Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FSlyka

7 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor igazi áldott naiv ember, neki őszinte meglepetés, hogy a tévében hirdetett aprítógép nem aprít, viszont szétreped, ha meleget töltünk bele. Gogyábor annyira indulatba jött, hogy olyan vicceseket mondott, mint hogy "Remélem a TV-ben szereplő vén fülbevalós majomnak csak…..
Kedves Olvasók!A sok szabadidőmre való tekintettel a blog hamarosan folytatódik, kiválogattam az elmúlt évből néhány Manci fotót :)Az elmúlt hónapban beszereztem egy fényképezőgépet, úgyhogy most már a fotókészítésnek sincsen akadálya :)Hamarosan jelentkezem! ..
Rocko barátunknak megvan az az áldásos tulajdonsága, hogy  olykor - két komolyabb autóvásárlással kapcsolatos gondolat vihara között (mely általában agyafúrt számítások, és lehetetlen elképzelések kétségbeejtő halmaza) – tanulságos videókkal bombázza a levlista…..
Buddy Stern Világa Pénzt keresek! 2009.02.04 20:32:00
 Csóró  Fogy a zseton. Jött a UPC-s levél, benne 22ezres számla, sokk, egy gyors feles majd töprengés. Mihez kezdjek? A gazdasági válság elérte az irodába, lehúzhatjuk a nyomozói rolót. Kész vége, kiszállunk a bűnözők elleni végtelen harcból, átállunk mi is a…..
Motivációs levélből:"Férfiszépség nem, de lelkiismeretes és precíz dolgozó vagyok.""(Hóember - hónap operátora 2007 májusában)" hó-ember, érted...Mi serkentheti a munkavégzést, milyen irodai "szokások" segíthetnek a hatékonyság, az eredményesség…..
NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK ÉS NEMOLVASÓMNAK IS EGYARÁNT! Nálunk ez jelen pillanatban így fest!                        Ez volt a…..
Mivel ma itthon voltunk, így nem sok érdekes dolog történt. Felkeltünk, reggeli, majd megírtam az elmaradt blogbejegyzést, ahogy most is teszem.Ezzel mindig elmegy 1-2 óra.Ebédre spagettit ettünk. Nagyon finom volt. Meg azért időközönként be kell iktatni egy kis megszokott ízt is,…..
Na jó...mivel a tegnapi nap elég hosszúra kunkorodott, így már nem igazán volt erőm nekiállni írni. Igaz egy kicsit provokálni is akartam ezzel mindenkit, illetve igazándiból azokat, akik olvassák és megvesznek a hiányától :-DSzerencsére nem kellett korán kelni, de mivel az…..
Miután kialudtam a megérdemelt 12 órámat, felnyitottam a szemeimet, aztán még 2 órát fetrengtem, mert nagyon nem ment a felkelés.Ennek ellenére úgy néz ki, hogy sokkal könyebben megy az átállás. Más az amikor az ember már nem egy totál ismeretlen helyre (a világ másik…..
Megérkeztem....Lássuk az etapot!Nem is tudom hol kezdjem!? Mondjuk talán ott, hogy Ferihegy megadta az idegeskedési mutatóm első és egyben magasra ívelő kilendülését. 6-kor már kint voltam a reptéren, mert mindenkit már előző nap felszólítottak, hogy legalább 2 órával indulás…..
Íme Gadget műve, a bestoffostalicska műfajának elborzasztó mintapéldánya, a képvicc eleve alantas zsánerének félreértése és sárba tiprása. Mindezek tetejébe a központi vándormotívum egy kérődző állat ánusza. A megfejtés ugyanis            …..
A Zugügyvéd tapasztalatból tudja, hogy csak a rendőrség segítségével lehet megnyugtatóan azonosítani a virtuális személyeket, már ha a szolgáltató ki tudja adni. De ahhoz bűncselekmény megalapozott gyanúja szükséges.Kedves Zugügyvéd!Kérlek segíts! Egy meglehetősén…..
