Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andras Tibeusz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
Óvatosan kezeljük az infót, ami mostanában terjed az interneteken futótűzszerű sebességgel, mert pofára esni nem túl jó érzés, még akkor sem, ha csak egy sorozatról van szó. És még akkor sem, ha az a sorozat a Twin Peaks, amit 25 éves tetszhalálból támasztott fel David Lynch idén.  Lynch két…..
Andras Tibeusz 2017.09.15 21:53:15
@közép dunántúli régió: hát nézd, nem is tudom merjem-e véleményezni Alejandro megnyilvánulását, én, aki semmit nem tettem le az asztalra, oszt még megnemértett művész sem vagyok. De ez mind semmi, érteni sem értek a művészethez, na ez viszont már valami, így nem is lehetek méltó Lincs műveihez, nem vagyok rá méltó...
Az idézet alapján aztán eszembe jutott egy művész, munkái neked biztosan tetszeni fognak, mert fognak, jusson eszedbe mit idéztél!
vanderplasgallery.com/debra-drexler-rivers-edge/
Andras Tibeusz 2017.09.15 22:12:31
@közép dunántúli régió: „no igen, de Lynch vagy Jodorowsky tényleg jók, objektíven nézve is. Vagy legalábbis sokkal többen vannak azok, akik szerint jók, mint akik szerint nem.”

Egen?
Mit nem olvasok...most vagy te, vagy én élek egy párhuzamos világban, de valamelyikünk biztosan. Az általad említett két ember nem tartozik a mainstream „kultúrkörbe”.
Gondolom a mostani Peaks azért bukott, mert több embernek tetszett, mint amennyinek nem.

„Tehát a fanyalgóknak nagy valószínűséggel nincs igazuk.”
Ez ám az érvelés.

„Viszont minden fórumon ott vannak, zsizsegnek, ami engem bosszant.”
Meg kell ölni őket, akkor nem fog járni a kommentelő büdös pofájuk, a rohadtak, igaz, mindenhol ott vannak.

Ám több olyan rendező kellene, mint Lincs, támogatom, aláírom, viszont, ami szarazszar, ha Lincs rendezte, ha nem. Márpedig ez a Twin Peaks szar lett, már leírtam szerintem miért.
Andras Tibeusz 2017.09.15 22:32:46
@EU zászlót mindenhova!: „Te csak azt tudod élvezni, amit értesz. Nem olyan nagy baj ez, de nem mindenki ilyen..”
Nem, én azt tudom élvezni, ami igényes, amin látszik a munka, ami profin össze van rakva, az nem az, mikor ratyi a kameraszög, az nem az, mikor pl. egy drámai jelenetet nem támogatunk meg zenei aláfestéssel, mikor egy jelent után legszívesebben felkiáltanék, h „szar volt, újravesszük”, mikor a színész keze az egyik vágóképen „így” áll, a következőn ”úgy”, aztán meg megint „így”, pedig a jelenet szerint meg sem mozdult, mikor nincs egy kurva karakter sem a sorozatban a régieken kívül, akivel lehetne bármit is kezdeni.
A problémám az, hogy úgy fest, mint egy elkapkodott, összedobott, csak legyünk már túl rajta valami, és nem úgy, mint egy olyan sorozat, amit végtelen időn keresztül írtak, rendeztek.
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Andras Tibeusz 2017.07.26 19:43:20
@Roltii: Mit néztetek ti döbbenten??? XDDDDD

A 2 perces versenyből 20 másodpercig volt látható, a blogger fotóján látható elrendezés.
Természetesen a kis téglalapban nem az az össze-visszaság volt látható 20 másodpercig, nem tudom csak sejtem, hogy miért pont ezt a pillanatot rakta ki a blogger.
Nekem nincs 130 centis lapostévém, csak egy Air2-es tabletem de mindent faszán látok rajta, ezzel a közvetítéssel sem volt gondom, lehet a szemüveg az oka. Talán a szemüveg másnak is segítene...
Ha valami gondot jelent, az maga „szófosó” Knézy, aki nem bírja befogni a pofáját egy másodpercig sem, de említhetném még a szintén szófosó Hajdúbét. Mindketten tolják, hogy hú a közönség de csodás, hú mennyire szurkolnak a magyaroknak, de szart sem hallok belőle (pedig szeretnék), mert akkor is pofáznak, mikor nem kéne.
Ha valamelyik olvassa ezt üzenem, hogy legalább egy picit kussoljatok már el, hogy mi nézők is halljuk a szurkolókat!!!!

@atomplanet: Na te sem vagy sportrajongó, az már biztos. XD
Andras Tibeusz 2017.07.26 20:51:44
@Roltii: „2 percből 20mp az majdnem 20%.”

Ez a szőrnek a hasogatása.

„50 colon HDben jó szemmel is zavaró volt. Ráadásul teljesen értelmetlen kép volt ami miatt redukálták a képerrnyő negyedére a fő képet...”

Ha egy hazai rendezésű VB-n, a dőntőben 20 másodpercig mutatják közelről a két hazai versenyzőt, akik ráadásul éremesélyesek, és te ezt zavaró hatásként éled meg, számodra értelmetlen, az a te bizonyítványod nem máté.
Írtam, én egy tableten is kiválóan láttam a lényeget, és a közvetítés alatt a képernyőméret méricskélése helyett a két magyar úszóért drukkoltam. Oké, én hc sportrajongó vagyok, aki csak kocadrukker, annak lehet zavaró volt, de ők inkább nézzenek sorozatokat, ott nincs kis téglalap, plusz gigaultraHD4K a felbontás. :D
Miután olvastam e blogbejegyzést néztem meg, hogy mire ez a nagy panaszkodás, és, mint jeleztem, 20 másodperc...ja, az majdnem 20%, borzasztó lehetett átélned ezt a szörnyűséget, remélem hamar rendbejössz.

„Ami még zavaró, az a Duna Arena es a szervezok folyamatos dicserese..”
Na ebben már inkább van igazság, néha tényleg elmennek kisgyerekbe, ami egyeseknek valóban zavaró lehet, én csak mosolygok rajta.
DE, minden magyar úszó, egytől egyig szintén odavan az arénáért, a hangulatáért, a magyar közönségért, és ezt minden adandó alkalommal el is mondják, ugyanazzal a gyermeki lelkesedéssel, mint a szpíkerek.
És remélem senki nem gondolja úgy, hogy meglettek fenyegetve, hogy minden alkalommal ezt kell mondaniuk, különben...
Én úgy gondolom joggal lehetnek büszkék mind az úszók, mind a szervezők erre a VB-re, a közvetítésre, mert eddig teljesen rendben van, nemzetközi szinten is megállja a helyét. Ha emiatt elkapja őket a hév és agyondícsérik, hát Istenem, ez legyen a legnagyobb gond az egésszel.
És lehetünk büszkék mi is, mint magyarok, szurkolók, hiszen nem érdemtelenül kaptuk meg a 2024-es VB rendezési jogát. Mindezek szerintem, ez az én véleményem, aki nem így érzi az is rendben, ennyi.

Politika meg még véletlenül sem érdekel, kérem a szokásos panelekkel teleszőtt kommentekkel, észrevételekkel engem ne zaklasson senki! Köszke!

@nyomasek_bobo: „Engem az ocsmány képminőség jobban zavar. Full pixeles minden hullám.”

UPC-n tökéletes, neten HorizonGO-n is, bár a vízilabdánál, mikor közelit adnak és sokan vannak a képen valóban pixelesedik picit.