Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skip

23 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudták, hogy jövő héten nemzetközi autókiállítás kezdődik Törökországban? Ha nem, ne aggódjanak, ott leszünk a helyszínen, ugyanis a Totalcar is meghívást kapott a szervezőktől. Lenyomtam a webes regisztrációt, írtam is nekik angol levelet, hogy köszönöm a meghívást,…..
skip 2015.05.15 19:31:11
Egy igazán húsos konc. Nézzék meg jól, mi ez? Marmonkanna? Úgy néz ki, sőt, mi több: abból is készült. Nézzék, van működő betöltője, folyadékot is képes befogadni, tisztességes fémből készült, súlya is van, ahogy kell. Egy húszliteres marmonkanna-alapú gurulós…..
Ma reggel beütött a mennykő: elmarad az Eger Rallye. Bár a hír nem volt teljesen előzmény nélküli, mindenképp fájt. Több fórumon is a sportvezetők fejét követelték a szurkolók (FB oldalunkon is akadtak moderátori feladatok.) Csak meg kellene kérdezni az ügyről az MNASZ…..
skip 2012.03.21 11:39:28
@Szűcslaci: ahogy mondod, a rali felső szintje megélhetési sportág. Nem az versenyez, aki a legtehetségesebb, hanem az, aki a legjobb a számlamanőverekben. Más szóval: ez egy konkrét pénzmosoda, az autóversenyzés csak mellékesen van jelen. A húsz milla-két milla tökéletesen megállja a helyét.
Ilyen "versenyzéshez" történő asszisztáláshoz pedig tökéletes az MNASZ.
Profi szerelőtől vettem, teljes volt a bizalmam hozzá. Én hülye. Életem egyik legnagyobb fejtörőjének bizonyult, de persze, a lehetőségek is szűkösek voltak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Közben az egyik porschés szervezővel beszélgetek, és mondja, hogy van egy kis zűr a visszautammal. Idefelé jövet ugyanis elveszítettek egy autót. Mindenki tudja, ez mit jelent egy Porsche bemutatón: ropira törte valaki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
skip 2012.02.03 10:17:50
Ki tud felsorolni legalább öt magyar személyautó-gyártót a háború előttről? A MÁG, az ő Magomobiljaival és Magosixeivel, ugye, megvan talán mindenkinek, a Csonkát ismerjük, hiszen az a történelem része, aztán az aradi MARTA-gyár is készített kocsikat, meg nagyon kis…..
Szó lesz sámfavonatról, vicces feliratokról, fura dolgokat eszünk, majd beülünk egy agyonahasznált taxiba, ami új. Ja, és a piros lámpás negyed sem marad el.Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
skip 2011.12.08 18:12:41
Legutóbb ott fejeződött be a főnix Corolla AE86-története, hogy az autó minden próbálkozásunk ellenére sem indult, mi pedig otthagytuk azért, hogy otthon pár perc alatt rájöjjünk a megoldásra. Közben eltelt két hét, a cselekmény másik szálát kivételesen én kaptam fel, és a…..
skip 2011.10.22 09:49:19
kepfeltoltes.hu/view/111022/shitgun_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt egy logo. Bármit elfogadok cserébe :)
Még jó az idő, a fűtést sem kell bekapcsolni, de figyelmeztessen bennünket, hogy Ausztriában ezen a héten leesett az első hó. Kettőt pislogunk, és itt lesznek a hajnali fagyok, a hajnali fagyban pedig a kint tartott autókba olykor nehezebb bejutni, mint OTP-fiókba vasárnap reggel…..
skip 2011.09.25 12:25:05
@Technocol: azért, mert Csikós egy rapper.
Most olvasom Bende Tibi posztját a véresen komolyan vett gyorsulási versenyünkről és rádöbbenek, hogy tulajdonképpen ja, rákészültem én is. Pedig nem is terveztem különösképpen, úgy gondoltam, hogy odamegyek, vívunk egyet a Motordokival (ahol ilyen rövid távon ő az esélyesebb)…..
skip 2011.08.29 20:06:18
Belsőség Belezni csak Corsával 2011.07.27 17:24:00
Jó estét minden kedves olvasónak. Mai belterj-eposzunk hónapokkal ezelőtt kezdődött, amikor is Winkler felfedezte az Illatos Csirke nevű büfét. Lelkendezve érkezett meg a szerkesztőségbe és azóta napi szinten kapacitál mindenkit a remek vastagbeles-tésztára, kacsalábra,…..
Zsibbadt lábbal álltam fel a vécéről, ahová cigizni járok esténként, amikor hideg van a teraszon. Kezemben a notebookkal, letolt tréningben csoszogtam ki a nappaliba a feleségemhez: - Nézd, ezt most megvesszük neked! Rita ölni tudott volna a szemével. Aztán megnézte a képeket. - De…..
skip 2011.07.24 10:05:00
Belsőség Hunyadi Hiéna 2011.06.27 16:00:00
Ma éjjel nem hiába ébredsz fel, hajnali három körül. Hogy izgalmasabb legyen, nem árulom el a pontos órát és percet. De ez a kis bizonytalanság megéri. Nem is értem, miért vagyok ennyire jófej. Simán le kellett volna nyúlnom a fődíjat, és senki sem tudna róla. Mindegy, már…..