Azelőtt rendszerint háromhavonta vágattam egy új frizurát, mindig változó árnyalatokkal a szőkétől a vörösig. Általában 6-8 ezer forintot fizettem érte. Aztán az új anyagi körülmények miatt itthon igyekeztem visszafesteni az eredeti hajszínemet, kín volt kivárni mire lenőtt.…..
"De jobb ebédet akarunk, hogy jobbak legyünk, Több pár cipőt az ágyunk mellé, hogy többek legyünk:" József Attila: (Anyám meghalt) Ez a vers jutott eszembe, amikor elpakoltam a minap a nyári cipőket. Ismerek olyanokat, akiknek ma is csak egy pár cipőjük van. Egy kósza…..
Tékozló Homár Betelt a DigiTV? 2008.08.08 13:00:00
Vagy annyira sok pénzük van, hogy már nem létszükséglet az új ügyfelek bekötése, vagy elfogyott az anyag a DigiTV-nél. Akárhogyis, Vandáék hónapok óta hiába várják, hogy a bekössék a tévéjüket. A Homár nem hisz az elavult műsorszóró médiában, de érti, hogy az internet…..
Gyászhírrel folytatjuk az önfeledt kárörvendést, ugyanis mint az várható volt, a mávosok a mai közgyűlésen nem szavazták meg az 5 milliárdos hiány visszatermelésére irányuló pótdíj befizetését, így a PSZÁF hamarosan felfüggeszti az egyesület működését. A 195 ezer naiv…..
Manci kutyus blogja Elnézést 2008.07.15 12:08:30
Elnézést kérek minden kedves olvasótól, de a vizsgaidőszak, nyelvvizsga és a diplomavédés őrületében kicsit elhanyagoltam a blogot. Hamarosan felkerülnek időrendben a képek.Addig is felteszem a kedvenc kajlafülű képemet, amely két napja készült. :)..
Majdnem egy hónapja írtuk, hogy a UPC átáll elektronikus számlára, és a papírért 96 forintot kell majd fizetni. Gábor egy másik aspektusból fogta meg a dolgot, ugyanis egyoldalú ÁSZF-módosítás történt, és ilyenkor a kedvezmények visszafizetése nélkül le lehet lépni, aki azt…..
Újabb videók jobb oldalt a linkeknél ------>A héten nagyon sok mindent tanultunk:- a lépcsőről már nem leesik, hanem szépen, elnyújtottan, stílusosan leugrik,- megtanult ugatni,- megtanulta, hogy a házba nem szabad bemenni,- megtanulta hogy kell rágni az új…..
Manci kutyus blogja Farhát 2008.05.10 12:37:00
FarhátA napok múltával Manci egyre ügyesebb. Kúszik, mászik, felfedez. Megtanult felmászni a lépcsőn, igaz, lefelé menetelnek legtöbbször még fejreesés a vége, de majd kiügyesedik. Ma reggel az öreg kutyának hoztunk farhátat. Mókából adtunk Mancinak is egyet, hát azt az…..
Hudininé ManciMa reggel Balázs felébredt, és rögtön szaladt ki, hogy kiszabadítsa Mancit. Mivel még túl picike, úgy gondoltuk, jobb, ha éjszakára az ólban marad, ezért egy darab madárhálót rögzítettünk az ól bejárata elé keresztbe. Tegnap éjszaka működött is a dolog, de…..
Jobb oldalt a linkek között találhatjátok meg Manci első videóját ------>..
Manci :)Még csak ez a második nap, hogy nálunk van a kicsi. Csodálatos, varázslatos, érdeklődő. Egy igazi kis egyéniség.Az iwiwen találtunk rá Dórára, (illetve ő ránk) aki befogadta a kutyust. Szívtelen emberek elhagyták őt egy lépcsőházban.Tegnap este, mikor először…..
FSlyka 2008.05.08 23:36:55