már előre érzem, hogy ugranak majd a trollok erre, és persze rám is,…..
Főleg Svájcban és Németországban egyre több szegényebb fiatal űzi ezt az új extrém sportot. A pszichológusok szerint csak átmeneti a hóbort. A kevésbé tehetős szülők gyerekei magyar forint alapú, több hónap lejáratú hitelből szórakoztató elektronikai cikkeket, autókat és…..
Devil 2011.09.27 11:11:28
@Aszongyaja Zanyósom: Egyszer probalnak ki, tudnak-e ejtoernyo nelkul repulni! Csak egyszer!!!
Ha minden igaz, ma fogja aláírni Schmitt Pál a végtörlesztésről szóló törvényt, amiben a jó szándék ellenére sikerült az összes rosszat egyesíteni: kevés emberen segít (a "gazdagokon"), lejáratta Magyarországot, elszabadultak a devizaárfolyamok, perelni készülnek a…..
Devil 2011.09.27 09:10:20
@jeriko: "- Svájci alapkamathoz kötni a kamatokat (röhej, hogy ahogy csökkent a CHF alapkamat, úgy nőtt nálunk a hitelek kamata ÉS a kezelési költség %-a is!)."

A kamaban az is bennevan hogy egyre novekszik a bank kockazata, egyre tobben nem fizetnek es a fedezetul szolgalo ingatlanok vagy behajthatatlanok (kilakoltatasi moratorium) vagy elveszitettek az ertekuket.
Devil 2011.09.27 09:11:32
@Endrev: MC egy agymosott troll. Kar vele szobaallni. Csak a kormany agyament proopagandajat szajkozza, tenyeket nem vesz tudomasul, osszefuggeseket tagad le.
Ha a pártpolitikai térre tekintünk, könnyű belátni, hogy az elmúlt időszakban a Fidesz számára a legjobb dolgok az ellenzéki oldalon történtek. A sajátos aduászként mindenre magyarázatként szolgáló volt miniszterelnök nem tűnt el, ellenkezőleg, folyamatosan témát…..
Szily László újságíró honlapunkat érintő objektív észrevételeit követően jogos kritikák sorát kaptuk hűséges olvasóinktól, illetve a szakma jeles képviselőitől. Ezek közül a számunkra legtanulságosabbat idézzük olvasóinknak. Takácsy „Kókusz” Máté…..
Devil 2011.09.26 11:51:13
@huzzadneki shakespeare: Andrew Moisey volt az inkabb.
Lsd: braincandies.wordpress.com/2008/04/26/random-top-10-lists-volume-1/
Vannak a csavonak meg jo kepei pld
www.andrewmoisey.com/laundromat1.html
A "vomit" fentvan az oldalan de nincs ra hivatkozasa:
www.andrewmoisey.com/vomit.jpg
Koszonjuk TinEye!
  Lényegében megállt a gazdaság. Ugyan a szakértők 1-1,5%-ra teszik az idei és a jövő évi növekedést, de ha a Gyurcsány-éra idején ilyen számok mellett pangó gazdaságról beszéltünk, akkor úgy helyes, ha most sem köntörfalazunk túl sokat. A közgazdászok egy része úgy…..
Aláírták a budapesti kerékpárkölcsönző-rendszer támogatási szerződést, így 2013-tól a világ fejlett városaihoz hasonlóan nálunk is működhet a környezetbarát közlekedési hálózat. A rendszer kiépítéséhez szükséges 900 millió forint európai uniós támogatásról…..
Devil 2011.09.22 17:23:12
@spontan: En orulok is! Minden egyes bringassal tobb hely marad az aszfalton meg a BKVn!
Bar en nem szivesen bicajozok - a belvarosban - mert sok a kocsog meg a bunko bicajos es a forumok is tele vannak uldozesi manias es/vagy zold-terrorista varosi gerilakkal.
A bicikliutak meg neha rohejes minoseguek.
A biciklizés hamarosan annyira elterjedt lesz Budapesten, hogy a városvezetőknek és az infrastruktúra tervezőinek ugyanolyan komolyan kell foglalkozni a témával, mint az autós közlekedéssel. Erre szeretné felhívni a figyelmet a szeptember 22-i kerékpáros felvonulás, amelynek csak a…..
Devil 2011.09.22 12:40:26
@közösperonos átszállás: Akkor ezentul a ramcsongeto bringasokat elkuldhetem a k.va anyjukba? Hivatkozhatok majd rad?
Devil 2011.09.22 14:24:50
@mement: Na errol beszeltem az elobb. Te meg lelkiismeret-furdalas nelkul beszennyezed a folyoimat mert en nem furdok es nem is huzom le sogha a WCt. Sot iszonyuan kornyezetszennyezo szamitogeped is van, de legalabbis hasznalsz egyet amivel a kornyezetszennyezest tamogatod!
Legyszi meg ma csokkentsd 0-ra az okologiai labnyomod mert kell a hely a bolygon a normalisoknak!
  Úgy tűnik, nem a pénteki kör volt az utolsó a szopórolleren, egy héten belül újabb 10+1 ponttal örvendeztetett meg minket a gazdasági kormányzat. Az adórendszert érintő módosításokról Az egykulcsos szja megteremtésének lépései címmel ad hírt a kormányzati portál,…..
Devil 2011.09.22 10:35:09
@STX Joe: Hogy jon ide az LMP? Itt arrol van szo hogy be se kellett volna vezetni, es amikor 1 ev utan kivezetik ugy hogy kozben folyton letagadjak az eleg vicces. Vagy inkabb dilettans.
A hasonló irányítási modell miatt és egyéb okokból október 1-től összevonják a közszolgálati médiumokat és az Állami Bábszínházat. Az összevonás miatt főleg a marionett előadások száma növekszik, akár a kulisszák mögött is.A Planetárium és az Állami Operaház sem…..
 Az Obama- és az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának összehasonlítása  Magyarország miniszterelnöke hétfőn bejelentett „országvédelmi” akciótervében Obama elnök szinte párhuzamosan bejelentett munkahelyteremtő programjára hivatkozott, mintegy…..
A színházigazgató megkezdte az Alaptörvény Experience további fokozatainak kidolgozását - mi pedig megszereztük a terveket. 1. Szuper felsőfok: A törvény megemésztése Az igazgató első ötlete egy receptpályázat: ki tud minél több receptet összeállítani az Alaptörvény…..
Devil 2011.09.21 09:34:11
@Nyuggervadász: A jo hir hogy megvannak a felelosok:

Nincs rá elég szám, s nincs nevezet,
hogy hányan vannak e csirkefogók:
kulákok, szektánsok, részegesek,
talpnyalók és munkahalogatók.

Itt járnak és gőgtől dagad a kebelük,
töltőtoll s jelvény pompázik a mellen.
Persze hogy megbirkózunk velük,
de rémes nehéz a harc ezek ellen.
Devil 2011.09.21 09:44:55
@ColT: Igen; a rendszervaltaskor meg nem azt jelentette a politikus hogy "torvenyes bunozo" hanem azt hogy "vezeto". De ahogy David Ibolyaval elbantak az gyomorforgato. A baloldal lepesrol lepesre kiepitett teljes es automatikus elutasitasa (ami barmilyen parbeszedet megakadalyoz) pedig mar-,mar a fasizmus/bolsevizmus retorikajat idezi.
A rovidtavu szavazatmaximalizalasi intezkedesek (= a fidesz egyetlen eszreveheto strategiaja) olyanok mint a drog es olyan csunya veget is fog erni. Talan tanulunk belole; bar a szocializmusbol sem tanultunk, ugy latszik.
Devil 2011.09.21 09:48:22
@csoko20: Megfigyeltetek hogy mostanaban nincsenek mar masfel-ketmillios tomegrendezvenyek Orban hivo szavara a Kossuth-teren?
Viszont van egy 4 evig tarto nagyon-nagyon fontos fotokiallitasunk! Allatkertet is kene telepiteni... ja az mar van.
A fix árfolyamú végtörlesztés bejelentésének hatására emelkedett a svájci frank, a svájci bicska, a svájci sapka és a svájci óra árfolyama is, sőt ezzel párhuzamosan az éves középhőmérséklet, a Duna vízállása és Szijjártó Péter maga is.A felszín felett 30 centivel…..
Devil 2011.09.21 09:27:11
@halál megdöglessz kinyírunk: Talalo poszt:
Hammer szerint ugyanakkor a közmédia dolgozóinak nagy részére is igaz az, hogy „évek óta másra sem figyelnek, mint hogy jól kapaszkodjanak az íróasztalukba, amit nem neveznék szakmai stratégiának. A pártatlan és hiteles hírszolgáltatás már régóta nem sajátja ennek a rendszernek”.
Majd ha az MTV (MTI M*.*) fuggetlen lesz es a piacrol kell megelnie, akkor lesz it kozszolgalati media.