Azzal, hogy a két vénséget behoztuk Rüsselsheimbe, és biztonságban tudtuk őket, ki is esett belőlünk a stresszrugó. Aludtunk egyet, és egy hete most először kezdődött úgy a nap, hogy „majd valamikor elindulunk”. Ennek megfelelően tizenegy körül startoltunk a…..
A mai versenyautókat szinte csak a festésük alapján lehet megkülönböztetni. Egyforma ívek, hasonló szárnyak, szinte megegyező köridők. A múltban bezzeg volt anyag: mára elfeledett szörnyek, tizenezer köbcentis dögök gyilkolták egymást és vezetőiket. Nagy részük mára…..
Schulz City Egy holland oldalon jött velem szembe ez a fotó, és mivel nem értek a krákogó német tengerészek nyelvén, és a fordítóprogramok sem köptek ki értelmezhető magyarázatot rá, először azt hittem, valami jóféle sufnituning két párszáz eurós, kert végében talált…..
Belsőség Vasak becsülete 2011.04.19 17:01:00
Kauferék nem ma kezdték, nagypapa messze földön híres Bogárgyógyász volt, apuka pedig már a nyolcvanas években is furgonszám hordta az alkatrészeket, jórészt Olaszországból, de itthon is meglehetősen jó kapcsolatai voltak. Persze valamit valamiért, a kurrens alkatrészeket kint…..
Belsőség Ezt szeretjük ma 2011.04.09 15:22:00
Végre, végre, végre egy olyan hivatalos kis rövidfilm, amely mentes mindenféle hülye marketing- és reklámnyomástól, ami az új autók felé tolna minket. És külön szimpatikus az, hogy mindezt az az autómárka követi el, amelyikhez szinte mindenkinek kapcsolódik legalább egy kellemes…..
skip 2011.04.10 13:18:43
@deak.atti: 353?
A jelenlegi állapot megtekintése úgy kezdődött, hogy Pistikével a motorkiállításon adtunk egymásnak randevút. Pontosabban nem a motorkiállításon, hanem mellette, a veteránbörzén. Pistike alkatrészeket nézegetett, többek között az én Virágomra is, én meg gondoltam, legalább…..
skip 2011.03.26 12:20:00
en.wikipedia.org/wiki/Kerim%C3%A4ki_Church
Centi és hüvelyk, nem méter és láb...
Annak idején, 1965-ben Ford Galaxie 500 XL-ként hagyta el a gyárat, 6.4 literes V8-assal és négygangos padlóváltóval. Aztán valaki, valamikor, egyértelmű céllal átépítette az autót, megkapta a 427 köbös (7 literes) motort és egy másik, erősebb váltót. Moonshine runner lett…..
A hatvanas évek amerikai izomautó legendáinak történetével könyveket lehetne megtölteni - mint ahogyan ezt meg is teszik az élelmes kiadók. A Corvette, a Challenger, illetve a kisebb póniautók, mint a Mustang, Camaro, vagy a Javelin mind a korszak méltó ikonjaivá váltak. Feltűnik…..
Finom és mérhetetlenül csinos hölgy libbent be az ajtón, kezében egy tortával. Mondanom sem kell, hogy azonnal fókuszáltunk, kicsit tán bambán is néztünk, mert egyre inkább felénk tartott. Egy tortával? Ilyenkor? Mi van? - Sziasztok, Csikós Zsoltot keresem... – forrázott le…..
skip 2011.01.29 14:09:51
@Devil2: írd meg word-be, és kontrolcé-kontrolvé :)
Nem hinném, hogy egy hétnyi zsigulizás után lenne még olyan magyar az országban, aki ne tudná, hogy e szovjet remek alapjául egy hatvanas évekbeli Fiat, a 124-es szolgált. Bár: ma reggel kikérdeztem a szomszéd nénit, és – a teremburáját - nem tudta pontosan megmondani, melyik…..
Ez már ezüstláz, szoktam magamban utalni Efrájim Kishon remek, azonos című humoreszkjére, amikor be akarja festeni a kályha ajtaját ezüstre és egyik túlzásból a másikba sodródva az egész lakást ezüstre festi. Hasonló a helyzet a bogárhátúval, ami egy kicsit több nyomaték…..
Hetente kétszer ül autóba? Rühelli a törlesztőrészletet? Lenne megoldás, csak nem biztos, hogy alkalmasak vagyunk rá. Vélemények az azonos című írásunkról...
skip 2010.06.16 10:35:05
@allnitelong: Igazad van; én azt unom, hogy azt szajkózzák, az autózást nem lehet megúszni havi sokszor tízezer forintból. Régi, megbízható, olcsó alkatrész-árú, olcsó GFB-s autóm van, fenntartása maximum tízezer havonta (de inkább kevesebb). Ehhez jön még a benzinszámla, kábé havi tízes az is.